تجهیزات هپکو(تپکو)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاجر جوان
    عضو عادی
    • May 2014
    • 159

پاسخ : تجهیزات هپکو(تپکو)

نقل از امیر دهقان

فرصتهاي هپكو

22 فروردين 93

- اجراي طرح موفق بازسازي كامل ماشين آلات سنگين .

- مالك اصلي شركت از دوستان قديمي شخ الوزراء است .

- وزير نفت در دوره اي رييس هيات مديره اين شركت بود .

- در دولت جديد جايگاه ارتباطي و حمايتي مالك به واسطه تغييرات بهتر شده است .

- داراي ارتباطات خوب با طيف كارگزاران هستند .

- به علت فعاليت شركت ديگر مالك ( ماشين آلات خدمات شهري )
    داراي ارتباط خوب با شهرداريها هستند .

- موضوع عبور اتوبان از اراضي شركت در اراك .

- احتمال افزايش فعاليت به واسطه ارتباط گذشته
    با برندهاي مطرح ماشين آلات سنگين با كاهش تحريم .

- ظاهرا حل مشكل اخذ اعتبار و تسهيلات در پايان سال قبل (93)

با آرزوي روزهاي بهتر ...

نظر

• تاجر جوان
      عضو عادی
      • May 2014
      • 159

آقای واس ماس به 72 رضایت میدین یا باس بره پایین تر؟! :D

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

در اصل توسط تاجر جوان پست شده است View Post
        آقای واس ماس به 72 رضایت میدین یا باس بره پایین تر؟! :D
        شب میام توضیح میدم و یه سری واقعیات رو واسه دوستان روشن می کنم:D
        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

اما در مورد هپکو

اول این که دوستان صفحات مربوط به شش ماه اخیر رو کامل مطالعه کنن....هم از بنیاد سهم میاد دستشون و هم این که هیچ وقت نبوده که هپکو بره بالا و من داخل سهم نباشم و یا سیگنالش رو نداده باشم این رو از این لحاظ میگم که نگید یه حرفی میزنه الکی

هپکو سهم بسیار خوبی است به همین خاطر هستش که با وجود این که در بازار پایه هست حجم معاملات بالایی داره و همه حواسشون به هپکو هست

سربسته عرض کنم که همیشه در مورد هپکو راهنمایی کردم و این راهنمایی با ایماء و اشاره و به طور ضمنی بوده چرا که نمیتونم خیلی رک حرف بزنم.....نمونه هاش(پست صفحات قبلم نوشتم که واقع بین باشین در یه روز اندازه ده روز وبصادر رفته بالا......یا چند وقت پیش که رو 65و....بود هی نوشتم معاملاتش شایسته هپکو نیست و.....منظورم این بود اجازه بدین بیاد پایین که اومد و رفت بالا......یا قدیما یه بار رو 68 بود اومدم نوشتم رو 70 اردر زیاد هست که دوستان هم اردر گذاشتن.....اونم منظورمون این بود بزارید بیاد پایین)

بازیگران اصلی سهم یه تعداد از کارگزاران و بعضی دوستان بنده هست......بجز من این عزیزان فقط در بازار پایه و بالاخص همین هپکو فعال هستن(حتی فروم نویس هم نیستن و اصلا تو این فازها نیستن).......این عزیزان مثل من و شما نیستن که امروز چهار درصد از فلان سهم بگیرن فردا از فلان سهم.....بلکه فقط سود سالانشون همین هاست یعنی بازار پایه و گل سرسبد اونا هپکو......پس به همین خاطر واسشون نمیصرفه که هپکو چند درصد ناقابل بره بالا و بیاد پایین....چرا که در طول سال چند بار بیشتر سهام بازار پایه مخصوصا هپکو بالا و پایین نمیشن و باید از همین صعود ها سود سالیانه سرمایشون رو بدست بیارن.....پس زمانی وارد میشن که بتونن یه صعود حداقل بالای ده درصد بگیرن

در مورد الان سهم هم بگم که این قیمت بسیار ارزنده هست و حتی نود و صد هم ارزنده هست ولی هرچیزی زمانی داره
          ما حدسش رو میزدیم شاخص میاد پایین پس خالی کردیم چرا که نمیشود شاخص و بازار اصلاح کنن ولی هپکو مثبت بمونه و بره بالا(مگر شرایط خاص)

