ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

Holyعزیز ممنون از تحلیل خوبتون
    بنظر شما فاراک براحتی سقف کانال فعلی رو میتونه بشکنه؟
    من سهمو از 190 دارم و حتی در صعود قبلی تا 250 خالی نکردم و منتظر رسیدن سهم به اهداف بالای 300 هستم.

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3038

سپاسگزارم دكتر جان
      درصورت امكان عنايت فرماييد وزمان رسيدن به تارگت 340را هم بفرماييد.پيشاپيش سپاسگزارم

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        سپاسگزارم دكتر جان
        درصورت امكان عنايت فرماييد وزمان رسيدن به تارگت 340را هم بفرماييد.پيشاپيش سپاسگزارم

با توجه به اینکه دامنه نوسان حدود 6-7 ماه است افزایش یافته توقع داریم نیمه دوم پترن زودتر به هدف برسد چون مجموعا 18 ماه این پترن زمان نیاز داشته که 8 ماهش با دامنه نوسان 4% و 10 ماه با دامنه نوسان کمتر بوده که این مقداری بر دقت زمان بندی تاثیر گذار است ،از طرفی اگر قصد ما مشخص کردن انتهای یک موج باشد(مثلا هدف موج 5 در فاراک) از سقف و کفهای زیادی میتوان کمک گرفت که این دقت را زیاد مینماید ولی مشخص کردن زمان رسیدن به یک قیمت مشخص مثل 340 تومن کار بسیار دشواری است و بعضی مواقع ناممکن ولی چون اینجا این پترن هارمونیک وجود داشت این کار ممکن شد ولی قطعا با توضیحات بالا که خدمتتون عرض کردم از دقت کار کاسته خواهد شد .....
        طیب عزیز با توجه به اینکه شکل فوق یک الگو هارمونیک با دو بازوی برابر قیمتی دارد توقع این است (البته نه قطعا ،بلکه احتمال دارد )این الگو هارمونی زمانی هم داشته باشد و از انجایی که برای شکل گیری هر بازو 8 ماه زمان لازم است و 5 ماه آن طی شده لذا حدود حداکثر سه ماه دیگر توقع داریم این پترن تکمیل شود و در مجموعت تصور بنده بر این است زمانی حدود 3-3.5 ماه بتوانیم نه تنها به قیمت 340 که به اولین هدف ما با قیمت 365-375 برسیم .
        البته یک مقدار که از زمان بگذرد و زیرموج 3 و 4 تکمیل شد ،آن زمان با دقت بیشتری هدف نهایی و زمانی موج 5 را خدمتتان عرض خواهم کرد ........
        ارادتمندم
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
          Holyعزیز ممنون از تحلیل خوبتون
          بنظر شما فاراک براحتی سقف کانال فعلی رو میتونه بشکنه؟
          من سهمو از 190 دارم و حتی در صعود قبلی تا 250 خالی نکردم و منتظر رسیدن سهم به اهداف بالای 300 هستم.
          سلام پانی عزیز
          بنده هم از تحلیل خوب جنابعالی سپاسگزارم ،
          خدمتتون عرض کنم طبق موج شماری که خدمتتون ارائه دادم سهم در زیر موج سوم قرار دارد و احتمال میدم تا حدود 320-340 هم در این زیر موج باقی بماند و اما از خصوصیات موج سوم که در تعریف آن آمده اینستکه موج سوم موجی است که در آن به سادگی تمام مقاومتهای افقی و خطوط روند داخلی و گپها و ... به خواهد شکست ،حال با توجه به مقاومت موجود در این محدوده امکان دارد در این نقطه مقداری تعلل یا بازگشت کوچکی نیز وجود داشته باشد (که این اتفاقات به جو بازار در آن روز بستگی دارد) ولی در مجموع بنده به شکست سقف کانال و رسیدن به حداقل هدف اولی که در نمودار مشخص کردم معتقدم.
          موفق باشید

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3038

دكتر جان بسيار سپاسگزارم
            از تحليهايتان لذت ميبرم

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
              دكتر جان بسيار سپاسگزارم
              از تحليهايتان لذت ميبرم
              اختیار دارین طیب عزیز ،شما بسیار به بنده محبت دارین ،سپاسگزارم

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

استاد هولي سلام سپاسگزارم از تحليل جامع شما مي خواستم بدونم بازگشايي صدرا با اطلاعاتي كه دوستمان در خصوص تعديل دادند مي تواند در اين تسريع اين روند تاثير گذار باشد يا نه يا تكنيكال اولويت دار به حاشيه سازي هاي صدرا

نظر

• amir3236
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 266

شاخص محصولات فلزی که فاراک و فاذر داخل آن قراردارند. شاخص ضلع ميانی چنگال را به سمت بالاشکسته که حجم معاملات فاراک وفاذر بیانگرآن بود.شاخص رشد خوبی را خواهد کرد .فاذر وفاراک خريدنی هستند.

