صنعتی بهپاک (بهپاک)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

    #886
    پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

    http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post768031

    خدا رو شکر این تحلیل ابتدای سال محقق شد. اما الان بهمن ماه هستیم و دلار 13500 تومان متعادل. تحلیل ها باید همیشه بروز شود، وگرنه اشتباهات در خرید و فروش خواهیم داشت. همچنان ارز 4200 تومانی است. از سال مالی 98 انتظار سود های بالای که محاسبه می کنیم، نداریم. اما برای سال بعد اولین حذف باید ارز 4200 تومانی بدون سر و صدا باشیم. ما ارز را باید واقعی بگیریم و دیر یا زود این امر محقق خواهد شد. ارز را همین 13500 تومان می گیریم و برای تیر سال 1400 ارز را 18000 تومان.

    با این نرخ ها سود سازی بهپاک به شرط حذف 4200 که دیر یا زود دارد، اما اتفاق خواهد افتاد. بین 600-800 تومان سودسازی خواهیم داشت. یعنی با پی بر ای معقول 6-7 قیمت سهم به 4000 الی 6000 تومان می رسد. رشد 20 درصدی در دلار و رشد 4 برابری در قیمت سهم . به نظر از این سرمایه گذاری مطمینی در بازار نداریم. حال پتانسیل های که می تواند آزاد شود.




    زمین گرگان بهپاک که قصد فروش دارد، 43 هزار متر هست که بر بلوار جمهوری اسلامی گرگان هستش، بنده یک آمار از دوستان گرفتم که بهتر هست اگر دوستانی از گرگان هستند، بیشتر اطلاع رسانی کنند. زمین های تفکیک شده بسته به کاربری متری بین 3 الی 5 میلیون تومان اون منطقه قیمت دارند. اگر تفکیک کنند و بفروشد عالی است ولی اگر همین شکل بزرگ برای فروش بگذارند حدود متری 2 میلیون تومان است که می شود، حدودای 90 میلیارد تومان. این تاسیسات پنبه پاک کنی و راکد قطعا باید به فروش برسد، دیر یا زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. هرچه دیر هم بفروش برود، قیمت بالاتر تثبیت می شود. دلیل اینکه قبلا نتوانستند بفروشند معارض های موجود بود، در مجمع اعلام شد، که رفع معارض صورت گرفته و می توان فروش را انجام داد. این مورد هم به نفع سهامدار شده چون قیمت زمین افزایش چشمگیری داشته است.

    زمین اصلی کارخانه بهپاک در بهشهر بر بلوار اصلی بهشهر حدود 30 هکتار متر هستش، که اگر حدود متری 1 تومان در نظر بگیریم، 300 میلیارد تومان دارایی است. البته چیزی حدود 5 هکتار را که بلا استفاده است، را می خواهند تغییر کاربری دهد و بفروش برساند همان 50 میلیارد تومانی که عرض کردم. که احتمالا الان قیمتها بالاتر است، اما شما توجه کنید با همین اعداد شرکت 90 میلیارد تومان ونوین دارد، 90 میلیارد تومان زمین گرگان، حدود 300 میلیارد تومان زمین بهشهر می شود بعبارتی 480 میلیارد تومان فقط دارایی های غیر منقول . دارایی های کارخانه را ازش صرفنظر می کنیم. زمین بهشهرم مطمینا این قیمتها بالاتر خواهد رفت و بالاتر است بدلیل اینکه راه آهن به بندر امیرآباد چهارخطه خواهد شد و امیر آباد بهشهر منطقه آزاد شده و زمینهای بهشهر افزایش مجدد خواهند داشت. در واقع قیمت زمین کارخانه (30 هکتار) و 5 هکتاری که قصد فروش دارد، روز به روز افزایش پیدا می کند!

    بنابراین بهپاک دارایی های که دارد و می تواند بفروشد، 90 میلیارد تومان زمین گرگان، 50 میلیارد زمین تفکیکی از زمین کارخانه در بهشهر، 120میلیارد تومان هم ونوین (389 میلیون سهم ونوین) بنابراین مجموعا 230 میلیارد تومان یعنی به ازای هر سهم 460 تومان دارایی برای فروش دارد. و با توجه به کل زمین کارخانه فقط 1000 تومان زمین دارد ، دارایی های دستگاه ها و مابقی بماند!
    آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2020/01/24, 23:27.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

    نظر

    • ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

      #887
      پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

      ارزش بازار غمارگ که با بهپاک یکی شده بود، الان 30 درصد بیشتر شده و این یعنی حداقل جای رشد 30 درصدی برای بهپاک می رود. فروش های یکسان و دارایی های ملکی و سهمی بهپاک بسیار بیشتر از غمارگ. باید از فروشندگان تشکر کرد در این قیمتها این فرصتها رو به خریدارها می دهند.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

      نظر

      • محمد1339
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 582

        #888
        پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

        با سلام ‏ وعرض ارادت خاصه خدمت جناب احسان عزیز...یکی ازمعدود آدمهایی که
        واژه‌ی انسانیت برازندشون هست؛
        کسایی هستند که میدونند ممکنه
        محبتشون هیچ وقت جبران نشه،
        ولی بازم محبت میکنند...سالهست از وجود پر برکت شما بهره می برم ودر ایام بازنشستگی زندگی رو با راهنمایی شما می چرخانم هر زمان که کم صبر هم بودم زیان کردم همچون پتایر .. خنصیر و.و.....ولی این دفعه توکل برخداوبا شناخت عمیق از شخصیت نیکوی جنابعالی محکم روی بهپاک ..غمارگ..بکهنوج .....وکادو...خواهم ایستاد زیرا بهتر از این سهام خودم نیز رغبتی غیر از 4200 ندارم اخبار خوبی از اتاق بازرگانی وستاد مبارزه با مفاسد ویا قیمت نفت امروزه واثرات آن بربودجه ومقدار فروش و حرکات مثبت غبشهر وغمارگ در این روزها بالاخره تایید برتحلیل زیبای شمابوده وخواهد بود خداوندپشت وپناهتون باد دعاگوی شماهمیشه ???

        نظر

        • محمد1339
          عضو فعال
          • Jun 2019
          • 582

          #889
          پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

          ورود پول هوشمند در روغنی ها بویژه بهپاک مشهود است.

          نظر

          • محمد1339
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 582

            #890
            پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

            ) بورس نیوز می گوید ... شنیده ها از وزارت صنعت معدن و تجارت حاکی از آن است که حذف ارز دولتی واردات روغن خام در مراحل نهایی قرار دارد.

            نظر

            • محمد1339
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 582

              #891
              پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

              یکی بیاد نسبت خرید حقوقی رو با حقیقی تحلیل کنه از ماست که بر ماست چطور با ولع تو صف خرید کرد کجاست این سواد حقیقی /:.wubsmiley.:/سرخطی خرید زد و...از کل حجم دیروز بیشتر زمان 5 دقیقه

              نظر

              • ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

                #892
                پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

                سلام بر دوستان و عزیزان همراه،

                بهپاک با ارز 4200 تومانی گزارش فوق العاده ای را داد. 81 تومان سودسازی به ازای هر سهم. خبرها و شایعاتی مبنی بر حذف ارز 4200تومانی برای روغن خام به گوش می رسد. دور از واقعیت نمی تواند باشد. ارز آزاد و سود بالای 500 تومانی سهم را باید به انتظار نشست. استراتژی ما برای اینگونه سهام صبوری و صبوری است. هم جامانده است و هم می تواند تارگت 5 هزار تومان در میان مدت و 10 هزار تومانی در بلند مدت را ببیند.


                خکار نیز در محدوده 700 تومانی برای خرید گزینه خوبی است. هم گروه خودرو اصلاح قیمتی و زمانی داشته اند و هم خود خکار در این محدوده 2 ماه در حال معامله است. خکار از جمله سهامی است، که می تواند به کلوب سهام خودرویی بالای 1000 تومان بپیوندد.

                بکهنوج هم ارزش ذاتی خوبی دارد، هم توجه گروه خوب وقوی بازار که تحلیل بنیادی بلدند را به خود جلب کرده است، فقط باید تکرار کرد، بکهنوج 7000 تومانی حباب نیست! این قیمتها تنها فرصت است.

