تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeed1133
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 72

پاسخ : تحلیل امواج ساده ساده با (علی میرزایی)

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
    نوشته اصلی توسط iTrader
    طمع و ترس دو آفت بزرگ یک معامله گر

نوشته اصلی توسط iTrader
    ترس در بازار موج می زنه

50 درصد نقد شدم

فروش خساپا ورنا وساپا ثرود به صف

خدایا شکرت

نوشته اصلی توسط iTrader
    پیش بینی بازار در تاریخ 93/07/02

کمی صبر می کنیم ببینیم بازار به کدوم سو میره

دوست من بنده هم میخواهم یک نظر برای تریدرهای عزیز بدم
    چیزیکه مهم است اینکه برایند سود شما مثلا در مدت6 ماه...یا بیشتر یاکمتر چندباشه.....ایا نسبت به داشتن سهام مناسب با بارزدهی خوب بیشتر خواهد بود..........................این را متوجه باشید نوسانگیری بسیار سخت میباشد
    نوسانگیری اگر درست واصولی وهوشیارانه ودرست روی سهمهای با بازدهی مناسب( یعنی بیشتر از اکثریط سهام دیگر) باشد میتواند بسیار بر سود باشد..................ولی بازم میگویم بسیار سخت میباشد
    ولی اگر فقط بصورت بریدن به این سهم ان سهم باشد وسود مقطعی واندک را ملاک قرار بدهین........بدانید که نوسانگیری جز زیان نیست........من به تمام دوستان قول میدهم که برایندش بعد مدتی یاسود کم خواهد بود یا درجا زدن......یا باضرر از اصل بول
    .
    موفق باشید
    توصیه بنده به یکی از دوستان گفتم شاید بد نباشه اینجا هم بزارم
    درود برشما والبته من هم این رو تجربه کردم..نوسانگیری جز درگیری ذهن و درجا زدن هیچ سود دیگری ندارد.....

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

کد خبر: ۱۳۸۳۱۳

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۸
      تعداد نظرات: ۱ نظر

صفحه نخست » سرویس بورس

عضو شورای عالی بورس عنوان کرد:

انتظار می رود قیمت سهام با توجه به احتمال بالا جهت دستیابی به توافقات هسته ای، با تداوم روند صعودی همراه باشد همچنین در صورت حصول توافقات می توان به رشد اقتصادی و رونق در صنایع مختلف امیدوار شد.
      انتظار می رود قیمت سهام با توجه به احتمال بالا جهت دستیابی به توافقات هسته ای، با تداوم روند صعودی همراه باشد همچنین در صورت حصول توافقات می توان به رشد اقتصادی و رونق در صنایع مختلف امیدوار شد.
      در همین راستا، حقیقی مهمانداری، مدیر عامل کارگزاری آبان در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار کرد: بطور کلی مسائل روانی یکی از عوامل تأثیرگذار بر روند قیمت سهام در بازار سرمایه می باشد بطوریکه با انتشار اخبار مثبت در خصوص احتمال بالا جهت دستیابی به توافقات و بهبود روابط بین المللی، خوشبینی جهت سرمایه گذاری در بورس افزایش یافته است.

حقیقی تصریح کرد: همچنین اقدامات مثبت دولت در حوزه برخی صنایع، موجب افزایش خوشبینی نسبت به وضعیت اقتصادی و در نتیجه رونق بازار سرمایه شده است. بنابراین، شرایط مذکور باعث شده که شاهد رشد قیمت سهام در بازار سرمایه با شیب ملایم باشیم بطوریکه می توان، تداوم روند صعودی قیمت سهام را در بورس متصور شد.

رییس هیأت مدیره کانون کارگزاران بورس در خصوص روند قیمت سهام در بازار سرمایه طی آخرین روز معاملاتی هفته گذشته افزود: بطور کلی نوسان قیمت سهام ذات طبیعی بازار سرمایه است اما پیش بینی می شود که حصول توافقات و همچنین تصمیمات و اقدامات اقتصادی دولت، تأثیر مثبتی بر وضعیت کلان اقتصاد و بورس کشور بگذارد لذا انتظار می رود که روند قیمت سهم تا پایان سال صعودی باشد.

