تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bnz
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 381

پاسخ : تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

/:.Heart.:/

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

در اصل توسط bnz پست شده است View Post
      با سلام جناب میرزایی هدف حسینا چقدر است
      سلام دوست من
      اگر موج شماری بنده مبنی بر موج سوم بودن سهم در تایم ویکلی درست باشد....................هدف10000-12000-15000 هزارتومان خواهد بود.
      بنیادی سهم نسبت به بارسال(سود عملیاتی)وقرار دادهای جدید سهم.وهمچنین خبرهای مثبت دیگر سهم را وقتی کنار هم میزاریم.......................به درست بودن موج3 بیشتر دل گرم میشویم..
      بحر حال تمام تحلیلهای............. نه تنها من بلکه همه دوستان تکنیکال وبنیادی کار بر مبنای احتمالات استوار است......................موفق باشید
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• memr
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 771

میشه یه تحلیل خوب از تاپیکو بزارید؟

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

شاخص کل....................تایم 1ساعته
          احتمالا در انتهای موج5 این تایم هستیم.........................اگر این موج شماری درست باشد...............احتمالا تا محدوه مستطیل آبی موج اصلاحی در بیش میباشد...................

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

سلام دوستان
            بنظر بنده این احتمال که شاخص از شنبه تا آخرای برج نزوی با شیب ملایم خواهد داشت..................
            .وجود دارد
            درضمن بنظر بنده گروه دارو........در موج3 تایم 4ساعته از3 دیلی از5 ویکلی قرار گرفته است...........................دوستانی که نقد هستنخرید کل گروه را بصورت اکیدا توصیه میشود.......................حتی در صف خرید از شنبه.....
            آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/11/05, 16:44.

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

​علی اقا امروز باهنر 267 شکوند...به نظرم وارد 3 شد...میشه یه راهنمایی کنید...با تشکر
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• hanny
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 395

جناب میرزایی سلام
                نظرتون در مورد وصنعت و ثعمرا میفرمایین

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

شار: ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵ تعداد نظرات: ۷ نظر
                  تحقیق و مطالعات » تحلیل دریافتی

توسط سایت تحلیل کارابورس بررسی شد:

در پی کاهش نرخ روغن خام و تداوم نزول قیمیتی آن در چند ماه اخیر لازم است مفروضات شرکت هایی که بیشتر تحت تاثیر قرار خواهند گرفت مورد بررسی قرار گیرد. در میان شرکت های بورسی دو شرکت صنعتی بهشهر و مارگارین برای بررسی در این مطالعه انتخاب شده اند. لذا برای درک بهتر ابتدا نمودار تغییرات قیمتی نرخ روغن خام و آخرین قیمتی که در تاریخ گزارش بر اساس آن روغن خام ارزش گذاری شده است ارائه خواهد شد.
                  نکته: تحلیل صورت گرفته تنها اثر کاهش روغن خام بر بهای تمام شده شرکت های "غبشهر" و "غمارگ" را مورد بررسی قرار می دهد و از نظر جمیع جوانب به تحلیل بنیادی این دو سهم نمی پردازد. از همین رو برآورد های عنوان شده برای سود هر سهم امکان تحقق ضعیف تری خواهند داشت و تنها تحلیل حساست بهای تمام شده را نشان می دهند و لزوما به معنای تعدیل مثبت شرکتهای مذکور نیست.
                  در پی کاهش نرخ روغن خام و تداوم نزول قیمیتی آن در چند ماه اخیر لازم است مفروضات شرکت هایی که بیشتر تحت تاثیر قرار خواهند گرفت مورد بررسی قرار گیرد. در میان شرکت های بورسی دو شرکت صنعتی بهشهر و مارگارین برای بررسی در این مطالعه انتخاب شده اند. لذا برای درک بهتر ابتدا نمودار تغییرات قیمتی نرخ روغن خام و آخرین قیمتی که در تاریخ گزارش بر اساس آن روغن خام ارزش گذاری شده است ارائه خواهد شد.

نمودار و اطلاعات مرتبط با نرخ روغن خام از سایت http://www.indexmundi.com استخراج شده است. با توجه به اعلام نرخ روغن از سایت رسمی http://www.indexmundi.com نرخ جاری روغن 656 دلار است که اگر با نرخ دلار 32370 ریال آن را تسعیر کنیم نرخ روغن خام 21234 ریال به دست خواهد امد.

