دوستان تحلیلی از این سهم ارائه بفرمایید .. هدف اول 248
ماشين سازي اراك ( فاراك )
Collapse
X
-
حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x
-
در اصل توسط mehdi tanha پست شده است View Postدوستان تحلیلی از این سهم ارائه بفرمایید .. هدف اول 248
پیک قیمتی سهم 290 تومن بوده که در فروردین ماه 90 بهش رسیده
اگر افزایش سرمایه رو اعمال کنیم
290 تبدیل میشه به 241 تومن
با در نظر گرفتن فاکتور رشد 3 درصدی بالای سقف یا پایین کف قیمتی
تثبیت سهم بالای 250 تومن یعنی ورود سهم به یک فاز جدید صعودی با هدف اولیه 300 تومن
عملکرد شرکت در زمینه سودآوری و کاهش هزینه های مالی بسیار عالی بوده
روند رو به رشد سودآوری برای سال آینده هم پیش بینی میشه
در گزارش 12 ماهه انتظار سود 500 ریالی رو دارمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدوست گرامی
پیک قیمتی سهم 290 تومن بوده که در فروردین ماه 90 بهش رسیده
اگر افزایش سرمایه رو اعمال کنیم
290 تبدیل میشه به 241 تومن
با در نظر گرفتن فاکتور رشد 3 درصدی بالای سقف یا پایین کف قیمتی
تثبیت سهم بالای 250 تومن یعنی ورود سهم به یک فاز جدید صعودی با هدف اولیه 300 تومن
عملکرد شرکت در زمینه سودآوری و کاهش هزینه های مالی بسیار عالی بوده
روند رو به رشد سودآوری برای سال آینده هم پیش بینی میشه
در گزارش 12 ماهه انتظار سود 500 ریالی رو دارمدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام بهنام جان. به نظرم که داره همون گفته ی جنابعالی اتفاق می افته م سهم داره می ره بالای 250 تومن...
باید عرض کنم که این سهم وضعیت بنیادیش واقعا عالیه
سود 167 ریالی رو رسونده به 720 ریال ( البته افزایش سرمایه رو فاکتور بگیرید)
ولی یه نکته ای اینجا هست
پیک قبلی در فروردین ماه 90 با سود 167 ریالی سهم بود
سال 89 هم 240 ریال سود ساخته بود
همون 240 ریال رو هم بگیریم
سود سه برابر شده
ولی قیمت همونه که بود
تازه شده حدود 250
یعنی 300 قبل از افزایش سرمایهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط sofia پست شده است View Postدوستان شرکت هنوز مبلغ حق های فروخته شده را نمیده من به کجا میتونم اعتراض کنم ممنون می شم جواب بدهید
دوستان بنده بیش از یک ماهه که پولشون رو گرفتن
این برای کمتر از 100000 حق تقدم بوده
تازه یکی از دوستان که بیش از 100000 تا داشت زودتر از بقیه گرفت
با این شماره (امور سهام شرکت) تماس بگیرید و شماره شبای یکی از حساباتون رو بهشون بگین تا پول رو واریز کنن
2172105-6 0861آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/02/05, 11:56.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
یه تحلیلگر تو سایت بورکس هست بنام اقای ... ایشون روز سهشنبه تخلیه کرد فاراک و و اونجا گفت بخاطر پیش بینی کمتر از 300خروج کردن ولی ... در جای دیگه میگن که به خاطر گردش اخر ماهشون تخلیه کردن فا اک و وتازه میگن این خبر زیاد موثق نیست و مخصوثا این تعدیلو منفی اعلام کردن بعدا مثبت میشه و... و خیلی تایید دارن که همچنان سهم رانگهداری کنیم و سهامداری کنیم و در منفی نفروشیم ...من با این حرف اخری موافقم که در منفی خارج نشیم ... ولی یه سووال برام مظرحه ایشون که تحلیگر خوبی هستن کاش کمی انصاف هم داشتن ووقتی خروج میکردن حقیقت رو میگفتن که به خاطر پیش بینی خارج شدن نه گردش حساب شاید ما هم اینقدر ضصرر نمیکردیم و همان موقع خارج میشدیم و ...نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم چون بازم تحلیل جدید ایشون و خوندم و بنطرم حرفاشون با عملشون متناقض میاد