عضو شورای عالی بورس در خصوص تأثیر عرضه اولیه سهام در بورس بیان کرد: به اعتقاد بنده وجود عرضه اولیه سهام در بورس منجر به تعادل روند صعودی قیمت سهام می گردد. چراکه در این حالت، نقدینگی به سمت عرضه های اولیه سهام جذب می شود و این عرضه ها، کمک به تنظیم بازار می کند.

وی در خاتمه افزود: گزارش های 9 ماهه شرکت ها در صورت حصول توافقات، مثبت ارزیابی می شود بطوریکه افزایش سودآوری در عملکرد شرکت ها را می توان متصور شد. همچنین پیش بینی می شود چنانچه خرید سهام در قیمت های فعلی انجام گردد، سهامداران بتوانند بازدهی مطلوبی را در بورس کسب کنند علاوه بر این، بازار سرمایه می تواند بازدهی برتری نسبت به سایر بازارهای موازی تا پایان سال نصیب سهامداران نماید.
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

شاخص کل..................توصیه فروش ندارم.
        توصیه به سهام داری..................دارم

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

درسها و ترفندهای وارن بافت برای موفقیت در بازار سرمایه و بورس

درس اول: در مراحل ضروری تلاش خود، سر وقت حاضر شوید

وقتی در میانه یک تلاش مهم هستید، مراحلی هستند که عبور از آنها تعیین کننده است. وارن بافت که اینک ۸۲ ساله است، درباره به دست آوردن یک کمک هزینه تحصیلی در دوران نوجوانی اش می گوید: «من رفتم به آنجا و تنها کسی بودم که [سر وقت] آمده بود. ۳ پروفسور [داور] آنجا بودند و مدام می خواستند که بیشتر صبر کنیم [تا بقیه هم بیایند]. من گفتم “نه،نه، قرارمان ساعت ۳ بود.” بنابراین بدون اینکه هیچ کاری بکنم، کمک هزینه را بُردم.»

درس دوم: کار سخت و صادقانه، درمان همه مشکلات نیست

آقای بافت می گوید: «سوارکارهای خوب روی اسب های خوب کارشان عالی است، ولی روی اسبچه های چوبی نه! اساساً کار سخت و صادفانه همه مشکلات را درمان نخواهد کرد» بلکه مردم و شرایط اقتصادی هم نقش بزرگی در موفقیت کسب و کار ها دارند. (قابل توجه مسئولان فضای کسب و کار)

درس سوم: قراردادهای کاری را طوری انتخاب کنید که انگار دارید دنبال همسر می گردید

نظر آقای بافت در این باره جالب است: «در جستجو برای یک معامله، ما همان روشی را به کار می بندیم که یک فرد در جستجوی همسر ممکن است استفاده کند. یعنی پیوندی برقرار می کنیم تا چیزی فعال، جذاب، و با ذهن باز را به دست بیاوریم، نه اینکه بخواهیم خودمان را در عجله بیندازیم.» (قابل توجه جوانان جویای کار و همسر)

درس چهارم: پیش بینی کنید که آینده چه شکلی خواهد داشت

و اما درباره نگاه به آینده، آقای بافت می گوید: «من [برای سرمایه گذاری] دنبال کسب و کارهایی می گردم که بتوانم پیش بینی کنم ۱۰ یا ۱۵ یا ۲۰ سال بعد، چه شکلی خواهند داشت. این به معنای جستجو برای کسب و کارهایی است که در آینده، عملکردی کما بیش شبیه آنچه امروز دارند داشته باشند، با این استثنا که بزرگتر شده باشند و در سطح جهانی کار کنند.»«بنابراین روی فقدان تغییر تمرکز می کنم. برای مثال وقتی به اینترنت نگاه می کنم، سعی می کنم و بالاخره هم تشخیص می دهم که چطور فلان صنعت یا کمپانی می تواند توسط اینترنت تغییر کند یا صدمه ببیند، و بعد، از آن سرمایه گذاری اجتناب می کنم.»

درس پنجم: به افراد، به چشم سرمایه نگاه کنید

و حالا اندرز آقای بافت برای دانشجویان رشته مدیریت ارشد کسب و کار (MBA) را بخوانید: «به هم کلاسی های تان نگاه کنید. یکی را که شخصیتش را دوست دارید برای خرید انتخاب کنید و یکی دیگر را که به نظرتان آدم جالبی نیست برای فروش. بعد این ویژگی ها[ی دخیل در تصمیم گیری] را یادداشت کنید و خواهید دید که هیچ کدام، مادرزادی نیستند بلکه در جریان زندگی به دست می آیند. پس آنها را بنویسید و دنبال کنید.»

