کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هپکو در روز پنجشنبه تا 15 درصد مثبت یعنی قیمت 780 ریال مچ شد یعنی شنبه +15 را میبینید در روی تابلو
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
تپکو چند سال پیش بلوکش را خصوصی سازی داد به اقای عطاریان
اما این بلوک تا همین امروز بر سرش حرف و حدیث است
الان خبر هایی مبنی بر عرضه مجدد این بلوک توسط خصوصی سازی است
طبق شنیده های بنده قیمت پایه بلوک 61 درصدی را 180 میلیارد تومان تعیین کرده است خصوصی سازی
یعنی می شود حدود 130 تومان قیمت پایه
باز طبق شنیده های بنده 3 خریدار برای خرید این بلوک اعلام امادگی کرده اند تا اینجا
که هنوز توافق نهایی حاصل نشده
اولیش شرکت کیسون
دومیش اقای چوبدار
و سومیش یک شرکت که فعلا اسمش بماند
اگر این بلوک خبرش رسمی بشود یعنی باید با تپکو زیر 100 تومانی خداحافظی کنیم
اگر هم با خریداران به توافق نرسند که خوب تکو مثل همیشه یک نوسان خوب میدهد و .....
اینها را نگفتم که کسی این سهم را بخرد یا بفروشد چون در محدوده 600 ریال گفتم کف سهم همینجاست
صرفا شنیده هایی بود که اعلام کردم
تا با تحقیق بیشتر خودتان متوجه شوید چه خبر است
باز هم تاکید میکنم شما فرض را بر این بگذار کلا صحبتهای بنده در حد شنیده است
پس خودتان بیشتر بررسی کنید
@MEHDISASANII
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
مراقب سفته باز ها و شیپور به دست ها باشید ، تهاتر زمین که کلا یک توهم است با قیمت های مد نظر شرکت ، معامله عمده و فروش بلوک هم با نفوذ عطاریان غیر ممکن بهانه هم دارد می گوید 10 سال تحریم من شرکت را زنده نگه داشتم حالا به کی بدهم .
فردا خبر تایید صلاحیت ها میتونه روندش رو تثبیت کنه
ولی در کل شکلی که بالا اومده خیلی خوب بوده ....منطقی بالا اومده....پارسال در فروردین یک روز 27 درصد مثبت خورد.....خب معلوم بود بعدش کم میاره ولی الان حرکتش اهسته و پیوسته و بدور از هیجان هستش
معاملات نشون داد فروشنده حاضر نیست به هر قیمتی بفروشه
سلام دوست عزیزم
خوبی برادر؟ دلم واسه دوستان خوبم تو این سایت واقعا تنگ میشه.
واقعا اسناپیر تپکو برازنده خودته، از خیلی وقت پیش دنبالش میکردی و قنشگ سهم رو میشناسی بی تعارف هر وقت حوس خریدش رو داشته باشم اول وآخر از خودت مشورت میگیرم. به نظر منم این صعود بازار و این صف های سنگین باعث زدن سقف ها قبلی تو تپکو خواهد شد.
نظر