بنابراین برای شروع تحلیل، به بررسی نرخی که صنعتی غبشهر و مارگارین در گزارشات خود برای روغن خام پیش بینی نموده اند پرداخته میشود:

منبع نرخ های ذکر شده در جدول 2 گزارشات 9 ماهه دو شرکت مورد بررسی است. همان طور که مشاهده میشود، نرخی که غبشهر در گزارش پیش بینی خود بر اساس گزارش 9 ماهه برای مصرف روغن خام در نظر گرفته است 29767 ریال است. نرخ روغن موجود در انبارهای شرکت هم 29984 ریال میباشد.

برای شرکت مارگارین نیز نرخ روغن پیش بینی شده برای مصرف 28784 ریال و نرخ موجودی ها 30293 ریال است. حال انکه با توجه به اعلام نرخ روغن از سایت رسمی http://www.indexmundi.com نرخ جاری روغن 656 دلار است که اگر با نرخ دلار 32370 ریال آن را تسعیر کنیم نرخ روغن خام 21234 ریال به دست خواهد آمد. مشاهده میشود که نرخ جاری 2120 تومان شد و نرخ مصرفی شرکت غبشهر حدود 2970و مارگارین 2870 تومان گزارش شده است.

مسئله ای که در اینجا لازم است در نظر بگیریم موجودی های شرکت است که با نرخ های 29984 برای غبشهر و 30293 ریال برای مارگارین تهیه شده است. بدیهی است هر دو شرکت تا زمانی که موجودیهای خود را مصرف نکنند نمیتوان انتظار داشت تاثیر کاهش نرخ را در گزارشات آنها و در عملکردشان مشاهده نمود. بنابراین در این مرحله لازم است مقدار مصرف پیش بینی شده شرکت ها برای چند ماه باقی مانده از دوره مالی مورد بحث بررسی شود سپس متناسب با مقدار موجودیها و مصرف پیش بینی شده مقدار خرید جدید شرکت به دست آید و تاثیر کاهش نرخ را در این خریدهای جدید بررسی شود.

در جدول زیر این مقادیر ارائه شده است.

همان طور که در جدول مشاهده میشود شرکت غبشهر پیش بینی نموده است در دوره 3 ماهه باقی مانده از سال مالی خود مقدار 541140 تن روغن مصرف کند. که از این مقدار 81004 تن موجودی با نرخ 29984 ریال دارد و مابقی را در دوره باقیمانده لازم است خریداری کند، در این بررسی فرض میشود این مقدار باقیمانده با نرخ 23000 ریال خریداری شود. بنابراین مبلغ مصرف روغن خام غبشهر به کمک نرخ ها و مقادیر اعلام شده به مبلغ 13012031 به دست خواهد آمد. مبلغ روغن خام پیش بینی شده برای مصرف در گزارش پیش بینی شرکت با نرخ های قبلی 16108136 گزارش شده است که با عدد محاسبه شده به میزان 3096105 تفاوت دارد. به این مفهوم که بهای تمام شده تولیدات شرکت غبشهر به این میزان کاهش میابد.

در مورد شرکت مارگارین هم به همین صورت بررسی میشود و تفاوت حاصله از نرخ 23000 ریال با نرخ های قبلی به میزان 311923 به دست خواهد آمد. یعنی بهای تمام شده تولیدات مارگارین نیز به میزان 311923 کاهش خواهد یافت. در مرحله ی بعد برای بررسی تاثیر این کاهش بر سود هر سهم شرکت، صورت های سود و زیان شرکت ها ارائه شده و بهای تمام شده برابر با مقادیر ذکر شده کاهش داده خواهد شد و سود هر سهم متناسب با بهای تمام شده جدید محاسبه میشود.

