فساد در بورس بوده و هست ...بگذریم....این سمگا رو معلوم نیست کیا خریدن....از هر تحلیل گری بپرسید هیچی از تو این سهم در نمیاد....سهام ارزنده مت ۲۰ درصد بالا میرن سازمان گیر میده و شفاف سازی میخواد...اما در سمگا هیچکی هیچی نمیخواد...سهم اگه تعدیل داره چرا بسته نمیشه...چرا من تحلیلگر نمیتونم از این سهم چیزی در بیارم!!!در شرکت چه خبره که ارزش بازاراش اینقدر داره بالا میره....باز هم میگم اگه این سهم تعدیل داره ...چرا بسته نمیشه!!!تابلو ادم های گنده این سهمو خریدن والکی دارن بالا میبرن.....چه بسا از داخل سازمان باشن!!! لذا به عنوان فعال بازار سرمایه از مدیران سازمان خواهان شفاف سازی در مورد این سهم هستم.... باید در مورد سمگا شفاف سازی کنن...حال شفاف سازی مثبت باشه یا منفی...فرقی نداره....فقط بگن چی داره این سهم!!!
فساد در بورس. رانت در سهم. شفاف سازی
Collapse
X
-
برچسب: هیچی
-
پاسخ : فساد در بورس. رانت در سهم. شفاف سازی
حسینا ..زمانی که اومد تو بازار همزمان با خروج تاید واتر بود دقیقا .....و حسینا هم سهم رانتی بود...یعنی دقیقا یک ماه قبل از خروج تاید واتر از ترمینال ۲ اینا حسینا رو اوردن تو بورس!!! چون اشاره به حسینا کردید اینو گفتم ....خودشون هم خوب میدونن///
نظر
-
فاسد ترین بورسهای دنیا بخواهید حساب کنید یکیش ایران یکیش روسیه است....
پس فکر کردید چرا هر دو کشور همیشه تنش دارند چون مافیایی بخور بخور توش استhttps://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
tom cruise in face book
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفساد در بورس بوده و هست ...بگذریم....این سمگا رو معلوم نیست کیا خریدن....از هر تحلیل گری بپرسید هیچی از تو این سهم در نمیاد....سهام ارزنده مت ۲۰ درصد بالا میرن سازمان گیر میده و شفاف سازی میخواد...اما در سمگا هیچکی هیچی نمیخواد...سهم اگه تعدیل داره چرا بسته نمیشه...چرا من تحلیلگر نمیتونم از این سهم چیزی در بیارم!!!در شرکت چه خبره که ارزش بازاراش اینقدر داره بالا میره....باز هم میگم اگه این سهم تعدیل داره ...چرا بسته نمیشه!!!تابلو ادم های گنده این سهمو خریدن والکی دارن بالا میبرن.....چه بسا از داخل سازمان باشن!!! لذا به عنوان فعال بازار سرمایه از مدیران سازمان خواهان شفاف سازی در مورد این سهم هستم.... باید در مورد سمگا شفاف سازی کنن...حال شفاف سازی مثبت باشه یا منفی...فرقی نداره....فقط بگن چی داره این سهم!!!
نظر
-
سهام قندی سال 90 رشد خوبی داشت ولی سازمان چه ها که نکرد وبا بستن طولانی مدت اونها وخواستن شفاف سازی وقبول نکردن گزارشات انها و... کاری کرد که انها تقریبا برگشتن سر خانه اول در سال 91 اما در مورد سمگا از سال گذشته حساب کنیم که در عرض یکسال 15 برابر شده وبیشترین افزایش در عرض همین اواسط تیر ماه است که سهم در حال ریزش بود که از 313 برگشت و در حدود 800 تومان افزایش سرمایه 100%داد که خود سهم دوباره به همان قیمت حدود 800 تومان رسیده است که رشدی عجیب وباور نکردنی است که سازمان چطور کاری به این سهم ندارد وان را نمیبندد مثل سهام زیادی که سالهاست بسته اند بخاطر شفاف سازی
نظر
-
باسلام خدمت همه عزیزان
در مورد سمگا ازنوع معاملات وخریدار وفروشنده و... معلومه که گروهی باسرمایه های میلیاردی پشت سهم هستند
روز بازگشایی حدود2-3هفته قبل عرض کردم این سهم را دوباره بالا خواهند برد بگذریم
سمگا دراین قیمت ها حباب اندر حبابه ولی به نظرم پایان بازی سهم هنوز فرانرسیده
مراقب این سهم هم باشید یاد صدرا400تومانی خساپا300تومانی شبندر1800تومانی 6-7ماه قبل بخیر!!!!!!!!!!
