ترید های بعد پنجمی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • قمار باز حرفه ای
    Banned
    • Oct 2014
    • 647

پاسخ : ترید های بعد پنجمی ...

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
    تجارت تضمینی هست... از هیمنجا حداقل بیست درصد بازدهی در بد ترین حالتها ... هدف بنده 200 ...

سلام گرامی
    من کارم نوسانگیریه و به 8 درصد هم راضیم ، از کجا دقیقا ؟ قمار باز:x:x

نظر

• satyr
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1229

از ثتران اخبار خوبی میرسه ...

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

شب تو شب منه

درود به یاران خاصه شیخ اعظم :D

یادی کنیم از گذشتگان خاصه مرحوم مغفور زنده بگور شده مهربان خخخ

بازار خوب و مثبت و رو به جلویی رو پیش بینی میکنیم برای هفته ی آینده و ایضن ماه های آینده

ثتران تمحرکه ثرود رانفور تجارت بیمه اسیا شرانل فایرا خمهر ختراک خکمک شپلی سکارون وپست سهمای کم ریسکی هستن از نظر ما ...

لکن سهم خوب زیاد هست حوصله و صبر میطلبه

جا دارد در اینجا سجده شکر بجا آورده و خدارو هزاران بار شاکریم بخاطر ریزش قیمت نفت و دعا میکنیم همانا قیمتش به زیر 10 دلار نفوذ کنه

همانا راه نجات کشور از اوهام ، نفت ده دلاری است که همون زیر زمین بمونه بهتر تره .

آهنگی ام تقدیم کنیم برا شادی زنده گان و اموات بالاخص مهری و شکوفه .

دانلود آهنگ

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• قمار باز حرفه ای
          Banned
          • Oct 2014
          • 647

پاسخ : شب تو شب منه

در اصل توسط مندی پست شده است View Post

چند سال پیش یک روز جلوی تلویزیون دراز کشیده بودیمو، فوتبال نگاه می کردیم و تخمه می خوردیم. که ییهو پدر و مادر و آبجی و خان داداش و پسرعمه و خاله و زن عمو سرم هوار شدند و فریاد زدن که ای عزب! ناقص! بدبخت! بی عرضه! بی مسئولیت! پاشو برو زن بگیر...

پا شدیم رفتیم خواستگاری، دختره پرسید: مدرک تحصیلی ات چیست؟ خدایی کلاس سوال پرسیدنشو دارین /.:biggrinsmiley.:/

گفتم: فوقش دیپلم مادمازل خانم ! گفت: بی سواد! اُمل! بی کلاس! ناقص العقل! بی شعور! پاشو برو دانشگاه.laughingsmiley

پا شدیم رفتیم چهار سال دانشگاه لیسانس گرفتیم برگشتیم، رفتیم خواستگاری. پدر دختره پرسید: خدمت رفتی؟ گفتم : نه هنو ...

گفت: مرد نشدی نامرد! بزدل! ترسو! سوسول! بچه ننه! پاشو گمشو برو سربازی.
          /:.yead.:/

خلاصه رفتیم دو سال خدمت سربازی برگشتیم دوباره رفتیم خواستگاری. مادرزن :D پرسید: شغلت چیچیه؟ گفتم فعلا کار گیر نیاوردم مادرجان .

گفت: مادر جانو زهر مار ، بی کار! بی عار! انگل اجتماع! تن لش! علاف! پاشو برو سر کار.
          /:.rolleyessmileyani

خلاصه سنجد خوردیمو رفتیم دنبال کار ، گفتن سابقه کار گفتم ندارم ، رفتم سابقه کار جور کنم گفتن متاهلی گفتم نه ،

رفتم خدمت مادرزن گفتم زن میخام برا سابقه کار گفت کار نداری؟ گفتم ندارم گفت دختر نداریم /:.negaran.:/

خلاصه در عاخر با عصبانیت رفتم بقالی عباس عاقا دو کیلو تخمه خریدم نشستم جلو تیلیویزیون و مسابقات فوتبال نیگاه کردم:.thumbsupsmileyanim

