در اصل توسط pani پست شده است
View Post
ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
...دوستان....تحلیلهای تکنیکی مختلفی رو از طرف دوستان عزیزم بخصوص برادرم فرزاد در رابطه با فاراک اینجا داریم...چقدر خوب بود که در کنار این تحلیلهای ارزشمند کمی هم به بحث فاندای سهم میپرداختیم...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
خبر دو سایت تحلیلی درباره گروه تجهیزات:
چشم انداز یکشنبه 1 خرداد
خصدرا و فاراک در پی مشکلات پیش آمده بین آقای احمدی نژاد و سپاه تا حدودی با رکود مواجه شده اند .
گزارش روزانه بازار شنبه 31 اردیبهشت
و اما تجهیزاتی ها همچنان درگیر مسائل سیاسی روز هستند که این درگیری سبب کاهش قیمت در نماد صدرا و فاراک شد و تا حل نشدن این درگیری ها این روند نزولی ادامه خواد داشت.
تعديل منفي
دوستان دقت كنند اين شايعات اثر خودشو گذاشته و تجهيزاتيها را به كف قيمتي رسونده گر چه خيلي ها هم كف زذند! ولي نگراني از اين به بعد نداره
تمامي تجهيزاتيها تعديل مثبت خيلي خوبي خواهند داشت .
نظر
-
با تشکر از دوستانی که برای این سهم تحلیل گذاشتند, من هم با این تحلیل هفته پیش تو قیمت 209 تومان فاراک خریدم:
مهمترین مساله برخورد با خط روند صعودی مشخص شده سهم - خط آبی رنگ - هست که باید انتظار واکنش -هرچند کوتاه مدت - به این سطح رو داشته باشیم:
همچنین نقش حمایتی این محدوده در سطح مشخص شده با خط قرمز و با تعداد واکنش قابل توجه مشخص هست.
اما ...یکی از انواع نمودار که دیدی جامع تر نسبت به نمودارهای میله ای و شمعی داره نمودار نقطه و خط (یا point & figure) هست.
همونطور که در روند بلند مدت سهم مشاهده میشه سطح 200 تومان با چندین بار واکنش در روند بلند مدت سهم بعنوان سطحی مهم میتونه این بار نقش حمایتی خودش رو ایفا کنه:
اما در جواب دوستی که به شکست خط روند در مقیاس لگاریتمی اشاره کرده اند باید بگم حتی در دید لگاریتمی هم با توجه به اینکه هنوز کف ماژور قبلی شکسته نشده تعریف روند صعودی کماکان برقراره...
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط mir48 پست شده است View Postبا سلام خدمت استاد holy عزیز و بقیه اساتید محترم و با تشکر از راهنماییهاتون
لطفاً در خصوص درصدهای سبد من نظرتون رو بدین و اصولاً اینکه یک سبد ایده آل چه سبدیه.
فاراک 250 (40%)-وغدیر 404 (25%)- ثاخت 350 (23%)-فولای 269 (12%)
با تشکر از اینکه وقتتونو به من میدین
حقیقتش مدیریت سرمایه همونطور که میدونین بحث مهمیه و کتابهای زیادی هم در این رابطه نوشته شده که خوب جزئی از این علم در ارتباط با انتخاب سبد هست ،در گذشته بیشتر خریداران سهام یک یا دو سهم رو میخریدند اما بعد از مطرح شدن نظریه نیو پروتفولیو که جایزه نوبل مشترک رو برای جناب مارکوویتز البته مشترکا به ارمغان آورد نظرات به سمت ایجاد سبد برگشت و اساتید مختلف نظرات مختلفی در این راستا داشتند ،اما من فکر میکنم یه مقدار با توجه به شرایط بورسمون بومی سازی داشته باشیم شاید بد نباشه ،کاری که من شخصا انجام میدم بر مبنای نظرات اساتید این علم و میشه گفت تلفیق و تاحدودی بومی سازیش اینه که بین 10-20 درصد نقدم (به فراخور زمان میتونه این مقدار تغییر کنه ،این میزان صرفا برای حالات متعادل بازار هست والا در بازار خوب و عالی و متوسط و بد طبیعی که این میزان تغییر میکنه)و بقیه سرمایه رو به 4 صنعت مختلف (که حتی المقدور به هم وابستگی نداشته باشه یا وابستگی کمی داشته باشه) تقسیط میدم و از هر صنعت هم دو سهم انتخاب میکنم (مجموعا 8 سهم میشه) ......
