کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سخنی در باب آذراب و فاراک نیست و یا کسر شان است که در این مقوله حرفی زده شود
هرچند بعضی ها را بمذاق خوش نیاید ولی گفتنی محتوای پر مغز میطلبد که این دو طفل مادر مرده فاقد آنند
صدرا را سخن زیاد است ولی بهتر از اعتصام را نمیشناسم . ایین سخنوری را باید از او اموخت
صدرا 150 تومن حرفها دارد که رستم زد و گردنش کلفت شد و گرچه ریشش به پدر سهراب نمیماند و دارویش نوشداروییست که باید قبل از مجمع به سهامداران بی رمق خوراند
بهترین چنگال فاراک همینه
بهترین و محکمترین حمایت فاراک نیز مشخص شده
تشکیل یک مثلث دیاگونال و اشتباه خیلی تحلیلگران بر شکست حمایت مهم سهم
بنظر من سهم تا 195 پله اول توانایی رشد داره اما در سطح 175 تا 178 با مقاومت مدلاین چنگال مواجه خواهد شد
دلیل نوسان امروز شکست ضلع بالایی مثلث و تایید شکست بود
چارت سهم را در تاپیک بررسی روند گذاشتم
اگر 29 تیر که زمان برگزاری مجمع است ، یکروز قبل اقدام به خریداری سهام آن شرکت کنم ،سود سالیانه آن به سهام من تعلق میگیرد یا خیر ؟:-/8-|
به طور معمول 48 ساعت قبل از مجمع سهم نمادش بسته میشه و اگر شما قبل از اینکه نماد سهم برای برگزاری مجمع بسته بشه اقدام به خرید کنید عواید مجمع به شما تعلق می گیره
البته فاراک نمادش امروز بسته شده و به علت شمولیت ماده 141 قانون تجارت تقسیم سود نداره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر