تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
    سلام دوستان
    بنظر اوضاع خوب نیست.....حد ضررها فعال شده.............................خروج از همه سهام بنظر منطقی است.......احتمالا هنوز اصلاح شاخص تمام نشده.............شاید65000-56000هزار..................واقعا معلوم نیست ولی بعید هم نیست..................البته بنظرم بیشتر فشار فروش در رالی نزولی جدید را سهمای بزرگ بازار خواهند داشت..............مثل نزول قبلی که اکثر سهمای کوچک بیشتر افت کردن ....................بنظرم حالا برعکس ان است.
    فکر میکنم هر مثبتی از الان فرصت خروج است.....
    بنظر تا توافق نهای نشده اوضاع همین شکل است..............
    بحر حال باضرر کم خارج شدن بهتر از ضرر زیاد است.
    خرید اوراق مشارکت بنظرم بهترین کار است.
    این آخرین بست من است...... شاید با توافق هسته ای...............ان شاءالله برگردیم
    موفق باشید.
    بالاخره بعد يكسال يبارم بازار رو فرصت فروش ديدين . تبريك ميگم .

نظر

• m.hossein
      Banned
      • Nov 2013
      • 3031

عزیز من حد ضرر میدونی چیه ؟
      اون فعال شده یعنی اینهایی که دارن میفروشن عطای سهم رو به لقاشون بخشیدن و با ضرر دارن خارج میشن و این یعنی خروج سرمایه از سهم و این بسیار برای سهم خطرناکه و افت شدید قیمت رو در پی داره اگه یه نگاهی به کشرق بندازی معنی دخالت حقوقی و حمایت رو درک میکنی این سهم حقوقی درستی نداره و افت قیمت تا 330 دور از انتظار نیست و تا برگشت قیمت به قیمت خرید شما زمان زیادی میخواد.
      .....................................

شما اگر روش بالا را در نظر بگیرد دچار ضرر نمی شوید. مگر اینکه در نحوه ی خرید کردن اشتباه کرده باشید.

نظر

• m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

...........................
        از شما بعیده . اگر تایپیک را بخوانید متوجه میشوید.

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post

...........................
          از شما بعیده . اگر تایپیک را بخوانید متوجه میشوید.
          دوست من تبريك من بخاطر تغييري هست كه علي آقا تو خودشون ايجاد كردن . بنده از مدتها قبل با نوشته هاي ايشون تو تاپيك شاخص آشنا هستم . هماهنگ شدن با روند جمله خيلي ساده اي هست ولي كار ساده اي نيست
          قصد خاصي نبود و نيست .

نظر

• asir
            ستاره دار(4)
            • Jan 2013
            • 416

جناب میرزایی واقعا که ازتون انتظار نداشتیم دست همه رو تو حنا بزارینو برین پی کارتون این رسم جوانمردی نیستش من از اول هم حس میکردم که شما بیمورد وبیش از حد به مذاکرات خوشبین هستید حال قضاوت با خودتون ووجدانتون انسان نباید تا این حد به خودش مطمین باشه
            حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

در اصل توسط asir پست شده است View Post
              جناب میرزایی واقعا که ازتون انتظار نداشتیم دست همه رو تو حنا بزارینو برین پی کارتون این رسم جوانمردی نیستش من از اول هم حس میکردم که شما بیمورد وبیش از حد به مذاکرات خوشبین هستید حال قضاوت با خودتون ووجدانتون انسان نباید تا این حد به خودش مطمین باشه
              سلام دوستان
              بنده هنوز هم به توافق هسته ای شاید بیشتر از آقای ظریف خوش بین باشم......این اول......................دوم بنظر بنده در بسیاری از موارد توافق شده...............ولی در کل بنظرم چند ماه زمان لازم داره تا امضا بشه
              دوم اینکه......قبلا فکر میکردم شاخص در موج 4 کوچک باشه واصلاح تمام شده.......................ولی بنظرم بازار دار موج4 بزرگ اصلاحی را شکل می دهد
              بحر حال بنظر اومد فعلا نقد کنم...حتی با ضرر...............................
              هرچند که اینکار را باید در روزسوم آذر میکردم...............با دیدن و اتمام یک سری 5 موجی الیوتی در تایم 4 ساعته..احتمالا از موجc ازB..............اکثر سهما شاخص ساز
              آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/12/01, 11:52.
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

