کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام من یک سوال دارم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید حدود ۵ هفته metatrade 5 نسخه دمو شروع کردم به غیر روز اول که به خاطر بلد نبودن کار با نرم افزار و عدم اشنایی با شرایط معامله ۲۰۰۰ یورو ضرر دادم ولی مابقی روزها تا به امروز بدون اغراق ۹۵ درصد ترید های من با سود هر چند جزئ از حدود ۲ یورو تا ۳۰۰ یورو همراه بود که در مجموع حدود ۵۰۰ ترید مبلغ ۱۳۰۰۰ یورو سود کردم بدود استفاده از استراتزی هایی که شناخت چندانی راجبشون ندارم ولی خودم یه روش با ازمون و خطا پیدا کردم سوال مهم : روشی که من استفاده میکنم چشم دوختن به نمودار و استفاده سریع از موقعیت خرید یا فروشه…و خارج شدن سریع از معامله با سود تا هر کجا که ممکنه ولی و ضرر کم…..با سرمایه اولیه ۵۰۰۰ یورو و لوریج ۱:۱۰۰ و همه ترید هام یک لاتی و تو تایم فریم ۱ دقیقه هست. هر چند که تعداد ترید ها بالاست ولی تا به حال سود خوبی داشتم . و واقعا هیچ روزی نبوده تو ۴ هفته گذشته که سود کمتر از۲۵۰ یورو داشته باشم. وسکال اصلی اینجاست. ایا این حجم از در امد اونم فقط با صرف دو سه ساعت در روز ممکن و واقعی است یا چون از نسخه دمو استفاده میکنم این مبلغ سود رو میدن که ترغیبت بشم برای استفاده از نسخه اصلی و سرمایه گذاری. و اینکه این روش استراتژی با توجه به این که ۴ هفته هست مدام سود داشته درست هست یا نه متشکرم
یک جای نوشته بود یک بنده خدا@};-/:.rolleyessmileyani
سلام من یک سوال دارم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید حدود ۵ هفته metatrade 5 نسخه دمو شروع کردم به غیر روز اول که به خاطر بلد نبودن کار با نرم افزار و عدم اشنایی با شرایط معامله ۲۰۰۰ یورو ضرر دادم ولی مابقی روزها تا به امروز بدون اغراق ۹۵ درصد ترید های من با سود هر چند جزئ از حدود ۲ یورو تا ۳۰۰ یورو همراه بود که در مجموع حدود ۵۰۰ ترید مبلغ ۱۳۰۰۰ یورو سود کردم بدود استفاده از استراتزی هایی که شناخت چندانی راجبشون ندارم ولی خودم یه روش با ازمون و خطا پیدا کردم سوال مهم : روشی که من استفاده میکنم چشم دوختن به نمودار و استفاده سریع از موقعیت خرید یا فروشه…و خارج شدن سریع از معامله با سود تا هر کجا که ممکنه ولی و ضرر کم…..با سرمایه اولیه ۵۰۰۰ یورو و لوریج ۱:۱۰۰ و همه ترید هام یک لاتی و تو تایم فریم ۱ دقیقه هست. هر چند که تعداد ترید ها بالاست ولی تا به حال سود خوبی داشتم . و واقعا هیچ روزی نبوده تو ۴ هفته گذشته که سود کمتر از۲۵۰ یورو داشته باشم. وسکال اصلی اینجاست. ایا این حجم از در امد اونم فقط با صرف دو سه ساعت در روز ممکن و واقعی است یا چون از نسخه دمو استفاده میکنم این مبلغ سود رو میدن که ترغیبت بشم برای استفاده از نسخه اصلی و سرمایه گذاری. و اینکه این روش استراتژی با توجه به این که ۴ هفته هست مدام سود داشته درست هست یا نه متشکرم
هرچند قبول کردن اش یک کم سخته:D
ولی راست هم باشه، همچنان با اطمینان نمیشه گفت که در آینده هم جواب میده.
اونم چشم دوختن به مانیتور:D
با این حال، و در هر صورت باید ریز معاملات رو دید تا بهتر نظر داد
ولی کاملا امکانپذیر هست! میشه که بشه!
به هر روی!
اگر این بزرگوار محاسبات اش دقیقه و همه چیز رو در نظر گرفته
قطعا می ارزه که با یک حساب هزار دلاری شروع کنه!
بخصوص اگر زیانهای سنگین نداشته (منظورم بخصوص اگر سرمایه اش در این مدت به خطر نیفتاده!)
