کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تارگت شخارک تا گزارش تعدیل سه ماهه بالای 2800 خواهدبود.
بلند مدت شخارک حداقل 4000 هزارتومان:)
تصمیم با خودتون
به نظرم در 3 ماهه بتونه حدودا 200 تومن از سودش رو پوشش بده ........انتظار زیادی نیست (-:
فقط الان 550 تومن برای هر سهم سود انباشته (یعنی 550 میلیارد تومن ) داره که 350 میلیاردش از این 550 میلیارد تومن با سود 22 درصد تو بانک خوابیده اگه اشتباه نکنم ......یک 70- 80 تومنی غیر عملیاتی فقط از این محل تعدیل داره .........
از محل فروش متانول حدود 150 تومن تعدیل باید بده .........فعلا هیچی نسازه امسال باید 600 رو بسازه .....پس با پی بر ای 5 هدف 3000 تومن هدفیه که میتونه ببینش...........کم کم ما هم شاید 600 رو بردیم بالا ......تا ببینیم 3 ماهه چی کار میکنه...;) یک 100 و اندی میلیارد رو هم از سال 91 از شرکت بازرگانی پتروشیمی طلب کاره که در گزارش 91 ثبت نشده چون در 92 پرداخت میشه .........که اینم من در نظر نگرفتم هنوز که این خودش اگه دریافت بشه 100 و اندی تومن دیگه اضافه میشه .........
ضمنا دیروز چز 5 شرکت اول از نظر ارزش معاملات بود و حدود 9.5 میلیارد تومن ارش معاملاتش شد .............
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/06/24, 09:06.
دلیل: ا
من در مجمع خارک بودم . مدیر عامل خواسته یا ناخواسته حرفی زد که خیلی جالب بود اونم این بود که "ما داشیتم حساب می کردیم تا همین الان که در خدمت شما هستیم کل بوجه رو پوشش دادیم" البته بعدش شفاف سازی دادن که باید یه جور دیگه از این جمله برداشت بشه که البته...........
شخارک فقط یه مشکل در کوتاه مدت داره که اونم کاهش قیمت دلاره که البته اگر درست نگاه کنیم اصلا مشکلی نیست .اما برخی سهام داران اینو مشکل تلقی میکنن و در کوتاه مدت ممکنه برای روند سهم مشکل ایجاد کنه... خارگ طلاست هم جزیرش و هم سهمش
فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
من در مجمع خارک بودم . مدیر عامل خواسته یا ناخواسته حرفی زد که خیلی جالب بود اونم این بود که "ما داشیتم حساب می کردیم تا همین الان که در خدمت شما هستیم کل بوجه رو پوشش دادیم" البته بعدش شفاف سازی دادن که باید یه جور دیگه از این جمله برداشت بشه که البته...........
شخارک فقط یه مشکل در کوتاه مدت داره که اونم کاهش قیمت دلاره که البته اگر درست نگاه کنیم اصلا مشکلی نیست .اما برخی سهام داران اینو مشکل تلقی میکنن و در کوتاه مدت ممکنه برای روند سهم مشکل ایجاد کنه... خارگ طلاست هم جزیرش و هم سهمش
به نظر من خارک از بازار پتروی ها جا مونده شما یه نگاه به قیمت مارون بنداز میفهمی :->
نمدیونم چرا حقیقی اینقدر فروشنده هست هر چی ضرر کردم سر سهم عوض کردن بود
سهامداری به نظر من بیشتر جواب داده تا نواسنگیری
با اینکه همه علم به تعدیل خارک و زاگرس دارن نمیدونم چرا تا گزارش سه ماهه صبر نمیکنن :-/
اکثر سهم های خوب صف شده اگه بدونم چه حالی داره توی صف وایسادن و چیزی گیرت نیومدن خیلی خوبه ! ما هم اینکار رو می کنیم
باید الان که بازار سوپر مثبته سمت سهمی رفت که اجازه خرید میده و ارزش داره
تاریخ ایجاد در 15 تیر 1392 نوشته شده توسط خبر بورس
رشد متانول در 3 ماهه نخست با 61% رشد به 956 هزار تن رسید.
