در اصل توسط نوسترداموس پست شده است
View Post
ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postمهلت استفاده از حق تقدم تا چه تاریخیه؟
تا 6 مرداد مهلت داره.
همونطور که انتظار میرفت و قبلا هم دلایل آن گفته شده بود در اوایل مهلت حق تقدم بالاتر از قیمت خود سهم بود ولی کم کم با نزدیک شدن به پایان مهلت این فاصله کمتر و حتی احتمالا حق پایینتر از سهم قرار خواهد گرفت الان هم تقریبا هم قیمت شدند.
یک نکته را هم در نظر بگیرید که با توجه به در پیش بودن مجمع فاراک و توقف نماد برای ان حق تقدم هم متوقف میشود درصورتی که قصدتان نوسان است اگر تمدید نشود ان را مد نظر قرار دهید.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/07/05, 22:18.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
فاراک در موقعیت حساسی قرار دارد چون به محدوده مقاومتی 130 تا 134 رسیده و از قبل هم مشخص بود در این محدوده با حجم معاملات بالا مواجه خواهد شد چون هر چه مقاومت قوی تر باشد عرضه های سنگین تری رخ خواهد داد البته مقاومت محکم پیش روی قیمت به این معنی نیست که قیمت توانای عبور از آن را نخواهد اداشت بلکه بدین معنی است که جبهه خرید با دژهای مقاومتری مواجه خواهد شد و باید با قدرت بیشتری وارد میدان شود که البته جبهه خرید هم پر قدرت نشان داد .
به هر صورت در معاملات چهارشنبه هر دو جبهه خرید و فروش با قدرت وارد میدان شدند و حجم معاملات سنگین نتیجه و تایید کننده همین موضوع است .
البته چهارشنبه نهایتا مشخص نشد برتری با کدام جبهه است و باید طی روزهای پیش رو اوضاع را پیگیری کرد چنانچه موج صعودی بتواند بالای 135 تثبیت شود مقاومت قابل توجه بعدی در محدوده 147 تا 150 خواهد بود ودر صورتی که راه اصلاح در پیش گرفته شود معتقدم این اصلاح نهایتا تا محدوده 120 ادامه خواهد داشت.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postفاراک در موقعیت حساسی قرار دارد چون به محدوده مقاومتی 130 تا 134 رسیده و از قبل هم مشخص بود در این محدوده با حجم معاملات بالا مواجه خواهد شد چون هر چه مقاومت قوی تر باشد عرضه های سنگین تری رخ خواهد داد البته مقاومت محکم پیش روی قیمت به این معنی نیست که قیمت توانای عبور از آن را نخواهد اداشت بلکه بدین معنی است که جبهه خرید با دژهای مقاومتری مواجه خواهد شد و باید با قدرت بیشتری وارد میدان شود که البته جبهه خرید هم پر قدرت نشان داد .
به هر صورت در معاملات چهارشنبه هر دو جبهه خرید و فروش با قدرت وارد میدان شدند و حجم معاملات سنگین نتیجه و تایید کننده همین موضوع است .
البته چهارشنبه نهایتا مشخص نشد برتری با کدام جبهه است و باید طی روزهای پیش رو اوضاع را پیگیری کرد چنانچه موج صعودی بتواند بالای 135 تثبیت شود مقاومت قابل توجه بعدی در محدوده 147 تا 150 خواهد بود ودر صورتی که راه اصلاح در پیش گرفته شود معتقدم این اصلاح نهایتا تا محدوده 120 ادامه خواهد داشت.در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
نظر
-
شناور سهم هرروز داره کم میشه
در روزهای قبل فرهنگیان بیشتر خریدهارو انجام داده و امروز هم از مجموع 1میلیون و 90 هزار سهمی که معامله شد 1 میلیون سهم رو خرید!
