تجهیزات هپکو(تپکو)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاجر جوان
    عضو عادی
    • May 2014
    • 159

پاسخ : تجهیزات هپکو(تپکو)

خریداتون رو در محدوده 60ت انجام بدین...

خیلی منتظر 57/8ت نباشید،لحظه ای این قیمتارو میبینه و بر میگرده...

حقوقیه سهمم اصلا گندش نکنین که حقیقی هایی که رو این سهم هستن قورتش میدن

بعد از معاملات rsi و استوکاستیک رو نگاه کنید،،هر دو به شدت سیگنال خرید رو تایید میکنن...

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در مورد هپکو معاملاتش رو زیر نظر دارم .....به نظرم یه گروه دارن سهم جمع می کنن.....قبلا تا حقوقی شورع می کرد به فروش همه اردر خریدا رو لغو می کردن و بلافاصله در دو روز کلی منفی میخورد ولی الان با وجود فروش بدجور حقوقی خیلی ها بی واهمه میخرن.... و هیچ دست بردار نیستن....یه جور حس می کنی که دارن به کد حقیقی میدن

اگه خبری درباره توافق بیاد هپکو دست نیافتنی میشه ( خودم بر این اعتقادم که در صورت توافق سهمی که بیشتر رشد را خواهد کرد همین هپکو هستش ) .....من تو این قیمت ها یه پله خریدم (20 درصد سرمایه) اگر اومد پایین دوباره اضافه می کنم اگه نه و دیدم میخواد بره بالا یه پله دیگه رو همین قیمت ها یا یکی دو تومن بالاتر میخرم و 40 درصد میکنم که رفت بالا افسوس نخورم....واسه هپکو در قید و بند یکی دو تومان نباشید چون نوسانش زیاده اگه بخواد بره بالا خوب سودی میده
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

امام جمعه اراک: اقتصاد مقاومتی راهکار توسعه همه جانبه کشور است
        اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: تنها راه نجات اقتصاد کشورو توسعه همه جانبه، بهره گرفتن از ظرفیت های اقتصاد مقاومتی است.

آیت الله ' قربانعلی دری نجف آبادی ' در خطبه های نماز جمعه اراک افزود: توجه به تولید ملی و بهره گیری از کار و سرمایه ایرانی و مدیریت جهادی ازمولفه های اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب است.

وی بیان کرد: توسعه شرکت های دانش بنیان، توجه به مصادیق مختلف فرهنگ در جامعه و از همه مهمتر تحقق اصل اقتصاد مقاومتی باید به صورت هدفمند اجرایی شود و مردم از توفیقات آن بهره مند شوند.

آیت الله دری نجف آبادی گفت: کاهش واردات بی رویه، بی اثر کردن تحریم ها و عدم وابستگی به اقتصاد نفتی از جمله مصادیق توسعه واحدهای صنعتی در کشور به ویژه استان مرکزی است و اقتصاد مقاومتی در این زمینه نقشی بسزا دارد.

وی اظهار کرد: استان مرکزی با بهره گیری از ظرفیت های خاص صنعتی و کشاورزی خود می تواند به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه اقتصاد مقاومتی لبیک گوید.

امام جمعه اراک اضافه کرد: استان مرکزی با بهره گیری از سه هزار واحد صنعتی بزرگ و کوچک و ظرفیت های مستعد بخش کشاورزی و علمی باید پیشگام تحقق امر اقتصاد مقاومتی باشد.

وی خاطرنشان کرد: در هفته ای که گذشت تعدادی از مدیران و مسولان واحدهای مختلف استان مرکزی گزارش فعالیت های خود در عرصه اقتصاد مقاومتی را ارایه کردند و باید این مهم با درایت و سرعت عمل بیشتری پیگیری شود.

امام جمعه اراک ادامه داد: برخی شرکت های بزرگ صنعتی استان مرکزی همچون واگن سازی پارس و هپکو با توان بالای تولید و مهندسی خود ظرفیت های جدیدی را تعریف کرده اند و باید با سرلوحه قراردادن امر اقتصاد مقاومتی زمینه رونق کار و تولید ملی در استان مرکزی را فراهم کنند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: برخی از شرکت های بزرگ استان مثال آونگان ( تولید کننده دکل انتقال نیرو) نیز با نام خصوصی سازی به زباله دان تبدیل شده اند که باید برای رونق مجدد آنان برنامه ریزی کرد.

آیت الله دری نجف آبادی در خصوص تعیین استاندار مرکزی نیز گفت: از دولت تدبیر و امید انتظار داریم برای اداره این استان، مدیری با کفایت، مدبر، کارآفرین و دردمند برگزیند.

وی درادامه خطبه ها گفت: مواد مخدر دغدغه مهم جامعه و خانواده هاست و به جرات باید گفت که ریشه بیشتر ناهنجاری های اجتماعی و فساد ها از این معضل سرچشمه می گیرد.

امام جمعه اراک افزود: خداوند انسانها را فقیر نیافریده، بنابراین باید با درایت و مجاهدت برای رفع فقرعقلانی، معنوی و فرهنگی در کشور بکوشیم.

بهره گیری از فیوضات ایام فاطمیه، ولادت حضرت زینب (س)، شهادت شهید محلاتی، قیام مردم تبریز در سال 56، توجه به احیای حوزه های علمیه استان مرکزی و تشویق عمومی برای ثبت نام در این حوزه ها از دیگر محورهای خطبه های نماز جمعه اراک بود.