درس ششم: تشخیص دهید که از چه کسی خوش تان می آید و از چه کسی بدتان

آقای بافت تقریباً درباره هر چیزی نظر خاص خودش را دارد. همه دارند. او می گوید: «آدم یا آدم هایی را که بیش از همه تحسین می کنید انتخاب کرده و بعد بنویسید که به چه خاطر او/آنها را ستایش می کنید. حق ندارید اسم خودتان رو توی این فهرست بیاورید.»«بعد [از اینکه فهرست را پر کردید] فرد/افرادی را فهرست کنید که صادقانه، دو سنت هم برای شما نمی ارزند و ویژگی هایی را که باعث شده از او/آنها روی گردان شوید را هم یادداشت کنید.»«کیفیت های فرد/افرادی که تحسین می کنید، با کمی تمرین می توانند مال شما شوند و اگر خوب تمرین کنید، شکل دهنده عادت هایتان هم می شوند.»

درس هفتم: با افرادی کار کنید که برای شان احترام قائل هستید

آقای بافت با چه افرادی کار می کند: «پیش آمده که من معاملاتی را لغو کنم، فقط چون از افرادی که با انجام معامله مجبور به همکاری باهاشان می شدم، خوشم نیامده بود. هیچ دلیلی هم برای تظاهر نداشتم.»«کار کردن با افرادی که باعث می شوند زخم معده بگیرید، -به جرأت می گویم- شبیه ازدواج کردن با پول و ثروت است. احتمالاً تحت تمام شرایط کار اشتباهی است، حالا اگر ثروتمند هم باشید که دیگر حماقت است.»

درس هشتم: موقع استخدام، به سه ویژگی کلیدی افراد نگاه کنید

زیر دست یکی از ثروتمند ترین افراد دنیا، چه کسانی کار می کنند؟ او مشخصات افراد مناسب برای استخدام را چنین بر می شمرد: «یک بار کسی گفت که در جستجو برای استخدام افراد، دنبال سه کیفیت بگرد: “صداقت، آگاهی و انرژی. و اگر طرف اولی را نداشت، آن دو تای دیگر تو را خواهد کشت.»

درس نهم: صبور باش

نظر آقای بافت در مورد صبر این است: «فرقی نمی کند چقدر تلاش و استعداد وسط گذاشته باشی، بعضی چیزها فقط زمان می خواهند. نمی شود که با باردار کردن ۹ زن، ۱ ماهه بچه تولید کرد!»

درس دهم: با آدم هایی بچرخ که از خودت بهتر هستند

خود آقای بافت (و البته بیل گیتس) که چنین می کند: «ارتباطاتی به وجود بیاور که در آنها، اخلاق و رفتار افراد از خودت بهتر باشد و آن وقت به طور خودکار، در همان مسیر خواهی افتاد.»

درس یازدهم: از اشتباهات خودت درس بگیر

«من اشتباهات زیادی می کنم و در آینده هم اشتباهات زیادی خواهم کرد. این هم بخشی از بازی است. فقط باید اطمینان حاصل کنی که کارهای درست بر اشتباهات چیرگی دارند.»

درس دوازدهم: تحقیقات خود را انجام بده

«ریسک ها از اینجا ناشی می شوند که ندانی داری چه می کنی.»

درس سیزدهم: بدان که تغییر عادت ها سخت است

«زنجیرهای عادات بسیار سبک تر از آن هستند که حس شوند و در عین حال، بسیار سنگین تر از آن که به راحتی پاره شوند. در سن و سال من، نمی شود عادت ها را تغییر داد. من گیر کرده ام. ولی شما ۲۰ سال بعد، عادت هایی را خواهید داشت که امروز تصمیم گرفته اید در زندگی روزانه تان جاری کنید.»

