تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
    شما که بلد نیستی تحلیل درست ودر مانی از بازار داشته باشی باید هم این حرف را بزنی.............................

خدمت شما باید عرض کنم که برای شناخت امواج الیوت..........................که گل سر سبد تکنیکال است.........................لازم نیست که سواد دانشگاهی داشته باشی...................

در تکنیکال تجربه شکستهای مکرر..................وشناخت دقیق وتفصیر درست امواج وصبر................................تسلط بر روان کافی است............................

بازم میگم تجربه ودرک درست از رفتار بازار خیلی مهم تر از تحلیلهای خوش آب ورنگ دانشگاهی است

قابل توجه................گاهی وقتها این درک درست از بازار در بسیاری از اساتید دانشگاهی هم دیده نمیشود...............................چه برسد به شما
    خدمت شما عارض هستم که تحلیل تکنیکال هیچ پایه علمی نداره و با هیچ یک از روش های تحلیلی آماری که تا امروز شناخته شده دلیلی برای تاییدش آورده نشده.

برای من هم تحلیل بنیادی در اولویت هست و برای نوسان هم فقط قدرت خریدار و فروشنده رو در نظر می گیرم. الیوت هم توهمی بیش نیست....

یه استاد دانشگاه نام ببر که صحت روش های تحلیل تکنیکال رو تونسته باشه اثبات کنه....هاهاها

بازدهی هرکس هم به خودش مربوط هست. همین که از اصل سرمایه ضرر ندادیم ما رو بسه. :)

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

در اصل توسط علی نظامی پست شده است View Post
      خدمت شما عارض هستم که تحلیل تکنیکال هیچ پایه علمی نداره و با هیچ یک از روش های تحلیلی آماری که تا امروز شناخته شده دلیلی برای تاییدش آورده نشده.

برای من هم تحلیل بنیادی در اولویت هست و برای نوسان هم فقط قدرت خریدار و فروشنده رو در نظر می گیرم. الیوت هم توهمی بیش نیست....

یه استاد دانشگاه نام ببر که صحت روش های تحلیل تکنیکال رو تونسته باشه اثبات کنه....هاهاها

بازدهی هرکس هم به خودش مربوط هست. همین که از اصل سرمایه ضرر ندادیم ما رو بسه. :)
      بنده هم همین را عرض کردم......................کسی که تکنیکال را قبول ندارد..................تحلیل هم بلد نیست.........بس چرا از نوشتار تحلیلی دیگران خرده میگیرد................................

من دوست دارم اینچنین تحلیل و بنویسم به شما چه.....................ها

اگر نقد تحلیلی یا تحلیل مثلا بنیادی داری بفرمایید.................................

اگر هم ندارین لطفا خفه شوید.....و فقط بخونید...........با تشکر:D
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

با اجازه دوست عزیز بهزادی جون.....................دوست عزیز شما فقط بخر .........فروشندگان امروز وفردای سهام متضرا هفته آینده هستن.....................من نمیگم حتما از فردا پس فردا با زار سبز است........................
        ولی این را به شما قول میدهم که بازار اصلاح اصلی خود را کرده .................. کسانی که نقد هستن فقط با تمام قوا باید خریدکنند بعدا ضرر میکنند.............وبه حرف من میرسند.......................این پست من پیش شما گرو باشه.........................:D
        93/2/9
        یه پست پیش ما گرو بود اوردم بالا
        شاخص ان زمان 78151
        :-/
        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• علی نظامی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1033

بنده هم همین را عرض کردم......................کسی که تکنیکال را قبول ندارد..................تحلیل هم بلد نیست.........بس چرا از نوشتار تحلیلی دیگران خرده میگیرد................................

من دوست دارم اینچنین تحلیل و بنویسم به شما چه.....................ها

اگر نقد تحلیلی یا تحلیل مثلا بنیادی داری بفرمایید.................................

اگر هم ندارین لطفا خفه شوید.....و فقط بخونید...........با تشکر:D
          همین که غلط های املاییت تو این دو تا پست آخر کمتر شد واسه ما کافیه:D

حیف از فروم بورسی که کارش به اینجا رسید.......

نظر

• farshidu
            کاربر ویژه بورسی
            • Apr 2014
            • 2222

سلام
            صحبت شما درست
            ولی...............................تابیک خودتون را از اول ورق بزنید تا تحلیلهای اشتباه مکرر.............خودرا...........ببینید
            اشتباه در تحلیل امری اجتناب نابذیر است..............................

بنظر شما نیست؟

ولی ماندن در تحلیل اشتباه.........
            از روی تعصب..........یا خجالت.............بیوستگی وتکرار این مسله خیلی جالبتر است..........................نیست

بحر حال فعلا در مسیر اصلاح تمام سهما هستیم..............و همچنین شاخص..............................

تحلیلهای خوش آب ورنگ...............هم برای صعود سهمها کار به جای نخواهد برد...................اینطور نیست؟

بس بهتره بدونین که فقط خبر بسیار بزرگ وخوبی..............مثل امضاء توافق.........یا کاهش چشم گیر سود بانکی...................میتواند روند حرکتی شاخص وسهمها را عوض کند.......................

نه تحلیلها قشنگ من.................وشما

بهتر یک سری به تابیک بنده بزنید.............یا صفحهای قبل همین تابیک..........خیلی وقت است بنده فرصت فروش سراسری اعلام کردم

بحث چیز دیگریست و نه توافق و نه درست و غلط بودن تحلیل که شما موضوع بحث رو متوجه نشدید
            من هر با نظری دادم اعلام کردم نظر شخصی و احتمال داره اشتباه باشه
            و تکرار کردم با تحلیل من خرید و فروش نکنید

پست 995

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post

*********** دوستان عزیز

*********** زین پس من تحلیل هایی که ساعت ها و روزها روی آن کار

*********** کردم را در این تاپیک قرار خواهم داد پس درخواست تحلیل

*********** نماد خاص نفرمایید.

*********** علت آن هم مشخص است و بارها گفته ام : تحلیلی که در

*********** چند دقیقه انجام شود نتیجه آن شرمندگی من نزد شماست.

*********** مورد دیگر اینکه ما فقط به دنبال نقاط ورود نیستیم بلکه بخاطر

*********** ذخیره سود بدنبال نقاط خروج هم میگردیم. چون عدم خروج

*********** بموقع می تواند تمام سود قبلی را از بین ببرد.پس تحلیلهایی

*********** که نقاط خروج را نشان می دهد نباید باعث ناراحتی سهامدار

*********** آن نماد شود. ارادتمند

ولی شما چه؟

شما هر بار یک سناریو پیدا می کنید و همان ذهنیت رو در جواب دیگر اعضا بیان می کنید. پس از مدتی هم عذرخواهی می کنید که من اشتباه کردم و حالا سناریوی جدید ( یعنی دقیقا همان ماندن در تحلیل که خودتان بد میدانید)
            خیلی هم مطمئنید جوری که بنظر به شما الهام شده!
            تارگت ها هم بقدری دقیق است که از بهار94 تا تابستان شاید هم زمستان!

چون شما انتهای اصلاح قصد خرید دارید دلیلی نیست نوسان گیران رو محکوم به نداشتن دانش کنید:

خیر

ولی اگر تکنیکال بویژه الیوت وهمچنین روانشناسی را فول یاد دارین وبقولی جز10 درصد همیشه در سود هستین بله
            ولی بنظر بنده اینچنین نیست.........................
            چون فقط یک مورد را که بنده کاملا میدانم که شما وبسیاری از دوستان نمیدانید تحلیل امواج الیوت است
            بس اصلا وارد سهام تا روز توافق نشوید
            حالا میخواهد مثلا در بهار یا تابستان-یا باییز -یا حتی زمستان94 باشد

2ماه پیش تکلیف خود را با شاخص مشخص کردیم و دنبال صعودی کردن شاخص نیستیم ولی دنبال نوسان رو به بالا چرا پست 1022 10دی93

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
            شاخص کل

در ادامه پست 959

در کوتاه مدت در آستانه یک اصلاح رو به بالا قرار داریم که بسته به شرایط میزان رشد متغییر است. توانایی رشد تا 72500 وجود دارد.

در میان مدت اما فارغ از عددی که برای کف شاخص بتوان اعلام نمود تا خرداد ماه 94 توان رشد قدرتمند و پایداری در بازار نمی بینم.