نظر

• تاجر جوان
          عضو عادی
          • May 2014
          • 159

دقیقا همینطوره دوست عزیز...

70 درصد معاملات این سهم(بخصوص در روزهایی که حجم پایین هست)کد به کد هست...

خریدار هفته پیش 2/3 تا اردر 1.000.000 میذاشت سهم نمیرفت بالا(چون نمیخواستن)...

اونوقت از اینور حقوقی با 2/3 تا اردر 400.000 تایی سهمو کشید پایین،اونم به کد شخصیشون زدن...

بنده خودم سنگین این سهمو دارم و مطمئنم کسایی که آمار این سهمو دارن خریدشون بالای 5/6 میلیون سهمه
          (این سهم تنها سهم بازار پایه با نقدشوندگیه بالاست که سرمایه های سنگین میتونن بهش ورود پیدا کنن)

بزودی دوباره شاهد معاملات روزانه بالای 20م این سهم خواهید بود

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

مقدار تولید سه محصول شرکت در چند سال اخیر

به وضوح تاثیر تحریم بر شرکت دیده می شود

امید است با حصول توافق یک بار دیگه شاهد رونق شرکت باشیم

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

مبلغ فروش شرکت در چند سال اخیر

به وضوح تاثیر تحریم بر شرکت دیده می شود

امید است با حصول توافق یک بار دیگه شاهد رونق شرکت باشیم

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

خرید شد....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• تاجر جوان
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 159

اگر صعود اخیر را موج 1 فرض کنیم،،هم اکنون در انتهای موج 2 هستیم که نزدیک به شروع موج 3 رو به انتظار نشستیم...

دوستان نظری ندارن؟

نظر

• مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

در اصل توسط تاجر جوان پست شده است View Post
                    اگر صعود اخیر را موج 1 فرض کنیم،،هم اکنون در انتهای موج 2 هستیم که نزدیک به شروع موج 3 رو به انتظار نشستیم...
                    دوستان نظری ندارن؟

با سلام
                    دوست عزیز
                    برخی از سهامداران این سهم بدلیل تحلیل غلط از این سهم آسیب دیده اند و به زبانی رم خورده اند....
                    فروشهای امروز بعداز شروع رونق نسبی خصوصا از طرف حقوقی کاملا مطلب بنده رو تصدیق میکرد!!!

ولی بنظر بنده این سهم در قیمتهای فعلی در کوتاه مدت میتونه سود خوبی را نصیب سهامداران کنه...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

یاد ایام بخیر......

زمانی که هپکو قرارداد 1000 دستگاه بلدوزر رو می بست

یعنی میشه دوباره به اون دوران برگرده......حساب کنید یه قرارداد اینجوری چقدر میشه

زمانی قرارداد به این شکل بود الان درگزارش نه ماهه اومده که فقط 2 تا بلدوزر و بیل فروخته.....اگه تحریم ها لغو بشه چی میشه

نظر

• تاجر جوان
                        عضو عادی
                        • May 2014
                        • 159

در اصل توسط sajad.rahimi پست شده است
                        با عرض سلام و شب بخیر خدمت دوستان
                        اگر به صفحه 146 همین تایپیک مراجعه کنید زمانی که بحث مثلت برمودا رو پیش کشیدم و معتقد بودم که صعودی در پیش هست که این اتفاق افتاد و قیمت تا حوالی 74 بالا رفت.زمان فلش نمودار زیر :

حالا نیز بر این باورم که این اتفاق در ابعادی گسترده تر اتفاق می افتد که چیزی تا پایان ضلع مثلث باقی نمانده است اما این را باید یاد آور شوم که هیچ کس در این بازار نمیداند که در پایان ضلع مثلث کندل ها به چه طرفی خواهند رفت ولی از آنجا که در محدوده 59-60 حمایت خوبی ساخته بعید میدونم کندل ها این حمایت را از دست بدهند و ریزش کند و همان طور که قبلا هم گفته ام قدر مثلث برمودا بقدری زیاد است که کندل ها بشدت و با محدوده های زیاد حرکت میکنند.

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

یکی از دوستان امروز پول لازم بود رو 58 خالی کرد

مگه چی میشه دوستان اجازه بدن من رو 56 یه پله دیگه بخرم
                          :D

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

تا 57 اومد;)

56 رو هم فردا مرحمت کنن دوستان :D

نظر

• ائلچی
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2013
                              • 1945

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                              تا 57 اومد;)

56 رو هم فردا مرحمت کنن دوستان :D
                              آقا من 55 تومن رو میبینم، تو با اون دوربین چطور نمی بینی. گیر دادم به اون آواتارت هــــــا/:.smilingsmiley.:/
                              أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                                آقا من 55 تومن رو میبینم، تو با اون دوربین چطور نمی بینی. گیر دادم به اون آواتارت هــــــا/:.smilingsmiley.:/
                                تاجر جوان و عمو مخبر نمیزارن وگرنه اونم میشه دید.....ولی 56 میخرم خیال راحت.....تو این سهم در قید و بند یکی دو تومن نباشیم بهتره.....یهو بچه ها میزنن زیرش میره هوا.....بیا و افسوس بخور

اواتار به این خوگشلی مگه چشه :)

نظر

در حال کار...
                                X