.................................................. .................................................. ....
نظر
-
سمگا البته زیادتر از بقیه رشد کرد ولی سهامی مانند کفپارس-لپارس-افرا-اکثر گروه کاف- و حمل و نقل و الان لبنی ها بدون اینکه تغییری در بنیاد سهم ایجاد شود رشد کردند و خبری از شفاف سازی نشد... باید موج سواری کرد و یقینا آخرین خریدار به تمام معنا بدبخت خواهد شد.
..هر وقت یاد شتران و حسینا می افتم متوجه تباه کردن بیت المال و عمق فساد میشم خیلی عمیقه/:.rolleyessmileyaniآخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/09/11, 12:47.
نظر
-
فقط ينفر كه شكست عشقي خورده ميتونه همچين پستي بزنه :D
بابا جذابيت بورس به همين سفته بازياشه وگرنه كسي بخاطر سود بانكي نمياد تو بورس خودشو الاف كنه
جالبه بعد اينهمه تجربه اومدي اين پستو ميزني .
كفپارس تو يكسال از 120 شد 900 بعد ولش كردن سقوط آزاد . كسي مگه چيزي گفت . كسرا و .......
حسينام يروز مياي ميگي حبابه بعد 60% بالا رفتن تازه مياي خريد ميزني و تحليلش ميكني
جهت شفاف سازي سمگا ندارم . ولي چه اشكالي داره دو نفرم تو اين بازار آشغال سود كنن ؟
نظر
-
توبورس ایران باید باید باخودیها باشی ن با تحلیل الان همه میدونیم ک مردم دنبال رانت وگروه بازین ن تحلیلبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
سلام
بنده چکیده ای از وضعیت بورس ایران در سال 1389 میخوام
وضعیت شاخص چطور بود؟
باتشکر
نظر
-
میگید چه اشکالی داره دو نفر تو این بازار اشغال سود کنن.....من دارم میگم چرا ما و همه ما نباید این سود رو کنیم؟؟؟حسینا اگه تعدیل نداد ...بیاد به تحلیل و خرید ما گیر بدید!!!من زورم میاد ابدارچی ی شرکت با ی رانت بیاد چهار صد درصد سود کنه.....بعد ما با این همه تحلیل درجا بزنیم!!!یا مالمیر سر قندی ها اون همه بازی در بیاره....و اینجا سکوت کنه.......اگه به سفته بازیه جلو شفاف سازی رو بگیرن...نه اینکه شفاف سازی فقط برا بعضی سهما باشه!!! و برا بعضی سهما نباشه!!!!من تا این شرکت سمگا شفاف سازی نکنه...این تاپیک رو میارم بالا....بالاخره سمگا یا چیزی داره رو کنه یا نداره...اگه نداره این بالا رفتن چیه....اگه هم داره بگه چی داره؟؟؟ تا همه در شرایطی برابر تصمیم به خرید و فروش کنن!!!!! اگه ادعا دارن که بورس ما شفافه....شکست عشقی هم مال بچه های ۱۵ تا ۲۵ ساله....از سن ما گذشته....مال اوناییه که فقط ی دخترو دیدن....و بقیه رو ندیدن و مقایسه نکردن...و در صورت مقایسه عشق مشق حبابی بیش نیستآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/09/11, 17:35.///
نظر
-
سمگا اوایلی که وارد فرابورس شد...شایعاتی بود که این سهم وابسته به مشایی هست.....لااقل تو تالاری که ما بودیم بودیم همه گردشگری رو با نام مشایی میشناختن!!!البته درست یا غلط بودنش رو پیگیر نشدم اون موقع....ولی الان اگه بورس شفاف سازی نخواد..بیشتر پیگیر میشم...........قطعا پیگیری بشه این سهم گندش در میاد که وابسته به چ کسانی هست!!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسمگا اوایلی که وارد فرابورس شد...شایعاتی بود که این سهم وابسته به مشایی هست.....لااقل تو تالاری که ما بودیم بودیم همه گردشگری رو با نام مشایی میشناختن!!!البته درست یا غلط بودنش رو پیگیر نشدم اون موقع....ولی الان اگه بورس شفاف سازی نخواد..بیشتر پیگیر میشم...........قطعا پیگیری بشه این سهم گندش در میاد که وابسته به چ کسانی هست!!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/09/11, 18:48.///
نظر
نظر