                موفق و سلامت باشید.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

                نظر

                • ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

                  #893
                  پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

                  هر وقت دیدیم، سهمی اذیت می کند بخصوص سهمی که قرار است متحول شود .. بشینیم و محاسبه کنیم ببینیم شرکت چقدر سودسازی خواهد داشت. دیگر ارز دارد بالای 14 هزار تومان تثبیت می شود.. یعنی نسبت به ارز 4200 تومانی 3.3 برابر .... فروش شرکت به 3000 میلیارد تومان می رسد، با حاشیه سود 12 درصد به سود ناخالص 360 میلیارد تومانی میرسیم. با افزایش هزینه ها حتی تا 60 الی 70 میلیارد تومان، سود خالص شرکت به 300 میلیارد تومان و سود هر سهم 600 تومان می رسد. یعنی حداقل پی بر ای رو هم لحاظ کنیم، سهم 5000 تومان رو هم خواهد دید. البته باز می گوییم، شرکت 50 میلیارد تومان هزینه مالی دارد، که به ازای هر سهم 100 تومان می شود با فروش ونوین یا ملک گرگان به سود شرکت باز می تواند به صورت عملیاتی افزایش داده شود. شرکت اگر افزایش سرمایه 1000 درصد از تجدید بدهد، و این سود سازی اتفاق بیفتد، مثل بقیه سهام همگروهی اش می تواند 1000 تومان را ببیند، و این یعنی قیمت سهم 10 هزار تومان..... در یک بازه بلند مدت این تارگت دیده خواهد شد ان شا الله ......
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

                  نظر

                  • ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

                    #894
                    پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

                    آن روز تا حالا ملت توی منفی این سهم را می فروختند امروز دیگه توی مثبت کامل هم نمی فروشند . چه بازار باحالیه و چه سهامداران باحالی داریم کلا !
                    سلام

                    نظر

                    • محمد1339
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 582

                      #895
                      پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

                      با سلام... اصلاح دقایق ابتدای بازار امروز ...بهپاک...پولبک به سقف شکسته شده بود ودر ادامه دیدیم که سهم به سمت صف خرید حرکت کرد پایدار باشید و صبور

                      نظر

                      • مجتبی مصلحMTM
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 1656

                        #896
                        پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

                        امروزواردشدیم پولبک سهم هم تمام شد باید دید چ میکنه
                        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

                        نظر

                        • ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

                          #897
                          پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

                          اخبار مجمع بهپاک
                          1. تجدید ارزیابی املاک در دستور کار قرار خواهد گرفت( زمین و ملک کارخانه در بافت شهری بهشهر و گرگان+زمین اطراف نکا حدود 30 هکتار و قدمت چندین ساله دهه 1340)، قطعا با توجه به اینکه داخل طرح جامع شهری می باشند درصد قابل ملاحظه ای خواهد بود.
                          2. احتمال حذف ارز 4200 روغن بعد از ماه مبارک رمضان در راستای حمایت از تولید کنندگان داخلی در سال جهش تولید.
                          3. افزایش 2 برابری تعرفه واردات کنجاله طبق مصوبه هیات وزیران در سال 99 که به معنی افزایش تولید و سود آوری تولید کنندگان داخلی می باشد.
                          4.افزایش سهم بازار از تولید پروتئین گیاهی و تولید روغن خام و کنجاله
                          سلام

                          نظر

                          • محمد1339
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 582

                            #898
                            پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

                            پایداری دوستان صبور و بویژه سلامتی معرفین سهم صلوات در یک سال گذشته صف با چنین حجمی بیاد ندارم مثل اینکه خبر های مجمع رو بازار مثبت ارزیابی کرده اند وکانال ها ی معتبر اکنون شروع به تحلیل بنیادی ووو نموده اند آفرین بر استاتید خودمان/:.Heart.:/

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

                              #899
                              پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

                              پارسال اغلب دوستان نظرشون این بود که بهپاک موج 5 هم زده و تمام کرده !!

                              اما با حرکت اخیرش نشون داد که همچنان نمیشه این موج 3 بلند رو تموم شده دونست !

                              صندوق ها هم همچنان در ترکیب سهامداری در حال رفت و آمد هستن !

                              نظر

                              • تیدی آلفا
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2540

                                #900
                                پاسخ : صنعتی بهپاک (بهپاک)

                                دوستان لطفا راهنمایی کنند

                                در صورت حذف ارز 4200 تومانی اهداف سهم ذکر کنید لطفا

                                آیا قبل از حذف ارز قیمت پیشخور نشده ؟

                                وضعیت افزایش سرمایه به کجا رسید ؟


                                خواستم با توضیحات دوستان اطلاعات خودم جهت ورود به سهم افزایش بدم چون اصلا بررسی نداشتم

                                نظر

                                در حال کار...
                                X