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

دتولید-
            تایم دیلی
            احتمالا در انتهای موج2 دیلی از3 ویکلی قرار دارد......................یک الگوی سرشانه هم در نمودار قابل مشاهده است.................خط قرمز

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

بنظرم یا بهتر بگم این طور که بنده از نمودارهای اکثریت سهام برداشت میکنم که در موج3 قرار گرفتن-بعضی در انتهای موج2 قرار دارن- وبعضی هم در انتهای موج1 قرار دارن
              بعضی از سهمها هم مثل ثفارس-یا ونفت وغیره................بیشتازه هستن.................
              ولی در کل بنظرم در هفته اینده کلیت بورس صعودی بشه.
              درواقع بنده به رالی موج5 صعودی شاخص کل......وهمچنین نتایج مثبت مذاکره با 6 قدرت جهانی خوشبین هستم.

نظر

• farzen
                ستاره دار(2)
                • Jan 2012
                • 512

خدا قوت میشه در مورد خپارس نظرتونو بگین امروز خریدم ولی فکر کنم هیجانی عمل کردم با صف فروش بسته شد اما پایانیش بالاتر بود نظرتون لطفا؟

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

جناب ميرزايي سلام
                  ميشه ونفت و خپارس رو تحليل كنيد ممنون

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                    جناب ميرزايي سلام
                    ميشه ونفت و خپارس رو تحليل كنيد ممنون
                    ونفت احتمالا کمی اصلاحی بشه.............................ولی فقط فعلا نگهداری بهترین کاره.

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

بنظر بنده حقیر........................دوستان در مورد شاخص........وکلیت صعود بورس..وهمچنین چارچوب توافق....یا خود توافق نهای..............کلا هیچ جای نگرانی نیست
                      این جور که بنده از خبرهای بنیادی وموج شماری -تکنیکال شاخص دست گیرم شده.........................شاخص در مدار صعود قرار دارد.......................فقط باید صبر داشته باشیم.
                      همچی درسته...............مشکلی وجود ندارد.
                      موفق باشید./:.grlim:./

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

جناب ميرزايي هدف اول بكام چنده؟ امروز كمي خريدم
                        البته خپارس شايد نشه تحليلي كرد ولي نظر شخصيتون رو بگيد
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1940

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                          جناب ميرزايي هدف اول بكام چنده؟ امروز كمي خريدم
                          البته خپارس شايد نشه تحليلي كرد ولي نظر شخصيتون رو بگيد
                          سلام دوست من..........................فعلا فقط نگهداری کنید......................خپارس-بکام را هم تحلیلش رو میزارم..
                          فقط نگهدار سهام...............ن
                          وسان گیری ممنون...................جز ضرر ناراحتی عصاب چیزی به همراه نداره

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

کطبس-تام 4ساعته
                            به احتمال زیاد امروز موج2 اصلاحی کطبس به اتمام میرسه.....................و
                            وارد موج3 قدرتمندی خواهد شد...............خرید ونگهداری به شدت توصیه میشود...............................
                            کطبس بابای تکمبا و بابا بزرگ ونفت است از جهت رشد شتابان وبازه قیمتی بزودی باهم خواهیم دید.موفق باشید/:.grlim:./
                            آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/11/23, 10:36.

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                              دتولید-
                              تایم دیلی
                              احتمالا در انتهای موج2 دیلی از3 ویکلی قرار دارد......................یک الگوی سرشانه هم در نمودار قابل مشاهده است.................خط قرمز
                              موج شماری مجدد
                              دتولید احتمالا موج اصلاحی2 به اتمام نرسیده است....................
                              بنظر تا مربع قرمز- بین فیبوی61-78درصد به اتمام برسه.................2.تا3 هفته بنظر زمان لازم داره.
                              بس خرید در قیمتهای900-950 گذینه بسیار عالی است.....کسانی که سهم را دارن ودر ضرر هستن.......فقط صبر کنند......................سهم هدفهای خوبی داره..............احتمالا 2500-تا3000 تومان......وحتی بیشتر میتونه داشته باشه.

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

شاخص دیلی نمای نزدیک

شاخص تایم دیلی
                                نمای کلی-موج شماری آبی ویکلی- موج شماری قرمز دیلی-
                                موج شماری شاخص واهداف آن میان مدت تغیری نکرده است................. بنظر بنده روند میان مدت بشدت صعودی است وجای نگرانی نیست. موفق باشید

سبد بیشنهادی من:کطبس420ت- حسینا 4800ت-خصدرا 220ت- وسایا 120ت-غبشهر700ت-ثعمرا260ت-تکنوتار200ت-دتولید950

نظر

در حال کار...
                                X