پاسخ : تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)
تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)
Collapse
X
-
لطفا فروشنده های عزیز در فروش عجله نکنن به ضرر همه میشه تو بورس اگه هوای بقیه رو نداشته باشید خودتون هم ضرر میکنید بزارید صف خرید قوام پیدا کنه فقط به اندازه حجم مبنا اونم آخر وقت عرضه کنید اصلا برای فروش سفارش نذارید خواهید دید قیمت سهم چه رشدی خواهد کرد و همه پر سود خواهیم شد. لطفا سهامداری کنید
نظر
-
موضوع: ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس ) کلیک کن
با سلام خدمت همکار گرامی.
به نظر من اگر تایپیک خوده کطبس بالا بیارین نتیجه بهتری میگیرید.
با ارزوی موفقیت برای شما.
نظر
-
سلام دوستان صبح همگی بخیر وشادی
بنظرم از امروز احتمالا جهت شاخص کل وسهمها در یک بازه کوتاه مدت چند هفته ای صعودی بشه................شاید 10تا20 درصد نوسان مثبت......در اکثریط سهام
بنظرم کسانی که تا الان خارج نشدن از سهام خود دست نگهدارن تا..........................تکمیل نوسان صعودی احتمالای .......احتمالا محدوده 73000واحد.......یا بهتر بگم موج 2 احتمالی از C از4 بزرگ اصلاحی............................
موفق باشید
ارداتمند علی میرزایی93/9/29تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
سلام وصبح همگی بخیر وشادی
در مورد فایرا بعضی دوستان نظر بسیار مثبتی دارن در این سایت وسایتهای دیگر
بنده نظر خودم را میزارم......به این امید که 100 درصد اشتباه باشد.......دوستان سهامدار ضرر نکنند.......واقعا بنده خوشحال خواهم شد................. در ادامه احتمالا.................................... .این شکلی خواهد شد....................
موفق باشید93/10/7
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام وصبح همگی بخیر وشادی
در مورد فایرا بعضی دوستان نظر بسیار مثبتی دارن در این سایت وسایتهای دیگر
بنده نظر خودم را میزارم......به این امید که 100 درصد اشتباه باشد.......دوستان سهامدار ضرر نکنند.......واقعا بنده خوشحال خواهم شد................. در ادامه احتمالا.................................... .این شکلی خواهد شد....................
موفق باشید93/10/7جناب میرزایی باسلام
تا حال که ما یه پیشبینی درستی از شما ندیدیم حالا ببینیم این یکی چی از اب در میاد
با توجه به پی به ای فایرا چنین تحلیلی ایا واقعا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/:.nono.:/شمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postدر مورد شاخص کل بنظر امروز شاخص در ابتدا مثبت......وبعد منفی خواهد شد......................منفی امروز شاخص فرصت خرید داره به دید کوتاه مدت
بنظرم یک سونامی دیگر در راه است
احتملا فرصت فروش هست
خرید کوتاه مدتی که قبلا اعلام کردم را بنده کلا خارج کردم..................کلا نقدم
ان شاءالله درست نباشد.
موفق باشید93/10/9تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
سلام دوستان عصر آدینه شما بخیر
خبری خوش برای سهامداران عزیز
بنظرم سونامی صعودی شاخص از فردا شنبه کلید بخوره
احتمالا یک سری 5 موجه اصلاحی از1 از C از 4 بزرگ اصلاحی فرضی به اتمام رسیده
اگر این اصلاح موج1 بوده باشد تا محدوده 71000 هزار احتمال برگشت شاخص میباشد
بیشنهاد خرید ونگهداری از فردا ( اول وقت )به قصد نوسانگیری کوتاه مدت دارم.............
بنظر از4 تا 25 درصد نوسان مثبت در بیشتر سهمها تا 2-3 هفته آینده شاهد باشیم...................... بنظرم مقدار نوسان مثبت بسته به سهم متغیر است.
موفق باشید
ارداتمند علی میرزایی93/10/19تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط m2020 پست شده است View Postسلام ادینه شما هم خوش. میتونم ازتون بخام که توضیح بدید سونامی صعودی به چه مناسبت است؟ نه که ناراحت باشم نه فقط دلیلش میخام بدونم. ممنون و تشکر
امیدوارم مفید به فایده افتد.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
نظر