البته دوست عزیز ،اینی که براتون عرض کردم حالت آرمانی سبد من هست منتها خیلی مواقع عوامل مختلف باعث میشه تعداد سهامم یکی دوتا یا حتی سه تا کمتر و تعداد گروهها هم یک گروه کمتر بشه ولی همیشه در خریدهام سعی میکنم هدفم جوری باشه که به این تعادل برسم ......
البته نظریه فوق مطمئنتا بهترین نظر نیست و دوستان دیگه حتما نظرات بهتری از من دارند و این صرفا کاری که من بر مبنای مطالعه و مقداری تغییر بر مبنای تجربه انجام میدم .
در ارتباط با سبدتون فکر میکنم وزن تجهیزاتیها یه مقدار زیاد و وزن گروه فولادتون یه مقدار کمه و ترجیحا از هرگروه پیشنهاد داشتن دو سهم رو دارم ،البته این به این مفهوم نیست که سریعا این تبدیلات رو انجام بدین بلکه به نظر من مترصد باشین تا در فرصت مقتضی و خیلی آروم آروم به سمت یک سبد ایده آل حرکت کنین .......
موفق باشین دوست منسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در این قیمتها فروش توجیه چندانی نداره به دو دلیل:
اگر سهم 202 رو بشکونه یعنی یه سیکل 5 موجی رو تمام کرده و سهم فعلا در موج a میباشد و میتوان در b با قیمتهای بالاتری از سهم خارج شد.
اگر 5 موج تمام شده باشد در موج b با توجه به نمودار زیر شانه چپ الگوی سر و شانه سقف میسازه و هدف سر و شانه سقف میتونه هدف نهایی تصحیح در موج c باشد.(هر چند فعلا rsi رابطه شانه راست و سر و تایید نمیکنه)
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط MAMALI پست شده است View Postفاراک هم رفت زیر 200 x-(
توصیه دوستان چیه ...
دوست عزیز قیمت close سهم بالای 200 هست و زمانی میشه با قاطعیت گفت این سطح شکسته که قیمت پایانی سهم به 194 برسه و حداقل 3 روز با حجم بالا همین حدود معامله بشه به نظر من کف قیمتی باید همینجاها باشه چون پایینتر از این زیاد جالب نیستآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2011/05/22, 10:56.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط ali1763 پست شده است View Postپانی خانم فکر کنم ان خط روندی که منظورتون هست خیلی وقت شکسته فقط باید لگاریتمی نگاه کنید نه حسابی.;)
این خط روند تو نمودار لگاریتمی فاراک خیلی وقته از دست رفته و فقط تو نمودار حسابی هنوز نقض نشده
متاسفانه اکثریت به این قانون مهم بی توجه هستند. میتوانید به صفحات 105-107 مرجع امواج الیوت مراجعه کنید.
از انجاییکه در لگاریتمی این قانون مهم نقض شده است من رو حسابی کار میکنم.آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/05/22, 12:04.
نظر
-
فاراک و چند قانون چنگال اندروز
خطوط هشدار:
همانطور که همه میدانیم اندروز پس از ترسیم چنگال خطوط دیگری به موازات ضلع بالایی و ضلع پایینی چنگال رسم کرد که خطوط هشدار نامیده میشوند.
که فاصله هر یک از این خطوط از هم برابر فاصله خط میانی با خطوط موازی چنگال میباشد.