حتما بعدش من حاضرم باهاش سرمایه گذاری کنم:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
فارکس بر خلاف بازار های دیگه بار روانی سنگینی به تریدر ها وارد میکنه که دلیلش نوسانات شدیدی هست که از اخبار تو این بازار وجود داره
دلایل زیادی که باعث میشه خیلی ها روی حساب های واقعی کال مارچین بشن همین بار روانی از دست دادن سرمایه هست
حالا شما در حساب دمو همین عامل مهم را که بار روانی زیادی هست که به معامله گر وارد میشه را حذف کردید و استرس از دست دادن سرمایه واقعی که بازار کمی در خلاف جهت پوزیشن حرکت کند را ندارید برای همین ذهنیت فقط میره روی تحلیل و خیلی راحتر پوزیشن میگیرید
من جای شما باشم سعی میکنم اگر استراتژی دارم تو متاتریدر بک تست از گذشته بازار بگیرم در سه حالت مختلف : نزول ، صعود و بازار راکد یا رنج بعدش اگر نتیجه بک تست خوب بود یک حساب ریل باز کنم و روی اون استراتژی معامله بزنم
بک تست از گذشته یک خوبی داره شما را دقیقا در اون شرایط و لحظه ای قرار میده که انگار همین الان در آن لحظه هستید
سرعت روند بسته شدن کندل ها را هم میتونید تنظیم کنید که پیشرفت در بک تست گیری سريعتر پیش بره تا اینکه لایو معامله بزنید
این نوشته را به دستش برسون چون ۱۰۰ درصد تو حساب ریل از بازار پرت میشه بیرون چون فارکس را درک نکرده
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
سلام
واقعا هیچ روزی نبوده تو ۴ هفته گذشته که سود کمتر از۲۵۰ یورو داشته باشم. وسکال اصلی اینجاست.[/FONT][/COLOR] ایا این حجم از در امد اونم فقط با صرف دو سه ساعت در روز ممکن و واقعی است @};-/:.rolleyessmileyani
سلام
این حجم از درامد که هیچ حتی یک دهم اون هم در بلند مدت غیر ممکن و غیر واقعیه.اگر کسی باشه که معاملاتش حد ضرر داشته باشه و drawdownحسابش در بلند مدت بالا نباشه با این مقدار سود یا حتی یک دهم اون میتونه به بزرگترین سرمایه داراهای دنیا تبدیل بشه
از بحث دمو و واقعی که بگذریم در کوتاه مدت سودهای رویایی دست یافتنیه ولی در بلند مدت غیر ممکنه.
در اصل توسط Comprehension of Markets پست شده است
View Post
سلام
این حجم از درامد که هیچ حتی یک دهم اون هم در بلند مدت غیر ممکن و غیر واقعیه.اگر کسی باشه که معاملاتش حد ضرر داشته باشه و drawdownحسابش در بلند مدت بالا نباشه با این مقدار سود یا حتی یک دهم اون میتونه به بزرگترین سرمایه داراهای دنیا تبدیل بشه
از بحث دمو و واقعی که بگذریم در کوتاه مدت سودهای رویایی دست یافتنیه ولی در بلند مدت غیر ممکنه.
اونم با استراتژیه: خیره شو به مانیتور تا پوزیشن ها بهت الهام بشن:D
مهمترین حسن این تریدر ما هم این بوده که از هیچی سر درنمیاره:D
نقطه قوتش اینه که تکنیکال و تحلیل و .... هیچی!
فقط ییهو نشسته خیره شده به مانیتور بعدش پول درآورده:D
کارنامه بی نظیری هست تقریبا:D
آماری که دوستمون میگه فراتر از یک سود تصادفیه کوتاه مدتی هست!
میگن با بیش از 500ترید! اونم در عرض یک ماه یک حساب 5000دلاری رو کردند 18هزار دلار!
مسابقه میذاشتن جز ده نفر اول دنیا میشد:D
جالبه سود ممتد روزانه و هفتگی هم داشته تازه! بی ضرر!
چیزی نیست که!
هر ماه سرمایه رو 2.5برابر میکنه. میشه در عرض یک سال سرمایه اش حدود 60هزار برابر!!!!! یا خود خدا:D
حساب 5هزار دلاریش آخر سال 300میلیون دلار میشه:D از سال دوم هم باید فدرال رزرو در سیاستهای پولی اش صرفنظر کنه چون این تریدر اژدهای ما میبلعه فارکس رو
وسطهای سال دوم هم کل اقتصاد دنیا رو فکر کنم بتونه بخره. چون هزاران میلیارد دلار توی حسابش هست:D
بعدش الان داره از ما میپرسه که اینکارو بکنه یا نکنه:D:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
آماری که دوستمون میگه فراتر از یک سود تصادفیه کوتاه مدتی هست!
