گاز لوله ( پلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

با اجازه ساده عزیز تحلیل مفیدی که بابت این سهم در تاپیک دیگری بود را اینجا هم جهت استفاده می گذارم :

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    خب ديدم تاپيك پلوله تو سايتاي مختلف تند تند داره بالا مياد گفتم ببينم ميتونم چيزي ازش در بيارم يانه

پلوله

توابع شركت هزينه هاي شركتو تاييد ميكنه و درجه اهرم مالي 7.2252536 نشون از ريسك بالاي مالي شركت داره كه هزينه هاي مالي سر سام آوري رو به شركت تحميل كرده......خط رگرسيون درجه اهرم عملياتي شركت از قسمت منفي محور مختصات وارد قسمت مثبت محور شده كه نشون ميده شركت داره وضع عملياتي خوبي پيدا ميكنه و تلاقي درجه اهرم مالي و عملياتي در نزديكي مبدا مختصات نشون از يه اتفاق غير منتظره در صورتهاي مالي داره

خب وارد ترازنامه ميشيم و با افزايش سنگين تراز اسناد دريافتني مواجه ميشيم كه نشون از طلبهاي گسترده شركت از دورو ور داره.....اين افزايش سنگين حسابهاي دريافتني نشون ميده شركت در وصول مطالبات مشكل داره ولي اين مطالبات بالاخره وصول ميشه.....اما نكته ديگه اي كه توجه آدمو به خودش جلب ميكنه كاهش همزمان پيش دريافت و پيش پرداختاي شركته كه ميتونه جالب باشه....كاهش پيش دريافت نشون ميده يه مقدار از وجوه نقد از حسابهاي شركت خارج شده و كاهش پيش پرداخت نشون ميده كه اون پولي كه بواسطه كاهش پيش دريافت از حساب شركت خارج شده به صورت نقد خرج تامين مواد اوليه شده و باز جالبتر از همه اينا اينكه به موجودي انبارم اضافه شده....بقيه مبلغ پيش دريافتم وارد موجودي نقد شده و يك ترازنامه شفاف رو به نمايش گذاشته.....پس تا اينجا دليل كاهش پيش دريافت و پيش پرداخت مشخص شد

اما بريم سراغ وامي كه شركت دريافت كرده....شركت نسبت به پارسال 11 ميليارد تومن افزايش وام داشته اما اين وام كجا خرج شده؟
    خب يكم وارد موجودي نقد و يكم هم صرف خريد مواد اوليه شده اما بقيش كجا رفته؟

واضح بهتون بگم وام جاي ديگه اي خرج شده اما كجا؟نه خرج دارايي جاري شده نه خرج دارايي غير جاري پس كجا رفته؟

كافيه به درآمد عملياتي درآمد متفرقه و درآمد حاصل از سرمايه گذاري 0 در صورت سودو زيان دقت كنيد.....حالا متوجه شديد كجا خرج شده.....بله دوستان درست حدس زديد شركت وام رو دريافت كرده و سرمايه گذاري كرده تا درآمد متفرقه شناسايي بكنه كه بايد به هوش اين مديريت احسنت گفت.....شركت هزينه بهره وام رو به جون خريده تا سرمايه گذاري بكنه و كاهش پي در پي زيان شركت نشون ميده بازده اين سرمايه گذاريا از بهره پرداختي خيلي بيشتره... احسنت به اين مدير و اين هوشو ذكاوت.......شما شايد در آينده ديگه عدد 0 رو جلوي درآمد حاصل از سرمايه گذاري نبينيد.........

اما وارد صورت سود و زيان كه ميشيم ميبينيم كه شركت در توليد و فروش بسيار عالي عمل كرده و تابع توليدم اينو تاييد ميكنه......هزينه هاي مالي 15 ميليارد تومنيش كاملا با تراز نامه و درجه اهرم مالي هماهنگه و شركت شفاف عمل كرده....اون موقع كه سهم از 50 تا 125 رفت علتش اين بود كه بازار احساس ميكرد سهم داره سود عملياتي ميسازه و شناسايي همين سود عملياتي در صورتهاي ماليش باعث انفجار قيمتش شد و الانم كه ميبينيد 21 تومن عملياتيشو در 9 ماه 91 درصد پوشش داده و تعديل مثبته عملياتي سهم قطعيه......اما الان ديگه سود عملياتي پلوله واسه بازار عادي شده و بازار انتظار رو كردن يه آسه ديگه اي از پلوله داره بايد ببينيم اين آس چيه

نقاط ضعف:علاوه بر ريسك بالاي مالي چون اسناد دريافتني شركت رشد سر سام آوري داشته شركت بايد يه مقدار از اين مطالباتو مشكوك الوصول تلقي ميكرده و براي اون ذخيره ميگرفته كه اين كارو نكرده و ميتونه در دوره هاي بعد با گرفتن ذخيره تعديل منفي به سهم تحميل كنه....تراز ارزي شركت زياد جالب نيست و تسعير ارز به زيان شركت تموم ميشه ضمن اينكه تحريم ميتونه شركتو زمينگير بكنه

نتيجه نهايي اينكه شركت توانايي كاهش زيان رو داره و در گزارش 12 ماهه بازم زيان رو كاهش ميده اما ريسك مالي بالاي شركت بايد به هر طريقي كه شده كم بشه و هيچ راهي نداره جز اينكه زميني ساختموني چيزي بفروشه و مقداري از اين وامو تصفيه كنه و اين تنها راه نجات شركت از اين هزينه هاست...خريد سهم ريسك بالايي رو داره اما متناسب با ريسكش بازدشم بالاست پس وقتي اين سهمو خريديد پيه همه چيزو به تنتون بماليد

در پايان اگه كسي ايرادي به اين 4 خط داشت شماره وار اعلام كنه من در خدمتش هستم......آخر خانم پاني اعصابشون خورد ميشه با يه اردنگي پرتمون ميكنه بيرون:-&
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سعید راد
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 163

گروه وپترو

سلام دوستان

خوشم میاد خوشگل دارند جمعش می کنند. بدون تنش و صف. خیلی راحت مثل دیروز. همانطوری که گفتم نباید با صف بردارند همینطوری حجم معاملات بالا بره. همانطوری که وپترو را هم مثل دیروز عمل کردند اول پایین تر نشستند و بدون صف حجم را پر کرد.

نظر

• سعید راد
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 163

پلوله

سلام دوستان

امروز هم شرکت اقتصاد نوین 1.000.000 پلوله خالی کرده. بقیه را کی فروخته شاید خریداران حقیقی همین چند روزه که احساس کردند شاید اقتصاد نوین روی صفر خالی کن و حرکت زمان بر باشه. ولی این هم بگذرد.

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
          سلام دوستان

امروز هم شرکت اقتصاد نوین 1.000.000 پلوله خالی کرده. بقیه را کی فروخته شاید خریداران حقیقی همین چند روزه که احساس کردند شاید اقتصاد نوین روی صفر خالی کن و حرکت زمان بر باشه. ولی این هم بگذرد.
          شما خبري از اون سهامدار حقيقي نداريد كه رفته زير يك درصد شايد كار اون باشه
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• reza537
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 95

امروز یک کمکی پلوله خریدم قیمت خرید406 ریال

نظر

• سعید راد
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 163

پلوله

تا جایی که من میدونم قیمت تمام شده پلوله برای آن حدود 48 تومان بود. اگر فروخته باشه یعنی با ضرر فروخته. کس دیگری هم با این قیمت نخریده که با این حجم (بالای 700 هزار امروز و 1 میلیون دیروز ) بفروشه. اگر فردا اختلاف فروش بین اقتصاد نوین و حجم معامله کم باشه یعنی حقیقی فروخته رفته پی کارش.

