فاراك پولبكش رو به مثلث افزايشي امروز كامل كرده وخريدش ميتونه مفيد باشه
ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
-
-
سومین سالنامه آمار بهره وری کشور با اطلاعات سالهای مالی 1384 - 1390 توسط مرکز مدیریت بهره وری تهیه شده است. این کتاب حاوی روند رشد مهمترین شاخص های بهره وری از جمله بهره وری نیروی کار، بهره وری سرمایه، بهره وری کل عوامل، بهره وری مواد، بهره وری انرژی و شاخص کارای فرآیند می باشد که روند رشد این شاخص ها مربوط به سال های 1384 - 1390 به تفکیک در 31 گروه اقتصادی : 1- آشامیدنی ها، 2- انبوه سازی و املاک، 3- بانک ها، 4- بیمه، 5- تایر سازی، 6- تولیدات پتروشیمی، 7- خدمات مهندسی خودرو، 8- خدمات فنی و مهندسی، 9- خودروسازی، 10- ساخت قطعات خودرو، 11- سرمایه گذاری ها، 12- سيمان، آهك و گچ، 13- صنایع غذایی، 14- فراورده های نفتی، 15- فلزات اساسی، 16- فولاد، 17- قند و شکر، 18- کاشی و سرامیک، 19- کانی های، 20- غیرفلزی، 21- لاستیک و پلاستیک، 21- لوازم خانگی، 22- ماشین آلات و تجهیزات، 23- ماشین آلات برقی، 24- محصولات شیمیایی، 25- محصولات فلزی، 26- محصولات کاغذی، 27- محصولات لبنی، 28- معادن، 29- منسوجات و فرش بافی، 30- مواد و محصولات دارویی و 31- واسطه گری های مالی نمایش داده شده است.
منبع : سالنامه آمار بهره وری کشور
نظر
-
دیگه کم کم وقتشه که فاراک بالای 300 تومن تثبیت بشه
برای امسال سودش خیلی بالاتر از 42 تومنی هست که در گزارش حسابرسی نشده اعلام کرده
امسال راحت بالای 80 میسازه
دست کمش رو میگم
یعنی همون 80 هم بگیریم الآن پی بر ای زیر 4 واحد داره
فاراک تا چند ماه دیگه بالای 500 تومن خواهد بود
فقط یه مقدار صبر میخواد و حوصلهما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
نظر
-
برام خیلی جالبه،روز 4شنبه که سهم مثبت بود حقوقی 100هزار تا میخره و امروز که سهم منفیه و صف فروش خوابشون برده؟!
حقوقی اصلی سهم که فکر کنم رفتند تفریح به سواحل آمریکا و در مثلث برمودا گیر افتادند و بعلت قطع ارتباط صوتی و تصویری از سهم شون بیخبرند!!!!!!!!
میگند تخم نکردی حالا چرا فالت رو خوردی؟!
نه تعدیل و نه حمایت؟!
اجرکم عند الله.
نظر
-
در مورد فاراک انتظار دارم تا پایان سال بالای 80 تومن سود بسازه
فاراک تا چند ماه آینده بالای 500 تومن قیمت خواهد داشت
فقط باید حوصله کنید تا بیوفته روی دور صعودی
سهم هیچ مشکلی نداره بشه بهش اشاره کرد
رشد فاراک یه جورایی در گرو رشد فاذر هست
فاذر رو به بالا حرکت کنه،فاراک رو هم به دنبال خودش میکشه
توصیه من به شما سهامداریه
یادتون باشه که شناوری فاراک بسیار ناچیزه و در صورت قرار گرفتن در مسیر صعوی،،خیلی سریع بالا میرهما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نظر
-
امروز فاذر هایی که قبل خریده بودم و فاذر هایی که امروز توی -4 خریدم رو دادم به صف خرید و توی سه پله فاراک خریدم با میانگین 2670 چارتش می گه امروز اخرین روز نزولشه و کف دوقلو ساخته با هدف حداقل 3300 که باید ببینیم اوضاع انتخابات در هفته آینده این اجازه رو به سهم میده یا جرات سهم خریدن رو از سهامدارا سلب می کنه صبر می کنیم و میبینیم.
نظر
-
در مورد فاراک همون طور که قبلا عرض کردم انتظار دارم تا پایان سال بالای 80 تومن سود بسازه
فاراک تا چند ماه آینده بالای 500 تومن قیمت خواهد داشت
فقط باید حوصله کنید تا بیوفته روی دور صعودی
سهم هیچ مشکلی نداره بشه بهش اشاره کرد
رشد فاراک یه جورایی در گرو رشد فاذر هست
فاذر رو به بالا حرکت کنه،فاراک رو هم به دنبال خودش میکشه
توصیه من به شما سهامداریه
یادتون باشه که شناوری فاراک بسیار ناچیزه و در صورت قرار گرفتن در مسیر صعوی،،خیلی سریع بالا میرهما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نظر
-
فاراک الان توی کف قیمتی داره بازی میکنه اگه 254 تومان رو بشکنه اوضاع سهم بهم میزه و ممکنه 200 تومان رو هم ببینه
در کل به نظر من الان وقت فاراک نیست اگر میبینید که صف فروش نمیشه اونم از فاذر داره چون فاذر یه نفس تازه میده به گروهش و فاراک هم نفس میکشه مگر نه فاراک حامی نداره در کل خود فاذر خیلی مطمئن تر از فاراک استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postامروز فاذر هایی که قبل خریده بودم و فاذر هایی که امروز توی -4 خریدم رو دادم به صف خرید و توی سه پله فاراک خریدم با میانگین 2670 چارتش می گه امروز اخرین روز نزولشه و کف دوقلو ساخته با هدف حداقل 3300 که باید ببینیم اوضاع انتخابات در هفته آینده این اجازه رو به سهم میده یا جرات سهم خریدن رو از سهامدارا سلب می کنه صبر می کنیم و میبینیم.
متاسفانه باید عرض کنم که با این معاوضه،شما از سود ضرر خواهید کرد
چون فاراک به هیچ عنوان پتانسیل فاذر رو نداره
فاراک خوبه
ولی فاذر عالیه
موفق باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
بهنام جان فردا فاراکو چگونه میبینید دوست خوم کاش با فاذر جابه جا میکردمحیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x
نظر
نظر