ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postپاني خانم با اين حساب در منفي فردا بايد خريد يا نه؟يا اينكه با توجه به جو بازار و اينكه امروز خيلي صف ها داده شد به قيمت هاي پايين تر ميرسه.
بنظرم فردا منفی میخوره شاید جمع بشه ولی تو منفی هم معامله میشه.
با خرید منفی فردا و نگهداری سهم موافقم
بنظرم بین 20الی 45 روز آینده میتونه به سقف کانال برسه.
290-325 رو حتما تا اواخر خرداد خواهد دید.
نظر
-
نام کوچکترین سهامدار ماشین سازی اراک در سامانه بورس ثبت شد !
یکی از بهترین روش های تأمین سرمایه بلند مدت و نوعی پس انداز مدرن ، خرید سهام است . بسیاری از والدین نیز برای کودکان خود اقدام به سرمایه گذاری در بورس می کنند.
در همین راستا در روز گذشته کوچکترین سهامدار بورس نام خود را در بین خریداران سهم "فاراک" ثبت کرد و خانواده این نوزاد در پنجمین روز از بهار عمر او سهام شرکت ماشین سازی اراک را با کد بورسی فرزند خود خریداری کردند .
پدر سروین سادات موسی پناه ، کوچکترین سهامدار و خریدار دیروز بازار سرمایه ، در خصوص هدف از سرمایه گذاری در بورس به نام این نوزاد به خبرنگار بورس نیوز گفت : بسیاری از خانواده ها در جهت سرمایه گذاری برای آینده اقتصادی فرزندشان به سراغ سپرده های بانکی و سرمایه گذاری آتیه مسکن کودکان و نوجوانان می روند و امید دارند با این اقدام آینده فرزند خود را از لحاظ اقتصادی تضمین کنند ؛ اما بنده این دید را در مورد سهام و بازار بورس داشته و با دید بلند مدت اقدام به این کار کردم .
افزون بر این تصمیم گرفتیم در راستای رسیدن به این هدف بلند مدت در این روز "سروین" به نام سهامدار معرفی شود و در آینده فعالیت سرمایه گذاری او را افزایش می دهیم .
وی در خاتمه سخنان خود تصریح کرد : سعی داریم با سرمایه گذاری در بازار سهام برای فرزندمان ، این سرمایه گذاری را به عنوان پس انداز آتی او در نظر بگیریم و در روزهای آتی فعالیتش را افزایش خواهیم داد .
در پایان گفتنی است سروین سادات موسی پناه در تاریخ 90.02.08 متولد شده و از روز گذشته فعالیت خود را در بورس آغاز کرده است .www.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط روشن پست شده است View Postسلام مجدد:
منظورم آغاز یک حرکت سریع باهدف اولیه حدود 3000ریال بوده ومی باشد درنتیجه قدم آن نورسیده انشاالله مبارک خواهد بود برای تمام فاراکی ها
شکست قاطع مقاومت 236 (کف کانال نمودار بالا) و ورود مجدد سهم به داخل کانال صعودی بهترین اتفاق واسه سهم میتونه باشه و سهم مجددا توانایی رسیدن به سقف کانال رو در محدوده 300 تومان پیدا میکنه
زهره جون نظر شما چیه؟
نظر
-
با سلام
و تشکر از دلگرمیهاتون
من از این تحلیلها سر در نمیارم ، چه باید کنم.
در ضمن 60 درصد سهامم فاراک 250 تومنیه-24% وغدیر 350-16% هم وتجارت 198
البته تازه وارد هستم. حدود 20 روز میشه که خریدامو شروع کردم . لطفاً راهنماییم کنید . با این فاراک چه میشه کرد. ردش کنم بره یا بزارمش.
ممنون همه دوستان هستم.
نظر
-
در اصل توسط mir48 پست شده است View Postبا سلام
و تشکر از دلگرمیهاتون
البته تازه وارد هستم. حدود 20 روز میشه که خریدامو شروع کردم . لطفاً راهنماییم کنید . با این فاراک چه میشه کرد. ردش کنم بره یا بزارمش.
ممنون همه دوستان هستم.سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط mir48 پست شده است View Postبا سلام
و تشکر از دلگرمیهاتون
ممنون همه دوستان هستم.
دوست عزيز همه سهامي كه خريديد خيلي خوب است واشكالي هم ندارند
واما فاراك را به هيچ وجه نفروش
حداقل رشد قيمتي فاراك تا 300خواهد بود واحتمال رشدتا380را هم دارد ودر بلند مدت به قيمتهاي باور نكردني خواهد رسيد
نظر شخصي
اكثر حاضرين در اين سايت اساتيد بنامي هستند وحقير هم شاگرد تنبل كلاسشون
از اساتيد محترم هم خواهش ميكنم نظر بدن تا دوستمون با نظر اساتيد پيشرفت خوبي داشته باشند
با آرزوي موفقيت شما دوست عزيز
هميشه موفق باشيد
نظر
نظر