داروسازی زاگرس فارمد پارس (ددام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : داروسازی زاگرس فارمد پارس (ددام)

...من الکی رو سهمی..بوق..نمیزنم...
    در دارویی ها....سوپر...سوپر...مفت تر از ددام..نداریم.{..لم..یلد}
    سهم 103..تا 105..تومانی...با فاند.متحول...و اتفاقات بسیار..مناسب بنیادی ..بعد از خروج..از 141....
    الان زامیاد...داره..108...معامله..میشه.انهم.در بازاری..که 40000...واحد...افت داشته...
    دزهراوی..با زیانی بسیار بیشتر....و فاندی بسیار ضعیفتر از ددام...141 داره..معامله..میشه.........
    ددام..در 3 ماهه سوم...سود عملیاتی خوبی ..میسازه...دزهراوی...عمرا..اگر بتواند...
    ددام...35..40..درصد ارزانتر از دزهراوی داره..معامله..میشه..........این..خریت..بازاره..... .دزهراوی 141..می ارزه..چون..پتانسیل تحول را دارد....ولی ددام...بیشتر از 141 دزهراوی باید قیمت داشته باشه..چون..هم..تحولش را انجام..داده....و..هم...وارد فاز سود سازی شده....و ..هم شناورش بسیار اندکه.......
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      درود بر شما
      البته منفی نمیشه خرید تعداد....دست بهش بزنی صف میشه....من خودم روزی ک وارد شدم و تعداد خریدم سهم صف خرید شد بعدش......الباقی سهامی ک اضافه کردم وقتی بوده ک 5 تا و 10 تا اومدن گذاشتن طرف فروش....سریع خرید زدم/.:biggrinsmiley.:/
      ..درود..دادا...سودی بسیار عالی خواهی..کرد..بی شک.....دارویی.سود ساز..متحول...شده...با شناوری بسیار اندک..خریدی..انهم..100..تا 105 تومان......
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

امروز..ملت 3/5..میل دوکثر 190..تومانی خریدند...انهم..سهمی..که فاندش..متحول..نشده.... 6 ماهه 11 ریال زیان ساخته..بترکونه...9..ماهه 5...8..سود بسازه...
        دکوثری..که همین الان شناور عددیش...2/5 برابر شناور عددی...ددام..بعد ثبت است.........شناور واقعی ددام..حتی یک چهارم..شناور..عددیش..نیست...
        حاشیه سود..محصولات ددام..قابل مقایسه با دکوثر..نیست....شرکت...برایش بخاطر 141 بودن..ال سی باز نکردن..تا اواخر..مرداد...
        سهم..در 3 ماهه سوم..بشرطی که اذر هم..مثل مهر ابان بفروشه..میتواند 20..تا 35...سود خالص عملیاتی فقط در این 3 ماهه بسازه...
        فقط از 141 در بیاد...با فراهم شدن بهتر شرایط...سودهایی بسیار عالی خواهد ساخت...سال 98..فقط سهمی 60..تا 80..تومان...از محل کاهش هزینه..مالی سود اوری داره......با جایگزینی ..39..میلیارد...با بهره..4...با وام 20..22 درصدی...
        در گروه دارویی...سهمی ..مفت تر از ددام...و..دتماد...پیدا..نمیشه.......وسلام...
        باطری داغ کرد..از بس بوق زدم..........
        ولی بوق زدنم..خیر خواهانه است...نه.....به جهت..زدن..جیب..سهامدار بی نوا

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

..هر سهمی را می خواهید بخرید...یکی از المانهای تحلیلی..قیاس با گروهه...در گروه دارویی..با این افت سنگین..بازار...سهم زیر..190نداریم....ددام 105 تومانی..80..تا 100 درصد از همگروهیانش پایینتره....تحول بزرگ فاندی ..واقع شده..و بعد خروج از 141..که بیشتر هم..خواهد شد..نوید...سود سازی بسیار..مناسبی از ددام را میده...گزارش 3 ماهه سوم بیاد..گوشه ایی از کوه..یخ بیرون خواهد زد...این 39..میلیاردی که تاچند وقت دیگه به شرکت تزریق میشه...1 هزینه مالی را بشدت..کم..میکنه..و اتفاق بزرگتر...تولیدات شرکت ...بسیار بیشتر میشه..همانگونه..که در تفسیری..گفتن.کاهش تولیدات بخاطر نداشتن...منابع مالی برای خرید مواد اولیه بوده.....این شرکت شدید به افزایش فروش حساسه....شرکت در 3 ماهه اول 46 زیان عملیاتی ساخت با فروش 7/5 میلیاردی...در 3 ماهه دوم...وقتی فروش شد 14..میلیارد زیان عملیاتی ..رسید به 8 تومان..با اینکه هزینه مالی 25 درصد بیشتر از 3 ماهه اول بوده.....پس پتانسیل های سهم..انفجاریست...در 3 ماهه سوم..با فروش 20..22..میلیاردی سهم..میتواند 20..تا 35 سود خالص بسازه.....در شرایطی..که هنوز 39..میلیارد ..تزریق نشده ...البته..9..میلیارد را که برای فروش ملک..بود تو این چند روز ..کامل گرفتند...بعد از تخلیه دفتر مرکزی..
          قدر برگه..برگه.سهمتان را بدانید......
          در پرتفوی بنده از تجدید دارایی دارها...خمهر..خوساز..ددام...شپترو...فبیرا..جا..خوش کردند...غشهد هم دارم..که تجدید دارایش ..بخاطر فروش ملکش ..کنسل شد..که البته بهتر شد...چون..سود فروش..ملکش بالاست....
          ولی..تو بین تجدید دارایی دارهای..پرتفوی...ددام...از هر نظر به فبیرا شباهت داره.........هم شناور بسیار..اندک...و..هم..تحولات..فاندی...بزرگ...و بسیار بزرگتر بعد از 141..و گرفتن وام..30...میلیاردی 4 درصد....

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

..کسی که میخواهد سهم بخره.یا بفروشه...منظورم..نوسانگیری..نیست........
            باید...حساب کتاب..کنه..که تا 3 ماه اینده...چه ریوارد..و چه ریسکی..داره....
            باز هم..سوداوری بسیار..مناسب سهم..های تجدید دارایی دار به رخ..بازار..کشیده شد..نمونش همین..ذوب
            ...ریسک...ددام..910..فعلی..یعنی 105..بعد..مجمع.....حتی 000001/..درصد..هم..امکان نداره..کسی از ددام ...ضرر..کنه...
            ولی سمت ریوارد..دلایل زیادی ..وجود داره...مبنی بر سود..کردن بسیار مناسب ..در بازه..حدااکثر 3 ماهه......
            1..شناور بسیار اندک...سهم......
            2...اختلاف...80..تا 100 درصدی با ارزانترین...همگروهی های..خود...
            3..تحولات بزرگ..فاندی در سهم...که با گزارش 3 ماهه سوم...رونمایی..میشه.......
            4...مصون..بودن....کامل از شرایط رکود...و ثبات در قیمت ارز دریافتی....
            5...پیش بینی شرایط بسیار ایده ال فاندی برای سال 98...که اگر وام 30..میلیاردی 4 درصد..سریع وصول..شه.....با شیب بسیار تند تری این تحولات روی..می دهد......

سپرده....ثبتش را یک..ماهه انجام..داد..با اینکه...افزایش از انباشته دنگ..فنگ..بسیار بیشتری ..نسبت به تجدید دارایی..برای ثبت داره.....ددام....میتواند سریعترین ثبت را داشته باشه..چون شرکت...برای گرفتن.وام...مصوب..30..میلیاردی..لحظه..شماری..میکنه ...
            با خریدار..کاری..ندارم......ولی..دوستانی..که سهم را دارند....سهامداری با این سهم.....شب عید خوبی را رقم..خواهد زد.......

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

..سلام...
              .بدی دوستان دیدن..حلال..کنند...اگر بی ادبی...تندی...از جانب بنده سر زد...به بزرگی خودتان ببخشید....
              به علت ...یه سری مشکلات....فروم..نویسی برایم....مقدور...نیست.....ارادت مند..همگی...

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

چه خبر بدی من که متاثر شدم
                به هر حال امیدوارم هر جا که هستید موفق پیروز باشید کمتر کسی رو دیدم توی این بازار مکاره مثل mey عزیز اینقدر بی غل و غش و دلسوز زحمات خودشو تقدیم دوستانش بکنه
                برای خودت و خانواده ات خوشی و سلامتی آرزومندم
                انشاله هر چه زودتر مشکلاتت حل بشه
                هر از گاهی سر بزن به این فروم
                دوستت داریم

نظر

• deh-ab
                  عضو عادی
                  • Jul 2025
                  • 213

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                  ..سلام...
                  .بدی دوستان دیدن..حلال..کنند...اگر بی ادبی...تندی...از جانب بنده سر زد...به بزرگی خودتان ببخشید....
                  به علت ...یه سری مشکلات....فروم..نویسی برایم....مقدور...نیست.....ارادت مند..همگی...
                  با سلام
                  جناب mey همیش از تحلیل های نابتون استفاده کردم. حیف است از دانش شما استفاده نکردن.
                  ان شاالله هر چه سریع تر مشکلتون حل بشه و دوباره شاهد مطالب زیباتون باشیم.

