کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نقل قول از صفحات قبل : فعلا همه متظریم ببینیم این مشکل حل میشه یا نه ......:( ==========================
مدیر عامل شرکت میگفت ما سال 84-85مجموعا 30 میلیارد وام گرفتیم که تا حالا 24 میلیاردشو خورد خورد بازپرداخت کردیم ولی به علت بهره و دیرکرد 74 میلیارد دیگه بدهی داریم
که اینم اضافه کردن در صورتی که توو دادگاه موفق بشیم و به مقاصدمون برسیم 70 میلیارد از بدهی ها کم میشه
شرکت تولیدی گاز لوله با 22 میلیارد و 500 میلیون تومان سرمایه که در سال مالی منتهی به اسفند 91برای هر سهم مبلغ 527 ریال زیان خالص پیش بینی کرده در دوره 6 ماهه اول 41 درصد از آن را محقق نموده است.
گزارش عملکرد 6 ماهه این شرکت که از پوشش 47 درصدی فروش، 43 درصدی بهای تمام شده و 71 درصدی سود ناخالص خبر داده برای فروش خارجی 9 درصدی در دوره مورد بررسی نرخ دلار را 1226 تومان در نظر گرفته است.
گفتنی است براساس اعلام شرکت عدم توان بازپرداخت بدهی های بانکی و سخت گیری های بانک نسبت به ارائه ضمانت نامه های بانکی جهت حضور در مناقصات شرکت های گاز و آب و فاضلاب کشور سبب گردیده که در تاریخ 3 خرداد 91 هیأت مدیره دادخواست اعلام ورشکستگی به مجتمع قضایی شهید بهشتی ارائه نماید که تا تاریخ ارسال آخرین گزارش حکم دادگاه مبنی بر اعلام تاریخ ورشکستگی و پذیرش یا عدم پذیرش آن صادر نشده است.
از طرفی "پلوله" که در پایان سال مالی 90 به ازای هر سهم 373 تومان زیان انباشته داشته شرایط خاص اقتصادی و عدم عرضه مناسب تولیدکنندگان مواد اولیه به منظور تامین به موقع مواد اولیه را از دغدغه های اساسی سال جاری برشمرده است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
دوستان عزیز امروز رفتم مجتمع قضایی شهید بهشتی. که پرونده شرکت تو شعبه 19 دادگاه بود. که وقتی رفتم به این شعبه طرف گفت که 29 اذر قراره دادگاه احتیاطی تشکیل بشه که اگه قاضی رای بده تازه طرف شاکی میتونه تجدید نظر خواهی کنه و بهم گفت چند روز بعد این تاریخ بیا تا بهت رای دادگاه رو بگم. بهش گفتم تا حالا دادگاهی واسه این پرونده تشکیل شده که گفت تا حالا انجام نشده.
دوستان عزیز امروز رفتم مجتمع قضایی شهید بهشتی. که پرونده شرکت تو شعبه 19 دادگاه بود. که وقتی رفتم به این شعبه طرف گفت که 29 اذر قراره دادگاه احتیاطی تشکیل بشه که اگه قاضی رای بده تازه طرف شاکی میتونه تجدید نظر خواهی کنه و بهم گفت چند روز بعد این تاریخ بیا تا بهت رای دادگاه رو بگم. بهش گفتم تا حالا دادگاهی واسه این پرونده تشکیل شده که گفت تا حالا انجام نشده.
با تشکر از این دوست گرامی .دوستان خبر جدیدی شد اطلاع رسانی کنیم. به امید آنکه رای مثبت باشه.
شما که گازلولت رو فروختی رفتی هپکو خریدی
اونم دست کمی از گاز لوله نداره
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر