روزی روزگاری در بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mesbah1989
    Banned
    • Oct 2014
    • 403

پاسخ : معامله دربورس و دیدگاههای من

جو این تاپیک از تاپیک 70% عایا ؟؟؟ غربال شده تر و شسته رفته تر هست......مبارک باشد جناب رحمتی .......دوستای خوبی شدیم

نظر

• mesbah1989
      Banned
      • Oct 2014
      • 403

امروز ثرود 6200 تا رو 385 و 17000 تا پترول 254 و 13000 تا خرینگ رو 307 گرفتم

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

درود
        رحمتی عزیز تبریک بابت تایپکت.
        ببخشید تایپکتون رو امروز دیدم.
        پست ها کوتاه ولی مفید و سودآور هست.
        جواب دادن به سوالات دوستان کار ارزنده و قابل تقدیره.
        موفق باشی برادر
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mahzad
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 898

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
          فكر نكنم. تو اين مدت كسى بيشتر از شما سود كرده باشه
          خدا وكيلى خريد و فروش هاتونو تو همين تاپيك از امروز بزن ميخوام از رو دستت خريد كنم
          دوست عزیز متاسفانه پولی نداشتم که از خکمک نوسان بگیرم ولی سهامدار این سهم هستم از 185 و یه توصیه که هیچ وقت از رو دست کسی خرید و فروش نکنید
          90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            درود
            رحمتی عزیز تبریک بابت تایپکت.
            ببخشید تایپکتون رو امروز دیدم.
            پست ها کوتاه ولی مفید و سودآور هست.
            جواب دادن به سوالات دوستان کار ارزنده و قابل تقدیره.
            موفق باشی برادر
            درود بر استاد عزیز
            اقا سجاد گل
            نظرات بنده حقیر و دیگر دوستان هیچگاه به پای شما استاد عزیز نخواهد رسید
            نوع معاملات شما برای بنده کلاسی اموزنده هستش
            امسال شاهد بودم که در خودرو با صبرتون و اعتقاد به سهم چه سودی بردین
            انشاء اله در تاپیک بیشتر تاکید بر ارائه نظر خواهد بود تا پرسش و پاسخ
            دوست دارم یه جمع دوستانه شکل بگیره و همه نظر بدن و استفاده کنیم
            ارادتمند
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• H.samimi
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 2092

در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
              دوست عزیز متاسفانه پولی نداشتم که از خکمک نوسان بگیرم ولی سهامدار این سهم هستم از 185 و یه توصیه که هیچ وقت از رو دست کسی خرید و فروش نکنید
              شوخى كردم مهزاد جان
              جناب رحمتى نظرتون در مورد خپارس چيه من امروز سنگين وارد شدم ولى اين آقاى ناى اون يه حرفى زد (گفت خبر رانتى دارم بزودى مشمول قانون ١٤١ تجارت ميشه بابت زيان انباشته كه اگه معادل فكر كنم ٢/٥ سرمايه آش باشه و بسته ميشه) يكم استرس دارم. با تشكر

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                درود بر استاد عزیز
                اقا سجاد گل
                نظرات بنده حقیر و دیگر دوستان هیچگاه به پای شما استاد عزیز نخواهد رسید
                نوع معاملات شما برای بنده کلاسی اموزنده هستش
                امسال شاهد بودم که در خودرو با صبرتون و اعتقاد به سهم چه سودی بردین
                انشاء اله در تاپیک بیشتر تاکید بر ارائه نظر خواهد بود تا پرسش و پاسخ
                دوست دارم یه جمع دوستانه شکل بگیره و همه نظر بدن و استفاده کنیم
                ارادتمند
                آقا هندونه زیر بغل ما ندین.ما کجا استادی کجا؟
                اگه نظرات بدرد بخوری داشتیم حتما در این تایپک مهمان شما خواهیم بود
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  آقا هندونه زیر بغل ما ندین.ما کجا استادی کجا؟
                  اگه نظرات بدرد بخوری داشتیم حتما در این تایپک مهمان شما خواهیم بود
                  تاپیک متعلق به شما و دوستان است

