تحلیل تکنیکال به همراه موج شماری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدسعید
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 263

پاسخ : تحلیل تکنیکال به همراه موج شماری

بانک سینا:

این سهم بازی حق داره و ممکنه گیر داشته باشه...

و اما تکنیکال:

از منظر تکنیکال ، به نظر پس از تکمیل سه موج A,B,C سهم 5 ریز موجِ موج 1 را تمام کرده و سپس موج 2 خود را در محدوده نسبتا مناسبی به اتمام رسانده و هم اکنون در داخل موج 3 خود با هدف 200 تومان هست.
    از موج 3 نیز سهم ریز موج 1 و 2 را احتمالا به پایان رسانده و در آغاز موج 3 از 3 با هدف 170 تا 180 تومان میباشد...
    خرید در این محدوده با حد ضرر 140 تومان و هدف اولیه 170 و نهایی 200 ، ریسک به ریوارد معقولی دارد.

یا علی
    دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• محمدسعید
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 263

ثاخت:

پس از تکمیل 5 موج ایمپالسیو ، موج سه تایی و اصلاحی abc شروع شده که موج a و b به احتمال زیاد تمام شده و درحال تشکیل موج c هستیم که تقریبا به انتهای آن نزدیک شدیم...

عشان نیز درمحدوده حمایتی خوبی به سر میبره و حرف و حدیث هم دور و بر این سهم زیاد است.

پ.ن: شرایط فردای بازار بسیار تعیین کننده هست برای فیل شدن یا باقی ماندن تحلیل

یا علی
      دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• محمدسعید
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 263

ونفت:

این سهم از اون دست سهمهایی هست که تو دو سه ماه اخیر ، هرکس حسرت نداشتنش رو خورده...
        و اما تکنیکال:

در منطقه حساسی سهم به سر میبرد... در حال حاضر سه موج صعودی به وضوح تشکیل شده است حالا یا موج های 123 هستند و یا abc ...
        با فرض اینکه موج های 123 بوده باشند، موج 4 در محدوده نسبتا خوبی به پایان رسیده است و هم اکنون درون موج 5 ( احتمالا) قرار داریم... هدف موج 5 ، بیش از 400 تومان هست و خرید با حد ضرر 280 تومان ، کار منطقی می آید.

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

در اصل توسط محمدسعید پست شده است View Post
          ونفت:

این سهم از اون دست سهمهایی هست که تو دو سه ماه اخیر ، هرکس حسرت نداشتنش رو خورده...
          و اما تکنیکال:

]
          جناب محمد سعید چنگالی که رسم کرده اید نقطه a نامشخص است (البته ممکن است کانالی مد نظر شما بوده باشد و از ابزار چنگال استفاده کرده اید !)
          به نظر من در نمایی بزرگتر میتوانیم این سناریو را هم در نظر داشته باشیم
          سطح 275(پیوت های معتبر) و همچنین خط روند صعودی(آبی رنگ) حمایت ونفت میباشند و در صورت از دست رفتن احتمال قوی در موج C(قرمز) قرار داریم , که میتواند تا نقطه a نیز کاهش بیابد !
          نمودار هفتگی

آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/01/09, 13:40.
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• محمدسعید
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 263

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
            جناب محمد سعید چنگالی که رسم کرده اید نقطه a نامشخص است (البته ممکن است کانالی مد نظر شما بوده باشد و از ابزار چنگال استفاده کرده اید !)
            به نظر من در نمایی بزرگتر میتوانیم این سناریو را هم در نظر داشته باشیم
            سطح 275(پیوت های معتبر) و همچنین خط روند صعودی(آبی رنگ) حمایت ونفت میباشند و در صورت از دست رفتن احتمال قوی در موج C(قرمز) قرار داریم , که میتواند تا نقطه a نیز کاهش بیابد !
            نمودار هفتگی

در حال حاضر سه موج صعودی به وضوح تشکیل شده است حالا یا موج های 123 هستند و یا abc ...

