کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سال 90 !!!! ؟؟؟
خوب صبری دارید !!!
ما هم سال 94 ( تیر ماه ) بعد قبول برجام آمدیم بورس
آن موقع سهام را در اوج خریدم
ولی جبران کردم و الان به اندازه سود بانکی تو سود آمدم
البته با معاملات زیاد
و البته یه کمی هم تجربه ، قدم اول را در بورس برداشتم .
.....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
سلام
با اینکه خیلی می نویسید و فعال هستید و بازار را به خوبی رصد می کنید، ولی هیچ وقت سدبتان و خرید و فروش هایتان را نگفتید...
یک مدت خرید و فروش هایتان را بنویسید ببینیم چقدر قدرت بررسی دارید... اگر خوب بود ما هم از روی دستتان تقلب کنیم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
با اینکه خیلی می نویسید و فعال هستید و بازار را به خوبی رصد می کنید، ولی هیچ وقت سدبتان و خرید و فروش هایتان را نگفتید...
یک مدت خرید و فروش هایتان را بنویسید ببینیم چقدر قدرت بررسی دارید... اگر خوب بود ما هم از روی دستتان تقلب کنیم.
من قبلا نوشته ام دوست عزیز از سال 92 که فروختم و بیرون آمدم، خصدرا و پلوله و تپکو را داشتم !
تپکو را مدتی بعد روی 80-90 تومان فروختم !
خصدرا هم بخشی را در 200 تومان فروختم !
باقیمانده را هم دیروز در محدوده 1200-1400 فروختم !
پارسال از اواخر تابستان خرید کردم کمی، بیشتر بلندمدتی و بنیادی !
البته سال قبل از نوسانات اتی بیشتر سود گرفتم که تقریبا عمده آن سودها را خرید کرده ام در همان بنیادی ها !
بیشتر از نوشته های دوستان در خرید و فروشها استفاده میکنم ! و همچنین تاپیک خوب کارگاه جنابعالی !
نظر