ارائه نظرات شما باعث افتخار است

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                    شوخى كردم مهزاد جان
                    جناب رحمتى نظرتون در مورد خپارس چيه من امروز سنگين وارد شدم ولى اين آقاى ناى اون يه حرفى زد (گفت خبر رانتى دارم بزودى مشمول قانون ١٤١ تجارت ميشه بابت زيان انباشته كه اگه معادل فكر كنم ٢/٥ سرمايه آش باشه و بسته ميشه) يكم استرس دارم. با تشكر
                    در خصوصی جواب خواهم داد.... و این که اصلا جای نگرانی نداره از این بابت....خودم به شخصه دوست دارم مشمول شود;)

دوستان سوالاتی که از بنده و دیگر عزیزان دارند در ساعات خارج از بازار در خصوصی بپرسند....تشکر

نظر

• milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

اما بریم سراغ الان هپکو
                      هپکو چندی پیش موفق به اخذ یک قرار داد 400 دستگاهی با سازمانی شهرداری های تهران شد که این موضوع تا کنون توسط مدیران شرکت به صورت رسمی شفاف سازی نشده است و انتظار دارم در گزارشات بعدی مشاهده شود
                      در سفر اخیر وزیر و جناب جهانگیری به شهر اراک بازدیدی از شرکت تپکو به عمل امد و مشکلات این شرکت به گوش جناب وزیر رسانده شد و طبق قول مساعدتی که وزیر به این شرکت داده بود پیگیری برای اخذ قرار داد جدیدی اغاز شد
                      چندی پیش در دولت قبلی یک قرارداد 1170 میلیارد ریالی را در یک مناقصه به شرکت تیراژه ماشین واگذار کرده اند که گویا شرکت تیراژه موفق به پیشرفت قرار داد نبوده است و هم اکنون سعی دارند این قرار داد را فسخ و به شرکت تپکو بدهند این قرار داد شامل 750 دستگاه انواع ادوات راه سازی می باشد و طرف قرار داد هم گویا وزارت راه است
                      در مورد بدهی های بانکی شرکت در حال مذاکره با بانک است تا بخشی از زمینهای خود واقع در اراک را بابت بدهی با بانک تهاتر کند که به دلیل قیمت کارشناسی زمین در سال های قبل و بالا تر رفتن قیمت زمین در سال 93 این اختلاف قیمت موجود فعلا بحث اصلی مذاکرات است
                      شرکت فولاد خراسان نیز اخیرا در نظر دارد سفارش خرید تعدادی لودر با فن آوری کوماتسو را به تپکو بدهد ولی به دلیل تحریم ها انتظار میرود هپکو نتواند کوماتسو تحویل دهد وفعلا بتواند با مارکهای ولوو و لیپر این محصولات را تحویل دهد قرار داد احتمالی با فولاد خراسان می تواند شامل 30 لودر و 20 پیکور 912 زنجیری باشد
                      از دید کلی در اینگونه شرکتها اخذ قرار داد به معنی بازگشت به روند تولید و سود آوری تعریف می شود و این همان رویه ای بود که کمباین سازی اراک در سال 91 در دست گرفت
                      قرار داد های سابق تپکو با شرکتهای کوماتسو و نیوهلند و کاترپیلار انجام میشده که با رفع تحریم ها و از سر گیری این مراودات انتظار تحول بنیادی را با صرف زمان میتوان در تپکو داشت
                      انتظار ندارم سهم در عرض زمان کوتاهی متحول شود ولی با سهامداری و بهبود مدیرت تپکو رشد چند 100 درصدی را در پیش خواهد گرفت
                      اهداف این سهم 95 و 104 و 120 و 160 و 250 و.......

وعده ما با کوتاه مدتی ها بزودی و با بلند مدتی ها بعدا با رشد های چند 100 درصدی
                      ارادتمند شما مهدی ساسانی پاییز 93

------------------------------------------------
                      تذکر
                      هیچ سهمی را با صحبتهای کسی نخرید شاید تمام حرفهایش اشتباه باشد فقط تحقیق کنید

نقل قول از باربد

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

آیا برای جمع شدن این صف های فروش حقوقی ها باید پول زیادی. خرج کنند ?

