تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omidvar
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 796

پاسخ : تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
    موفقیت نتیجه تصمیم درست است،تصمیم درست ناشی از تجربه موفق است و تجربه موفق نیز از خطا و اشتباه حاصل می شود
    احتمالا میفرمایید تحلیلهای قبلی اشتباه بوده وشاخص قصد داره صعودکنه طوری نیست ما به این روش شما عادت کرده ایم شما راحت باشین/:.yead.:/
    شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• hamid b
      عضو عادی
      • Feb 2015
      • 20

فلت شده است
      سلام و عرض ادب
      چی فلت شده است ؟

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
        احتمالا میفرمایید تحلیلهای قبلی اشتباه بوده وشاخص قصد داره صعودکنه طوری نیست ما به این روش شما عادت کرده ایم شما راحت باشین/:.yead.:/
        سلام دوست من
        بزودی یک صعودی خواهید دید که راه خونتون رو هم گم خواهید کرد...................../:.yead.:/
        به شما وبقیه دوستانتان
        اگر تحلیلی دارین از شرکتی یا شاخص..............بزارین در همین تاییک یا تایبک مربوته.........................

بنده بدون تعصب -یا جهت خاصی-مطالب وتحلیلهای تکنیکی وبنیادی وووووووووتفصیر الیوتی خودم را از بازار میزارم
        هر آنچه که در ذهن دارم از موج شماری
        شما هم میتوانید چنین کنید

با احترام:.thumbsupsmileyanim علی میرزایی
        93/12/4
        آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2015/02/23, 09:23.
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

در اصل توسط hamid b پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب
          چی فلت شده است ؟
          با احترام
          بنظر شما بنده بایین چه بستی این را نوشتم؟............................خوب دوست من همون تحلیل دیگه........................
          .;)

نظر

• hamid b
            عضو عادی
            • Feb 2015
            • 20

با احترام
            بنظر شما بنده بایین چه بستی این را نوشتم؟............................خوب دوست من
            همون تحلیل دیگه.........................;)
            ببینید تو را بخدا بازار بورس ما را چه کسانی تحلیل می کنند ؟؟!!!!
            حتی در مقدمات مانده اند ، همین بازار را افرادی همانند شما که در مقدمات مانده اید تحلیل کردید و به این روز انداختید!!!!
            شب در خواب می بینید که بازار میشود جهت فلش را رو به بالا می کشید و اگر ....... رو به پایین
            آن کلمه " فیلد" است نه " فلت " .
            برادر من تحلیل تنها یک نمودار تعریف شده نیست که شما دو نقطه از پایین را به هم وصل کنید بعنوان خط حمایت و یا دو نقطه از بالا را به هم ...... بعنوان خط مقاومت .
            به خودتان اجازه ندهید که با تحلیل های غیر علمی تان دیگران را به اشتباه بیاندازید
            از این ناراحتم چون با این سالهاست در زمینه ی تحلیل تکنیکال مطالعه میکنم و نرم افزارهای تحلیلی را فول هستم ، وجدان من اجازه نمی دهد که هر نموداری را در این جا بعنوان تحلیل قرار دهم .
            تحلیلی که پشتوانه ی علمی نداشته باشد همانند کاسه ی زهر، است .
            چه بسا شما موجب تضرر خیلی از افراد خواهید شد
            والسلام

نظر

• hamid b
              عضو عادی
              • Feb 2015
              • 20

جناب آقای ali30( علی میرزایی ) من بعد قبل از اینکه سناریو خلق کنید ابتدا مطالعه کنید

نظر

• hamid b
                عضو عادی
                • Feb 2015
                • 20

در اصل توسط hamid b پست شده است
                در تایم روزانه بین نمودار قیمتی و rsi ، واگرایی مثبت دیده می شود . همچنین در تایم روزانه بین نمودار قیمتی و مکد واگرایی مثبت دیده می شود .
                اگر اخبار سیاسی خارج از کشور جو منفی ایجاد نکند از فردا ، در ساعات ابتدایی بازار، منفی و سپس رو به مثبت خواهد بود و احتمالا روز سه شنبه بازار سبزی را شاهد خواهیم بود .
                شاخص کل- تایم روزانه

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                  سلام

امیدوارم پالایشگاهی ها هرچه زودتر باز بشن

سلام
                  بابک جان امیدوارم طبق تحلیل شما یا دوست عزیز دیگرمان جناب ارشیا خان وبقیه دوستان محترم..............................
                  شاخص وکل بازار از همین حوالی برگشت داده بشه..............................وحداقل زیانهای یک ساله را جبران کنیم................................ولی

بنظر بنده اینچنین نخواهد شد.............................تا توافق یک مرحله ای امضا نشود...........بنظرم آش همین است وکاسه همین....................