جالب اینجاست که وقتی صف میکنه فوری چند میلیون میزاره صف خرید
باید دید تا کجا ادامه دارهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postخب اگه ما تارگت 110-90 تومن شما رو قبول کنیم چه چیزی عاید سهامدار شده ؟
با قیمت 90 تومنی سهم،حق تقدمش چقدر قیمت میخوره ؟
اصلا میگیم حقش بشه 1 ریال،دیگه پایین تر که نمیشه
شما اگه باشی،وقتی قیمت سهم 90 تومنه،حقش رو میخری که 100 هم واریزی میخواد یا خود سهم رو
الآن صحبت تعدیل سود هم هست
ولی با ندید گرفتن این مورد هم نمیشه به تارگت مورد نظر شما فکر کرد
چون با شرایط بنیادی هم خوانی نداره
گروه تجهیزات به زودی یک موج صعودی قوی رو شروع میکنند
به نظر من قیمت بازگشایی بدون در نظر گرفتن تعدیل سود حدود 140 تومنه
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postفاراک ان زمان یک بازگشایی عالی داشت در واقع فرصت خروج خوبی بود البته ما تکنیکیها به تارگتمان باید ایمان داشته باشیم مثلا الان درمورد صدرا حواشی زیاد است اما من به صعود سهم ایمان دارم فاراک اون اصلاح قیمت ایده ال را بعد از افزایش سرمایه داشت شما پیشبینی خوبی از بازگشایی سهم داشتین اما یک تکنیکی باید تارگت 110 تومانیش را هم در نظر میگرفت b-)
نظر بنده با توجه به شرایط بنیادی بود و نظر شما با توجه به وضعیت تکنیکال سهم
البته من به دنبال بهانه نیستم
به هر حال سهم به تارگت اعلامی شما رسید
و خب مهم اینه که رسید
در مورد بازگشایی نظر من درست بود و در ادامه،نظر شما
در ضمن در مورد صدرا هم نظریم
شاد باشیدآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/07/11, 10:25.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
با توجه به مجمع روز چهارشنبه در پایان معاملات روز دوشنبه این هفته فاراک و حق تقدم ان متوقف میشوند و دوستانی که احیانا حق تقدم را برای نوسان خریده اند این نکته را مورد توجه قرار دهند.
مهلت حق تقدم هم تا 6مرداد است که 6مرداد میافته جمعه یعنی عملا در 4مرداد متوقف میشود.
البته اینها در صورتیست که حق تقدم تمدید نشه که در صورت تمدید متفاوت خواهد بود.
من که خودم اخرین بار حق هارو که در 30 خریدم بخشی رو با 13 14 درصد سود چهارشنبه رد کردم به علت بدهکاری و مابقی رو هم این هفته با توجه به شرایط میفروشم.
از روزی که حق تقدم بازشده تقریبا بالای 60درصد ازش سود گرفتم!;)
البته با حدود 15 الی 20 درصد سرمایه وارد شدم و خیلی سنگین نبود!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postفرهنگیان دیروز هم بیشتر فاراک رو خریده و از مجموع 2.6میلیون معامله 2.2میلیون رو خریده
این کمدت بازار فروشنده بوده و فرهنگیان خریدار;)قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در خصوص بازگشایی سهم بعد از افزایش سرمایه دیدم مجدد مباحثی مطرح شده به عرض برسونم که در تاریخ 3خرداد که همه بازار به نتیجه مذاکرات بغداد خوشبین بود و باعث شده بود که انروز تقریبا اکثر سهم های بازار صف خرید باشند و حتی خودروییها هم صف خرید بودند که بازشدن فاراک در ان جو طبیعی بود که خوب باشد و قیمت تئوریک و سربه سر بعد از افزایش سرمایه که 131تومان میشد با حدود 18درصد رشد بازشد و در قیمت 1561ریال بلافاصله بعد از بازشدن صف خرید 5میلیونی شد.
اما پنجشنبه و جمعه با مشخص شدن نتیجه مذاکرات که ناامید کننده و به دور از انتظار بازار بود(با توجه به صف خرید سهم ها)شنبه با بازشدن بازار اکثر سهم ها به صف فروش رفتند و فاراکی که با 5میلیون صف خرید چهارشنبه روبرو بود با صف فروش شروع شد همچنین سهم هایی مانند سایپا که چهارشنبه صف خرید بودند شنبه با صف فروش مواجه بودند.
این روند افت بازار ادامه داشت و حتی فاراک تا 110تومان هم افت کرد.
بنابراین علت بازشدن بالای فاراک و صف خرید ان خوشبینی بازار به مذاکرات بود که اگر بازار حالت متعادل داشت احتمالا در همان حدود 131 تومان تئوریک و کمی بالاتر بخاطر تعدیل بازمیشد. و صف فروش فردای روزکاری ان و افت به قیمت 110 مذاکرات بود که بیشتر سهم های بازار اینچنین شدند.
منتها نکته ای که وجود دارد این است که فرهنگیان از مدتی پیش شروع به خریدهای سنگین نموده و ان افت تا حد زیادی جبران شده است و الان هم که قیمت به بالای قیمت تئوریک روز بازشدن رسیده است.
البته قبل از افزایش هم خریدهای خوبی داشت ولی بیشتر در منفی میخرید که مدتیست سهم را صف خرید میکند و خودش هم در صف میره.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
نظر