نظر

• reza537
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 95

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
                سلام دوستان

خوشم میاد خوشگل دارند جمعش می کنند. بدون تنش و صف. خیلی راحت مثل دیروز. همانطوری که گفتم نباید با صف بردارند همینطوری حجم معاملات بالا بره. همانطوری که وپترو را هم مثل دیروز عمل کردند اول پایین تر نشستند و بدون صف حجم را پر کرد.
                سعید عزیز
                من وپترو زیاد خریدم (تا خرخره) فکر کنم 100 راحت میزنه
                راستی چرا تو تایپیک خودش نظرتو ننوشتی؟

نظر

• reza537
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 95

دوستان یک سوال
                  میشه بانک جریمه های تاخیر وام شرکتو ببخشه؟
                  منظورم اینه که اگه ببخشه (طبق مصوبه دولت) آیا دولت این جریمه هارو خودش گردن میگیره؟
                  چون بانک تحت هیچ شرایطی از حق خودش کوتاه نمیاد .

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط reza537 پست شده است View Post
                    دوستان یک سوال
                    میشه بانک جریمه های تاخیر وام شرکتو ببخشه؟
                    منظورم اینه که اگه ببخشه (طبق مصوبه دولت) آیا دولت این جریمه هارو خودش گردن میگیره؟
                    چون بانک تحت هیچ شرایطی از حق خودش کوتاه نمیاد .
                    احتمال بخشش بانکی به دلیل تحریمها و فشارها بالاتر از 50% هست.
                    و در ضمن اتفاقا بانکها در شرایطی هستند که به همون اصل و سود وامشون بسنده می کنند و حاضرند از جریمه تاخیر بگذرند!
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سعید راد
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 163

پلوله

در اصل توسط reza537 پست شده است View Post
                      سعید عزیز
                      من وپترو زیاد خریدم (تا خرخره) فکر کنم 100 راحت میزنه
                      راستی چرا تو تایپیک خودش نظرتو ننوشتی؟
                      سلام دوست عزیز

با توجه به اینکه نحوه جمع کردن سهم ملاک بود و روش آن یکی در این تاپیک نوشته شد.

در خصوص پلوله گویا دوستان تکنیکالی می گویند: احتمال شکل گيري دو کف در پلوله

نظر

• 7sin
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 214

دریک مدت کوتاه 20 میلیون سهم معامله شده اگر قصد فروش دارید مقاومت کنید مفت ندهید با یک سود معقول خارج شود و فکر دوستانی که بالا خریدند باشید تا بهتر سود ببرید .

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14630

یادمه یه جا نوشته بود اگه گاز لوله 37 تومان رو به پایین بشکنه سرشونه زده با هدف 20 تومان

کلا این سهم تا وقتی اقتصاد نوین توش سهم داره رشد نمیکنه
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سعید راد
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 163

پلوله

سلام دوست عزیز

ان 20 تومانی که شما اشاره نمودید در سایت تالار بورس یکی از کاربران نوشته بود که نمودارش کلا غلط بود و سایر افراد هم به اشکالات نمودار اشاره نمودند.

در خصوص خروج اقتصاد نوین هم بزودی صورت خواهد پذیرفت. هر روز 90 درصد معامله را ایشان انجام می دهند. فکر کنم وپترو را هم امروز منفی کرده اند تا راحت تر جمع کنند.

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

من با اينكه خودم سهامدارشم ولي سوالي ذهن من را درگير كرده كه چرا حقيقي اين وسط خالي كرده؟
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• سعید راد
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 163

همین حقیقی یکبار در 47 الی 48 وارد شد و در قیمت 56-58 خالی کرد. این دفعه هم همین خواب را دیده بود منتهی تیرش به سنگ خورد. خیلی وقت است اسیر این سهم شد و این دفعه معادلاتش در خصوص خروج بهم ریخت نه تنها بالا نرفت بلکه پایین تر هم آمد. (البته اگر خارج شده باشه. گاهی اوقات یک بخشی از سبد را می فروشند که زیر یک درصد باشه و سایت نشان نده)

نظر

در حال کار...
                                X