گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nahamya
    عضو فعال
    • May 2014
    • 629

پاسخ : گاز لوله ( پلوله )

سلطان 18955
    impulsive_wave

نظر

• nahamya
      عضو فعال
      • May 2014
      • 629

msrezayi
      مواد اولیه لوله های پلی اتیلن (گرانول) در طی همین ماه 10 درصد گران شده
      (
      نوشته شده توسط ldlsadodxo دوست عزیز سلام:
      درمورد خرید کلی مواد اولیه با ارز 800 ت تا 1000ت من قبلا عرض کردم که بله کاملا درست است. شاهد این ادعا غیر از اخباری که قبلا از دوستان دیگر گرفتم وشما, جناب مهرداد وتصمیم کبری هستند. ظاهرا انبارهای شرکت پرازمواد اولیه با نرخ دلار 800 تا 1000ت است وشرکت حتی ذخیره 3 سال دیگر را هم تدارک دیده است.دست یابی شرکت به فرمول جدید تولید مواد اولیه, کم کردن نیاز خود به
      پتروشیمی امیر کبیر, انتخاب بازار های هدف جدید به دلیل ارزآوری وسود آوری بیشتر ,وازهمه مهمتر نجات شرکت ازمرز ورشکستگی و هدایت آن به سود دهی, دلیلی محکم بر لیاقت مدیران فعلی این شرکت هست.)

که با توجه به موجودی مواد و کالا تقریبا 2400000000 تومان از همین طریق به شرکت سود رسیده است.
      صادقانه عرض میکنم که این سهم تمام شرایط یک رشد بیسابقه در 93 و 94 را دارا میباشد.
      خیلی عجیبه هر روز یه خبر خوش از این سهم بگوش میرسه

1-بخشیده شدن بدهی ها ناشی از جرایم (که اولی شرکت بورسی هست که این غیرممکن را ممکن ساخته)
      2- برگشت سرمایه ای که از سال 85 به بانک ها بابت دیرکرد پرداخت میشده
      3- امکان شرکت در مناقصات میلیاردی بعد از بخشیده شدن بدهی ها
      4- صادرات 90 درصد محصولات شرکت و دریافت ارزی ( که در نوع خودش بینظیره)
      5- تقسیم سود نقدی بعد چندین سال در سال 93
      6- افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی و اورده نقدی
      7- فروش زیر مجموعه ها که هرکدام به اندازه سرمایه اسمی شرکت گازلوله قیمت گذاری میشوند
      8- از همه مهمتر وجود مدیریت دلسوز که غیرممکن ها رو ممکن ساخته

هرکدام از موارد بالا به تنهایی میتونن یک شرکت رو کاملا متحول کنند

واقعا اون دوستمون گل گفته بود که رشد دو سهم صدرا و گازلوله در تاریخ بورس منحصر بفرد هست .
      با اینحساب من تا پایان سال 94 با این سهم خواهم ماند
      چون مطمینم فقط با فروش یکی از زیر مجموعه هاش 1000 تومان به قیمت سهم افزوده خواهد شد
      بقیه چیز ها بماند
      صبر تا پلوله 2 تا 4 هزار تومانی
      impulsive_wave

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

جناب ( msrezayi ) از دوستان عزیز بنده هستن از جانب من بهشون سلام برسانید
        امیدوارم هر جا که هستن در پناه حق و سلامت کامل باشن@};-@};-@};-
        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

سلسله آب حیات کرمان :
          اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 6 ماهه منتهی به 1393/06/31 (حسابرسی شده)

6 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 12 درصد افزایش
          2- سود ناخالص : 9 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 4 درصد کاهش
          4- هزینه های مالی : 27 درصد کاهش

5- سود خالص : 54 درصد افزایش
          6- سود محقق شده برای هرسهم در 6 ماهه : 87 ریال

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 9 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)

9 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 5 درصد افزایش
            2- سود ناخالص : 44 درصد کاهش !

3- سود عملیاتی : 56 درصد کاهش
            4- خالص درآمدهای غیرعملیاتی : 266 درصد افزایش !