نتیجه گیری:

همان طور که مشاهده میشود تغییر نرخ روغن خام برای 3 ماهه باقیمانده از فعالیت این دو شرکت سود غبشهر را از 1268 ریال به 3553 ریال و غمارگ را از 366 ریال ب 1906 ریال تغییر خواهد داد. اما نکته ای که لازم است با دقت مورد توجه قرار گیرد تغییر حاشیه سود ناخالص شرکت با نرخ های جدید روغن خام است. از آنجا که شرکتها همواره سعی میکنند نرخ حاشیه سود خود را با کمترین تغییرات حفظ کنند بنابراین انتظار نمیرود این دو شرکت سود خود را تا اعداد اعلام شده افزایش دهند. در این بررسی تنها تاثیر تغییر نرخ روغن خام با محاسبات کامل برای درک اثر کاهش نرخ روغن خام برای خواننده مورد تحلیل قرار گرفته است. قاعدتا انتظار میرود این کاهش نرخ باعث افزایش سوداوری شرکتهای مذکور گردد اما اینکه تا چه میزان تغییرات سودآوری گزارش شود بستگی به سیاست های این دو شرکت دارد.

واحد تحلیل کارابورس- خدیجه ابراهیمی

نظر

• shahmir
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 368

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                    سلام دوستان
                    بنظر بنده این احتمال که شاخص از شنبه تا آخرای برج نزوی با شیب ملایم خواهد داشت..................
                    .وجود دارد
                    درضمن بنظر بنده گروه دارو........در موج3 تایم 4ساعته از3 دیلی از5 ویکلی قرار گرفته است...........................دوستانی که نقد هستنخرید کل گروه را بصورت اکیدا توصیه میشود.......................حتی در صف خرید از شنبه.....

علی آقا
                    نظرت درخصوص پخش البرز تو این گروه چیه؟ من 20% سبد با میانگین 355 دارم. ممنون میشم اهداف و مقاومتهاشو بگی.

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

نظر

• 135918031
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 45

سلام بر علی اقا.
                        یه زحمت میکشید در مورد هرکدام از نمادهای زیر اگر نمودار یا پیشنهادی دارین بدین.ممنون
                        بانک انصار
                        خبهمن
                        بانک دی
                        وساپا
                        وتوشه
                        فملی
                        فاذر
                        واقعیتش نمیدونم چه زمانی بقروشم و چه زمانی خرید کنم.

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1940

در اصل توسط 135918031 پست شده است View Post
                          سلام بر علی اقا.
                          یه زحمت میکشید در مورد هرکدام از نمادهای زیر اگر نمودار یا پیشنهادی دارین بدین.ممنون
                          بانک انصار
                          خبهمن
                          بانک دی
                          وساپا
                          وتوشه
                          فملی
                          فاذر
                          واقعیتش نمیدونم چه زمانی بقروشم و چه زمانی خرید کنم.
                          سلام دوست من
                          بنظرم این سهمها در موج5 ویکلی....هم بای شاخص کل در موج5 هستن....................
                          اگر به من بود همشون رو غیر وسابا........................... با سهم های که در قسمت امضا معرفی کردم تعویض میکردم...............البته+غبشهر که این سهم هم در موج5 ویکلی است.........................ولی بنظر موج5 این سهم با شکل وشمایلش+بنیادی قوی این سهم تعدیلهای احتمالی.......میتواند یک موج بست یافته شودبا اهداف .................1600-1800-2000 تومان رشد کند..................که مثل موج 3 در واقع عمل میکند.............
                          در مورد فروش وخارج شدن از سهام...........................الان که وقتش نیست.............الان فقط فرصت خرید هست........وبس...................
                          در تایبیک چرخی بزنید موج شماری بعضی از سهمای شما قرار دارن.......وباقی سوال هاتون............روشن میشید......

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
                            جناب میرزایی سلام

سلام وصبح همگی دوستان بخیر...................امیدوارم عزاداریهای شما مقبول درگاه خداوند متعال بوده باشد.
                            وصنعت تایم دیلی

بنظر سهم در موج3 قرار دارد..................اگر سهم کمی در روزهای اینده اصلاحی شد.............احتمال در حال ساخت ریز موجهای این موج3میباشد

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

وصنعت تایم ویکلی
                              بنظر سهم در موج5 این تایم با اهداف مشخص قرار دارد..............

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
                                جناب میرزایی سلام
                                ثعمرا تایم ویکلی
                                بنظر این سهم از معدود سهمای هست که در موج3 ویکلی قرار داره.......................با اهداف500-600-750 تومان......................
                                .
                                خرید ونگهداری این سهم توصیه میشود.

نظر

در حال کار...
                                X