در کوتاه مدت چند ماهه این سودها شدنیه.برای هر بازه زمانی از بازار روشهای معاملاتی خاص میتونن سودهای بالا بدن ولی در بلند مدت نشدنیه چون بازار هر دوره ای یک شکله.شما فرض کن شروع بازار رنج و بازه نوسانی را در یک جفت ارز حدس بزنی در صورت رنج موندن بازار و حدس درست بازه نوسانی میشه بدون رعایت مدیریت سرمایه،سودهای بالا در تایم پایین گرفت ولی آیا همیشه بازار رنج هست و آیا همیشه در اون بازه فرضی جفت ارز نوسان میکنه؟
یادمه حدود هشت نه سال قبل کار و زندگیم فقط شده بود پیدا کردن روشی که در تمام گذشته بازار حداقل روی یک جفت ارز مثل یورو دلار بتونه سود ممتد با دراودان پایین بده.شب و روز اکسپرت مینوشتم و بک تست میکردم آخرا به اکسپرتی رسیدم که بر اساس قدرت حرکت بک تست چندین ساله عالی داشت ولی همون هم در فوروارد تست نتیجه ای که میخواستم را نداد.بعد از چند سال وقت گذاشتن به این نتیجه رسیدم که هیچ استراتژی معاملاتی صلبی نمیتونه وجود داشته باشه که در بلند مدت چند ساله بتونه سود بالا با دراودان پایین داشته باشه یا حداقل پیدا کردنش خیلی خیلی سخت خواهد بود چون هر دوره ای بازار نوع حرکات و بالا و پایین شدنهاش عوض میشه و به یک شکل نیست…
View Post
در کوتاه مدت چند ماهه این سودها شدنیه.برای هر بازه زمانی از بازار روشهای معاملاتی خاص میتونن سودهای بالا بدن ولی در بلند مدت نشدنیه چون بازار هر دوره ای یک شکله.شما فرض کن شروع بازار رنج و بازه نوسانی را در یک جفت ارز حدس بزنی در صورت رنج موندن بازار و حدس درست بازه نوسانی میشه بدون رعایت مدیریت سرمایه،سودهای بالا در تایم پایین گرفت ولی آیا همیشه بازار رنج هست و آیا همیشه در اون بازه فرضی جفت ارز نوسان میکنه؟
یادمه حدود هشت نه سال قبل کار و زندگیم فقط شده بود پیدا کردن روشی که در تمام گذشته بازار حداقل روی یک جفت ارز مثل یورو دلار بتونه سود ممتد با دراودان پایین بده.شب و روز اکسپرت مینوشتم و بک تست میکردم آخرا به اکسپرتی رسیدم که بر اساس قدرت حرکت بک تست چندین ساله عالی داشت ولی همون هم در فوروارد تست نتیجه ای که میخواستم را نداد.بعد از چند سال وقت گذاشتن به این نتیجه رسیدم که هیچ استراتژی معاملاتی صلبی نمیتونه وجود داشته باشه که در بلند مدت چند ساله بتونه سود بالا با دراودان پایین داشته باشه یا حداقل پیدا کردنش خیلی خیلی سخت خواهد بود چون هر دوره ای بازار نوع حرکات و بالا و پایین شدنهاش عوض میشه و به یک شکل نیست…
روی ریورس های زمانی کار کنید
قیمت همیشه حول یک کندل تقارن پیدا میکنه ، تو تایم فرم یک دقیقه هم جواب میده ، اون کندل مرکزی یا سنتر بار را شناسایی کنید و کندل ریورس را پیدا کنید و صبر کنید بسته بشه ، روی کندل بعدی فروش یا خرید بسته به اون نوع کندل مرکزی پوزیشن بگیرید
برای قیمت هم از پیوت پوینت ها کمک بگیرید
میدونی چرا خیلی ها تو این بازار نمیتوانند سود خوب ادامه دار داشته باشن ، چون فقط قیمت را تحلیل میکنند و زمان را نادیده میگیرند
پارامتر زمان خیلی مهمه
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
در فارکس هر وقت بدون اندیکاتورها و با چارت خام استراتژی پیدا کردید یعنی این بازار را درک کردید و قطعا در آینده موفق میشید
اندیکاتور پلیر ها فقط دنباله رو بازار هستند ، تحلیلگر نیستن چون با اندیکاتورها فقط همراه میشن
روی ریورس های زمانی کار کنید
قیمت همیشه حول یک کندل تقارن پیدا میکنه ، تو تایم فرم یک دقیقه هم جواب میده ، اون کندل مرکزی یا سنتر بار را شناسایی کنید و کندل ریورس را پیدا کنید و صبر کنید بسته بشه ، روی کندل بعدی فروش یا خرید بسته به اون نوع کندل مرکزی پوزیشن بگیرید
برای قیمت هم از پیوت پوینت ها کمک بگیرید
میدونی چرا خیلی ها تو این بازار نمیتوانند سود خوب ادامه دار داشته باشن ، چون فقط قیمت را تحلیل میکنند و زمان را نادیده میگیرند
پارامتر زمان خیلی مهمه
بله ریورس زمانی خیلی مهمه و خودم بارها روش تاکید داشتم و کسانیکه در بورکس معاملات ما یادشون باشه حتما یادشون هست که روی کلمه زمان حرکت همیشه تاکید داشتیم. در همین نوسان اخیر بازار هم بنده اگر در اوایل خرداد فول سهم شدم بیشتر بخاطر زمان حرکت بود نه اعتقاد به کف بودن شاخص:
8 خرداد:
View Post
[SIZE=3]
درود
بالای 90 درصد سهم شدیم. در اوج ریزش بازار و اوج وحشت شروع به خرید کردیم و گفتیم که بازار در بازه زمانی فعلی نوسان رو به بالا خواهد داشت. خوب الان دیگه معما حل شده. کافیه به آمار نگاه کنیم:
[/COLOR]
نظر