خوش آب و رنگ بودن تحلیل هم به سلیقه برمی گردد که عده ای ندارند.
            آخرین ویرایش توسط farshidu؛ 2015/02/28, 14:11.
            Trade Mindfully

نظر

• trojan
              ستاره دار(1)
              • Nov 2013
              • 881

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
              93/2/9
              یه پست پیش ما گرو بود اوردم بالا
              شاخص ان زمان 78151
              :-/
              این دوستمون رو خیلی جدی نگیر . ذهنیاتش خیلی براش مهم میشه یهو و همه فرومها رو پر میکنه . نظراتش هم همیشه افراطی هست یا فرصت خرید محض هست یا فرصت فروش محض . اما یه تکنیک جالبی بلد هست که میگه تحلیل بایستی داینامیک باشه . امروز میگم بازار میانمدت ریزشیه فردا میگم بازار میانمدت صعودیه . خلاصه به نظرم یه جای کار ایراد داره

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

چند مدتیه (شاید چند ماهه)
                خیلی ها نمیدونم چرا فکر می کنن که حتما برای بزرگ جلوه دادن خودشون باید با دوستانی که در سایت شناخته شده هستن دست به یقه بشن
                والا من خودم به شخصه تصمیم گرفتم جواب اینجور افراد رو ندم هر کی از اون طرف میاد و ادعاش میشه ....شروع میکنه به گیر دادن.... اونم گیر دادن الکی و بدون پشتوانه تحیلی درست
                به دوستان هم توصیه می کنم هر کسی ارزش جواب دادن نداره و خیلی ها رو جدی نگیرن
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

سلام
                  صحبت شما درست
                  ولی...............................تابیک خودتون را از اول ورق بزنید تا تحلیلهای اشتباه مکرر.............خودرا...........ببینید
                  اشتباه در تحلیل امری اجتناب نابذیر است..............................

بنظر شما نیست؟

ولی ماندن در تحلیل اشتباه.........
                  از روی تعصب..........یا خجالت.............بیوستگی وتکرار این مسله خیلی جالبتر است..........................نیست

بحر حال فعلا در مسیر اصلاح تمام سهما هستیم..............و همچنین شاخص..............................

تحلیلهای خوش آب ورنگ...............هم برای صعود سهمها کار به جای نخواهد برد...................اینطور نیست؟

بس بهتره بدونین که فقط خبر بسیار بزرگ وخوبی..............مثل امضاء توافق.........یا کاهش چشم گیر سود بانکی...................میتواند روند حرکتی شاخص وسهمها را عوض کند.......................

نه تحلیلها قشنگ من.................وشما

بهتر یک سری به تابیک بنده بزنید.............یا صفحهای قبل همین تابیک..........خیلی وقت است بنده فرصت فروش سراسری اعلام کردم

حداقل توى اين فروم يكى از بهترين تحليل گر هاى بازار آقاى فرشيد يوسف پور هست
                  شما فقط ميخواهيد نظر خودتون رو بديگران القا كنيد و گاها با بى احترامى
                  موفق باشيد

نظر

• Selin
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 29

پاسخ : تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

شمارشتون وحشتناكه!

در حد تيم ملي مالديو

اینجا بایگانی میکنم
                    طلا.................تفسیر الیوتی من از این فلز زرد

کف خود را زده وارد موج5 بزرگ شده

نظر

• b-asgharne
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1055

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                      این دوستمون رو خیلی جدی نگیر . ذهنیاتش خیلی براش مهم میشه یهو و همه فرومها رو پر میکنه . نظراتش هم همیشه افراطی هست یا فرصت خرید محض هست یا فرصت فروش محض . اما یه تکنیک جالبی بلد هست که میگه تحلیل بایستی داینامیک باشه . امروز میگم بازار میانمدت ریزشیه فردا میگم بازار میانمدت صعودیه . خلاصه به نظرم یه جای کار ایراد داره
                      در واقع به این روش می گن تکنیک جیبیکال اگر جیبت خالیه و سهم خریدی، بازار به شدت صعودیه نه اگر جیبت پره بازار نزولی فقط خروج و بانک و اوراق مشارکت و دلار و . .

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

جوش مانیون یک استاد بین.المللی شطرنج بود. او در میان برترین شطرنج بازان ایالات متحده آمریکا قرار داشت. او آشناییش با شطرنج را یکی از مهم.ترین عوامل موفقیتش در کسب.وکار می.داند. از بسیاری از درس.هایی که از شطرنج یاد گرفته برای هدایت و مدیریت کسب وکارش استفاده می.کند.مانیون می.گوید: “شطرنج ابزاری بود که دقت زیادی را در من به وجود آورد تا هنگام مواجهه با مشکلات راه حل مناسب را پیدا کنم و باعث نزدیکی من به کسب. و کار و زندگی.ام شد.