5- سود خالص : 43 درصد کاهش
            6- سود شناساسیی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 220 ریال

دلایل تغییرات واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۳/۰۹/۳۰ (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی

با توجه به کمبود نقدينگي مشتريان دولتي و عدم امکان تسويه بموقع مطالبات از طرف آنها سيايت شرکت عمدتا متکي به فروشهاي نقدي بوده بعلاوه از نيمه دوم سال 1392 فضاي رقابتي بازار فروش لوله هاي پلي اتيلن بشدت افزايش يافته وبازار پذيراي نرخهاي بالا همانند نيمه اول سال 92 نبوده ، لذا سود شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش يافته است . همچنين به دليل وصول مطالبات پرداخت نشده گذشته و افزايش نقدي فروش عمدتا ناشي از فروشهاي صادراتي مانده موجودي نقد افزايش قابل ملاحظه اي نسبت به گذشته داشته است به طوريکه به مانده مزبور سود سپرده بانکي تعلق مي گيرد ومنجر به افزايش درآمد غير عملياتي نيز شده است .

نظر

• تنها
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1109

خرید گازلوله با میانگین 2135 ریال خدایش خیلی خرید خوبی بود به تعداد 150هزار سهم فکر نمیکردم اینقدر سهامدارها حماقت کنن سهمی که 2ماه پیش 420 بود رو الان 213 به من بفروشنن ساختمان مرکزی شرکت تو ملاصدرا فقط 20میلیارد پولشه یعنی سهمی 100تومن

ممنون ...............................

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

امروز باز 100هزارتا دیگه خریدم و جمع رساندم 250هزارتا البته 150هزار سهم هم رو 225 تومن فروشنده داشت مچ کردم برا خرید هنوز تایید نشده در انتظار تایید هست شاید فردا معامله شه

کف سهم رو 200 بستم سنگین

به خریدها فعلا ادامه میدم البته ناگفته نماند هنوز کد حقوقی خودم رو وارد این سهم نکردم انشالله برا حقوقی بعد تکمیل خریدهای شخصی برنامه دارم

هیچ توصیه ای هم به خرید و فروش ندارم .......................

نظر

• تنها
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1109

چهره ی پلوله پس از ورشکستگی

شرکت تولیدی گازلوله در 9 ماه عملکرد سال جاری 220 ریال سود برای هر سهم محقق ساخت. این شرکت در مقایسه با دوره ی مشابه در سال گذشته 43٪ کاهش در سود آوری داشته است.

با وجود افزایش 5 ٪ در فروش ،سود ناخالص شرکت 44٪ کاهش داشته است. چرا که حاشیه سود ناخالص شرکت در این دوره 14٪ ودر سال گذشته 26٪ بوده است.شرکت علت کاهش حاشیه سود ناخالص را رقابتی شدن بازار فروش لوله های پلی اتیلن دانست.

سود سپرده های بانکی نیز مبلغ 11.6 میلیارد ریال معادل 30٪سود عملیاتی است. شرکت علت افزایش موجودی نقد را افزایش فروش های نقدی صادراتی اعلام کرده است.

شرکت پس از ورشکستگی و براساس قانون ورشکستگی ، هزینه مالی پرداخت نمی نماید.

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
                    امروز باز 100هزارتا دیگه خریدم و جمع رساندم 250هزارتا البته 150هزار سهم هم رو 225 تومن فروشنده داشت مچ کردم برا خرید هنوز تایید نشده در انتظار تایید هست شاید فردا معامله شه

کف سهم رو 200 بستم سنگین

به خریدها فعلا ادامه میدم البته ناگفته نماند هنوز کد حقوقی خودم رو وارد این سهم نکردم انشالله برا حقوقی بعد تکمیل خریدهای شخصی برنامه دارم

هیچ توصیه ای هم به خرید و فروش ندارم .......................
                    دوست عزیز این چه کف بستن سنگینی بود که کلا 200 هزار تا در چند قیمت بود !!!
                    92000 قیمت 205.5
                    81000 قیمت 201
                    50000 قیمت 201.5
                    30000 قیمت 200
                    16000 قیمت 205
                    ((( 15 نفر کلا 300 هزار خریدن )))
                    دیروز و امروز هم که 150 هزار تا رو 225 اصلا معامله نشده !!!!
                    ;)