این سوالی است که جوابش خیلی می تواند به روند بازار کمک کند اصولا صف ها را سه دسته سهامدار تشکیل میدهند ابتدا فروشندگان دوم جو سازها و سوم جوگیر ها
                        دسته اول که مشخص است فروشنده هستند و بحثی نیست
                        دسته دوم سعی میکنند با زیاد نشان دادن صف فروش سعی در افت قیمتی کرده تا در قیمت پایینتر خریدار باشند این دسته با بخشی از سرمایه نوسان میگیرند و با بخش دیگر به سهم جو میدهند
                        دسته سوم اسیر جو هستند مثلا با وجودی که میداند صف 100 میلیونی جمع نمی شود ولی باز در انتهای صف میرود
                        در نگاه اول به نظر می آید برای جمع کردن این صف باید هزینه بالایی کرد ولی در واقع اینگونه نیست
                        اگر یک فرد اقدام به خرید بخشی از این صف بکند جو سازها اوردر های خود را حذف میکنند
                        جو گیر ها هم به طمع اینکه سهم بعد از جمع شدن به سمت بالا میرود اوردر فروش را حذف میکنند و عملا حجم زیادی در زمان عمل غیب می شود
                        در سمت خرید هم همینگونه است و خیلی ها با دیدن کم شدن حجم صف اقدام به خرید میکنند

نتیجه کلی یعنی استارت اول مهم است
                        پس میشه اینگونه جمع بندی کرد اگر یک یا چند حقوقی استارتی برای جمع کردن بخشی از صف فروش چند نماد بزرگ را انجام دهند خود اهالی بازار با همین هیجانی که سهمها را صف فروش کرده اند با همین هیجان هم اقدام به خرید میکنند

آنجاست که قدرت خریدار یا فروشنده مشخص میکند سهمها به سمت بالا میروند یا اینکه دوباره به سمت صف فروش بر میگردند
                        و در این حالت باید با سرمایه جهت بازار را تعیین کرد و تصمیم گرفت
                        ==========
                        این سرمایه ای که با هر بهانه ای وارد بازار شده هنوز خارج نشده
                        چون فرصت نکرده خارج بشه اینو چند روز پیش هم گفتم
                        این پول برای خروج خودش قطعا باید بازار سازی کنه
                        به نظرم این بازار سازی از امروز استارت خورد و شنبه کامل میشه
                        حالا از یکشنبه به بعد فاکتور های روانشناسی بازار مشخص میکنه آیا این سرمایه هنوز قصد دارد در بازار بورس بماند
                        یا اینکه تنها فضایی فراهم کرده است تا خارج شود

پس توصیه میکنم به دور از هر گونه تعصب نقد بودن یا فول سهم بودن
                        هفته بعد تنها بازار را تحلیل کنید و جریان نقدینگی را زیر نظر بگیرید
                        اینکه شرکتها می توانند چقدر سود بسازند یا اصلا نمی توانند اصلا در حد توانایی بنده نیست که الان نظر دهم چرا که کلیات بودجه مشخص نشده
                        ولی یک اصل وجود دارد که هیچ چیز در مقابل یک روند نمی تواند مقاومت کند. پس اگر تداوم روند صعودی را شاهد بودید سهامداری کنید
                        اگر علایمی از خروج نقدینگی از بازار بورس و ورود به بازار های دیگر مشاهده شد قطعا باید رویه دیگری را پیش گرفت
                        ==========
                        اما حالا بریم سراغ بازار شنبه و هفته پیش رو
                        از دید من بازار شنبه با صف خرید شدن خودرویی ها و سیمانی ها و چند سهم دیگر استارت میخوره تا جو خرید به سهامداران ایجاد بشه
                        بعد که شاخص کمی بالا رفت صف فروش بانکی ها جمع میشه تا منفی اون را در بین مثبت اینها خفیف کنند
                        حتی برخی از بانکی ها که مدیریتی پیش میروند مثبت هم خواهند شد
                        در روزهای بعد بازار متعادل میشه اما انتظار معجزه از شاخص ندارم چون ترس الان تو دل سهامداران است
                        و اینجاست که باید دید باید در بازار ماند
                        باید از سهمهای شاخص ساز فاصله گرفت و رفت دنبال سهمهای حاشیه بازار
                        یا باید کلا خروج کرد
                        اگر بازار های دیگه رونق گرفتند مثل دلار و مسکن و طلا و سپرده بانکی
                        خوب باید نقد کرد رفت بیرون
                        اما اگر بازارهای دیگه هم نوسانات جزیی داشتند ولی شاخص قدرت کافی نداشت
                        باید رفت سراغ سهمهای حاشیه بازار که به شاخص ارتباطی نداشته باشند و روند خود را دنبال میکنند فقط
                        اگر شاخص خواست بالا برود و سرمایه در بازار ماند که ما هم لذتش را میبریم
                        در کل همه این اتفاقات طی هر فرایندی به شما امکان سود کرد 10 تا 20 درصدی را در این هفته و این ماه حداقل خواهد داشت
                        چون سرمایه حتی اگر بخواهد خروج کند(که بنده بعید میدانم جایی بره) زمانی اینکار را انجام میدهد که شما سرمست از شادی و صف خرید ها باشید

