کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آفرین به هوش و ذکاوتش تا همین الان (تقریبا 48 ساعت) 12-13 میلیارد رفته توو ضرر. پول مفت که دستت باشه حماقت حدو مرزی نداره.../:.winksmiley02.:/
بازی ترون تازه شروع شده اما الان وقت خرید نبود.
ضررش شد 30 میلیارد توو 4 روز. اینو مثال زدم فقط برای اینکه دوستانی که میخوان سنگین خرید کنند دوباره و سه باره فکر کنند. این بازی بازیه hit and run واقعی هست...به اعتقاد من همینکه بعد از این پمپ های افسانه ای مردم ما وارد این بازی شدند نشان از نگاه سطحی به مباحث مربوط به ریسک داره...
ما در اون بازار مباحثی داریم مثل dark art of accumulation and distribution همه چیز ساده هست و پیچیده... مراقب باشید.
ضررش شد 30 میلیارد توو 4 روز. اینو مثال زدم فقط برای اینکه دوستانی که میخوان سنگین خرید کنند دوباره و سه باره فکر کنند. این بازی بازیه hit and run واقعی هست...به اعتقاد من همینکه بعد از این پمپ های افسانه ای مردم ما وارد این بازی شدند نشان از نگاه سطحی به مباحث مربوط به ریسک داره...
ما در اون بازار مباحثی داریم مثل dark art of accumulation and distribution همه چیز ساده هست و پیچیده... مراقب باشید.
شاهنامه اخرش خوشه... سه ماه صبر کنیم ببینیم در نهایت چی پیش میاد . ...ایشون هم ۱۲ _۱۳ خریدن...هنوز هم هیچ ضرری نکردن
شاهنامه اخرش خوشه... سه ماه صبر کنیم ببینیم در نهایت چی پیش میاد . ...ایشون هم ۱۲ _۱۳ خریدن...هنوز هم هیچ ضرری نکردن
برادر نکته ی مطلبو بگیر اگر تریدر باشی تعصب نداری. همینکه بعد از این رشدهای عالی وارد شدن نشانه ی چیه؟ غیر از طمع؟ امیدوارم ضرر نکنند. صحبت از رفیق شما نبود کلی گفتم ماها عادت داریم جفت پا بپریم ته اقیانوس... از اینجا n برابر بشه ما هم خوشحالیم. اما ریسک سر جای خودشه.
قانون جدید فقط گره معاملاتیش نکته مثبتش هست
تنها یک راه داره بازار و اون هم اصلاح پی بر ایها هست و لاغیر وگرنه تا ابد همین هست ..مملکتی که سود سالیانه ۲۰ درصد هست پی بر ای بالای پنج و شش پذیرفتنی نبست
ظاهرا تنها نکته مثبتش رو هم بیخیالش شدن ....
تنها راه برون رفت بازار از این حالت اینه که حجم مبنای سهام با پی بر ای هشت به بالا رو یک کنن وگرنه درست بشو نیست بازار
مسخره بازیه مثلا دو تا سهم به درد بخور تجارت و صادرات که بیشترین اصلاحو داشتن معامله میشن و حجم مبناشون میخوره و درصد کامل منفی رو میخورن بعد سهام زباله بادکنکی همچنان قفل صف فروشن و هیچ منفی نمیخورن...واقعااین مسیولین بورس احمق هستن ...
با اینکه از پایین اومدن دلار خیلی ضرر میکنم شخصا... ولی برای کلیت مملکت خیلی خوشحالم ...بخواهیم نخواهیم همه امورات مردم به دلار بسته هست ...هر چند شاید طول بکشه تاثیرشو تو سفره ها ببینیم ولی بالاخره خو اهیم دید ....دلار حمایت ۲۴۵۰۰ رو از دست داد و منبعد با سرعت بیشتری به سمت ۲۰ تومن خواهد رفت
من همیشه اعتقاد داشتم بازار های سرمایه باهوشترین بازار ها هستن ...مخصوصا بازار سرمایه ایران که کاملا دست یک عده خاص وصل به بالا هست با سرمایه های هزاران میلیاردی ....
# مذاکرات
# دلار ۲۰ تومنی
# امار خرید اوراق درامد ثابت
این به اصطلاح اساتید که نامه نگاری کردن ...اگرکمی حالیشون بود فقط باید درخواست میکردن حجم مبنای سهام با پی بر ای بالای هشت رو یک بکنن تا بابازار هر چه زودتر اصلاحشو انجام بده ...وگرنه تا ابد همینجوری خواهد موند ...
همه میدونن داستان چیه خودشونو زدن به اون راه ... بابا بازار سودی رو که باید تو ده سال میداد یک ساله داده ...اقا تعارف که نداریم ...
بیست میلیون سی میلیون حجم مبناست.. 80 هزارتا کلا معامله شده چه مسخره بازی هست اخه ...گندزدن به کل بازار ...
خب معلومه از ششصد سهم بازار 500 تا صف فروشه و تابلو به رنگ خون در اورده جرات نمیکنم اون صد تا سهم با ارزش رو هم بخرم ....
امروز یه پله سنگین بیمه اسیا خرید شد...به دید حداقل شیش ماهه ...قیمت عالی هست فقط خواب داره تا باقی بازار اصلاحش کامل بشه (سهام پفکی پی بر ای بالا ) .. ....حقیقتا قیمت جذاب بود ...بنیادش و عملکردش هم عالیه نسبت به قیمتش...سال ۴۰۰ حدود شصت تومن میسازه ...
نظر