نظر

• تنها
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1109

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                      دوست عزیز این چه کف بستن سنگینی بود که کلا 200 هزار تا در چند قیمت بود !!!
                      92000 قیمت 205.5
                      81000 قیمت 201
                      50000 قیمت 201.5
                      30000 قیمت 200
                      16000 قیمت 205
                      ((( 15 نفر کلا 300 هزار خریدن )))
                      دیروز و امروز هم که 150 هزار تا رو 225 اصلا معامله نشده !!!!
                      ;)
                      با سلام خدمت دوست عزیز من روز قبل معاملات اصلا خریدی نداشتم و بنا بر مشکلات شخصی تو بازار بورس نبودم ولی خریدها ادامه دار خواهد بود بانک اینده 5میلیارد به شرکت وام پرداخت کرد وام مضاربه

درضمن بانک اینده در حال رایزنی برا خرید ساختمان مرکزی پلوله تو خیابان ملاصدار هست به قیمت 23میلیارد تومن برا انتقال مرکز اموزش بانک اینده که قرار هست از خیابان لارستان به ملاصدرا انتقال پیدا کنه البته قرار بود ساختمان فاذر خریده شود که هم قیمت ساختمان فاذر بالا بود هم فاذر فروشنده ساختمان خیابان ملاصداراش نبود

با رسمی شدن این خبر و امدم تو کدال بنظر شما سهم 200 تومن خواهد ماند

عجله نکنین قبلا گفتم هیچ پشنهاد خرید و فروش نیست ریسک سهم بالاست و انسانهای ریسک پذیر را میطلبد

در ضمن رو 225 تومن رو ناظر تایید نکردن چون فروشنده زیر این قیمت داشت و ناظر گفتن بازار سازی میشود
                      آخرین ویرایش توسط تنها؛ 2015/01/16, 15:33.

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
                        با سلام خدمت دوست عزیز من روز قبل معاملات اصلا خریدی نداشتم و بنا بر مشکلات شخصی تو بازار بورس نبودم ولی خریدها ادامه دار خواهد بود بانک اینده 5میلیارد به شرکت وام پرداخت کرد وام مضاربه

درضمن بانک اینده در حال رایزنی برا خرید ساختمان مرکزی پلوله تو خیابان ملاصدار هست به قیمت 23میلیارد تومن برا انتقال مرکز اموزش بانک اینده که قرار هست از خیابان لارستان به ملاصدرا انتقال پیدا کنه البته قرار بود ساختمان فاذر خریده شود که هم قیمت ساختمان فاذر بالا بود هم فاذر فروشنده ساختمان خیابان ملاصداراش نبود

با رسمی شدن این خبر و امدم تو کدال بنظر شما سهم 200 تومن خواهد ماند

عجله نکنین قبلا گفتم هیچ پشنهاد خرید و فروش نیست ریسک سهم بالاست و انسانهای ریسک پذیر را میطلبد

در ضمن رو 225 تومن رو ناظر تایید نکردن چون فروشنده زیر این قیمت داشت و ناظر گفتن بازار سازی میشود
                        در بازار پایه مهمترین مسئله ای که باعث میشه در مدت خیلی کوتاه سود کنیم فقط وجود رانت اطلاعاتی هست
                        همین چند وقت پیش در یک نامه دادگاه سهم را از 170 بردن بالای 400
                        الان مجدد 200 هست و با همین خبر میتونن مجدد ببرن تا 400
                        در همین بازار قوامین نیز هست که هر کسی بدونه گزارش افزایش سرمایه را کی قراره بفرستن ، در یک هفته 30% رشد داره

نظر

• تنها
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1109

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                          در بازار پایه مهمترین مسئله ای که باعث میشه در مدت خیلی کوتاه سود کنیم فقط وجود رانت اطلاعاتی هست
                          همین چند وقت پیش در یک نامه دادگاه سهم را از 170 بردن بالای 400
                          الان مجدد 200 هست و با همین خبر میتونن مجدد ببرن تا 400
                          در همین بازار قوامین نیز هست که هر کسی بدونه گزارش افزایش سرمایه را کی قراره بفرستن ، در یک هفته 30% رشد داره

من یک نکته که برام جالب بود و باعث شد بعد گزارش سهم بخرم این بود که اولا سهم یک اصلاح خوبی داشته بالای 50%

ولی نکته اصلی که باعث شد رغبت به خرید پلوله کنم که قبلا اصلا اعتقادی بهش نداشتم این بود که خیلی حایز اهمیت هست

شرکت وجه نقدش و سرمایه در گردشش از گزارش 3ماهه که 700میلیون تومن بود در عرض 6ماهه به 11میلیارد و 300میلیون رسانده یعنی هر 3ماه 5/2میلیارد تومن به سرمایه در گردش شرکت اضافه شده اونم فقط از محل فروش تولیداتش به صورت نقدی یعنی این 11میلیاردی که تو 6ماهه بدست اورده همش عملیاتی هست و نه ساختمانی فروخته نه زمینی

این شرکت به راحتی سود 94 خودش 200 تومن خواهد ساخت یادگاری از من بماند پلوله 1000تومنی برا سال بعد ....................

