پتروشیمی خارک (شخارک)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #166
    محاسبه علی الحساب نرخ خوراک با ارز مبادله ای

    علت کاهش تولید 9 ماهه سال 1391 نسبت به سال گذشته مربوط به کاهش خوراک دریافتی، مسائل مربوط به تأمین کشتی جهت حمل محصول با توجه به شرایط روز می باشد.
    شرکت پتروشیمی خارک پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 30 اسفند 91 خود را براساس عملکرد 9 ماهه و با سرمایه 100 میلیارد تومانی مبلغ 5198 ریال سود برآورد کرده که با پوشش 87 درصدی، مبلغ 4541 ریال آن را طی دوره مذکور محقق کرده است.

    براساس گزارش بورس نیوز، شرکت در اولین پیش بینی سود هر سهم مبلغ 3467 ریال و در آخرین پیش بینی مبلغ 5198 ریال سود برآورد کرده که طی دوره 9 ماهه امسال، تعدیل مثبت 49 درصدی عایدی هر سهم را تجربه کرده است.

    عملکرد این شرکت طی دوره 9 ماهه امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل کاهش 18 درصدی مقدار تولید و افزایش 24 و 43 درصدی مقدار و درآمد فروش را نشان می دهد.

    مدیر امور سهام شرکت پتروشیمی خارک در بیان دلایل تعدیل مثبت 49 درصدی سود هر سهم طی دوره عملکرد 9 ماهه سال جاری عنوان کرد: "دلایل عمده تعدیل مبلغ سود از 3467 به 5198 ریال در بودجه مصوبه سال 1391 که در بهمن ماه 1390به بازار اعلام گردید، نرخ ارز بر مبنای مرجع بانک مرکزی یعنی هر دلار 12260 ریال در نظر گرفته شده؛ حال آنکه در گزارش 9 ماهه براساس نرخ ارز فروخته شده منظور گردیده است."

    مهین شاهرضا در بیان جزییات کاهش مقدار تولید طی عملکرد 9 ماهه امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل بیان کرد: "علت کاهش تولید 9 ماهه سال 1391 نسبت به سال گذشته مربوط به کاهش خوراک دریافتی، مسائل مربوط به تأمین کشتی جهت حمل محصول با توجه به شرایط روز می باشد. ضمن آنکه بایستی به این نکته توجه نمود که نرخ تبدیل ارز در 9 ماهه سال 1390 در حدود نرخ مرجع بوده و حال آنکه در سال 1391 نرخ تبدیل دلار به ریال افزایش چشمگیری داشته است."

    وی در ارتباط با فروش صادراتی "شخارک" که کل فروش محصولات تولیدی آن را در برمی گیرد و نیز نرخ تسعیر ارز در نظر گرفته شده در بودجه سال جاری ابراز داشت: "در مورد تسعیر ارز بایستی خاطر نشان کرد مبلغی از تسعیر مربوط به محصول فروخته شده در دو ماهه آخر سال 90 بوده که در سال 91 وصول و تسعیر آن در حساب های سال 1391 منظور شده است. در مورد صادرات محصول متانول نیز باید گفت در حال حاضر مشکل خاصی وجود ندارد."

    این مقام مسئول در ارتباط با بحث افزایش نرخ خوراک شرکت تصریح کرد: "نرخ خوراک از تاریخ 91.1.1 لغایت 91.6.31 بر مبنای هر مترمکعب گاز ترش 9.5 سنت و با نرخ مرجع بانک مرکزی از تاریخ 91.7.1 برمبنای نرخ مرکز مبادلات ارزی به صورت علی الحساب صورت حساب دریافت گردیده است."

    مدیر امور سهام "شخارک" در خصوص طرح های عمده در دست اجرا و درصد پیشرفت آنها بیان کرد: "اجرای طرح های عمده با توجه به شرایط روز پیشرفت قابل ملاحظه ای ندارد و علاوه بر آن پیشرفت پروژه طرح متانول دوم به صورت موازی بستگی به اجرای طرح NGL خارک، واحد تأمین کننده خوارک واحد متانول، دارد."

    شاهرضا در خاتمه پیرامون برنامه افزایش سرمایه شرکت افزود: "در حال حاضر برنامه افزایش سرمایه در دستورکار شرکت وجود ندارد."
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • Fundamental
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 697

      #167
      به حمایت 2210 بخورد کرده و فردا پول بک خواهد کرد

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #168
        پیشبینی 3681 ریال سود از سوی «شخارک»


        گروه بنگاهها – شرکت پتروشیمی خارک پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه 91 را با سرمایه یک هزار میلیارد ریال مبلغ سه هزار و 681 ریال اعلام کرده است.


        به گزارش بورس و اوراق بهادار، این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال مالی 91 با کاهش 29 درصدی مواجه است.
        فروش «شخارک» برای سال مالی 92 با افزایش دو درصدی نسبت به سال جاری مبلغ 9 هزار و 156 میلیارد ریال پیشبینی شده است.
        پیشبینی عملکرد این شرکت برای سال مزبور نسبت به پیشبینی سال مالی قبل به ترتیب بهای تمام شده کالای فروش رفته 16 درصد افزایش و سود عملیاتی 29 درصد کاهش نشان میدهد.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #169
          شخارک برای تعدیل متوقف شد...
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • 110
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 36

            #170
            چه خبر از شخارک؟؟؟

            نظر

            • amirali468
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 20

              #171
              خبری نیست فعلا رفته تعدیل

              نظر

              • amirali468
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 20

                #172
                سلام .این نمادش کی می خواد از توقف دربیاد

                نظر

                • 110
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 36

                  #173
                  در اصل توسط amirali468 پست شده است View Post
                  سلام .این نمادش کی می خواد از توقف دربیاد
                  کی و با چه قیمتی باز می شه؟؟

                  نظر

                  • 110
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 36

                    #174
                    در اصل توسط 110 پست شده است View Post
                    کی و با چه قیمتی باز می شه؟؟

                    هیچکی خبری نداره؟؟

                    نظر

                    • ائلشن
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 993

                      #175
                      تعدیل 44 درصدی


                      شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1391 را در تاريخ هاي 29/11/90 و 24/12/90 (حسابرسي شده) مبلغ 467ر3 ريال، در تاريخ هاي 11/03/91 و 24/04/91 مبلغ 145ر4 ريال، در تاريخ هاي 30/07/91 و 24/08/91 مبلغ 876ر4 ريال و در تاريخ هاي 10/10/91 و 03/12/91 مبلغ 198ر5 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورت هاي مالي حسابرسي نشده اخير مبلغ 523ر7 ريال محقق شده است.
                      آخرین ویرایش توسط ائلشن؛ 2013/05/14, 15:22.

                      نظر

                      • axy
                        ستاره دار(21)
                        • Jul 2012
                        • 692

                        #176
                        سود پیشنهادی برای تقسیم : 6771 ریال یعنی 90٪ تقسیم سود که به احتمال زیاد در مجمع 700 تومن تقسیم خواهد شد .

                        نظر

                        • حمید89
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 378

                          #177
                          هنوز جا داره سو د 91 رو تا 1000 افزایش بده

                          نظر

                          • حمید89
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 378

                            #178
                            عجب موقعی باز میشه به این میگن شانس

                            نظر

                            • دفتردار
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 859

                              #179
                              سایت تالاربورس برای من ازدسترس خارج شد.یرای شما چطور ؟

                              نظر

                              • حمید89
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 378

                                #180
                                در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
                                سایت تالاربورس برای من ازدسترس خارج شد.یرای شما چطور ؟
                                برای ما هم همین طور

                                نظر

                                در حال کار...
                                X