کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه نگاهی به تشتاد باید داشت
احتمال برگشت از محدود 340تومان زیاده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یه نگاهی به تشتاد باید داشت
احتمال برگشت از محدود 340تومان زیاده
از 340 برگشت و حالا مشکل عرضه داره
امروز چون فقط 900تا دونه عرضه شد ناظر معامله رو باطل کرد
فردا انشالله که یکی بفروشه تا سهم بتونه بیاد روی 600تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
هنوز هم مشکل سهم در نبود فروشنده حل نشده
مادامی که کسی فروشنده نشه تشتاد نمیتونه رشد کنه
خدا خواست و ما توانستیم
با توجه به معاملات گذشته سهم که روزانه فروشنده ای نداشت
منفی امروز باید فرصت خرید باشه تا فروش
و احتمالا این منفی شدن فقط نفس تازه کردن است
خدا خواست و ما توانستیم
با توجه به معاملات گذشته سهم که روزانه فروشنده ای نداشت
منفی امروز باید فرصت خرید باشه تا فروش
و احتمالا این منفی شدن فقط نفس تازه کردن است
از نظرم در صورت برگشت قطعا با صف خرید قفل شده تا 1000تومان رشد میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
از نظرم در صورت برگشت قطعا با صف خرید قفل شده تا 1000تومان رشد میکنه
منتظر صف خرید هستیم
خدا خواست و ما توانستیم
تشتاد:
مقدار تولید در 3ماهه نخست سال 37% افزایش
مقدار فروش در 3ماهه نخست سال 29% افزایش
مبلغ فروش در 3ماهه نخست سال 50% افزایش
عملکرد شرکت طی سه ماه نخست امسال پیشرفت قابل توجهی داشت و باید منتظر عملکرد بهتر هم در گزارشهای 6ماهه 9ماهه و 12ماهه بود
تجهیزات جدید و پروژه جدید شرکت امسال بهره برداری و سود اصلی در سال بعدی نمود خواهد داشت
خدا خواست و ما توانستیم
شرکت تا 98.5 درصد سهامدار حقوقی داره و 1.5درصد شناوری اسمی داره که میشه 6میلیون سهم
اما در اصل کل شناوری سهم فقط 2میلیون سهم است که امکان معامله شدن داره واسه همین احتمال رشد شارپ براش خیلی زیاده
خدا خواست و ما توانستیم
سوال ؟ فروشنده محترم تشتاد با پول فروش این سهم چه می خری ؟
میخواهم ببینم با پولی که بهت میدهم در ازای خرید سهمت چی می خری ؟ته تفکرت چیه...من اشتباه می کنم که می خرم یا تویی که می فروشی ؟!
نظر