پس فعلا راحت جریان نقدینگی را رصد کنید و هیچ پیش ذهنیت منفی یا مثبتی برای خودتان ایجاد نکنید

نقل قول از باربد

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

پیش بینی شاخص کل

این روزها پیش بینی روند کوتاه مدت بازار خیلی سخت شده از یه طرف پول های سرگردان و گنده ای وارد بازار شده و از طرف دیگران مذاکرات هسته ای نتیجه مورد نظر بازار رو نداد ، تقابل این دو کنار هم باعث بوجود آمدن فروشنده های محافظه کار و خریداران ریسک پذیر در بازار شده البته هر دو دسته هم به بازار صعودی در چند ماه آینده اعتقاد دارند ولی اختلاف نظر بر روی روند کوتاه مدت شاخص کل دارند.
                          اما اون چیزی که برای من و سایر دوستان مشخصه اینه که با توجه به جمع آوری صف های فروش سنگین در روز چهارشنبه ،احتمالا روز شنبه اون سهام در درصدهای مثبت و یا صف خرید های اندک خودنمایی خواهند کرد و اینکار باعث خواهد شد روز سبزی رو از شاخص کل شاهد باشیم اما موردی که نباید از نظر دور نگه داشت اینه که شاخص کل با شکستن حمایت 75هزار اکنون برای صعود همین 75هزار واحد رو مقاومتی برای صعود خود خواهد داشت.
                          به گمان من شکستن 75هزار تا در اولین برخورد کمی سخت خواهد بود پیش بینی من اینه که شاخص کل در برخورد با 75هزار واحد عقب نشینی داشته باشه و تا 73500واحد یا نزدیک اون افتی داشته باشه و سپس هر صعودی داشته باشه رو شروع کنه.
                          طبیعی هست اگر شاخص کل بتونه بالای 75هزار تا بره و خودش رو اونجا تثبیت کنه این پیش بینی مردود میشه

نظر

• علی بابا
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 972

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                            روز های پنج شنبه رو قرآن می خوانم

این همه در طول هفته گزارش شرکت ها و خبر و...می خوانیم

چه خوب است یک دهم اون وقت و انرژی رو به قرآن اختصاص بدیم

=====
                            آخر شب هم زیارت عاشورا با صدای فرهمند برای تلطیف روح

http://dl.aviny.com/voice/doa_ziarat..._farahmand.mp3

التماس دعا
                            الحق مطلبتون به مانند اسم و فامیلی تون پر معنا است . . .
                            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

سلام
                              آنلاين بنده كه كار نميكنه . شما بگيد چيكار ميكنيد :(

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

سلام

چند وقتیه اینترنت من قطع وصل زیاد میشه

صبح یه ساعت باهاش درگیر بودم

====
                                الان که دارم نگاه صف خپارس میکنم و لذت می برم