گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : گاز لوله ( پلوله )

به نظرم خرید پله ای شروع کردن.

من سعی میکنم تو پله آخر وارد بشم نشد هم مبارک خریداران.

تو این چند روز هم برم گزارشات پلوله رو نگاه بکنم ببینم چکاره است.

البته دیدم سود نقدی خوبی هم تقسیم کرده این نشون میده وضعیت شرکت بدک نباید باشد.

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
      اینو که تکمیل کرذ و ......تمام شد.

اما الان دوباره یکی دیگه از همین ها بزرگترش تشکیل شده

هدف هم مشخصه..........
      البته میتونن براش یه الگوی سر و شانه سقف هم بسازن!

نظر

• Amir.tala
        ستاره دار (2)
        • Dec 2015
        • 3147

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
        البته میتونن براش یه الگوی سر و شانه سقف هم بسازن!
        بعیده.

قشنگ هم نیست!

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

بعیده.

قشنگ هم نیست!
          باید یک ماه زمان داد

اون موقع معلوم میشه. بازیگرش (در زمان فعلی به فکر ساختن الکوی سر و شانه بوده یا نه) هنوز شانه سمت راست نساخته باید کف احتمالی بزند

برگشت رو به بالا داشته باشد تا شانه سمت راست بسازد.

منم موافقم بهرام خان هستم وقتی احتمالات و پیش بینی ها میاد رو میز بازیگر مجبور میشه سناریوش عوض کند

نظر

• Amir.tala
            ستاره دار (2)
            • Dec 2015
            • 3147

قراره تکنیکال بازیگر رو کنترل کنه نه بالعکس!

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

قراره تکنیکال بازیگر رو کنترل کنه نه بالعکس!
              به نظر نمیاد همیشه این طور باشد. خیلی مواقع بازیگر نمودار میسازد تا گرای اشتباه دهد مثل تابلوسازی از سرانه ها گرفته تا رنج های مثبت و منفی و اردرهای فیک

برای همین الان پرایس اکشن طرفدار زیادی پیدا کرده نمیدونم چقدر تو بورس ما جواب میدهد. یک بنده خدایی میگفت بدک نیست قلقش تو بعضی سهام دستت بیاد جواب میده.

علی تقی خان یکبار نشون میداد تریدرهای بزرگ فارکس از چیزی به اسم اندیکاتور یا آموزش های مرسومی که بابت آموزشش پول میگیرن استفاده نمیکنند

بگذریم دنیای فارکس با بورس ما از زمین تا آسمون تفاوت است.

به هر حال موفق باشید شاید یکی دو روز کاری دیگر همراه شدم نشد هم مبارک سهامدارانش

نظر

• ققنوس14
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1545

با سلام خدمت همه عزيزان
                با عرض پوزش از اينكه وارد بحث شما ميشوم ، وليكن خيلي وقته دنبال يه روزنه اي از اين مبحث بودم كه بتونم هرچند كم نسبت به نگرشهاي جديد به مبحث علم تكنيكال اعلام نظري كرده باشم و اميدوارم با بحث بيشتر باعث غناي اين موضوع بشويم.
                قبل از بيانم عرض كنم قصد تخريب و يا ضعيف كردن اين موضوع را ندارم و نميتوانم هم داشته باشم و همه ميدانند كه در اكثر پستهاي تحليلهاي تكنيكال به جهت زحمتي كه كشيده مي شود اينجانب تشكر مي كنم و بعضا سعادت دوستي هرچند مجازي با اين عزيزان داشته ام.
                با وجود همه كانالهاي تلگرامي و تكنيكاليستهاي با دانش و آلارمهاي صعود و ريزش ، همچنان كه ميبينيم نرخ موفقيت تريدر زياد بالا نيست.
                همه ميدانيم كه تكنيكال قرار نيست 100% جواب بده و فقط ميتونه يه پيش بيني باشه ولي بالاخره چند درصد؟بالاخره چقدر بايستي در قبال اين همه وقتي كه صرف مي شود حساب باز كرد؟
                اصلا دانش تكنيكال بصورتي كه الان داريم و همه استفاده مي كنيم ، چند ساله در ايران به بلوغ رسيده و يا اصلا به بلوغ رسيده؟
                يادم مياد تقريبا 15 سال پيش تكنيكاليستهايي به تعداد انگشتان يك دست بودند كه واقعا وقتي تحليل مي كردند با ضريب موفقيت بالائي تحقق پيدا مي كرد و تحليل اونها هم ناياب بود.
                چون بازيگردان سهم هم دانش كافي نداشت.
                بنظر شما سرمايه داران قدري كه در اين بازار پيچيده قراره سود بكنند ، وقتي به اين موضوع ميرسند چگونه برخورد مي كنند؟
                آيا اجازه ميدهند شما دست اونها رو از روي نمودارها و انديكاتورها رياضي بخونيد و قبل از اونها شما سود كنيد؟!
                در يك كار تحصيلي به مقاله اي در سال 2011 رسيدم كه توصيه مي كنم دوستان تكنيكال وقت بگذارند و مطالعه بكنند.

