بنظر میاد شنبه باید نسبتا پلوله رو رد کرد!!! این 5 بعلاوه چند انگاری خراب کرده:-?
گاز لوله ( پلوله )
Collapse
X
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postبنظر میاد شنبه باید نسبتا پلوله رو رد کرد!!! این 5 بعلاوه چند انگاری خراب کرده:-?
نظر
-
در اصل توسط جواد277 پست شده است View Postقیمت گاز لوله ربطی به مذاکرات ندارد رشد قیمیت ان مربوط به افزایش بسیار بالای تولید و تغییرات در مدیریت ان است برای همین هم حقوقی جدید که بسیار رند هم است بعد از 6 سال که هیچ شرکت جرات خرید گازلوله را نداشت وارد شرکت شده گازلوله در سال 90 و 91 موفق بستن قراردادهای بسیار خوبی شده و جرایم وام ان که باعث این زیانها شده بود بخشیده شده است که شرکت بزودی گزارش شفاف سازی خواهد داد گازلوله یکی از شگفتیهای 91 خواهد شد این را مطمئن باشید البته اگر هم در مورد تولیدات بسیار بالا و فروش شرکت شک هم دارید میتوانید با هزینه تقریبا 30 الا 40 هزار تومانی یک سری به کارخانه شرکت در شهرک صنعتی ساوه زده و از نزدیک صف کامیونها را که برای بارگیری محصولات شرکت در حال انتظار هستند را از نزدیک ببینید
میشه بیشتر از این سهم بگید؟
شما بازدید کردید از شرکت؟؟
این صف کامیون ها برای بارگیری لوله های ابرسانی بوده یا گاز رسانی؟
در کل میشه یه تحلیل جامع ینیادی از سهم بزنید و از هزینه های مالی و چگونگی بخشش جرایم بانکی شرکت بگید و همچنین ارزش شرکت و دارایی های اون به ازای هر سهم ؟ البته اگه اطلاعات دقیق و کاملی در اختیار دارید.
ممنونآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/24, 18:24.///
نظر
-
به بنده خدایی که صدرای 50 تومنی رو خریده بود و کماکان با صدراش هست ... البته صدرا رو رو هم با رانت خریده بود
4 شنبه تو کارگزاری ما میگفت پلوله بخرید با مسئولیت من. :d من نمیدونم این چه رانتی داشته ؟؟ البته خودم حضوری نشنیدم یکی از دوستام گفت فلانی گفته پلوله بخریدبا مسئولیت من !!! بندازید کنار.
برام جالب بود که اون شخص از پلوله میگفت . تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها
شنبه میرم کارگزاری ببنیم چه رانتی داره و ازش اطلاعات بکشم ببینم برا چی پیشنهاد خرید داده ;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبا سلام و تشکر از اطلاعات شما.
میشه بیشتر از این سهم بگید؟
شما بازدید کردید از شرکت؟؟
این صف کامیون ها برای بارگیری لوله های ابرسانی بوده یا گاز رسانی؟
در کل میشه یه تحلیل جامع ینیادی از سهم بزنید و از هزینه های مالی و چگونگی بخشش جرایم بانکی شرکت بگید و همچنین ارزش شرکت و دارایی های اون به ازای هر سهم ؟ البته اگه اطلاعات دقیق و کاملی در اختیار دارید.
ممنون
سلام دوست گرامی
در ارزندگی بنیادی سهم شک نکن. تولید سه شیفت. قراردادهای کلان . بخشودگی جرایم و....
نظر
-
در اصل توسط سعید راد پست شده است View Postسلام دوست گرامی
در ارزندگی بنیادی سهم شک نکن. تولید سه شیفت. قراردادهای کلان . بخشودگی جرایم و....
فقط میمونه هزینه های مالی که گویا 15 میلیارد به بانک های خصوصی بدهکاره با بهره 27 درصد . که سالی 6 درصد هم جریمه میشه و گرنه سود عملیاتی خوبی داره.
این هزینه های مالی سهم سهم رو به این روز انداخته و اگه برداشته بشه ...........
من دنبال اطلاعات بیشترم که ببینم از نظر بنیادی چه اتفاقاتی فراره تو سهم بیوفته یا اینکه افتاده و هنوز اطلاع رسانی عمومی نشده!!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postتو این قیمت ها که ریسک زیادی نداره . دنبال اهداف بلند سهمم. سهم سود عملیاتی رو ساخته و احتمالا سود عملیاتی در 12 ماهه بیشتر از اون چیزیه که پیش بینی شرکت میگه.