سلام آقای گرامی ، سلام آقای محترم

دلیل اینکه از آواتار زن استفاده میکنی چیه ؟ چرا اصرا داردی خودت زن نمایش بدی ؟ شنیدم آخر زمان که میشه مرد ها خودشون به شکل زن و زنها هم خودشون به شکل مرد در میارند :D، قدیما بچه ها یه ذغال بر میداشتند میرفتند جلوی آینه و یه پشت لباشون سیاه میکردند و یه سیبیل میکشیدند که شبیه دایی هاشون بشن ولی الان بچه ها تیغ بر میدارند میرن جلوی آینه زیر ابرو بر میدارند تا شبیه خاله ها بشن:) ، بهتر نیست حالا که همه با خبرند شما مرد هستی یه آواتار مرد انتخاب کنی ؟ تو فیلم مارمولک طرف میگفت حیف که اسلام دست ما رو بسته وگرنه..:D ، حالا شده حکایت شما حیف که ناظر این سایت دست شما رو بسته و گرنه یه آواتار دو جن... انتخاب میکردی .... ، به مرد بودن خودت افتخار کن و نشون بده هنوز هم میتونی مثل یه مرد رفتار کنی ، خب منم پشتتم و حمایتت میکنمB-) ، و من الله التوفیق ، دوستدار و عاشق شما قمار باز:x:x

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

پاسخ : شب تو شب منه

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
            سلام آقای گرامی ، سلام آقای محترم

دلیل اینکه از آواتار زن استفاده میکنی چیه ؟ چرا اصرا داردی خودت زن نمایش بدی ؟ شنیدم آخر زمان که میشه مرد ها خودشون به شکل زن و زنها هم خودشون به شکل مرد در میارند :D، قدیما بچه ها یه ذغال بر میداشتند میرفتند جلوی آینه و یه پشت لباشون سیاه میکردند و یه سیبیل میکشیدند که شبیه دایی هاشون بشن ولی الان بچه ها تیغ بر میدارند میرن جلوی آینه زیر ابرو بر میدارند تا شبیه خاله ها بشن:) ، بهتر نیست حالا که همه با خبرند شما مرد هستی یه آواتار مرد انتخاب کنی ؟ تو فیلم مارمولک طرف میگفت حیف که اسلام دست ما رو بسته وگرنه..:D ، حالا شده حکایت شما حیف که ناظر این سایت دست شما رو بسته و گرنه یه آواتار دو جن... انتخاب میکردی .... ، به مرد بودن خودت افتخار کن و نشون بده هنوز هم میتونی مثل یه مرد رفتار کنی ، خب منم پشتتم و حمایتت میکنمB-) ، و من الله التوفیق ، دوستدار و عاشق شما قمار باز:x:x
            دوست عزیز این مندی کاربر گل روزگار هستش

اولاش خوب بود....امان از دست رفقای بد

همین ساتیر....مهربونو.....

دکی مهربون رو که ولش کن....الان اینترپل دنبالشه

شما هم باهاشون همدم بشی از راه بدرت میکنن...خلاصه از ما گفتن:D
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

شور احساس

سلام و دررووودی دیگر به سروران خودم .. از الطاف و نظرات شما خوبان سپاسگذاریم

بازار این روز ها به دنبال چیه ؟ سهامدار به دنبال چیه ؟

حرفمون اینه که اگه قرار بر این باشه یه سری سهام نامطمن به قیمت های کذایی برسن قطعن سهمای با بنیه و خوب تو اون قیمت نمیمونن

پس چه بهتر اینکه بریم سراغ سهمای مطمن و بنیادی ... سهمای سفته بازی رو بسپریم به بازیگران خودشون

در نهایت این سرمایه و عمر و ذهن و روان شماست .. میتونید تو مسیر سفته بازی و استرس قرارش بدین .. میتونید هم تو مسیر بهتر قدم وردارین

یه مطلب هم از دوست خوبی جایی خوندم براتون میزارم استفاده ببریم همگی ایشاله

1- سعی کنید سرمایه گذار باشین نه تریدر.... یعنی سعی کنین وارن بافت بشین نه سوروس.
              2- اگه شغلی دارین که براتون درآمد ایجاد میکنه سعی کنید وقتتون رو برای بهبود و تخصص شغلتون بگذارید به جای وقت برای دنبال کردن شایعات سهام و...
              3- هر ماه حداقل 10 درصد از درآمدتون رو سرمایه گذاری کنید (سرمایه گذاری نه ترید)
              4- دنبال حداکثر کردن سود نباشین.