هر گاه سهم در چنگال صعودی پس از گذر از میدل لاین در رسیدن به سقف چنگال ناتوان باشد و در نزول به زیر خط میانه در صعودی نا فرجام موفق به گذر از تا میدل لاین نشود معمولا سهم نزول زیادی تا خطوط هشدار دوم , سوم و ... میکند. این قضیه بروی چنگال در محدوده دایره صورتی رنگ نشان داده شده است.ایناتفاق در فاراک در صعود نافرجام 266 بعد از افتی که در محدوده 246 داشت اتفاق افتاد.
حال سهم در نزول خود با توجه به نمودار زیر در محدوده 193 به خط هشدار دوم برخورد میکند که حمایت خوبی میباشد .لازم به ذکر است خط هشدار سوم در محدوده 165 واقع است.
قانون بعدی سیگنال فروش سهم پس از شکست خط ماشه (خط قرمز رنگ) بوده که سهم پس از شکست خط ماشه پایین افت زیادی میکند که فاراک در این مورد نیز بطور کامل و قطعی خط ماشه را شکسته بوده این اتفاق در محدوده 230 تومان اتفاق افتاد.
[IMG][/IMG]
تا اینجا دو دلیل افت بیش از اندازه سهم اشکار شد
و اما یه امیدواری:
اندروز در استراتژی بعدی خود بعد از افت زیاد سهم استفاده میکند و ان استفاده همزمان یک چنگال نزولی با استوکاستیک کند است
گفته شده در این استراتژی از چنگال نزولی و استوکاستیک 14 دوره ای استفاده کنید و مقادیر زیر 20 را فروش هیجانی در نظر بگیرید.
حال اگر سهم پس از نزول خود به خط میانه برخورد کرد و استوکاستیک زیر 20 بود بی درنگ وارد عمل خرید بشوید
در فاراک من چنگال نزولی بصورت زیر رسم کردم و سهم در محدوده 188-190 به این خط میانه برخورد میکند.استوکاستیک هم فعلا بر وفق مراد میباشد.
اگر سهم تا محدوده یاد شده با مقادیر استوکاستیک گفته شده نزول کرد سهم بلاشک حداقل تا 260-270 یعنی سقف چنگال صعود میکند.
[IMG][/IMG]
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/05/22, 19:56.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postگویا اصلا به قانون خط روند 0-2 توجه نمیکنید
این خط روند تو نمودار لگاریتمی فاراک خیلی وقته از دست رفته و فقط تو نمودار حسابی هنوز نقض نشده
متاسفانه اکثریت به این قانون مهم بی توجه هستند. میتوانید به صفحات 105-107 مرجع امواج الیوت مراجعه کنید.
از انجاییکه در لگاریتمی این قانون مهم نقض شده است من رو حسابی کار میکنم.
نظر
-
امیدوارم این خبر باعث اثر کردن این همه حمایت موجود تو این ناحیه بشه:
پس از برگزاري مناقصه؛
فاز سوم بزرگراه خليج فارس احداث ميشود
خبرگزاري فارس: مديرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: عمليات احداث فاز سوم بزرگراه خليج فارس در قشم به طول 29 كيلومتر آغاز ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از قشم، سيدرضا موسوي صبح امروز ضمن بيان اين مطلب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از آغاز عمليات اجرايي پل خليج فارس با حضور رئيس جمهور كه در روزهاي پاياني سال گذشته اتفاق افتاد، در حال حاضر آغاز عمليات اجرايي فاز سوم بزرگراه خليج فارس از اسكله كاوه تا محل احداث پل خليج فارس در دستور كار قرار گرفته است.
وي افزود: اين پروژه در راستاي اجراي طرح شبكه جامع ارتباطي قشم با محوريت پل خليج فارس است كه با تكيه بر چهار پروژه بندر، پل، جاده و ريل اجرا ميشود.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: اجراي اين طرح در مرحله نخست، مسير قشم در كريدور ترانزيت شمال جنوب را ايجاد ميكند و در مرحله دوم با احراز نقش انبار بزرگ تجاري منطقه، مركزيت توزيع و پخش كالا (hub) را بر عهده خواهد گرفت.