۱-اگر حرکت خوبی به ذهنتان رسید، صبر کنید. بهتر از آن نیز خواهد آمد.
                        مانیون می.گوید شطرنج .بازان بی .تجربه به فرصتی که به دست می.آورند به سرعت چنگ می.اندازند تا بتوانند سرباز حریف را بگیرند، و چون این حرکت را مشخص کرده.اند به دنبال حرکت دیگری نمی.گردند. در بازارهای مالی نیز باید مطمئن شد که همه جوانب را خوب دیده.ایم و طبق مجموعه کاملی از اطلاعات در اختیار داریم کار خود را جلو ببریم. باید یادمان باشد همیشه اولین چیزی که به سراغمان می.آید بهترین چیز نیست.
                        ۲-برای برد لازم است بسیاری از حرکت..های آینده را برنامه..ریزی کرد.
                        وقتی مهره ای را در شطرنج جابه جا میکنید باید برای چند حرکت بعدی برنامه داشته باشید. در بازارهای مالی نیز وقتی معامله ای انجام میدهید باید برنامه داشته باشید باید اگر تحلیل شما غلط بود برنامه داشته باشید باید برای خروج خود برنامه داشته باشید. باید برای حد سود برنامه داشته باشید.
                        ۳-در شطرنج، باید زمانتان را مدیریت کنید، در غیر این صورت می.بازید.
                        در بازی شطرنج زمان محدودی وجود دارد که بتوان چند حرکت خوب را ایجاد کرد. و نباید زمان را از دست داد، چون در این صورت بازی را هم باید واگذار کرد. کنترل زمان در بازارهای مالی نیز یک امر حیاتی است. وقتی وارد معامله ای می شوید باید برای خروج خود زمان داشته باشید. به عنوان مثال من این سهم را می خرم برای سه ماه آینده که به سود بنشیند اگر این سه ماه شد سه سال دیگر آن سهم ارزش و توجیه خواب پول را ندارد و شما عملا باخته اید. شخصی را به یاد دارم که سهامی را خریده بود و بسیار برای آن تبلیغ میکرد تا اینکه سهم بعد از کمی افرایش وارد روند نزولی خود شد وقتی آن شخص را دیدم گفت من این سهم را برای بچه هایم خریده ام و سهم خوبیه و توجیهی از این قبیل.
                        ۴-هرآنچه نیار دارید بر روی تخته است.
                        کل اطلاعاتی که یک شطرنج باز برای ادامه بازی نیار دارد بر روی تخته شطرنج است و همچنین کل اطلاعاتی که یک تحلیل گر بازارهای مالی به آن نیاز دارد درون چارت نهفته. سعی کنید خود را از حواشی بازار و شایعات دور نگه دارید تمام آنچه لازم است بر روی چارت منعکس شده.
                        ۵- مواظب حرکات پنهانی حریف مقابل باشید.
                        بسیاری از شطرنج بازان حرفه ای با حرکاتی خاص حریف مقابل را فریب میدهند به عنوان مثال چند مهره خود را به شما می بازند تا ذهن شما را منحرف کنند. در بازارهای مالی این مورد به فراوان وجود دارد. کسانی که منابع عظیم مالی دارند گاها قیمت ها را به سمت و سویی می برند که سرمایه گذاران کوچک را فریب دهند در بورس تهران صف های فروش و خرید بی دلیل نمونه آشکار این مورد است یا زدن حدضرر معامله گران و بعد حرکت قیمت در جهتی که مد نظر شما بوده (به علت نا مناسب بودن مکان حد ضرر)لطفا با ذکر منبع به ادامه فعالیت ما کمک کنید

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1940

سلام
                          اخرین موج از صعود.............
                          شروع ریزش بلند مدت برای سهمهای اکثرا شاخص سازها

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

الیوت.................اصلاح بلند مدت چندین ماهه

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

خودروایها فرست خرید مفی .......4

نظر

• prince0fpersia
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 101

الیوت.................اصلاح بلند مدت چندین ماهه
                                سلام
                                یعنی الان اگر کسی میخواد وارد بشه دیگه نکنه اینکارو؟

نظر

در حال کار...
                                X