کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 600,000,000,000 ریال به مبلغ 1,000,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح ساختار مالي ، گسترش سطح فعاليت شرکت از طريق منابع داخلي و اتکاء کمتر به منابع مالي خارج از شرکت و همچنين افزايش ميزان سود آوري شرکت که در تاریخ 1394/07/04 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
.گفتن که تاریخ ونحوه دریافت را اعلام میکنیم................اونی که تو سایت زده...شماره عمه فتانت..ریس سازمانه...مزاحمش نشید نماد را میبندن.................شماره جدیدامور سهام ولبهمن...02122011223
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
مثل اینکه قراره سود را بعد از افزایش سرمایه بدن.......حالا خوبی 90 درصد دست خودشونه......میگه شرکت یه خورده مشکل نقدینگی داره....میگم اگه مشکل نقدینگی دارید....پس چرا باسه مدیر عامل بقیه الوات....مگانها رو با اپتیما عوض کردید...میگه...به شما ربط نداره.......اینم...اکرام ارباب رجوع.........
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
توي سايت همسايه نوشته بود ولبهمن از ديروز از طريق بانك صادرات سود 93 رو ميده.
دادا میگن ما چیزی نریختیم...اشتباه میکنید....
سلام
بانك صادرات ميگه چيزي نريختن يا خود امور سهام شركت ميگه؟!
اگه بانك ميگه شايد بايد صفحشو رو رفرش بزنن! چون اولين سالي هست كه ولبهمن سود ميده و توي صفحشون نيست اسمش.
ولي اگه امور سهام ميگه اونوقت ديگه ول معطليم!!!
امور سهام میگه....شمارش را گذاشتم بازم برای اطمینان..زنگ بزن....
نظر