گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
    سلام دوستان

این بی مرام (اقتصاد نوین) امروز فروشی نداشته است. (گفتیم شاید از شرش راحت بشیم اما نشد)
    ببینم..اگر اقتصاد کل سهمو فروخته باشه و از فهرست خارج شده باشه خب پس نباید در گزارش خلاصه tse درج بشه ! اینطور نیست ؟ اینو میشه از گزارش ریز که فردا در tse قرار میگیره فهمید.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• 7sin
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 214

اقتصاد نفرو خته بورس بازان فروختند.

نظر

• سعید راد
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 163

پلوله

این ناقلا (اقتصاد نوین) حدود 480.000 سهم فروخته. (گفتم این دوست داره روی منفی و انهم به خودی بفروشه) البته نفس های آخر را می کشه.

نظر

• سعید راد
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 163

پلوله

سلام

امروز اقتصاد نوین بخشی از سهامهای خود را فروخته و رفته زیر یک درصد (اخرین رمق ها را داره) انشاا... بزودی حرکت سهم شروع خواهد شد. دوستان تکنیکالی (بویژه محسن عزیز) یه توضیحی بدهند

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

تبریک میگم بالاخره این جنازه از یک درصدیای سهمتون خارج شد;)
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              تبریک میگم بالاخره این جنازه از یک درصدیای سهمتون خارج شد;)
              8-}
              حالا برم یکم تاب سواری کنم!

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14638

مهم تر از خروج اقتصاد نوین اینه که کی سهمو خریده
                الان که شناور سهم اونم توی 40 تومان زیاد شده باید مراقب بود چون در صورتی که اوضاع کلی بهم بریزه جمع کردن این سهم سخت میشه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  مهم تر از خروج اقتصاد نوین اینه که کی سهمو خریده
                  الان که شناور سهم اونم توی 40 تومان زیاد شده باید مراقب بود چون در صورتی که اوضاع کلی بهم بریزه جمع کردن این سهم سخت میشه
                  درسته ولی اوناییکه خریدن با یک هدف بالاتر خریدن و اکثرا هم سهامدارای معمولی نبودن چون سهامدار بی خبر وارد اینجور سهما نمیشه. مثبت ترین اتفاق برای پلوله این بود که یه فروشنده بالقوه ازش خارج شد.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• 7sin
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 214

من کمی شک دارم شناور سهم زیاد شده شاید کمی به جون کندن افتاد .

نظر

• مهدي منصوري
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 105

البته اگر عده ای خاص خریدن خیلی حرفه ای گرفتن و جالبتر که هیچ کدومم نیامدن بالای 1 درصد:-/
                      خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

دوستانی که اوضاع سهم را زیر نظر داشتند باید متوجه روند سهم شده باشند.
                        اولا سهم به شدت تکنیکالی عمل کرده است و بر طبق برنامه پیش می رفت. در اولین اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص اتفاقات مثبت پشت صحنه و افزایش درخواست و خارج شدن کنترل از دست بازیگران، ناگهان روند را به پله پایینتر انتقال دادند تا افرادی که جهت نوسانگیری و یا تشویق به خرید وارد سهم شده اند از چنین تصمیمی منصرف شوند که تا حد زیادی موفق شدند. تنها عده معدودی با سهم ماندند و از این فرصت ها برای اضافه کردن بهره بردند. پس از ان و با نزدیک شدن به اتمام فرآیند واگذاری سهمهای اقتصاد سهم را به روند اصلی و پله بالاتر بازگرداندند.
                        شناور افزایش نیافته ، ماهیت سهماداران از شفاف به غیر شفاف! تغییر یافت ! B-)

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

محسن جان با توجه به معاملات دیروز و امروز نظرت در مورد سهم چیه ؟! من امروز انتظار + داشتم.

نظر

• محسن مختاری
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 663

پلوله!

سلام کیوان جان
                            پلوله رو اینطور میبینم:

ماکسیمم نزولی که ازش انتظار دارم 409 هست و سپس ازش انتظار یه صعود قدرتمند رو دارم

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

منتظر كاهش زيان پلوله تو گزارش 12 ماهه باشيد....ولي دعا كنيد زيانو كاهش نده اينجوري تعديل 3 ماهش خيلي سنگينتر ميشه....گزارش 3 ماهه پلوله تعديل خوبي داره....
                              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

خوب با توجه به اینکه دو تا از تحلیلگرای خوب تکنیکال این سهم رو مناسب میدونن ما هم به زودی میایم روی پلوله ;)

هر چند از لحاظ بنیادی قبلا که بررسی میکردم چیز جالبی که سهم رو بالا ببره نداشت . البته شدوص رو هم توصیه کردن و شدوص رو یه شب ما با جناب ساده ساده ور رفتیم به گزارشش اون از نظر بنیادی پتانسیل رشد رو داشت شدوص هم وام هاش تصفیه بشه .........

البته دوباره باید بررسی کنم چه خبره تو این سهم از نظر بنیادی .........
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X