موسوي در مورد اجراي فاز سوم بزرگراه خليج فارس افزود: مناقصه اين پروژه در خرداد ماه سالجاري انجام ميشود كه پس از اعلام برنده و طي مراحل قانوني، عمليات اجرايي بزرگراه از محدوده اسكله كاوه تا پل خليج فارس به طول حدود 29 كيلومتر اجرا ميشود.
وي تاكيد كرد: اين پروژه به عنوان يكي از مكملهاي پروژه پل خليج فارس محسوب ميشود و در واقع اجراي پل خليج فارس با پروژهاي چهارگانه بندر، پل، جاده و ريل آثار و نتايج مثبت و چشمگيري در سطح كشور خواهد داشت كه موج نخست منافع متوجه بخش حمل و نقل و پايانه كالا خواهد شد و سطح اشتغال را در بخشهاي ناوبري، ناوگان و خدمات جنبي به سرعت افزايش ميدهد و در ادامه بخشهاي تجاري و بازرگاني مانند بانكداري، بيمه، خدمات اقامتي و رفاهي نيز به تناسب رشد قابل قبولي را خواهند داشت.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد قشم يادآور شد: كاهش سختي مسير سفر به منطقه آزاد قشم به دليل اجراي پروژه پل خليج فارس و وجود سيستم حمل و نقل ريلي ارزان تمايل مسافران را براى سفر به قشم از دورترين نقاط داخلي و حتي خارجي افزايش ميدهد و موجب رونق گردشگري در اين جزيره بكر و ديدني خواهد شد.
موسوي افزود: طرح شبكه جامع ارتباطي قشم با محوريت پل خليج فارس از جمله طرحهاي عمراني چند وجهي است كه به دليل جامعيت و تاثير منافع فزآينده آن در ابعاد داخلي و بينالمللي مورد توجه سازمان منطقه آزاد قشم است و منافع اجراي اين طرح ميتواند در اقتصاد محلي، ملي و بينالمللي تاثيرگذار باشد.
يادآور ميشود با احداث پل خليج فارس در حد فاصل جزيره قشم و بندرعباس به طول يكهزار و 800 متر ضمن توسعه كريدور شمال به جنوب كشور و همچنين توسعه اسلكه كاوه، امكان احداث اتوبان و خط راه آهن نيز در اين مسير فراهم خواهد شد.
ميزان سرمايهگذاري لازم براي اين پروژه 650 ميليون يورو ارزيابي شده است كه 15 درصد آن توسط دولت و 85 درصد ديگر نيز از سوي سرمايهگذاران داخلي و خارجي تامين خواهد شد.
اين پل بين بندر پهل در بندرعباس به عنوان سرزمين اصلي و منطقه لافت در منطقه آزاد قشم ايجاد خواهد شد و پايههاي آن در عمق بين صفر تا 30 متر با دهانههاي 105 تا 120 متر و در عرض 22 متر احداث ميشود.
همچنين ارتفاع اين پل از سطح آب امكان عبور تاسيسات زيربنايي و نيز عبور شناور از زير آن را فراهم خواهد كرد.
با راهاندازي پل خليج فارس، قشم به عنوان مركز انبارداري و توزيع كالا و بار (hub) براي كشورهاي آسياي ميانه خواهد شد، هزينههاي حمل و نقل و زمان ترانزيت كالا از قشم كاهش يافته و منافع اقتصادي و ثبات سياسي پيدا ميكند و قيمت تمام شده كالا و خدمات به دليل وجود شبكه حمل و نقل ريلي و جادهاي كاهش خواهد يافت.از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
حمایت 189 معتبره بنابراین فردا ممکنه مثبت معامله بشه که برای پس فردا سیگنال خرید ایجاد شود....اما اینکه کوتاه مدت چه شود چون نداشتم اینروزها بررسی بیشتر نکردم ....ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد
نظر
نظر