در اين مقاله تحصيلي با استفاده از هوش مصنوعي(مبحث شبكه هاي عصبي) نتيجه گيري شده كه پيش بيني بازارهاي مالي دنيا فقط با تحليل قيمت پاياني امكان پذير نيست و مي بايست فاكتورهاي آنلاين تاثيرگذار در قيمت سهم نيز درنظر گرفته شود.مثلا وقتي شما سهمي رو فقط با قيمت پاياني تحليل مي كنيد در واقع مابقي حقيقتهاي اون سهم رو نميبينيد.
                شايد عزيزان تكنيكاليست خرده بگيرند و اون جمله معروف را بفرمايند كه تمام حقيقت همان اعداد مي باشند.
                ولي بنظر من در اين دنياي بسرعت در حال رشد ، باقي ماندن بر دانشهاي قديمي به صلاح نيست و حتما بايستي در اين مقوله تجديد نظري جدي داشته باشيم.
                ميدانيم كه مثالهاي فراواني از موفقيت تكنيكال مي توان ارائه داد و اميدوارم دوستان منظور اصلي من را گرفته باشند و بكار خودشان ايمان داشته باشند و ادامه بدهند و هنوز هم من پاي هر تحليل تكنيكالي كه مي خوانم سعادت زدن تشكر خواهم داشت بدليل زحمتي كه كشيده شده وليكن درخواست دارم نسبت به اين چندخط هم تاملي بفرمايند.
                در آخر عرض كنم درك فعلي من از اين بازار اين است : بازيگردانهاي فعلي بورس ، سناريوي صعود و يا نزول سهم را بلند مدت از اول سال طراحي مي كنند با رعايت قوانين.
                آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

درود
                  برای کشف قیمت خرید یا فروش روش ها و سبک های متفاوتی وجود دارد.

حتی همون اندیکاتورها هم ممکن بعضی موارد جواب دهد.

برای مثال در سهم ایکس ممکن اکثر فعالینش براساس تراز های فیبوناچی ریتریسمنت و اکستنشن نتایج خوبی کسب کرده باشند. خب وقتی فعالین زیادی براساس این روش خرید و فروش کنند درصد موفقیت بالا میره.

ولی ممکن فعالین سهم ایگرگ اصلا دنبال ترازهای فیبو نباشند و بر اساس خط روند های ساده یا کانال کشی خرید و فروش کنند. خب من بیام صرفا براساس فیبو یا هر روش دیگه خرید و فروش کنم احتمال موفقیتم پایین خواهد بود.

خلاصه باید پیدا کرد کدوم روش بیشترین اشتراک نقطه خرید یا فروش در بین فعالین سهم به ما نشان می هد.

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

درود بر دوستان

یک سوالی برام ایجاد شده. دوستانی که مجمع دنبال کردن یا حضور داشتن ممنون میشوم راهنمایی کنید.

تو گزارش نصفه و نیمه ای که قبل از مجمع سالیانه منتشر کرده. به نظر یکی از مهم ترین موارد عنوان شده بحث نقدینگی است.

با توجه اینکه بخشی از بدهی شرکت سهامدار عمده پرداخت کرده. حالا چرا اومدن سود عملیاتی در مجمع تقسیم کردن!؟ بهتر نبود این نقدینگی داخل شرکت می ماند؟

حدس خودم همون سیاست تقسیم حداکثری سود در مجامع شرکت های زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی است.

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3147

2355-2220-2080-1885

حمایتهای محتمل
                      2355 رو که تموم کرد.
                      این هم 2220 که امروز وظیفه ساختن کندل سبز رو به عهده داره

این هم از 2220...............

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

یه تعداد نشسته بودم بهم دادن!

البته نظر برای خرید یک مقدار پایینتر بود. ولی حالا دیگه دادن تموم شد رفت.

امیدوارم اون کفی که حدس میزنم برگرده!

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                          درود
                          بعید میدونم پایین چندانی داشته باشد. البته هرچی بازیگر بگوید! نزدیک به سقف قیمتی عقبگرد کرده.

به اون کفی که فکر میکردم تقریبا رسیدیم امیدوارم جواب بده!

البته پرایسی و براساس عرضه تقاضا نگاه کنیم یکی دو تا منفی دیگه هم باید بخورد!

میانگین متحرک ۲۰۰ روزه اش عمل نکرد! یعنی کمکی به افزایش تقاضای خرید نکرد. البته دوشنبه معلوم میشه.

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3147

داره میاد به هدف!

نظر

• Amir.tala
                              ستاره دار (2)
                              • Dec 2015
                              • 3147

نباید غصه خورد....بالاخره مثبت میشه

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

امیدوارم جو بازار کمک به بازیگر نکند و در باکس مشخص شده اونایی که در کمین نشستن برای خرید اقدام کنند!

نظر

در حال کار...
                                X