از منظر الیوتی هم بنده تفصیرم اینکه این موجcاز4 خیلی کش داره........... بنظر حداقل تابرج4 ........94
                  حداکثر بنظرم بین برج6-8-10.................94 خواهد بود.

نگهداری سهم وخرید وفروش در این شرایط زمانی فقط ضرر مکرر............وتلف کردن وقت است.

شاخص49-50 یا57 هزاری شاید بتواند انتهای موج اصلاحی باشد

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                    بنظر مياد ساختمونيا شدن ليدر بازار
                    سرى قبل هم از ساختمونيا شروع شد بعد از چند روز بقيه گروه ها
                    سلام
                    بنظرم این تحلیل درست نیست

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                      با سلام شما می توانید از دوستان هم دانشگاهی خود که وصل به وزیر اقتصاد نخبه می باشد سوال کنید که چه زمانی می خواهند نقدینگی را وارد بازار کنند !!!! با تشکر
                      سلام
                      بنظرم وقتی که توافق امضا بشه....................................

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        روز اول هفته، اونم از ماه پایانی سال، بازار داره تموم میشه اما ارزش معاملات هنوز به 50 میلیارد تومان هم نرسیده !

به نظر میرسه طرح کاهش حجم مبنا در واقع معنی اصلیش این بوده که حبس نقدینگی قطعی شده و نقدینگی به بازار برنخواهد گشت !
                        سلام
                        بنظر من طرح حجم مبنا در شرایط فعلی فقط بخاطر سرعت گرفتن روند اصلاحی است........................فکر میکنم بسیار خوب وهوشمندانه است.................

بااین طرح شاخص زودتر زمان اصلاحش تمام خواهد شد نسبت به قبل..........................

صد البته با امضاء توافق

نظر

• farshidu
                          کاربر ویژه بورسی
                          • Apr 2014
                          • 2222

سلام
                          بابک جان امیدوارم طبق تحلیل شما یا دوست عزیز دیگرمان جناب ارشیا خان وبقیه دوستان محترم..............................
                          شاخص وکل بازار از همین حوالی برگشت داده بشه..............................وحداقل زیانهای یک ساله را جبران کنیم................................ولی

بنظر بنده اینچنین نخواهد شد.............................تا توافق یک مرحله ای امضا نشود...........بنظرم آش همین است وکاسه همین....................

از منظر الیوتی هم بنده تفصیرم اینکه این موجcاز4 خیلی کش داره........... بنظر حداقل تابرج4 ........94
                          حداکثر بنظرم بین برج6-8-10.................94 خواهد بود.

نگهداری سهم وخرید وفروش در این شرایط زمانی فقط ضرر مکرر............وتلف کردن وقت است.

شاخص49-50 یا57 هزاری شاید بتواند انتهای موج اصلاحی باشد

سلام فرشیدجان بنظرم کطبس در قالب موج1 تایم دیلی تا 8/15 که تقریبا میشه همون 8 اکتبر550 تومان را ببینه...................
                          بنظر من 8 اکتبر یا انتهای موج1 هست تایم دیلی است..........یا انتهای موج2تایم دیلی هست...........
                          نسبت به هدف بزرگ این سهم وسیکل بلند مدت وهمچنین موج شماری آن مشه حدس زد که انتهای موج2 در 8 اکتبر باشه
                          من این رالی که امروز استارت خورده را در ابتدای ریز موج 3 تایم 1 ساعته میبینم...............
                          نظر من همون 2000 تومان تا 9 دسامبر............موفق باشید..........به قول شما این تحلیل ونظرات میتواند 100 درصد اشتباه باشد.متشکرم
                          در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
                          سلام

منظورتون از ٢٠٠٠ تومان تا ٩ دسامبر چه سالي هست؟ چون ٢٠١٤ كه هـيچ تا دسامبر ٢٠١٦ هم فكر نكنم به اين هدف برسه!!!