نظر
-
در اصل توسط arinoos پست شده است View Postیه تحلیلگر تو سایت بورکس هست بنام اقای ... ایشون روز سهشنبه تخلیه کرد فاراک و و اونجا گفت بخاطر پیش بینی کمتر از 300خروج کردن ولی ... در جای دیگه میگن که به خاطر گردش اخر ماهشون تخلیه کردن فا اک و وتازه میگن این خبر زیاد موثق نیست و مخصوثا این تعدیلو منفی اعلام کردن بعدا مثبت میشه و... و خیلی تایید دارن که همچنان سهم رانگهداری کنیم و سهامداری کنیم و در منفی نفروشیم ...من با این حرف اخری موافقم که در منفی خارج نشیم ... ولی یه سووال برام مظرحه ایشون که تحلیگر خوبی هستن کاش کمی انصاف هم داشتن ووقتی خروج میکردن حقیقت رو میگفتن که به خاطر پیش بینی خارج شدن نه گردش حساب شاید ما هم اینقدر ضصرر نمیکردیم و همان موقع خارج میشدیم و ...نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم چون بازم تحلیل جدید ایشون و خوندم و بنطرم حرفاشون با عملشون متناقض میاد
بنده می دونستم که ایشون تا 270 رو تضمین کرده بودن...جناب خودشکوفایی هم به این موضوع اشاره داشتند...به همین دلیل هم در تاپیک اداف خروج رو به عهده ی خود دوستان گذاشتیم...به نظر من زمان ورود به یک سهم و خروج از اون خیلی مهمه...کاری به ایشون ندارم اما در بازار بورس، خودتون باید تحلیل کنید...بنیادی بررسی، تکنیکالی خرید و حد ضرر بگذارید...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط arinoos پست شده است View Postدرسته حق باشماست فقط خرده گرفتن مت ابن بود که کاش حقیقت و میگفتن فقط همین وگرنه من خودم به اشتباه خودم واقفم ...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
من هم با علم به مقاومت 270 فاراک ترجیح دادم باش بمونم.. هیجان زده نشید دوست عزیز... فاراک سقوطی که شما فکر می کنید نخواهد داشت... وقتی امروز حقوقی رو 265 کلی از سهام رو جمع کرد یه پیام به بازار می داد: این سهم حامی داره... قبلا هم روزانه و آهسته آهسته فاراک رو بالا آورده بود.. مطمئنم بالاتر از 300 هم خواهد برد..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
استاد عزیز ... من امروز خواستم ردش کنم بره ...اما دوستم نزاشت گفت نمیخوام ضررکنم و... گروهیم معتقدن که تا212 افت میکنه شایدم پایین تر ...اون شبم کهنه سوار عزیز و کلی اذیت کردم شرمندشم ...فاذر امروز خیلی خوب عمل کرد صفش جمع د خود فاراک هم حقوقیش خرید کردن ازش ... ولیکن فاراک صف فروش ووسرخ بود همچنان ...چی بگم والا ...
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postمن هم با علم به مقاومت 270 فاراک ترجیح دادم باش بمونم.. هیجان زده نشید دوست عزیز... فاراک سقوطی که شما فکر می کنید نخواهد داشت... وقتی امروز حقوقی رو 265 کلی از سهام رو جمع کرد یه پیام به بازار می داد: این سهم حامی داره... قبلا هم روزانه و آهسته آهسته فاراک رو بالا آورده بود.. مطمئنم بالاتر از 300 هم خواهد برد...
نظر
نظر