حالا اینها یعنی چی؟
              یه آمار مستند میگه، بیشتر صندوقهای سرمایه گذاری جهان نمیتونن در بلند مدت سودی بیش از سود شاخص رو بگیرن که آمار 90 درصد اعلام میشه. جدا از اینکه 90 درسته یا نه؛ به طور یقین این عدد بالا است. اینکه شما فکر میکنید میتونین جزو اون ده درصد باشین معنی اش اینه که یا اونقدر نابغه هستین که اصلاً به این پست نیازی ندارین، یا رانت دارین، یا دچار توهم هستین، یا حساب کردن بلد نیستین

حالا یکی از بهترین روش خرید سهام به صورت Dollar cost averaging هست

یعنی هر ماه(یا هر هفته یا هر فصل یا هر سال) یه مقدار ثابتی رو صرف سرمایه گذاری کنید. یعنی مثلاٌ هر ماه 1 میلیون تومان سهام بخرین بدون توجه به قیمت. اینجوری وقتی بازار بالا میره واحد کمتری میخرین، وقتی بازار پایین هست واحد بیشتر. به جای خرید سهام شاخص را بخرین. به این ترتیب نیازی به تحلیل و... سهمها نخواهید داشت.

مزایاش اینه که قیمت متوسط براتون می افتد. نیاز به تصمیم گیری و وقت گذاشتن برای برسی بازار ندارین. عادت پس انداز و سرمایه گذاری خوبی رو بدست خواهید آورد.

سالی یه بارم سبدتون رو rebalance کنید. مثلاً اگر تصمیم گرفتین که ریسک کمی کنید 70 درصد پولتون رو سپرده بانکی و 30 درصد رو سهام خریده باشین بعد از 1 سال این اعداد به علت نوسان بالا پایین شدن، سبد رو به درصد اولیه برگردانین. یعنی اگه سهام پایین رفته یک مقدار از سپرده رو برداین سهام بخرین تا دوباره به درصد اول برگرده.
              اینکه چطور تصمیم بگیریم که چند درصد سهام باشه چند درصد مثلاً سود بانکی بسته به درجه ریسک پذیری است.
              ولی به طور خیلی خیلی ساده.

عدد درصد سپرده بانکی تون میتونه سن شما باشه. یعنی اگه 20 سال دارین 20 درصد سبدتون سپرده بانکی و 80 درصد سهام. اگه 30 سال دارین 30 درصد سپرده بانکی. اگه 70 سال دارین 70 درصد سپرده بانکی.علتش این است که وقتی جوون هستین باید پس انداز کنید و اجازه رشد بدین. وقتی پیر شدین دیگه باید از اون پول استفاده کنید پس باید بیشترش سود بانکی باشه تا ریسک کمی در دوران بازنشستگی داشته باشن

ایام به کامتون باشه

آهنگ زیبایی رو هم اشتراک میزاریم براتون /:.Heart.:/

دانلود آهنگ

نظر

• rahnama
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 770

با تشکر:

http://forums.boursy.com/group.php?g...ss#gmessage251
                اینستاگرام من :
                منتظر شما عزیزان هستم.
                www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• amirak
                  عضو عادی
                  • Dec 2014
                  • 23

سلام به دوستان
                  اول دوتا سهم سه بعدی معرفی کنم
                  انصار و خبهمن
                  دوم ...
                  ************************************************** **********************************
                  دقت کردین هرچی مهمونی رسمی تر..میزان خارش نقاط حساس بیشتر؟؟؟؟

مورد داشتيم دختره دستشو کرده تو چكمش گردنشو خارونده

استادمون میگه سرعت اینترنت تو کره 16 Mbps اونوقت تو ایران مردم
                  با dial-upكار میکنند یکی از بچه ها میگه آقا ایرانی ها با همین dial-up بانک مركزی رو هک میکنند وای به اون روزی که سرعت اینترنت تو ایران 16 Mbps بشه !

دختره عكس انگشت پاشو گذاشته بود . . .
                  یه پسر هم کاملا ریلكس رفته زیرش کامنت گذاشته

" از انگشتت معلومه آدم مهربونی هستی!!!!!!

************************************************** **

************************************************** **

رفتم از عابربانک پول بگیرم میگه : در حال حاضر دستگاه حاضر به ارائه سرویس نمیباشد .

بعد مینویسه : آیا درخواست دیگری دارید؟!

آره سلام ما رو هم به عمت برسون!