نظر

• عادل
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 82

سلام
                    میخوام این سهم رو به سبدم اضافه کنم ولی دقیقا نمیدونم زمان ورود به این سهم کی هست؟:-s
                    ممنون میشم از راهنمایی تون
                    [SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                      استاد هولي سلام سپاسگزارم از تحليل جامع شما مي خواستم بدونم بازگشايي صدرا با اطلاعاتي كه دوستمان در خصوص تعديل دادند مي تواند در اين تسريع اين روند تاثير گذار باشد يا نه يا تكنيكال اولويت دار به حاشيه سازي هاي صدرا
                      سلام محسنی عزیز
                      نه تنها صدرا و فاراک و فاذر همگروه میباشند بلکه صدرا عنوان لیدر گروه را نیز یدک میکشد(البته سوای این مطلب که بعضا صدرا لیدر کل بازار نیز میشود)بنابر این قطعا روند صدرا به عنوان سرگروه بر نحوه عملکرد فاراک موثر خواهد بود ،اما در کنار این مطلب تکنیکال بطور اعم و الیوت بطور اخص حاصل مس سایکولوژی یا روانشناسی توده ها ست و این امواج و شمارش ها چیزی نیست جز سیکلهای تغییر ذهنیت عموم سرمایه گذاران از بد بینی به خوش بینی و از خوش بینی به بد بینی و اهداف این شمارشها نیز چیزی جز پیش بینی هیجانات بازار نخواهد بود ..........
                      فقط این بین نکته ایی میماند و آن اینکه هر چقدر بازار عمق بیشتری داشته باشد توقع تحقق اهداف تکنیکال بالا میرود و دلیل آن اینستکه دیگر یک فرد حقیقی قوی یا یک شرکت حقوقی توان تحمیل اراده خودبر جمع را نخواهد داشت در نتیجه اتفاقی که در بازار رخ میدهد برایند تصمیمات سرمایه گذاران است و نتیجه مستقیم عامل اصلی پیدایش بازار یا همان عرضه و تقاضاست و در چنین بازاری تکنیکال و الیوت به خوبی عمل خواهد کرد ولی هرقدر از عمق بازار کاسته شود و یک فرد یا یک شرکت توان تاثیر بر سرنوشت یک سهم را پیدا نماید به تبع از کارایی تکنیکال کاسته خواهد شد ..........
                      موفق باشید

نظر

• rojan
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 581

با سلام و شب بخیر

جناب دکتر holy
                        من فاراک دارم بسیار و طبق فرمایشات شما با ان میمانم
                        خدا را شکر توی سابت دکتر داریم که تارگتهای گفته شده قلب مرا نشانه نگیرند.
                        :D
                        آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• rojan
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 581

جناب holy

هنوز همانطو ر که قبلا گفتم میلیون میلیون توی حسابم پول است:D:">
                          اگر شما هم سهم خاصی مد نظرتان است سراپا گوشم

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1113

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                            با سلام و شب بخیر

جناب دکتر holy
                            من فاراک دارم بسیار و طبق فرمایشات شما با ان میمانم
                            خدا را شکر توی سابت دکتر داریم که تارگتهای گفته شده قلب مرا نشانه نگیرند.
                            :D
                            در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                            جناب holy

هنوز همانطو ر که قبلا گفتم میلیون میلیون توی حسابم پول است:D:">
                            اگر شما هم سهم خاصی مد نظرتان است سراپا گوشم

درود بر شما روژان عزیز
                            حقیقت امر این است این سهم در مسیر صعود با مقاومتها مختلفی نیز درگیر خواهد شد که با توجه به جو بازار روز بعضی را با کاهش قیمت مختصر ،بعضی را تعلل زمانی و بعضی را نیز مستقیما خواهد شکست و به اعتقاد بنده هیچ کدام از این مقاومتها ارزش نوسانگیری ندارد چون از طرفی احتمال افت چندانی برایشان متصور نیستم و از طرفی احتمال جاماندن از سهم وجود دارد ولی به اعتقاد بنده اولین مقاومتی که واقعا ارزش نوسانگیری دارد محدوده 320-340 میباشد که تقریبا معادل هدف زیر موج سوم است و بعد از آن توقع افت قیمت جهت موج چهارم وجود دارد ،در این موقعیت به اعتقاد من دوستانی که اهل نوسانگیری هستند میتوانند اقدام کنند ولی بعد از اتمام زیر موج 4 سهم برای صعود نهایی آماده میشود و اما هدف صعود را هم به اعتقاد من در مرحله اول همان 365-375 در نظر بگیریم و پس از فتح این هدف چشم به هدف بعد خواهیم داشت ،البته جنابعالی که سهم را دارید و خدارو شکر در سود هستید که هیچ و برایتان آرزوی سود بیشتر دارم ، روی سخنم با عزیزانیست که تازه میخواهند وارد سهم بشوند ،این دوستان نه در مورد صرفا فاراک در مورد تمام سهام معرفی شده همیشه هدفشان را هدف اول در نظر بگیرند و بعد از رسیدن به هدف اول آن زمان دیدگاهشان را بر مبنای شرایط بازار به هدف دوم منتقل نمایند ،این کار باعث میشود از طرفی هدف دردسترستر و ملموستر باشد و از طرف دیگر تعلل سهم در بین راه که در خیلی از موارد اجتناب ناپذیر است باعث خستگی و دل زدگیشان از سهم نمیشود .......
                            اما در ارتباط با سهم جدید ،با توجه به اینکه فاراک و فاذر را در موج سوم میبینم اگر درصد تجهیزاتی در سبدتان زیاد نیست به اعتقاد من رشد خوبی خواهند داشت .

موفق باشید

نظر

• rojan
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 581

یادم باشد در انتظار دوست بنشینم بیگانه همیشه خسته است
                              یادم باشد در انتظار او بنشینم او همیشه هست همیشه مهر با ن است

تشکر واقعا کافی نبود

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

اگر فاراک موفق به شکست باند 282-280(سقف کانال و 161.8 فیبوی ext موج قبل) شود دیگه با اهداف زیر 300 هم راضی نمیشه>:D<

نظر

در حال کار...
                                X