در اصل توسط سعید راد پست شده است
View Post
گاز لوله ( پلوله )
Collapse
X
-
تبریک میگم بالاخره این جنازه از یک درصدیای سهمتون خارج شد;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مهم تر از خروج اقتصاد نوین اینه که کی سهمو خریده
الان که شناور سهم اونم توی 40 تومان زیاد شده باید مراقب بود چون در صورتی که اوضاع کلی بهم بریزه جمع کردن این سهم سخت میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمهم تر از خروج اقتصاد نوین اینه که کی سهمو خریده
الان که شناور سهم اونم توی 40 تومان زیاد شده باید مراقب بود چون در صورتی که اوضاع کلی بهم بریزه جمع کردن این سهم سخت میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
البته اگر عده ای خاص خریدن خیلی حرفه ای گرفتن و جالبتر که هیچ کدومم نیامدن بالای 1 درصد:-/خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
دوستانی که اوضاع سهم را زیر نظر داشتند باید متوجه روند سهم شده باشند.
اولا سهم به شدت تکنیکالی عمل کرده است و بر طبق برنامه پیش می رفت. در اولین اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص اتفاقات مثبت پشت صحنه و افزایش درخواست و خارج شدن کنترل از دست بازیگران، ناگهان روند را به پله پایینتر انتقال دادند تا افرادی که جهت نوسانگیری و یا تشویق به خرید وارد سهم شده اند از چنین تصمیمی منصرف شوند که تا حد زیادی موفق شدند. تنها عده معدودی با سهم ماندند و از این فرصت ها برای اضافه کردن بهره بردند. پس از ان و با نزدیک شدن به اتمام فرآیند واگذاری سهمهای اقتصاد سهم را به روند اصلی و پله بالاتر بازگرداندند.
شناور افزایش نیافته ، ماهیت سهماداران از شفاف به غیر شفاف! تغییر یافت ! B-)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
پلوله!
سلام کیوان جان
پلوله رو اینطور میبینم:
ماکسیمم نزولی که ازش انتظار دارم 409 هست و سپس ازش انتظار یه صعود قدرتمند رو دارم
نظر
-
خوب با توجه به اینکه دو تا از تحلیلگرای خوب تکنیکال این سهم رو مناسب میدونن ما هم به زودی میایم روی پلوله ;)
هر چند از لحاظ بنیادی قبلا که بررسی میکردم چیز جالبی که سهم رو بالا ببره نداشت . البته شدوص رو هم توصیه کردن و شدوص رو یه شب ما با جناب ساده ساده ور رفتیم به گزارشش اون از نظر بنیادی پتانسیل رشد رو داشت شدوص هم وام هاش تصفیه بشه .........
البته دوباره باید بررسی کنم چه خبره تو این سهم از نظر بنیادی .........///
نظر
نظر