************************************************** *

از تفریحات من تو دوران بچگی این بود که اب بریزم رو بخاری

صدای ” تـسس ” بده خرکیف بشم

اون موقه آیپد نبود که بازی کنیم ، با این چیزا سرگرم میشدیم....

************************************************** *

بعضیا هستن یهو آنلاین میشن ؛

طی یه عملیات انتهاری تو ۵دقیقه, ۵۵تا پست میزارنُ آف میشن

امـریـكـا از اینا میترسه حمله نمیکنه….
                  [CENTER][COLOR=darkblue][B]برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…[/B][/COLOR]
                  [/CENTER]

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

به به ببین کی اینجاست'@-@ >:D<

مندی آقا اومده ;;)

یه سهم بهتون معرفی میکنم که فقط تو یه بعد حرکت کنه :-> خجنتی :p B-)

رفتم در مغازه عسل بخرم :bz
                    میگه عسل خوب داریم 75 تومن
                    عسل خوانسار هم هست 58 تومن
                    عسل 3 تومنی و 5 تومنی هم داریم
                    این آخری فکر کنم آزمایش ادرار زنبور عسل بود :-s
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• satyr
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1229

سلام به همگی ...

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

ملوک ضرابی و رعنا

سلام بروی ماهت امیرک جان ... حقیقتن مرحبا به این پشتکارت در خندیدن ... ما باس بیایم لنگ بندازیم پیشت خلاصه :D

وحید جان شما دیگه چرا برادر ... زدی تو خط بی خطی که ... چند خطی بِنما مارا همچنان که قبلن نِماندی مارا /:.yead.:/

به به السلام علیک یا شیخ الاعظم آنتون الدین بغدادی خخخ

شمام که ماشاله تلگرام جلوس کردین و منبری بر سر موعظان خورد مینماییدد ..مرحبا جزاکم اله

خلاصه مطالب منبراتونو اینجا برا آنان که اهل هدایت اند قرار بدین شاید رستگاری نزدیک عست خخخ

خدا رحمت کنه ملوک ضرابی و همه اموات رو خصوصن محمدرضا شاه رو که ملوک خانم رو خیلی دوست داشتن

به یاد همه شون و شکوه و عظمت ملت و مملکت ایران و رهایی پاره تن وطن از حاکمان ظلم و جور و متوهم و ایضن رهایی بورس از نابخردین فاسد دغلکار عاهنگی از مرحوم ملوک ضرابی تقدیم میکنیم

در خصوص بازارم عارضم خدمت شما عارض پسندان که مولفه نفت تاثیر گذاری زیادی داره ... اینطور که حقیر برداشت دارم اینه که نفت چند سالی رو مهمون این قیمتا و حتی بطور هیجانی قیمت های زیر پنجاه دلارم باشه

آثار و نتایج همین قیمت های کنونی هم ماه های عاتی با تاخیر باصطلاح خودشو نشون میده که ایشاله نده ولی واقعیتی هست

ولی ایطورم نیس که بورس فاتحه تمام ... فرصت های خوبی پیش خاهد اومد و نیازمند نقد بودن بخشی از سرمایه شماست که با رعایت این مهم نتایج مطلوبی رو براتون در سال پیش رو عارزومندیم

حالا اینا رو بیخیال ... همیشه بدونین مستضعفترین قشر باصطلاح اقتصادی مملکت همین سهامداره ... الان دلار و تورم و مسکن و ... مگه پایین اومده که قیمت سهام باس ایطوری بریزه

اگه اینا بقول تامی خالی بند :D معاملات دوطرفه در سهام راه مینداختن به پویایی بازار کمک شایانی میکرد چرا که هم در خرید میشد سود کرد و هم در فروش

ولی خوب اینم مشکلات زیادی به دنبالش هست و در عمل بنظرم خیلی سخته ولی در نهایت چاره ش همینه فقط ...

