پتروشیمی خارک (شخارک)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negar
    ستاره دار(2)
    • Aug 2025
    • 536

در اصل توسط تریدر4 پست شده است View Post
    این شرکت گازترش همراه نفت که درجزیره خارک تصفیه می شودروبه عنوان خوراک مصرف می کنه وقتی صادرات نفت نصف شده وبرداشت ازچاهها ینفت کاهش شدیدی پیدامی کنه این شرکت علاوه برفروش محصول باتامین خوراک هم مشکل پیدامی کنه شماحساب کن خوراک ورودی پتروشیمی که گازترش همراه نفت هست نصف شودچه اتفاقی برای این پتروشیمی می افته
    شما این همه اطلاعات از نفت و پتروشیمی داشتی امروز همه رو تو تاپیکها رو کردی

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      نرخ تورم بالای 40 درصد چه پی به ای رو طلب میکنه مصطفی جان؟؟

هر چند خودم تا حالا از نرخ سود 20 درصدی هم کلی عقبم ...

اما نباید تحریم ها رو برای شرکت های پترویمی صادر کننده نادیده بگیریم ... عملکرد 6 ماهه و حتی 9 ماهه خیلی چیز ها رو مشخص میکنه ....بازار به نظرم تا 6 ماهه آینده نمیتونه تصمیم درستی بگیره ...

اگه واقعا خارک بتونه 400 تا 500 تومن سود بسازه و این تو گزارش شش ماهه و 9 قطعیت پیدا کنه من به شخصه خارک رو پی به ای 5 و 5.5 میخرم !
      آقا جواد همین تورم 40 درصدی موتور محرک سودسازی برای شرکتهاست.
      من تحریمو نادیده نگرفتم.ولی بحثم یه چیز دیگه س.اینکه شخارک امروز صف فروش شده بخاطر گزارشش نیست. مگه بقیه بازار صف خرید بوده که این صف فروشش عجیب باشه؟

طرف اومده توی تاپیک پارسان زده حقوقیها فروشنده پتروشیمی بودن. وقتی میپرسیم کدوم حقوقی اصلا جواب نمیده.
      الانم تا بازار منفی شده،من میدونستم های گالیوری توی فروما شروع شده!

در مورد پی به ای بازار ، من موافق نیستم که بخاطر تورم پی به ای پایین اومده بلکه اعتقاد دارم صرفا ریسک سیاسی این وضعیتو بوجود آورده.الان اغلب تعدیلای این مدت بازار ریشه در افزایش نرخ و تورم داشته.مثلا فلان محصول 100% یکساله رشد میکنه ولی هزینه های تولید اعم از حقوق دستمزد و ... 30%

پ ن : من خریدم 1523 بود و حد ضررم 1500. امروز با فعال شدن حد ضررم خارج شدم . پس حرفام بخاطر تعصب روی سهم نیست.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        من تحریمو نادیده نگرفتم.ولی بحثم یه چیز دیگه س.اینکه شخارک امروز صف فروش شده بخاطر گزارشش نیست. مگه بقیه بازار صف خرید بوده که این صف فروشش عجیب باشه؟

طرف اومده توی تاپیک پارسان زده حقوقیها فروشنده پتروشیمی بودن. وقتی میپرسیم کدوم حقوقی اصلا جواب نمیده.
        کاملا" موافقم

نظر

• برزیل
          Banned
          • Aug 2025
          • 415

کل بازار داره میره زیر پی به ای 4
          پس دلیل اون چیه؟
          شپدیس چرا صف فروشه؟ اونم بخاطر گزارش شخارکه لابد!
          کل بازارنه ولی ازهمون دیروزمعلوم بودکه بازارامروزصف فروش میشه وقتی هم جوخراب بشه دیگه فرقی نمیکنه چه سهمی باشه اونوقت فقط جوزدگی عمل میکنه!!

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
            کل بازارنه ولی ازهمون دیروزمعلوم بودکه بازارامروزصف فروش میشه وقتی هم جوخراب بشه دیگه فرقی نمیکنه چه سهمی باشه اونوقت فقط جوزدگی عمل میکنه!!
            حالا آخرش صف شخارک بخاطر گزارشه یا جو بازار؟!
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• برزیل
              Banned
              • Aug 2025
              • 415

شخارک هم به خاطرگزارشش وهم تحریم شرکت ملی نفتکش ایران توسط آمریکا وهم تهدیدبه بسته شدن تنگه هرمزالبته یکیش کفایت میکرد

نظر

• تریدر4
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 103

وقتی که به ریسک سیسستماتیکی که دچارمملکت شده روبه حساب نمی اوریم فقط امارخریدفروش شرکتهارورصدمی کنیم وقتی نمی دونیم خارک خوراکش روچگونه تهیه می کنه فقط چشم خودمون رودوختیم به صورتهای مالی شرکتها انتظارسودهای بیشتری روداریم وقتی مدیرعامل زاگرس می گه مشکل حمل نقل داریم ایاشما می دونید پایان کاربه کجاختم می شود اگه روندقیمتی خارک رودرزمانهای مختلف رصدکنید می بینیداین سهم بین 1000تومان تا2300تومان درزمانهای مختلف درنوسان بوده وشرایط بوجوداومده وبعدازمجمع شرکت دوران استراحت خودش روطی می کنه قرارنیست همیشه صعودی باشه اگه حرفه ایی بازارباشید وسلسله عوامل روکنارهم بگذارید می تونید تشخیص بدید حالاموقع خریدهست یانه به قول وارن بافت هزارباریک سهم روبررسی کنیدبعدش خریدکنید وقتی افرادبی سوادتشخیص می دهندایران نمی تونه نفتش روبفروشه اون وقت چگونه ماحرفه ایهای بورس تشخیص می دیم که اینا به راحتی دارندمحصولاتشون رومی فروشند گزارش خارک داره نشون می ده مشکل داره تازه تحریم اصلی 16روزاغازشده من عادت دارم سهم رو10درصدگرونتربخرم ولی درشرایط کم ریسک

