تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)
Collapse
X
-
پاسخ : تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postآقای میرزایی سلام
من امروز مجدد سنگین وارد وساپا شدم بهمین خاطر یه کم استرس دارم
اولین حمایت وساپا چنده
حد ضرر رو چند بگیرم
کار بسیار خوبی کردین...................
در مورد حد ضرر فقط میتونم اینو بگم که خبر شکست توافق هسته ای زمان خروج است..............که البته بنظرم بسیار محال است.
فقط صبر کنید.
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/11/13, 10:27.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
نقل قول از سایت همسایه
سلام ایران اجازه داده دو تا کارشناس حقوق بشر از کشور بازدید کنن. آخرین بازدیدشون 10 سال پیش بود.
این اتفاق بی ربط با مذاکرات نیست و یادتون باشه پیشتر با 1+5 بحثای حقوق بشری هم شده بود و همچنین برخی تحریمهای شورای امنیت صرفا هسته ای نیست و حقوق بشری ه.
ایران تعامل خوبی با دنیا شروع کرده و شکر خدا اقدامات اعتمادساز زیادی هم در دست اقدام دارهتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
سیداحمد خمینی فرزند سیدحسن خمینی در توضیح عکس زیر آورده است: من و بابا و عمو على ؛ استراحت بین کوهنوردى.
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
شاخص تایم ویکلی-.......موج شماری ابی رنگ.با دو نمای نزدیک و دور از شاخص
نظر من از آینده شاخص با اهداف سقف مشخص-100000-الی120000-
شاخص 100000هزاری تا108000 هزاری محتمل تر بنظر میرسه....... به دلیل محل تجمع وهمبوشانی فیبوهای موجهای بالاتر است...وهمچنین به بلندای موج1میباشد
بنظر من اگرحتی شاخص در یک دو هفته آینده اصلاحی باشه تا قبل از سوم آذر.................تا محدوده 74000 هزار......بازهم فقط فرصت خرید است وبس........................
نظر
-
در اصل توسط danial92 پست شده است View Postباسلام خدمت دوست گرامی جناب آقای میرزایی
هنوز نظرتون درباره کطبس همون نظر قبلیه.
احتمالا از هفته آینده رالی جدید.................یعنی موج3 دیلی از 3 ویکلی از3 مونتلی آغاز بشه................با اهدف 800-1000-12000 فعلا..................بعدا اطلاعات بنیادی وموج شماری تکمیلتر بشه میشه از آینده قیمتی سهم گفت.
در ضمن طبق سالهای قبل وهمچنین تاکید مدیر عامل شرکت تا آذر ما هر سال نرخ جدید ذغال اعلام میشود......................تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
هنر تریدینگ
خاطرم هست در نوشتارهای قبلی در مورد پتانسیل های نهفته ی سهام و معماهای حل نشده سهام بحث کردم و خاطر نشان شد که بازار به استقبال سهامی می رود که بصورت یک معمای حل نشده ابهام دارند و درصدصد کشف آن ابهام می رود و به حل ان می پردازد . ابهام در یک سهم ارزشمند همچون دری درون صدف است که آنرا ارزشمند می کند ول هنر یک تریدر و تحلیلگر موفق باز کردن آن صدف خواهد بود و گرنه صدف خالی چه ارزشی دارد.
سهمی که تمام پتانسیلش آزاد شده باشد چه ارزش سرمایه گزاری دارد . سهمی که بازار به تمامی رموزش پی برد دیگر آن مروارید ارزشمند نیست پس ابهام در سهام ارزمند رو دریابیم بجای کوبیدن آن سهم زوایای آن را بررسی کنیم .....