فقط میمونه هزینه های مالی که گویا 15 میلیارد به بانک های خصوصی بدهکاره با بهره 27 درصد . که سالی 6 درصد هم جریمه میشه و گرنه سود عملیاتی خوبی داره.
این هزینه های مالی سهم سهم رو به این روز انداخته و اگه برداشته بشه ...........
من دنبال اطلاعات بیشترم که ببینم از نظر بنیادی چه اتفاقاتی فراره تو سهم بیوفته یا اینکه افتاده و هنوز اطلاع رسانی عمومی نشده!!!
زمانی این مواردی که شما می گویید رو می شود که انهایی که از خودشان هستند و می خواهند سهم را جمع کردند بعدش یکی یکی اخبار مثبت رسما اعلام میشه. من از داخل شرکت خبر دارم که حرف نداره حالا عمده کی حرکت بده و چه بازی در بیاره نمی دونم. فقظ می گویم فرض کن اخبار بنیادی سهم صد در صد تضمین شده . حالا برو فکر کن چرا صبا جهاد رو بازی کرد؟
نظر
-
در اصل توسط سعید راد پست شده است View Postسلام دوست گرامی
زمانی این مواردی که شما می گویید رو می شود که انهایی که از خودشان هستند و می خواهند سهم را جمع کردند بعدش یکی یکی اخبار مثبت رسما اعلام میشه. من از داخل شرکت خبر دارم که حرف نداره حالا عمده کی حرکت بده و چه بازی در بیاره نمی دونم. فقظ می گویم فرض کن اخبار بنیادی سهم صد در صد تضمین شده . حالا برو فکر کن چرا صبا جهاد رو بازی کرد؟
جریمه های بانکی بخشیده شده؟ یا چیزیش تسویه خواهد شد؟ اطلاعاتی در این مورد دارید؟ این رو هم اگه بگید دیگه من با بنیادیش کاری ندارم . چون شما گفتید از داخل شرکت خبر دارید اینا رو پرسیدم. ;)
این وپترو هم میتونه کمکش کنه که از شر این وام ها خلاص بشه درسته؟
این وپترو و زیر مجموعه هاش جدیدا خیلی مشکوک و مرموز شدن .بالخره اینا هم بعد از چند سال باید از خواب بیدار بشن .اول رشد وساخت بعدش احتمالا شدوص بعدش شکرین و بعد پلوله..به نظر برنامه ریزی شده میان ;)
در مورد صبا جهاد اینکه نمیشناسمش که چه حقوقی هست سایتشون هم خرابه انگار. ولی یکی از مشاورهاشون رو دیدم تو یکی از سایت ها زده بود سابقه فعالیت زیادی در امر سرمایه گذاری داشت;)
ولی صبا جهاد چرا تو این هفته اومد روی شکربن و پلوله رو نمیدونم باید چند روز معاملاتشو ببینیم بعد نظر بدیم صبا جهاد چی بود و از کجا اومد و چرا اروم اروم خرید نکرد و دیروز صف رو چیند!!!!!! یا اینکه قبلا خریداشون رو با کد های دیگه کرده بودن و حالا موقع شناسایی سوده که این به نظرم بعیده که اینا قبلا خریده باشن ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/24, 22:29.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسلام دوست عزیز :
جریمه های بانکی بخشیده شده؟ یا چیزیش تسویه خواهد شد؟ اطلاعاتی در این مورد دارید؟ این رو هم اگه بگید دیگه من با بنیادیش کاری ندارم . چون شما گفتید از داخل شرکت خبر دارید اینا رو پرسیدم. ;)
این وپترو هم میتونه کمکش کنه که از شر این وام ها خلاص بشه درسته؟
این وپترو و زیر مجموعه هاش جدیدا خیلی مشکوک و مرموز شدن .بالخره اینا هم بعد از چند سال باید از خواب بیدار بشن .اول رشد وساخت بعدش احتمالا شدوص بعدش شکرین و بعد پلوله..به نظر برنامه ریزی شده میان ;)
در مورد صبا جهاد اینکه نمیشناسمش که چه حقوقی هست سایتشون هم خرابه انگار. ولی یکی از مشاورهاشون رو دیدم تو یکی از سایت ها زده بود سابقه فعالیت زیادی در امر سرمایه گذاری داشت;)
ولی صبا جهاد چرا تو این هفته اومد روی شکربن و پلوله رو نمیدونم باید چند روز معاملاتشو ببینیم بعد نظر بدیم صبا جهاد چی بود و از کجا اومد و چرا اروم اروم خرید نکرد و دیروز صف رو چیند!!!!!! یا اینکه قبلا خریداشون رو با کد های دیگه کرده بودن و حالا موقع شناسایی سوده که این به نظرم بعیده که اینا قبلا خریده باشن ;)
در خصوص گروه وپترو پازل شان داره تکمیل میشه (تسویه وام شدوص- فروش زمین شکربن- قراردادهای عجیب و کلان پلوله - تولید انحصاری لوله خط زرد توسط پلوله - حل مشکل جرایم (فعلا رو نخواهد شد و حتی نزدیکان ابزار بی اطلاعی می کنند ولی خبرها حاکی از حل مشکل است)- تولید بی سابقه پلوله نسبت به ده سال اخیر- خرید پلوله توسط کارکنان شرکت- قضیه تجدید ارزیابی شکربن- شدوص - پلوله ) باز هم بگم. به قول دوستمان جواد اینها سرکه 7 ساله هستند. دوستان تکنیکال هم که مهر تایید زده اند.