شايد منظرتون رو اشتباه متوجه شدم.شايد هم تحليل من اشتباه باشد كه دومي محتمل تر است.

با اینکه با نظرات شما نسبتا موافقم و تا اردیبهشت - خرداد بازار رو اصلاحی می بینم ولی نوع پاسخگویی شما به پست ها باعث شد تا نکته ای به ذهنم برسه.
                          بنظر من بهتره وقتی یک سناریویی در ذهنمون شکل میگیره باعث نشه چشمانمون را روی بقیه احتمالات ببندیم.
                          Trade Mindfully

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post

با اینکه با نظرات شما نسبتا موافقم و تا اردیبهشت - خرداد بازار رو اصلاحی می بینم ولی نوع پاسخگویی شما به پست ها باعث شد تا نکته ای به ذهنم برسه.
                            بنظر من بهتره وقتی یک سناریویی در ذهنمون شکل میگیره باعث نشه چشمانمون را روی بقیه احتمالات ببندیم.
                            سلام
                            صحبت شما درست
                            ولی...............................تابیک خودتون را از اول ورق بزنید تا تحلیلهای اشتباه مکرر.............خودرا...........ببینید
                            اشتباه در تحلیل امری اجتناب نابذیر است..............................

بنظر شما نیست؟

ولی ماندن در تحلیل اشتباه.........
                            از روی تعصب..........یا خجالت.............بیوستگی وتکرار این مسله خیلی جالبتر است..........................نیست

بحر حال فعلا در مسیر اصلاح تمام سهما هستیم..............و همچنین شاخص..............................

تحلیلهای خوش آب ورنگ...............هم برای صعود سهمها کار به جای نخواهد برد...................اینطور نیست؟

بس بهتره بدونین که فقط خبر بسیار بزرگ وخوبی..............مثل امضاء توافق.........یا کاهش چشم گیر سود بانکی...................میتواند روند حرکتی شاخص وسهمها را عوض کند.......................

نه تحلیلها قشنگ من.................وشما

بهتر یک سری به تابیک بنده بزنید.............یا صفحهای قبل همین تابیک..........خیلی وقت است بنده فرصت فروش سراسری اعلام کردم

آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2015/02/28, 13:10.

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

سلام
                              صحبت شما درست
                              ولی...............................تابیک خودتون را از اول ورق بزنید تا تحلیلهای اشتباه مکرر.............خودرا...........ببینید
                              اشتباه در تحلیل امری اجتناب نابذیر است..............................

بنظر شما نیست؟

ولی ماندن در تحلیل اشتباه.........
                              از روی تعصب..........یا خجالت.............بیوستگی وتکرار این مسله خیلی جالبتر است..........................نیست

بحر حال فعلا در مسیر اصلاح تمام سهما هستیم..............و همچنین شاخص..............................

تحلیلهای خوش آب ورنگ...............هم برای صعود سهمها کار به جای نخواهد برد...................اینطور نیست؟

بس بهتره بدونین که فقط خبر بسیار بزرگ وخوبی..............مثل امضاء توافق.........یا کاهش چشم گیر سود بانکی...................میتواند روند حرکتی شاخص وسهمها را عوض کند.......................

نه تحلیلها قشنگ من.................وشما

سلام. شما اول یه پست بذار که داخلش غلط املایی نباشه بعد واسه ما بازار بورس رو تحلیل کن. تشکر

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

در اصل توسط علی نظامی پست شده است View Post
                                سلام. شما اول یه پست بذار که داخلش غلط املایی نباشه بعد واسه ما بازار بورس رو تحلیل کن. تشکر
                                شما که بلد نیستی تحلیل درست ودر مانی از بازار داشته باشی باید هم این حرف را بزنی.............................

خدمت شما باید عرض کنم که برای شناخت امواج الیوت..........................که گل سر سبد تکنیکال است.........................لازم نیست که سواد دانشگاهی داشته باشی...................

در تکنیکال تجربه شکستهای مکرر..................وشناخت دقیق وتفصیر درست امواج وصبر................................تسلط بر روان کافی است............................

بازم میگم تجربه ودرک درست از رفتار بازار خیلی مهم تر از تحلیلهای خوش آب ورنگ دانشگاهی است

قابل توجه................گاهی وقتها این درک درست از بازار در بسیاری از اساتید دانشگاهی هم دیده نمیشود...............................چه برسد به شما

نظر

در حال کار...
                                X