در مورد این قیمت که دوست عزیزم تاجر گفتش.....این رو میتونم بگم که در این قیمت ها قیمت موضوعیتی نداره بلکه روند بازار مهمه.....ما تا زمانی که از بازار مطمئن نشدیم وارد نمیشیم چون وقت رو هدر میدیم و سرمایه مون یه مدت بلوکه میشه.....(تا زمانی که وقتش نرسه هم بنا نداریم خلاف بازار حرکت کنیم) پس فعلا مهم بازاره ....هر وقت بازار اطمینان رو بهمون داد وارد میشیم مهم نیست قیمت چند

در مورد این پست هم سوال نفرمایید که تا همین جا هم زیادی نوشتم

موفق باشین

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

بیشترین قیمتی که با سرمایه قبلی بهش رسیده بود اگر اطلاعات سایت کامل باشه حدود 450هست که در سال 83 بوده
            با توجه به افزایش سرمایه حدود 500درصدی که سال 92 از تجدید ارزیابی داشت قیمت فعلی تقریبا معادل بالاترین قیمت قبلیش هست. منتها چون در افزایش سرمایه های سنگین اینچنینی قیمت پایین میاد بازار استقبال نشون میده وگرنه اگر افزایش سرمایه نمیداد بعید میدونم قیمتش الان بالای 200 250 بود ولی الان بالای 400 هست و راحت هم میخرنش. کلا در این یک سال اخیر خوراک نوسانگیری بوده که با توه به نوسانات شدید بازار پایه و حجم معاملات بالاش خیلی خوب بوده.

قیمت سهم هم که قبل از افزایش سرمایه زیر 100 بود الان با گذشت 1/5 سال بیش از 4برابر شده که یکی از بازدهی های بالای بازاره

پتانسیل بالقوه سهم بالاست و از اونجایی که سهم مبهمی هم هست و سهم های مبهم معمولا بیشتر مورد توجه هستند بازارش همیشه داغه
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• تاجر جوان
              عضو عادی
              • May 2014
              • 159

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              بیشترین قیمتی که با سرمایه قبلی بهش رسیده بود اگر اطلاعات سایت کامل باشه حدود 450هست که در سال 83 بوده
              با توجه به افزایش سرمایه حدود 500درصدی که سال 92 از تجدید ارزیابی داشت قیمت فعلی تقریبا معادل بالاترین قیمت قبلیش هست. منتها چون در افزایش سرمایه های سنگین اینچنینی قیمت پایین میاد بازار استقبال نشون میده وگرنه اگر افزایش سرمایه نمیداد بعید میدونم قیمتش الان بالای 200 250 بود ولی الان بالای 400 هست و راحت هم میخرنش. کلا در این یک سال اخیر خوراک نوسانگیری بوده که با توه به نوسانات شدید بازار پایه و حجم معاملات بالاش خیلی خوب بوده.

قیمت سهم هم که قبل از افزایش سرمایه زیر 100 بود الان با گذشت 1/5 سال بیش از 4برابر شده که یکی از بازدهی های بالای بازاره

پتانسیل بالقوه سهم بالاست و از اونجایی که سهم مبهمی هم هست و سهم های مبهم معمولا بیشتر مورد توجه هستند بازارش همیشه داغه

قربان این سهم در دی ماه 92 بعد از افزایش سرمایه تا 160 رو هم حدودا دیده

قیمت این سهم در مقایسه با دیگر تجهیزاتی ها و ماشین سازی های سنگین به نسبت ارزش دارایی ها و برند معتبر و بی نظیر در خاورمیانه بسیار حباب منفی دارد

ارزش بازار هپکو در حال حاضر 165میلیارد و به راحتی تا 500میلیارد جا برای رشد دارد...

(البته با توجه به توافقات و بستر مناسب)

نظر

• تاجر جوان
                عضو عادی
                • May 2014
                • 159

ارزش بازار چند شرکت که مشابه با هپکو هستند...
                (البته قبول دارم که همچین مقایسه ای درست نیست،،ولی دوستان تاملی داشته باشند)

فاراک 780 میلیارد
                خاور 470 میلیارد
                خکاوه 260 میلیارد
                هپکو 165 میلیارد

زيان انباشه اين سه سهم به ازاي هر سهم .

