کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کمتر شدن تولید بدلیل قطع ارز 4200 (برای واردات دانه های روغنی و ..) -- البته افزایش سرمایه بالا داشته باشیم همه را جبران میکنه (فقط نظر شخصی است با تحلیل خود ترید کنید)
من پاسخگو هستم! یک بار دیگه متن را بخوان من فقط نقل قول کردم.من پاسخگو باید باشم به نظرت؟!
در ضمن من خودم از دوستی که این خبر را به من دادند پرسیدم که چقدر موثقه هنوز جوابی نداده اند
ولی با سابقه ای که من از این آدم سراغ دارم حرف الکی و روی هوا نمیزنه . انشالله که این دفعه هم همینطوره
من پاسخگو هستم! یک بار دیگه متن را بخوان من فقط نقل قول کردم.من پاسخگو باید باشم به نظرت؟!
در ضمن من خودم از دوستی که این خبر را به من دادند پرسیدم که چقدر موثقه هنوز جوابی نداده اند
بعد هم این سهم خیلی وقته که بحث افزایش سرمایه از تجدید دارایی داره . خیلی دور از ذهن نیست که این اتفاق به زودی زود بیفته. همانطور که انتظار داشتیم که ارز دولتی حذف بشه و در آخر هم این اتفاق افتاد
بعد هم این سهم خیلی وقته که بحث افزایش سرمایه از تجدید دارایی داره . خیلی دور از ذهن نیست که این اتفاق به زودی زود بیفته. همانطور که انتظار داشتیم که ارز دولتی حذف بشه و در آخر هم این اتفاق افتاد
این روزها ، با موج جدید بورس بازا، خیلیا از رو دست هم خرید میکنن..باید تو نوشته هامون حساس بشیم.
کسانی که این سهم را میان 500 سهم به عنوان سهم کوتاه مدت و نوسانی انتخاب می کنند، سخت در اشتباهند. اما میان مدتی ها و بلند مدتی ها بهترین سهم را انتخاب می کنند. نکته بسیار بسیار بسیار مهمی که تقریبا در تحلیل ها در نظر گرفته نشده اینست که با حذف ارز 4200 تومانی که به وقوع پیوسته است، دیگر حاشیه سود ناخالص 12 درصد نیست، حاشیه سود ناخالص تا دو برابر می تواند افزایش پیدا کند. تجدید ارزیابی سنگین که جز ده سهم با میزان سنگین هم احتمالا بهپاک در سال جاری باشد. سهمی که همچنان با مقیاس دیگر سهام بسیار زیر قیمت ذاتی و با فاصله از آنها قرار می گیرد.
منم از رو دست شما خریدمش.. سهم دو تا خبر خوب داره..امیدوارم تا 15 روز دیگه که گفتید خبرش بیاد...
یه مشکل داره این سهم که قیمتش یکم بالاسن..وگرنه تارگتهای بالایی میشد براش داد
قیمت سهم نه تنها گران نیست بلکه بسیار ارزان هست
با فرض 1000درصد تجدید دارایی سهم داره 450بعد مجمع با پتانسیل کف سودسازی 20-30تومانی باسرمایه جدید ترید میشه
درصورت اعلام رسمی تجدید دارایی باتوجه به شناورسیال شرکت ... سهم قفل خواهد شد
اردرخرید5میلیونی درثانیه های اخر!! یعنی ما حواسمون هست ... جو بازار بخوابه سهم قفل میشه
حمایت وسه فلش سبز سهامداران درصدی هم حکایت ها دارد ..
یک گروه سهمو داشتن اذیت میکردن ومیخواستن از جو گل الود ماهی بگیرن .اون روز سهمو منفی ده صف فروش کردن . در واقع اردر دیروز یعنی 30میلیارد تومان پول پشت سهمه .یک بیگ لایک محترمانه /.:biggrinsmiley.:/
نظر