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

اگه ریسک سیستماتیک به اندازه معقول وجود داشت قیمت سهم ها بطور متوسط 30-40 درصد بالاتر از این می بود با همین وضعیت سودآوری... پس مطمئنا به حساب امده که این همه سهم پی به ای 3 تو بازر ریخته! من و شمایی که الان خارک رو می خریم با قبول همین ریسک است که این پی به ای می تونیم بخریم اگه نه ملی مس کی پی به ای 4و5 گرفته تا حالا؟! یا همین پتروشیمی ها و.....
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

بازار داره تو بلا تكليفي سير ميكنه بايد گزارشات تمام شركتها بياد مجامع هم برند تا تكليف بازار مشخص بشه از اين بدتراشم ديديم اين كه چيزي نيست بخوايد بترسيد اصلا نميتونيد معامله كنيد
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• تریدر4
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 103

پس حالاکه قبول دارید بازاردچارریسک سیستمی شده ایاامیدبه رشدبازاردراینده نزدیک رودارید پس نخریدن بهترین راه هست نیازبه این همه هیجانی عمل کردن نیست چون شرایط درحال بهترشدن نیست

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در مورد پی به ای بازار ، من موافق نیستم که بخاطر تورم پی به ای پایین اومده بلکه اعتقاد دارم صرفا ریسک سیاسی این وضعیتو بوجود آورده.الان اغلب تعدیلای این مدت بازار ریشه در افزایش نرخ و تورم داشته.مثلا فلان محصول 100% یکساله رشد میکنه ولی هزینه های تولید اعم از حقوق دستمزد و ... 30%

پ ن : من خریدم 1523 بود و حد ضررم 1500. امروز با فعال شدن حد ضررم خارج شدم . پس حرفام بخاطر تعصب روی سهم نیست.

نرخ تورم بالا خودش یه علت مهم داره که دوباره بر میگرده به همین قضیه مسائل سیستماتیک ...

خب حالا دوتا مسله داریم یکی نرخ تور بالا خودش باعث میشه که نرخ بازده مورد انتظار سرمایه گذار بره بالا و همین عامل باعث میشه افت پی به ای بازار رو شاهد باشیم ..

از طرف دیگه ما داریم میبینیم که ریسک بازار از زاویه سیستماتیک دائم داره میره بالا ... خوب تو مالی تو ادبیات اولیه اش داریم که ریسک بالا بازدهی بالا .. دوباره بازدهی مورد انتظار بالا افت پی به ای رو دامن میزنه ...
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط تریدر4 پست شده است View Post
                          پس حالاکه قبول دارید بازاردچارریسک سیستمی شده ایاامیدبه رشدبازاردراینده نزدیک رودارید پس نخریدن بهترین راه هست نیازبه این همه هیجانی عمل کردن نیست چون شرایط درحال بهترشدن نیست
                          ببینید نمیشه یه نسخه پیچید برای همه سهم ها و همه تریدرها... سهم کم ریسک داریم سهم آسیب پذیر هم داریم. تریدر نوسانگیر داریم تریدر بلندمدتی هم داریم
                          بالاخره یا نابود میشیم همه یا شرایط بهتر میشه! اگه قرار بر بدتر شدن اوضاع باشه هر کاری کنیم دست و پا زدن الکیه! و باید رو بیاریم به اتانازی برای همدیگه! اگه قراره بهتر بشه که خوب می ارزه خرید
                          بعد هم شما در هم خریدی ریسک و ریوارد رو محاسبه می کنی.. با توجه به اونه که خرید و فروش می کنی دیگه... این دو تا عامل هم رابطه مستقیم دارند یعنی اگه سود بیشتر می خواهی باید ریسک بیشتر بپذیری...
                          ضمنا تنها عاملی که من رو توی بورس نگه داشته همین هیجانشه;)

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

گزارش سه ماه این شرکت همه گروه رو ترسونده که البته حق دارن که بترسن
                            باید احتیاط بیشتری کرد به این بازار اعتمادی نیست
                            یه دو روز شاخص رو به زور مثبت میکنن 100 واحد میاد بالا بعدش یه روزه 135 واحد برمیگرده در واقع ما در روند نزولی هستیم که ممکنه چند روزی بازار مثبت بشه اما برآینده بازدهی منفی خواهد بود
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2129

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                              شخارک هم به خاطرگزارشش وهم تحریم شرکت ملی نفتکش ایران توسط آمریکا وهم تهدیدبه بسته شدن تنگه هرمزالبته یکیش کفایت میکرد
                              این موضوع منظقی است کل بازار یک جورایی در منگنه است ؟؟؟ خوب تولید بدون امکان فروش معنی ندارد ؟؟ ازطریق فاچاق برای بعضی کالا میسر نیست ؟پس حرکت کم میشود وبازده هم کم ؟؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                                این موضوع منظقی است کل بازار یک جورایی در منگنه است ؟؟؟ خوب تولید بدون امکان فروش معنی ندارد ؟؟ ازطریق فاچاق برای بعضی کالا میسر نیست ؟پس حرکت کم میشود وبازده هم کم ؟؟
                                نه دوست عزیز اصلا همچین چیزی نیست... من با چندین شرکت معدنی مستقیم در ارتباطم و هیچ کدوم تا حالا مشکلی در فروش محصولاتشون نداشتند! یکی از شرکت ها اصلی ترین مشتریش فرانسه است و خیلی راحت هم فروش انجام میشه!

نظر

در حال کار...
                                X