تجهیزات هپکو(تپکو)

Collapse
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • ۱۳۹۲ اردیبهشت
    • 35710

پاسخ : تجهیزات هپکو(تپکو)

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    شایعه شده قبل از 22 بهمن باز میشه نمادش !؟؟

جناب ناظر رو چه قیمتی !؟؟ مثبت 100% ! منفی 100% !!!
    660 میلیون صف فروش !

شاهکار ناظر !!

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • ۱۳۹۲ مهر
      • 2483

رکورد دار گپ منفی خواهد بود، اگر دامنه باز شود
      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • ۱۳۹۱ بهمن
        • 11250

یکسال هست تقریبا سهم یا بسته بوده یا قفل فروش!

افشا الف زد ... وفردا بدون محدودیت!

نظر

• Samk
          عضو فعال
          • ۱۳۹۹ آذر
          • 447

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
          یکسال هست تقریبا سهم یا بسته بوده یا قفل فروش!

افشا الف زد ... وفردا بدون محدودیت!
          إفشائه الفش جي بوده؟؟!...

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • ۱۳۹۲ اردیبهشت
            • 35710

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            660 میلیون صف فروش !

شاهکار ناظر !!
            شاهکار ناظر ! همچنان ادامه داره ! تقریبا 6-7 ماه شد !!

نظر

• alein delon
              عضو فعال
              • ۱۳۹۹ آبان
              • 380

یکسال و بیشتر قفل در صف فروش و هیچکسی نمی توسنت بفروشه الان باز شد با 40درصد منفی.
              اخه این ظلم چرا؟؟
              چرا باید تکلیف شرکت بعد دوسال هنوز نامشخص باشه؟؟؟
              تا کی سرمایه مردم نابود و نصف بشه؟؟؟؟؟
              این هم تقصیر امریکا و اسراییل؟؟

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • ۱۳۹۲ مهر
                • 2483

دامنه نوسان و حجم مبنا، لکه ننگ سازمان فاسد بورس
                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• محمد.
                  عضو فعال
                  • ۱۳۹۹ آذر
                  • 810

همون شش ماه قبل منفی پنجاه میخورد و اعتراض نمیکردیم که باطل بشه الان سهم روان معامله میشد
                  الان هم منفی های آخرش هست و احتمالا در ۲۷۰ از صف فروش خارجمیشه

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • ۱۳۹۰ خرداد
                    • 14639

این سهم تا زمانی که حدود 1 میلیارد حجم نخوره برنمیگرده
                    صف فروش این سهم تا 600-700 میلیون هم به خودش دیده
                    بیچاره سهامدار مطلومی که تازه 40% منفی خورده حالا مجدد نماد بسته شده و اگر ناظر بدون دامنه بازش کنه معلوم نیست چقدر دیگه میخواد منفی بزنه
                    خدا به سهامدارش صبر بده
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• alein delon
                      عضو فعال
                      • ۱۳۹۹ آبان
                      • 380

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      این سهم تا زمانی که حدود 1 میلیارد حجم نخوره برنمیگرده
                      صف فروش این سهم تا 600-700 میلیون هم به خودش دیده
                      بیچاره سهامدار مطلومی که تازه 40% منفی خورده حالا مجدد نماد بسته شده و اگر ناظر بدون دامنه بازش کنه معلوم نیست چقدر دیگه میخواد منفی بزنه
                      خدا به سهامدارش صبر بده
                      عرض ادب
                      توجه شما به این نمودار مهناز صادقی جلب میکنم.
                      آخرین ویرایش توسط alein delon؛ 2021/09/11, 19:50.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • ۱۳۹۰ خرداد
                        • 14639

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
                        عرض ادب
                        توجه شما به این نمودار مهناز صادقی جلب میکنم.
                        [ATTACH=CONFIG]6580[/ATTACH]
                        نمودار باز نمیشه
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• alein delon
                          عضو فعال
                          • ۱۳۹۹ آبان
                          • 380

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          نمودار باز نمیشه
                          من هرکاری میکنم به شکل فایل پیوست میاد و باز شده اش اینجا اپلود نمیشه!!!!

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • ۱۳۹۹ آذر
                            • 1770

این شرکت هنوز هم نسبت به خیلی از سهم ها ریزش کمتری داشته است اوج قیمت این شرکت نزدیک 600 تومان بوده که رسیده به این قیمت ذوب 1200 رسیده به 440 بانک دی 8300 در واقع اگر افزایش سرمایه را اعمال نکنیم 2500 خصدرا 1028 تومان الان 340 شلرد 2080 الان 860 و موردهای دیگه البته خودم هم تپکو دارم البته ناگفته نماند که عیب تپکو این است که قفل در صف فروش بوده تا حالا

نظر

• alein delon
                              عضو فعال
                              • ۱۳۹۹ آبان
                              • 380

عرض ادب و احترام به همه دوستان

و اما مجمع تپکو که امروز برگزار شد و بسیار نکته از دلش درامد رو خدمت دوستان عرض کنم:

اول چکیده:
                              مجمع بسیار خوبی بود
                              افزایش سرمایه خواهد داشت طبق گفته رییس هیت مدیره و مدیرعامل
                              بازارگردان خواهد امد ظرف چند روز اینده
                              قرار داد هایی بسته شده دارند و خواهند بست که نگفتند طبق گفته مدیر عامل که فرمودند جناب مهندس رفیعی افشا نشه برای سهم بهتر خواهد بود.
                              باز فرمودن طبق براوردشون سهم هپکو اراک در مس طارم حدود 50 درصد خواهد بود.

و اما متن تحلیل بنده:
                              ولی این سهم رو من یک سهم خاص میدونم. از چه نظر؟ ببین این سهم یکسال قفل در صف فروش بوده. شرایطی که داشته مثل یک سهم دیگه نمیشه بهش نگاه کرد. چون متغییرات بنیادی اش در حال تغییر بوده.و درحال شکل گیری.این سهم رو رییسی به عنوان رییس قوه قضاییه اولین شرکتی بود که رفت و از دهان گرگ ها دراورد. خصوصی سازی که دیدی به چه قیمتی و با چه طرحی به چه کسایی و با چه قیمتی واگذار کرده بود و اونها بنا بر این داشتند کارخانه هپکو اراک از بیخ بتراشند و با اون همه زمینی که داشت اونجا رو تبدیل به مجتمع های مسکونی و اصلا ساخت و ساز کنند. که بعد اعتراض کارگران و سهامداران باعث شد که شرکت دوباره بیاد تحت مالکیت دولت و بقیه ماجرا که اکثرا درجریان هستند.
                              الان باز شرکت دوباره به جریان افتاده. دوباره قرار شرکت تولید ماشین الات معدنی و راهسازی کنه. تنها شرکت خاورمیانه برای این پتانسیل هست.
                              رییسی که اونو به قولی ازاد کرد حتما نگاه ویژه براش داره. این شرکت میشه یک نمونه کار موفق براش اگه احیاش با موفقیت کلید بخوره.
                              قرار داد های بسیار خوبی با بخش معدن داره. با قرارگاه خاتم داره و من نمیدونم بسته یا نه ولی پارسال با قرار گاه خاتم یک جلسه ایی با شرکت هپکو داشتند و حتما باهم قرار داد یا بستند یا خواهند بست.
                              الان کشور خودمون به ماشین الان راهسازی و معدنی تپکو نیاز شدید داره.
                              کشورهای همسایه ما همین نیاز دارند.
                              الان بدهی های تپکو صفر شده و همه تهاتر.
                              دو سه تا بانکی که بدهی تهاتر کردند با دولت قبلی الان سهامدار شرکت هستند. و یک خبری اومد که قرار اونها این سهم رو به کارمنداشون بدهند.
                              هر سهم تپکو طبق قرار داد دولت و تامین اجتماعی حدود 600 تومن برای اونا تمام شده. پس این قیمت 300 تومن نصف مبلغ قرار داد و تمام شده هست.
                              الان شرکت داره حقوق کارگرانش رو هر ماه پرداخت میکنه.
                              برای جذب نیرو اگهی استخدام داره میده.
                              و از بازار نارنجی اومد زرد و این خودش یک موفقیت برای این سهم.
                              افزایش سرمایه از اورده نقدی خواهد داشت که برای شرکت تامین مالی خوبیه.
                              در زمینه ماشین الات معدنی مثلا دامپتراک شرکت هپکو اراک فقط میتونه تامین کننده باشه در خاورمیانه.
                              این شرکت اینده بسیار خوبی خواهد داشت.
                              ********$$$$$$$$$$$$$$$$$ من و شما همیشه آینده سهم رو می خریم نه الان سهم رو.$$$$$$$$$$$$**************
                              خلاصه بنیادی شرکت بسیار داره خوب میشه و مثل صدرا در ریل صعودی اش قرار خواهد گرفت.

این سهم رو حداقل من نگاه تکنیکالی مثل دیگر سهام بهش ندارم چون فعلا شرایطش اورژانسی بوده و تازه داره از بخش ای سی یو میارنش بخش. پس مثل دیگر سهام ها نمیشه فعلا براش مقاومت و حمایت چید چون ممکنه با یه خبر بنیادی یهو همه چی تغییر ناگهانی و فوری و انقلابی داشته باشه.
                              من فعلا هیچ سهم تپکو ام رو نخواهم فروخت مگر یک موج صعودی قوی تشکیل بشه و چند میلیون سهمم رو بدم بره. و اینجا هم هروقت بفروشم اعلام میکنم.
                              ارادت

نظر

• alein delon
                                عضو فعال
                                • ۱۳۹۹ آبان
                                • 380

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
                                عرض ادب و احترام به همه دوستان

و اما مجمع تپکو که امروز برگزار شد و بسیار نکته از دلش درامد رو خدمت دوستان عرض کنم:

اول چکیده:
                                مجمع بسیار خوبی بود
                                افزایش سرمایه خواهد داشت طبق گفته رییس هیت مدیره و مدیرعامل
                                بازارگردان خواهد امد ظرف چند روز اینده
                                قرار داد هایی بسته شده دارند و خواهند بست که نگفتند طبق گفته مدیر عامل که فرمودند جناب مهندس رفیعی افشا نشه برای سهم بهتر خواهد بود.
                                باز فرمودن طبق براوردشون سهم هپکو اراک در مس طارم حدود 50 درصد خواهد بود.

و اما متن تحلیل بنده:
                                ولی این سهم رو من یک سهم خاص میدونم. از چه نظر؟ ببین این سهم یکسال قفل در صف فروش بوده. شرایطی که داشته مثل یک سهم دیگه نمیشه بهش نگاه کرد. چون متغییرات بنیادی اش در حال تغییر بوده.و درحال شکل گیری.این سهم رو رییسی به عنوان رییس قوه قضاییه اولین شرکتی بود که رفت و از دهان گرگ ها دراورد. خصوصی سازی که دیدی به چه قیمتی و با چه طرحی به چه کسایی و با چه قیمتی واگذار کرده بود و اونها بنا بر این داشتند کارخانه هپکو اراک از بیخ بتراشند و با اون همه زمینی که داشت اونجا رو تبدیل به مجتمع های مسکونی و اصلا ساخت و ساز کنند. که بعد اعتراض کارگران و سهامداران باعث شد که شرکت دوباره بیاد تحت مالکیت دولت و بقیه ماجرا که اکثرا درجریان هستند.
                                الان باز شرکت دوباره به جریان افتاده. دوباره قرار شرکت تولید ماشین الات معدنی و راهسازی کنه. تنها شرکت خاورمیانه برای این پتانسیل هست.
                                رییسی که اونو به قولی ازاد کرد حتما نگاه ویژه براش داره. این شرکت میشه یک نمونه کار موفق براش اگه احیاش با موفقیت کلید بخوره.
                                قرار داد های بسیار خوبی با بخش معدن داره. با قرارگاه خاتم داره و من نمیدونم بسته یا نه ولی پارسال با قرار گاه خاتم یک جلسه ایی با شرکت هپکو داشتند و حتما باهم قرار داد یا بستند یا خواهند بست.
                                الان کشور خودمون به ماشین الان راهسازی و معدنی تپکو نیاز شدید داره.
                                کشورهای همسایه ما همین نیاز دارند.
                                الان بدهی های تپکو صفر شده و همه تهاتر.
                                دو سه تا بانکی که بدهی تهاتر کردند با دولت قبلی الان سهامدار شرکت هستند. و یک خبری اومد که قرار اونها این سهم رو به کارمنداشون بدهند.
                                هر سهم تپکو طبق قرار داد دولت و تامین اجتماعی حدود 600 تومن برای اونا تمام شده. پس این قیمت 300 تومن نصف مبلغ قرار داد و تمام شده هست.
                                الان شرکت داره حقوق کارگرانش رو هر ماه پرداخت میکنه.
                                برای جذب نیرو اگهی استخدام داره میده.
                                و از بازار نارنجی اومد زرد و این خودش یک موفقیت برای این سهم.
                                افزایش سرمایه از اورده نقدی خواهد داشت که برای شرکت تامین مالی خوبیه.
                                در زمینه ماشین الات معدنی مثلا دامپتراک شرکت هپکو اراک فقط میتونه تامین کننده باشه در خاورمیانه.
                                این شرکت اینده بسیار خوبی خواهد داشت.
                                ********$$$$$$$$$$$$$$$$$ من و شما همیشه آینده سهم رو می خریم نه الان سهم رو.$$$$$$$$$$$$**************
                                خلاصه بنیادی شرکت بسیار داره خوب میشه و مثل صدرا در ریل صعودی اش قرار خواهد گرفت.

این سهم رو حداقل من نگاه تکنیکالی مثل دیگر سهام بهش ندارم چون فعلا شرایطش اورژانسی بوده و تازه داره از بخش ای سی یو میارنش بخش. پس مثل دیگر سهام ها نمیشه فعلا براش مقاومت و حمایت چید چون ممکنه با یه خبر بنیادی یهو همه چی تغییر ناگهانی و فوری و انقلابی داشته باشه.

ارادت
                                تپکو با قدرت اماده بازگشایی
                                جهت بررسی دوستان

نظر

در حال کار...