نظر

• تنها
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1109

به زودی شفاف سازی مهمی از شرکت رو کدال قرار خواهد گرفت متاسفانه من اون تعدادی که میخواستم نتونستم بخرم چون تو بازار نبودم بنا به مشکلات شخصی قبلا گفتم کف سهم 200 بستیم

البته شاید مقصر خودم بودنم که اطاعات مهمی که از شرکت داشتمو مثل فروش ساختمان مرکزی و انتقال به ساختمان وپترو و غیره رو تو تاپیکسها عمومی کردم

باز خدا شکر اگه یکنفر هم با حرفای من از فروش منصرف شده حداقل جای شکرش باقی هست شرکتی که به ازای هر سهم تو 6ماهه 10میلیارد و 600میلیون ساخته اونم عملیاتی ..........

تا پایان سال به رقم 20میلیارد خواهد رسید

این شرکت سال 94 پدیده بورس خواهد شد ...............

نظر

• تنها
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1109

امروز من شرکت بودم وضعیت شرکت بسیار عالی هست نسبت به سالهای گذشته

شرکت صادرات خوبی به ترکمنستان -عراق-افغانستان داشته و به زودی صادراتی هم به اذربایجان و ارمنستان خواهد داشت که درامد شرکت رو بدشت افزایش خواهد داد شرکت تو بودجه نرخ ارز صادراتی رو 2850 تومن دیده در حالی که الان 3500 هست از این محل و تسعیر نرخ ارز سود بالای 70تومنی فقط از این محل خواهد ساخت

در مورد ورشکستگی هم شرکت ورشکسته اعلام شده از طرف دادگاه و مشمول بخشودگی جرایم بانکی شده ولی چون شرکت میخواد ادامه فعالیت بده دادگاه موافقت کرده درعرض 2سال در صورت پرداخت بدهی های بانکی که اصل مبلغ وام دریافتی از بانکها هست به مبلغ 20میلیارد رو بازپرداخت کنه میتونه به فعالیت خودش ادامه بده و اون 70میلیارد جرایم بانکی بخشوده میشه در غیر این صورت باید تمام دارایی خودش رو بفروشه و بین بدهکاران و صاحبان سهام تقسیم کنه

با توجه به رشد صادرات به کشورهای همسایه و وجه نقد 11میلیارد تومنی تا پایان اذر ماه 93 شرکت تا مجمع به راحتی میتونه بدهی خودش به بانکها رو باز پرداخت کنه و بزودی زیان 80میلیارد تومنی صفر خواهد شد

طبق پیش بینی های مدیر مالی شرکت اقای بابایی شرکت سال اینده با پیش بینی سود 150 تومنی روبرو خواهد شد و زیان انباشته رو تبدیل به سود انباشته خواهد کرد

و شرایط حضور در بازار بورس یا فرابورس را بدست خواهد اورد

همچین شرکت افزایش سرمایه 100درصدی رو برا سال اینده در نظر خواهد داشت کارگران کارخانه هم در 3شیفت کاری مشغول کار هستن

فقطکافی یکم تحقیق کنین و به سهم زیر خاکی خود پی ببرید و به راحتی سهم خود را مفت در اختیار سود جوها قرار ندین

نظر

• تنها
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1109

پلوله سهمی که فقط ماهی 220میلیون تومن سود روزشمار از بانک دریافت میکند سالی 2/5میلیارد تومن فقط سپرده های بانکی پلوله هست فقط از این محل سود بین 10تا 15تومنی به سودش اضافه میشه

شرکتی که سالهای گذشته حساب بانکی نداشت در حال حاضر 11میلیارد نقدینکی دارد یعنی به ازای هر سهم 55تومن ...........

نظر

در حال کار...
                                X