به گزارش خبر بورس ، براساس اطلاعات منتشر شده گمرک ایران ، در سه ماهه نخست سال جاری 956 هزار تن متانول به خارج از کشور صادر شده است که نسبت به 591 هزار تن دوره مشابه سال گذشته رشدی 61% نشان می دهد.
ارزش متانول صادراتی نیز با رشدی 64% به رقم 349 میلیون دلار معادل هر تن 365 دلار در تن رسید.
همچنین در خرداد ماه سال 1392 بیش از 404 هزار تن متانول صادر شده است که نسبت به خرداد 91 رشدی بیش از 3.2 برابری نشان می دهد. که در مجموع حاکی از عادی شدن روند صادرات متانول است.
این امر می تواند به گزارشات مناسب 3 ماهه شرکت های پتروشیمی فن آوران ، زاگرس و خارک:x منجر شود.
سلام
دوستان EPS شخارک برای سال مالی 92 قطعا چهار رقمی خواهد بود نگه داری این سهام بسیار توصیه می شود. تحت تاثیر هیجانات و جو بازار قرار نگیرید و فقط سهام دار ان تا پایان سال مالی بمانید و گزارش ها رو کنترل کنید.
شخارک سود هر سهم امسال خود بر اساس عملکرد سه ماهه واقعی را از ۳۶۸ تومان به ۴۴۱ تومان افزایش داده است و با تعدیل مثبت ۲۰ درصدی روبرو شده است.در سه ماهه واقعی نیز ۱۵۸ تومان معادل ۳۶ درصد پوشش داشته است.نکته های مهم گزارش شرکت :
۱- در سه ماهه واقعی حدودا ۲۴ درصد مقدار تولید و ۲۳٫۵ درصد مقدار فروش خود را محقق کرده است . پیش بینی ها نیز در مقایسه با پیش بینی قبلی کاهشی نداشته است.در این دوره همچنین بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان فروش داشته است که ۳۰ درصد فروش ۱۰۱۷ میلیارد تومانی و پیش بینی شده از سو ی شرکت می باشد
۲- در سه ماهه برای صادرات ۸۴ میلیون دلار از دلار ۳۵۷۸ تومانی استفاده کرده است برای ۹ ماهه باقی مانده از سال نیز دلار ۲۴۶۰ تومانی را مبنای پیش بینی قرار داده است.
۳- برای ۹ ماهه باقی مانده از سال به ترتیب متانول را ۳۵۰ ،پروپان و بوتان را ۶۰۰ ،پنتان ۸۰۰ و گوگرد را ۸۰ دلار در نظر گرفته است.شایان ذکر است در صورت تغییر نرخ محصول به ازا هر ۱۰ دلار به ترتیب محصول متانول ۱۱۰ ، گوگرد ۲۵ ،پروپان ۱۴ ، بوتان ۱۹ و پنتان ۱۴ ریال روی EPSشرکت تاثیر خواهد گذاشت
۴- نرخ هر متر مکعب گاز ترش را ۹٫۵ سنت و بر اساس دلار مبادله ای در نظر گرفته است و از این جهت ریسکی شرکت را تهدید نمی کند.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
سلام بر دوستان
EPS چهار رقمی که گفتم تحلیل یکی از دوستان تحلیل گر بوده و نظرات ایشون بسیار مناسب هستش.
تحلیلی که خودم بر روی این نماد کردم متاسفانه EPS 725 تومنی رو نشون میده. احتمالا اگه با قیمت مناسب باز بشه بفروشمش و با یه نماد بنیادی قوی تر جا به جا کنم. سهم ارزنده هستش ولی خب با یه سهم پر پتانسیل تر جا به جا کردن بهتره. من 2300 ورود کردم اگه بشه 2800 به بالا ردش کنم بره. ببینم حالا چی میشه.
نظر