دانلود آهنگ رعنا

نظر

• amirak
                          عضو عادی
                          • Dec 2014
                          • 23

پاسخ : ملوک ضرابی و رعنا

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                          سلام بروی ماهت امیرک جان ... حقیقتن مرحبا به این پشتکارت در خندیدن ... ما باس بیایم لنگ بندازیم پیشت خلاصه :D

وحید جان شما دیگه چرا برادر ... زدی تو خط بی خطی که ... چند خطی بِنما مارا همچنان که قبلن نِماندی مارا /:.yead.:/
                          سلام از ماست مندی جان
                          الان دیگه صبح شده :D صبحت بخیر عزیزم

به وحید نصیری میگم کجایی میگه : عامو بیحالوم خودوم حکمتشو نمیفهموم (:|
                          من که خیلی وقته ندیدمش اما شایعه کردند شبا میره دستفروشی و صبا هم تو یک تعویض روغنی کار میکنه :D اگر دیدیش بهش بگو شفاف سازی کنه ، نگرانشیم :-?
                          یه داستان نوستالوژی شیرازی هم برات بزارم دمه صبحی و برم.

زاغو رو درخت نارنجو نشسه بود.
                          روبو اومد گفت:ای ولو.
                          سی چه دمی.
                          چه رنگی.
                          عجب چنگی....
                          آمو ناموسن یی دهن بوخون حال کنیم.....
                          زاغو پنیرو زد زیر چلش و گفت:آمو پوشو برو جمش کنا ما خودمون دم دروازه کازرون کوپن پنیر میدزیم.!!!

[CENTER][COLOR=darkblue][B]برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…[/B][/COLOR]
                          [/CENTER]

نظر

• amirak
                            عضو عادی
                            • Dec 2014
                            • 23

این روزها به نظر من بازار پر از فرصت خریده ...

تعجبم و حرفم با دوستانی است که دنبال ایجاد اهرم فشار و اعتراضی میگردند تا به لطف آن بازار را از حالت وضعیت قرمز خارج کنند . مخالف اعتراض کردن نیستم اما معتقدم این دوستان نمیدانند اصلآ چرا و به چه چیز دارند اعتراض میکنند ، خانه ای که از پای بست ویران است را باید یکبار کامل تخریب کرد و با اجرای فنداسیونی قوی و جدید از نو ساختش نه به لطف یک کاغذ دیواری آن را برای مدتی دیگر بزک کرد .
                            اون دوستانی که به هر ترتیبی معترض هستند و یا میروند جلوی تالار حافظ باید خواستشون بازگشایی هر چه زودتر پالایشی ها باشه تا این اصلاح هر چه زودتر و شارپ تر انجام بگیره و نه تقاضایشان تزریق مُسكنی برای چند روز باشد ..!!!
                            واقعیت بازار ما شاخص تقلبی آن است .
                            (جناب دكتر حسن نژاد در برنامه تلوزیونی چندی پیش فرمودند شاخص 3 برابر شده بود و حباب داشت حالا 20% هم اصلاح کنه به جایی بر نمیخوره و اصلاح ذات بازاره ...)
                            ببینید ایشون آن شب یا واقعآ خودشونو زده بودند به کوچه علی چپ و یا هیچ شناختی از بازار سرمایه نداشتند ( که هر دو بعیده ) یا داشتند به بازار کد میدادند که شما هر چی میکشید از این شاخصه و واقعیتی که نمایندگان و رییس جمهور و ... و حتی یک فرد عادی از بورس میبیند اصلاحی جزئی است که اتفاق افتاده است . پس دنبال راه حل باشید ...
                            مجهول اصلی مسئله ما عدد واقعی امروز شاخص است که جوابش در گرو بازگشایی پالایشی ها و اجازه اصلاح درست دادن به آنها و بعضی پترویی ها است .
                            هر چه زودتر پالایشی ها باز شوند به سود بازار است و این اصلاح زودتر انجام میپذیرد و به نظر من رییس جدید کاری را دارد میکند که چندی پیش جزء انتظارات و خواسته همگان بود و این همان راه حل درست است .
                            [/CENTER]

نظر

• satyr
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1229

دوستانی که لپارس دارند اگر میتونن با من تماس بگیرن ...

نظر

• amirak
                                عضو عادی
                                • Dec 2014
                                • 23

وقتی جهان،
                                از ریشه‌ی جهنم!
                                و آدم،
                                از عدم!
                                و سعی،
                                از ریشه‌های یأس می‌آید...
                                وقتی که یک تفاوت ساده
                                در حرف؛
                                کفتار را
                                به کفتر
                                تبدیل می‌کند!
                                باید به بی‌تفاوتی واژه‌ها
                                و واژه های بی‌طرفی
                                مثل "نان" دل بست
                                نان را
                                از هر طرف بخوانی،
                                "نان" است!

[/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X