دوستان تکنیکالی می گویند (تجمیع نظرات):
وپترو بالای 91 باشه بعدش 95 سپس پرواز (خیلی خوشگل بازی دادند در این دو روز می دونید چرا تمام نوسان گیرهای وارد شده زیر 90 تخلیه شدند)
پلوله هدف اول 55 هدف دوم 64 (بقیه را الیوت کار ها بگویند)
شکربن عبور از 96 به معنای رسیدن در هدف اول به 117 سپس 140
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه نظرم تا تیر یا مرداد بازدهی خوبی بده و 65 تومن رو ببینه;)به 70 تومن هم میشه امیدوار بود;) در یک بازه ی 6 ماهه شاید بازدهیش از بعضی قندی ها هم بیشتر باشه (-: فقط یه فرارداد نون و اب دار کافیه ببنده ;)
ما هم که جدیدا وارد شدیم البته از 40 تومن که قبلا بود 20 درصد بالاتر ;)///
نظر
-
در اصل توسط سعید راد پست شده است View Postبه نظر من یکی از دلایلی که صبا امد و دیروز رو بازی کرد (فکر کنم روز قبلی هم که حدود 6.7 جمع شد دست داشت) همه نوسانگیرها (حتی کله گنده ها نوسان گیر) فکر می کردند در این دو روز بر میگرده و دوباره سوار میشند هر چی داشتند گذاشتند واسه فروش (هم خالی کنند و هم خریدار عقب نشینی کنه) ولی چون صبا جهاد می خواست خوشگل جمع کنه (زیاد و فله ای بدون دردسر) در نقاط حساس وارد شد. خیلی ها (اکثرا از بچه های قم فعال بودند) رکب خوردند و سهام را از کف رفته دیدند.
در خصوص گروه وپترو پازل شان داره تکمیل میشه (تسویه وام شدوص- فروش زمین شکربن- قراردادهای عجیب و کلان پلوله - تولید انحصاری لوله خط زرد توسط پلوله - حل مشکل جرایم (فعلا رو نخواهد شد و حتی نزدیکان ابزار بی اطلاعی می کنند ولی خبرها حاکی از حل مشکل است)- تولید بی سابقه پلوله نسبت به ده سال اخیر- خرید پلوله توسط کارکنان شرکت- قضیه تجدید ارزیابی شکربن- شدوص - پلوله ) باز هم بگم. به قول دوستمان جواد اینها سرکه 7 ساله هستند. دوستان تکنیکال هم که مهر تایید زده اند.
وپترو بالای 91 باشه بعدش 95 سپس پرواز (خیلی خوشگل بازی دادند در این دو روز می دونید چرا تمام نوسان گیرهای وارد شده زیر 90 تخلیه شدند)
نظر
-
در اصل توسط سعید راد پست شده است View Postبه نظر من یکی از دلایلی که صبا امد و دیروز رو بازی کرد (فکر کنم روز قبلی هم که حدود 6.7 جمع شد دست داشت) همه نوسانگیرها (حتی کله گنده ها نوسان گیر) فکر می کردند در این دو روز بر میگرده و دوباره سوار میشند هر چی داشتند گذاشتند واسه فروش (هم خالی کنند و هم خریدار عقب نشینی کنه) ولی چون صبا جهاد می خواست خوشگل جمع کنه (زیاد و فله ای بدون دردسر) در نقاط حساس وارد شد. خیلی ها (اکثرا از بچه های قم فعال بودند) رکب خوردند و سهام را از کف رفته دیدند.
حالا اگه صبا جهاد دورزو قبل روش فعال بوده پس باید بالای 51 و حتی بالای 52 معامله بشه که بقیه کاملا جا بمونن و احتمالا بالاتر وارد بشن ...
----------------
بابت پاسخ خوبتون ممنون.
پرسود باشیدآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/24, 23:38.///
نظر
-
نظر