کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهپاک
#گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1400/12/29
▪️ شرکت صنعتی بهپاک طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1400/12/29 معادل 875,442 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده است که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 120% افزایش داشته است.
▪️«بهپاک» با سرمایه ثبت شده 3,099,000 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه سال مالی منتهی به 1401/09/30 مبلغ 2,439,795 میلیون ریال درآمد فروش داشته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 69% رشد داشته است.
دفعه قبل سقف تئوریک رو هم رد کرد و با حجم معاملات مناسبی بالای700رفت منتها چون تعداد بالا داشتم بطور پله ای میانگین فروشم 680 شد و بجز چندهزار سهم که صرفا جهت دنبال کردن سهم در پرتفوی ماند سهمی نداشتم.
مجدد منتظر خرید در روزهای اخیر بودم که فقط یکسوم تعدادی که مدنظر داشتم رو تونستم درمحدوده500 ورود کنم که باتوجه به رشدش فعلا از خرید مابقی منصرف شدم. البته علت جاماندن حجم معاملات پایین و کم بودن فرصت در جابجایی سهمی دیگر با این نماد در قیمتهای مدنظر بود وگرنه هرروز دنبال میشد.
خریدهای 500تومان در محدوده 690 فروخته شد. (با احتساب سود نقدی 30 تومانی مجمع 720تومان)برای بار چندم سود خوبی این سهم داشت! با توجه به وضعیت معاملاتی و اخبار و گزارشات تصمیم برای خرید احتمالی مجدد گرفته میشود. البته رشد هم کند چه بهتر و از سود بیشتر سهامداران خوشحال خواهم شد.
? عدم اعمال حجم مبنا در برخی از نمادهای معاملاتی در بازارهای اول و دوم فرابورس ایران
? نمادهای افرا، آریا، بجهرم، بهپاک، پیزد، تجلی، خدیزل، دتولید، زکشت،سبزوا، شجم، غشهداب، غمینو، قاسم، کرمان، کیمیا و ولبهمن از روز دوشنبه ۵ اردیبهشت بدون در نظر گرفتن حجم مبنا معاملهمیشوند.
در مجموع 6-7 ماه اخیر پول حقیقی وارد شده به سهم در محدوده 10 میلیارد تومان هست !
بیشترین ورود پول حقیقی در دی ماه با بیش از 15 میلیارد تومان بوده ! که طبق آمار موجود همچنان ماندگار هست !
چند روزی است که حقوقی ها بیشتر سمت خریدار ظاهر شدند........ چرا؟ خدا داند....سال قبل می گفتید بهپاک اتوبان حقوقی ها ...واقعا همینطور است ...تا ببینیم چه می شود با صبر
نظر