یک تریدر موفق بدور از تعصبات گفتاری و حب و بغض در هر دوره زمانی بهترین سهام را بر می گزیند و با شیفت کردن بموقع از بازار بیشترین سود را می گیرد آیا دیگر سمگا شبندر و مپنا تکرار خواهند شد ؟
نکته بعد نگاه به مالکیت سهم و پی بردن به هدف مالکان اصلی سهم و شناخت نوع دیدگاه سهامداری آنان خواهد بود
برخی سهام داران کل اقدام های کنترلی نسبت به قیمت سهم در برهه های زمانی گوناگون دارند و اجازه رشد به سهم نمی دهند و برخی بالعکس از بالا رفتن قیمت سهم استقبال هم می کنند یک تریدر موفق بایستی حقوقی سهم مورد نظرش رو بخوبی بشناسه و رویکردش رو نسبت به سهم روانشناسی کنه
بعنوان مثال سمگا و کرمان نمونه های اخیری ازحقوقی هایی هستند که از بالا رفتن قیمت سهم استقبال می کنند.
فرصت فروش و فرصت خرید محض دانستن یک سهم مضحکترین جملات تحلیل گران متعصب بازار سرمایه است که بیان گراوج درماندگی در قبال سهمی است که نا امیدی از جا ماندن او را وادار به بیان چنین جملاتی برای توجیه خود دارد
برای هر خریدی حد ضرری است و برای هر فروش حد سودی
یک تریدر موفق بنیادی می نگرد و تکنیکالی خرید و فروش می کند
نظر
-
در اصل توسط aliabfa پست شده است View Postدوست گرامی . ممنون میشم اگه خکاوه رو هم یه نظر بندازید. با تشکر
خکاوه تایم ویکلی
احتمالا در موج3 قرار دارد..................با اهداف مشخص.............محتمل ترین هدف اولی بین 150تا170.............کمی با خوش بینی دومی..........وبا خوش بینی زیاد سومیتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Postسلام خدمت علی آقای میرزایی عزیز و دوست داشتنی
آقا لطف میکنید یک تحلیل از تکنو ارائه بفرمایید
زیاده خواهی است. اما اگر محبت کنید دیلی، ویکلی و مونتلی باشه که چه بهتر
با سپاس @};-
ویکلی
احتمالا در موج3 با اهداف 700-850-1000- با خوش بینی خبرهای بسیار خوب فاند میتونه 1300وبیشتر باشه
خرید ونگهداری در میان مدت توصیه میشود................................کوتاه مدتی با این تحلیل من خرید نفرمایید.متشکرمتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
نوشته اصلی توسط iTrader
طمع و ترس دو آفت بزرگ یک معامله گر
نوشته اصلی توسط iTrader
ترس در بازار موج می زنه
50 درصد نقد شدم
فروش خساپا ورنا وساپا ثرود به صف
خدایا شکرت
نوشته اصلی توسط iTrader
پیش بینی بازار در تاریخ 93/07/02
کمی صبر می کنیم ببینیم بازار به کدوم سو میره
دوست من بنده هم میخواهم یک نظر برای تریدرهای عزیز بدم
چیزیکه مهم است اینکه برایند سود شما مثلا در مدت6 ماه...یا بیشتر یاکمتر چندباشه.....ایا نسبت به داشتن سهام مناسب با بارزدهی خوب بیشتر خواهد بود..........................این را متوجه باشید نوسانگیری بسیار سخت میباشد
نوسانگیری اگر درست واصولی وهوشیارانه ودرست روی سهمهای با بازدهی مناسب( یعنی بیشتر از اکثریط سهام دیگر) باشد میتواند بسیار بر سود باشد..................ولی بازم میگویم بسیار سخت میباشد
ولی اگر فقط بصورت بریدن به این سهم ان سهم باشد وسود مقطعی واندک را ملاک قرار بدهین........بدانید که نوسانگیری جز زیان نیست........من به تمام دوستان قول میدهم که برایندش بعد مدتی یاسود کم خواهد بود یا درجا زدن......یا باضرر از اصل بول.
موفق باشید
توصیه بنده به یکی از دوستان گفتم شاید بد نباشه اینجا هم بزارمتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
نظر