هپكو 68 تومان .

خكاوه 270 تومان .

خاور 107 تومان .

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

در اصل توسط تاجر جوان پست شده است View Post
                  قربان این سهم در دی ماه 92 بعد از افزایش سرمایه تا 160 رو هم حدودا دیده

قیمت این سهم در مقایسه با دیگر تجهیزاتی ها و ماشین سازی های سنگین به نسبت ارزش دارایی ها و برند معتبر و بی نظیر در خاورمیانه بسیار حباب منفی دارد

ارزش بازار هپکو در حال حاضر 165میلیارد و به راحتی تا 500میلیارد جا برای رشد دارد...

(البته با توجه به توافقات و بستر مناسب)
                  صحبت من چیز دیگری بود وگرنه منکر ارزندگی سهم به صورت بالقوه نشدم.

اون قیمت که گفتم هم منظورم برای قبل از افزایش و در زمان دور بود ضمن اینکه رشد تا 160 تومان که فرمودید چندان ملاک نبود چون سهم افزایش سرمایه داده بود ولی تا اون موقع ثبت نشده بود و تعداد سهم قابل فروشش همون قبلی بود که با حجم معامله نسبتا کم رشد داشت البته با شرایط بازار.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ابشار
                    عضو فعال
                    • Apr 2013
                    • 1426

امروز هم سنگين خريدم واعتقاذ خوبي به سهم دارم كه ميانگين خريد سه چاروز اخيرم 73.5برام كل سهم تمام شده

نظر

• تاجر جوان
                      عضو عادی
                      • May 2014
                      • 159

با تشکر از جناب فرشید و تحلیل های بی نظیرشون..

من دیگه حرفی نمیزنم،چون دیگه واسه این سهم زیاد بوق زدم

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
                      هپکو
                      در اصل توسط farshidu پست شده است View Post

نظر

• تاجر جوان
                        عضو عادی
                        • May 2014
                        • 159

دوستان لطفا به اندیکاتورها یک نگاهی بندازن در این سهم...

استوکاستیک،ویلیامز،آر اس آی...

همگی سیگنال خرید هستن...

بعد از معاملات امروز هم یک نگاهی بندازن،اگه برگشت نزده بودن هرچی خواستن بیان بگن...

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

برای من خرید در این قیمت ها جذاب نیست

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

برو بچ هپکو فعلا رفتن رو تکمبا

نظر

• ابشار
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 1426

جناب american دوست عزيز من بنظرم شما دوسه روز در حال خريد اساسي هپكو هستيد من كه از 76تا 69 تا 4روز پيش خريدام كامل شد هرچند ميتونستم 5تا6توماني ارزانتر بخرم كه8ميليوني برام ارزانتر ميفتاد ولي خب اعتقادم بوده وهست اين سهم وفكر كنم حركتش بسيار نزديكه وايندفعه براي 130تومان ومن سري قبل 66خريدم و88 به بازار دادم وايندفعه تاخدا چه خواهد واينم نه اينكه من وامثال من خريده باشيم وبگيم حركتش نزديكه بازار كار بكسي نداره وباتوجه باخبار وبازيگراي خاص بالا پايين ميشه ولي حركت شديد تراز قبلش درراهه موفق باشيد

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                                جناب american دوست عزيز من بنظرم شما دوسه روز در حال خريد اساسي هپكو هستيد من كه از 76تا 69 تا 4روز پيش خريدام كامل شد هرچند ميتونستم 5تا6توماني ارزانتر بخرم كه8ميليوني برام ارزانتر ميفتاد ولي خب اعتقادم بوده وهست اين سهم وفكر كنم حركتش بسيار نزديكه وايندفعه براي 130تومان ومن سري قبل 66خريدم و88 به بازار دادم وايندفعه تاخدا چه خواهد واينم نه اينكه من وامثال من خريده باشيم وبگيم حركتش نزديكه بازار كار بكسي نداره وباتوجه باخبار وبازيگراي خاص بالا پايين ميشه ولي حركت شديد تراز قبلش درراهه موفق باشيد
                                درود بر دوست عزیزم
                                خدا رو شاهد میگیرم که یه دونه سهم هپکو ندارم

نظر

در حال کار...
                                X