موفق باشید.
                  در پناه حق.

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

مخلص تمام..دوستان... ارادتمند..همگی....
                    ..کلا بازار هم بترکه..ددام..100...105..تومانی فعلی...بازدهی بسیار..مناسبی داره.......
                    باید قبل از فروش طرف از خودش بپرسه..که...ددام..100..تومانی..با این..تحولاتی که در فروش شرکت در 2 ماه اخیر اتفاق افتاده..انهم...در شرایطی..که بسیار نزدیک..به..مجوزیم...چه..توجیهی..داره....نفت بریزه...اهن..بیاد ..پایین..چه ربطی به ددام داره.....همه را با یه سنگ زدن...اشتباهه...

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

..کلا ..ملت مریض ت......شریف..دارند...980..990..میخرند....880...3 روز بعد..میفروشند....خوب داداش..نخر..مریضی سرمایت را از سر راه اوردی.....اگر خریدی...برای تجدید دارایی...خوب نگه دار..بزودی مجوز می اید....انوقت...خواهی دید..دارویی 100 تومانی...با این فاند..متحول...چه سودی برایت داره.
                      در یکی از گرو ها دیدم..طرف در دل ..میکرد..که 185 تومانش در 2 ماه شده 130 تومان....فبیرا قبل مجمع نخریده ..بعد با تمام 130 باقی مانده رفته فبیرای 210..220..تومانی...خریده.........
                      در بازار..حواستان..نباشه سرمایتون به چشم..به هم..زدنی..بر باد..میره......
                      متناسب با شرایط بازار...منطقی بخرید...و منطقی تر بفروشید.......

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

با جناب بشیری..و..جوانمرد صحبت..کردم....افزایش سرمایه رفته...کمیته.....حتی 1 صدم درصد هم ازش کم..نشده..و هیچ..ایرادی..نداره.....تاخیر در ارسال مجوز هم..بخاطر بدهی هیات..مدیره بوده...که تخلف بوده...و 1 ماه 10..15...روز پیش بدهی پرداخت..شده....احتمالا ..مجوز بزودی صادر بشه.....خلاصه دیر ..زود داره سوخت سوز..نداره.......
                        شرکت..مکاتبات..و...طی مراحل ..برای دریافت وام..30..میلیاردی ...4 درصدی را اغاز..کرده...فقط..منتظر...مجوزند....از روز بعد..مجمع..هم..میروند..دنبال..ثبت.......چون..تا از 141 در نیایند..وام..را نمی دهند.....تمام تلاششان..اینه..که قبل از 10..اسفند....وام..را دریافت..کرده باشند...

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

.....دارویی به قیمت اسمی..با تغیرات..مهم..فاندی..و تغیرات بزرگتر ..بعد..مجمع..را..به ثمن..مفت..نفروشید........سهم..را ..با هر دوز ..کلکی...دارند.جمع...میکنند.......طرف وقتی بازار..منفیست اردر..میگذارد جهت ..ترساندن..ملت...هیچ..فروشنده ایی..انهم..در سهمی با این..حجم..معاملات..و شناور اندک..همچین..کاری را نمیکنه....
                          الکی هم..نخرید...هیجانی ..بالا میخرید...طرف از شما ..نوسان..میگیره...و..هم...ضرر ...شناسایی نشده در پرتفوی به استرستان..می افزاید.....

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

جناب می بین دو دارویی دتماد وددام کدامشو برای سهامداری 6ماهه ارجح تر میدونید یا 50به 50از هر کدام خرید شود

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                              جناب می بین دو دارویی دتماد وددام کدامشو برای سهامداری 6ماهه ارجح تر میدونید یا 50به 50از هر کدام خرید شود
                              ارادت..جناب...ابشار...عزیز.....
                              جفتشان...در گروه ..دارویی..با 2 علت...متفاوت..چند س و گردن ..بالاترند...دتماد....فاند صرف..........ددام...قیمت..اسمی . تحولات ..فاندی..به همراه شناور اندک....
                              بنظرم..پولی را که قصد خرید دارید..تقسیم..کن..و ..از جفتشان...بخر..البته منفی..و پله ایی.......هر دو بازدهی...مناسبی دارند...و...ریسکی بسیار اندک...
                              دقیق..نمیدانم..کدام..بازدهی بالاتری ..میده.....اگر..میدانستم...خودم..قطعا...یکی از این 2 را می فروختم...و صرف خرید..دیگری..میکردم...

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

فروش ددام...100..تومانی انهم......در نزدیکی های ..مجوز
                                اشتباهی بزرگه....

خطر داره....
                                /:.smilingsmiley.:/حسن
                                آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/12/21, 18:10.

نظر

در حال کار...
                                X