کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ایران برای روسیه برگ برنده است که نمیخواد این برگ رو از دست بده.....روسیه همچنان خوش بین هستش که تحریم هاش برداشته بشه و میدونه اگه برداشته نشه ایران را حداقل داشته باشه
=====
اما در کل تمدید برای سرمایه گذاری در بورس بهتر بود
چرا که اگه مذاکرات مثبت میشد یه رشد شارپ داشتیم اونم چند روز بعدش به نظرم یه نزول با شیب کم و مدت دار انتظار میرفت
حال همون هایی هم که دیدگاهشون بر شکست مذاکرات هستش و بازار رو با ریسک بالا میدیدن با خیال راحت میتونن ترید کنن
در کل توافق حاصل خواهد شد....
ایران برای روسیه برگ برنده است که نمیخواد این برگ رو از دست بده.....روسیه همچنان خوش بین هستش که تحریم هاش برداشته بشه و میدونه اگه برداشته نشه ایران را حداقل داشته باشه
=====
اما در کل تمدید برای سرمایه گذاری در بورس بهتر بود
چرا که اگه مذاکرات مثبت میشد یه رشد شارپ داشتیم اونم چند روز بعدش به نظرم یه نزول با شیب کم و مدت دار انتظار میرفت
حال همون هایی هم که دیدگاهشون بر شکست مذاکرات هستش و بازار رو با ریسک بالا میدیدن با خیال راحت میتونن ترید کنن
در کل توافق حاصل خواهد شد....
این که توافق حاصل نمیشه خیلی محتملتر بود. من به شخصه اعتقاد کامل به این موضوع داشتم.
4ماه فرصت را سوزاندن حالا اومدن تو 4روز فشرده تموم کنن. بازار هم به این نکته بیشتر اعتقاد داشت. البته فردا اول وقت میشه خرید کرد و اخر وقت سود 8درصدی نیز داشت.
همه شاد باشید
از دیدگاه من از جانب مذاکرات بازار نگرانی نداره.....نگران اصلی از جانب تازه واردان به بورس است....امشب یه سر زدم به فروم های مختلف......تعداد تازه واردان به بورس با توجه به نحوه نگارششان زیاد شده و این جای نگرانی داره نه مذاکرات
صبح هایی که بیکاری و میخوای بخوابی خوابت نمیبره....صبح هایی که کار داری خیلی خوابت میاد
==========
سلام محمد عزیز
همون دیشب مطلبی رو نوشتم ولی به رسم این روزها پاکش کردم مثل خیلی از پستها که پاک میکنم
شروعش این بود
"عمرا بتونی"
وقتی حادثه ی عظیمی رخ میده یک حرفه ای نمیتونه بخوابه
اون موقع تازه وقت بیدار بودن و کسب تجربه است
مشاهده بازار و درس گرفتن ازش خیل فرق داره با معامله کردن
امروز فرصت مغتنمی بود تا تاثیر یک حادثه مهم رو روی بازار ببینیم
و خیلی مطلب داشت امروز. خیلی
سلام محمد عزیز
همون دیشب مطلبی رو نوشتم ولی به رسم این روزها پاکش کردم مثل خیلی از پستها که پاک میکنم
شروعش این بود
"عمرا بتونی"
وقتی حادثه ی عظیمی رخ میده یک حرفه ای نمیتونه بخوابه
اون موقع تازه وقت بیدار بودن و کسب تجربه است
مشاهده بازار و درس گرفتن ازش خیل فرق داره با معامله کردن
امروز فرصت مغتنمی بود تا تاثیر یک حادثه مهم رو روی بازار ببینیم
و خیلی مطلب داشت امروز. خیلی
درود بر اقا مهدی گل
ما از این مهمترش هم دیدیم(قهر احمدی نژاد) دیگه پوستمون کلفت شده :)
امروز هم میتونستن صف ها رو جمع کنن....ولی خواستن باهاش حرف بزنن
من پنجشنبه ها هم که میخوام بخوابم خوابم نمیبره ولی روزای بورس اینقدر خوابم میاد که نگو
===
به نظرت فردا بازار چطوره؟
نظر