خب من هم که همین مواردی که شما گفتید رو گفتم... یه بار دیگه ببینید...

اون چنگال هم ، چنگال 50% هست...

ممنون که پیگیر تحلیل های بنده و رفع اشکال آن هستید ولی کاش با حوصله بیشتر نگاه میکردید

یا علی

نظر

• talezari76
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 23

سلام اگه زحمتی نیست تکمبا رو برای بلندمدت بررسی کنین ببینیم خوبه یا نه ممنون؟

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

ونفت
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• محمدسعید
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 263

در اصل توسط talezari76 پست شده است View Post
                  سلام اگه زحمتی نیست تکمبا رو برای بلندمدت بررسی کنین ببینیم خوبه یا نه ممنون؟
                  تکمبا:

محدوده حداقل اصلاح رو مشخص نموده ام... نظر شخصیم اینه که بعد از اصلاح تا آن منطقه ، تنها موج a تکمیل میشود و بعد از یه صعود در قالب موج b باید اماده برای موج c نیز بود که اعداد پایین تری رو میبینه...
                  البته الان برای اظهار نظر زوده و فعلا هدف اولیه منطقه مشخص شده است.

یا علی

نظر

• محمدسعید
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 263

در اصل توسط محمدسعید پست شده است View Post
                    غبشهر :

از نظر موج شماری در حال حاضر در موج 2 میباشد...
                    حمایت خوبی در قیمت 735 تومان دارد ... خرید به صورت پله توصیه میشود..
                    پله اول در قیمت 735 و پله دوم و اصلی در صورت نزول بیشتر در 700 تومان ...

در مورد بنیاد سهم نیز جناب علی نظامی تحلیل جامعی از این سهم داشته اند که در تاپیک غبشهر موجوده...

پ.ن: به نظر فردا بازار مثبت میاد ... پس اگر هدف نوسان گیری هم هست رو سهم های بنیادی نوسان بگیریم

یا علی
                    پله دوم نیز وقتش رسید... در محل و قیمت مناسب...
                    ببینیم چی میشه

یا علی

نظر

• orkideh
                      عضو عادی
                      • Aug 2014
                      • 180

سلام اگه امکان داره ی تحلیل از ثاباد برام بزاریدممنون از زحماتتون

نظر

• alireza51
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 1205

در مورد وتوکا، لطفا.
                        ممنون
                        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• محمدسعید
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 263

در اصل توسط orkideh پست شده است View Post
                          سلام اگه امکان داره ی تحلیل از ثاباد برام بزاریدممنون از زحماتتون
                          ثاباد...
                          سهم یه کله بالا رفته و باید یه کله هم پایین بیاد ولی در حوالی قیمتی 280 تا 290 تومان ، مقاومت خوبی داره...

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                          در مورد وتوکا، لطفا.
                          ممنون
                          وتوکا در محل مناسبی قرار داره و واگرایی در اشل میان مدت و بلند مدت نیز دیده میشود...
                          در بدترین حالت به نظر بنده ، یه صعود کوتاه مدت از همین حوالی باید داشته باشد.

یا علی

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

جناب محمد سعيد راجع توريل هم لطفا نگاهي بندازيد من امروز حقشو ا30 برداشتم تاخدا چه خواهد

نظر

• محمدسعید
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 263

توریل:

از لحاض قدرت خریدار تو منطقه خوبی هست ... اما بازی حق و پی به ای داستانی جدا داره که من وارد نیستم...

همونطور که مشاهده میکنید دیگه چه از لحاظ زمانی و چه قیمتی دیگه تقریبا آخرای اصلاح است ... یعنی نهایت 204 تومان میرسد...
                              ولی قدرت خرید هم خیلی قوی شده و امید به برگشت زیاد هست...

یا علی

نظر

• محمدسعید
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 263

کهمدا....

اگر بخوایم خوشبین باشیم باید از همین حوالی برگرده ... بدبین نگاه کنیم تا 520 تومان جا داره

یا علی

نظر

در حال کار...
                                X