سلام دوستان
                بنظر اوضاع خوب نیست.....حد ضررها فعال شده.............................خروج از همه سهام بنظر منطقی است.......احتمالا هنوز اصلاح شاخص تمام نشده.............شاید65000-56000هزار..................واقعا معلوم نیست ولی بعید هم نیست..................البته بنظرم بیشتر فشار فروش در رالی نزولی جدید را سهمای بزرگ بازار خواهند داشت..............مثل نزول قبلی که اکثر سهمای کوچک بیشتر افت کردن ....................بنظرم حالا برعکس ان است.
                فکر میکنم هر مثبتی از الان فرصت خروج است.....
                بنظر تا توافق نهای نشده اوضاع همین شکل است..............
                بحر حال باضرر کم خارج شدن بهتر از ضرر زیاد است.
                خرید اوراق مشارکت بنظرم بهترین کار است.
                این آخرین بست من است...... شاید با توافق هسته ای...............ان شاءالله برگردیم
                موفق باشید.
                پست زیر که شما زدید مال 18 آبانه. قبلا هم این نوع کارها رو تکرار کردید که به شما دوستانه تذکر داده شد. بنظر میرسد هنگامیکه سهامدارید شاخص تا بالای 100 هزار میرود و هنگامیکه نقد میشوید تا 50000 پایین می اید. قضاوت با خوانندگان. قبلا هم به شما گفتم شاخص نه زیر 70 هزار خواهد امد و نه به این زودیها بالای 90 هزار خواهد رفت. همان بهتر که فعلا با بازار خداحافظی نمایید.

در پناه خدا

شاخص تایم ویکلی-.......موج شماری ابی رنگ.با دو نمای نزدیک و دور از شاخص
                نظر من از آینده شاخص با اهداف سقف مشخص-100000-الی120000-
                شاخص 100000هزاری تا108000 هزاری محتمل تر بنظر میرسه....... به دلیل محل تجمع وهمبوشانی فیبوهای موجهای بالاتر است...وهمچنین به بلندای موج1میباشد
                بنظر من اگرحتی شاخص در یک دو هفته آینده اصلاحی باشه تا قبل از سوم آذر.................تا محدوده 74000 هزار......بازهم فقط فرصت خرید است وبس........................

ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

این تحلیل را هم امروز دوست خوبم گذاشتن........نظر بنده هم با مقدارکمی تغییر همین است.......................متاسفانه
                  بقول جناب بهزادی چی فکر میکردیم چی شد..........................سرنوشت شاخص

با درود خدمت تمامی دوستان
                  به نظر این حقیر موج C پنج موجی میباشد که احتمالا فردا با رسیدن به عدد 72100 روند شاخص برای مدتی مثبت میشود ، که این مثبت زمان مناسبی برای ، نوسانگیری ، بهبود سبد و یا شکار سهمهای کوچک برای رشد مقطعی ، غالبا در این شرایط ، سهمهای کوچک مورد اقبال سرمایه گذاران قرار میگیرد ، ضمن اینکه داروییها و سیمانیها و قطعه سازیها در اولویت قرار دارند

ارادتمند
                  آرمین فروهر
                  تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• msoroosh
                    عضو عادی
                    • Nov 2014
                    • 64

مثل اینکه بالاخره سرو کله حقوقی کطبس پیدا شد مزاحم خوابشون شدیم

نظر

• msoroosh
                      عضو عادی
                      • Nov 2014
                      • 64

امروز به احتمال خیلی زیاد کطبس صف خرید باشه با توجه به ورود حقوقی و حمایت از سهم البته امیدوارم

نظر

• asir
                        ستاره دار(4)
                        • Jan 2013
                        • 416

در اصل توسط msoroosh پست شده است View Post
                        امروز به احتمال خیلی زیاد کطبس صف خرید باشه با توجه به ورود حقوقی و حمایت از سهم البته امیدوارم
                        بابا منم سهامدار کوچولوی کطبس یه چند هزاری خریدم شما میفرمایید حقوقی سهم وارد شده نه بابا دل خوش نکنین خبری نیست حقوقی سهم چقر تر از این حرفهاست
                        حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• omidvar
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 796

این تحلیل را هم امروز دوست خوبم گذاشتن........نظر بنده هم با مقدارکمی تغییر همین است.......................متاسفانه
                          بقول جناب بهزادی چی فکر میکردیم چی شد..........................سرنوشت شاخص

با درود خدمت تمامی دوستان
                          به نظر این حقیر موج C پنج موجی میباشد که احتمالا فردا با رسیدن به عدد 72100 روند شاخص برای مدتی مثبت میشود ، که این مثبت زمان مناسبی برای ، نوسانگیری ، بهبود سبد و یا شکار سهمهای کوچک برای رشد مقطعی ، غالبا در این شرایط ، سهمهای کوچک مورد اقبال سرمایه گذاران قرار میگیرد ، ضمن اینکه داروییها و سیمانیها و قطعه سازیها در اولویت قرار دارند

ارادتمند
                          آرمین فروهر
                          بنده هم ده روز پیش همینو تو تایپیکهای دیگه پیشبینی کرده بودم ولی جنجال به پا کردن یه عده دیگه جرات ادامه پیدا نکردم
                          شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• msoroosh
                            عضو عادی
                            • Nov 2014
                            • 64

امروز و فردا کطبس مثبت است خیالتون راحت

نظر

• msoroosh
                              عضو عادی
                              • Nov 2014
                              • 64

اونایی که امروز فروشنده هستند ضرر میکنن کطبس تا 375 تومن برای رشد فعلا مشکلی نداره

نظر

• msoroosh
                                عضو عادی
                                • Nov 2014
                                • 64

صف خرید کطبس طبق پیش بینی گفته شده را به دوستان سهام دار تبریک میگم نوش جونتون فعلا تا 375 تومن مشکلی نیست

نظر

در حال کار...
                                X