کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نقل قول :
طی ده روز آینده افزایش سرمایه 1700 درصدی سهم میاد روی کدال حوصله بفرمایید
من فعلا بهپاک و دارم و سهامداری هم میکنمش باهاش..مطمینم رشد خوبی میکنه..فردا هم امکان داره سقف و بشکونه..
ولی از این جنس پیام ها که ده روز دیگه پیام میاد کدال و... متنفرم. این جسن پیام ها فقط میشه سم ! نکنید اقا این کارارو..میمونه تو سوابق برای خودتون بد میشه
تارگت اول سهم و این هفته سهامداراش بهمون اعلام کردن:
تارگت 12 هست.. ولی کی مشخص نیست..
سهامدارهای عمده هفته پیش نفری 30 هزارتا تو یه روز خریده بودن..
امیدوارم معنیش این بوده باشه که تا اخر ماه صبر کنید
خیلی عقبمون انداخت
گندش بزنن
منفی های بهپاک برای خرید و جابجایی از سهام دیگر به آن بعد از یک ماه دست به دست شدن حدود 70 میلیون سهم در محدوده 6000 تومان ... چیزی در حدود 450 میلیارد تومان در این محدوده در یک ماه گذشته. اخبار سهم همچنان پابرجاست. خبر افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها بیشترین اثر را روی قیمت سهام خواهد داشت. خرید در منفی ها بهترین استراتژی است. باید سهم رو خرید بعد از حدود 1 ماه دست به دست شدن در این محدوده و بالاتر و جاماندگی از غمارگ چیزی حدود 60 درصد این جاماندگی است. منفی های سهم خریدنی است و احتمالا خیلی زود باید منتظر صفهای خرید پی در پی آن باشیم. ما هم از خرید در این قیمتها استقبال می کنیم. به نظرم دوستانی که قبلا از سهم خروج زدند، و در بازار سود خوبی کرده اند وقتش هست دیگر به سراغ سهم بیایند، که اسب زین شده آماده حرکت است.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
ما که از زمانی که احسان عزیز بهپاک را معرفی فرموده اند با سهم هستیم و به هیچ عنوان فروشنده نبوده ایم
در ماه گذشته واقعا دست به دست شده سهم و به نظرم آماده یه حرکت حداقل ۵۰ درصدی در گام اول هست
بهپاک قابل قیاس با سهام دیگر غذایی نیست. دارایی های بسیار ارزنده از ملک کارخانه در بهشهر، ملک گرگان، 3 درصد سهام بانک اقتصاد نوین و همچنین ارز 4200 که سودسازی شرکت را زیر و رو خواهد کرد. بعد از یک ماه معامله شدن در قیمتهای بالای 6000 تومان با حجم بالا جناب آراد عزیز، بنده هم انتظار یک رشد خوب حدود 50 درصدی از این سهم پرپتانسیل دارم. خرید رو در منفی تکمیل خواهیم کرد و از سهام رشد کرده در این یک ماه به سنگین کردن این سهم خواهیم پرداخت.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
در اصل توسط .احسان.";817767][COLOR="#008000 پست شده است
بهپاک قابل قیاس با سهام دیگر غذایی نیست. دارایی های بسیار ارزنده از ملک کارخانه در بهشهر، ملک گرگان، 3 درصد سهام بانک اقتصاد نوین و همچنین ارز 4200 که سودسازی شرکت را زیر و رو خواهد کرد. بعد از یک ماه معامله شدن در قیمتهای بالای 6000 تومان با حجم بالا جناب آراد عزیز، بنده هم انتظار یک رشد خوب حدود 50 درصدی از این سهم پرپتانسیل دارم. خرید رو در منفی تکمیل خواهیم کرد و از سهام رشد کرده در این یک ماه به سنگین کردن این سهم خواهیم پرداخت.[/COLOR]
عده ای که می فروشن شاید واسه این باشه که احتمال میدن منفی های سهم تا روزهای آینده ادامه دار باشه و برای جلوگیری از ضرر می فروشن..
شاید حوصله انتظار ندارن..
نظر