ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdi tanha
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 86

دوستان تحلیلی از این سهم ارائه بفرمایید .. هدف اول 248
    حیوانات بیگناه را حمایت کنید...برای کمک به نگهداری از حیوانات آسیب دیده و بی سرپناه www.Cal.ir :x

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط mehdi tanha پست شده است View Post
      دوستان تحلیلی از این سهم ارائه بفرمایید .. هدف اول 248
      دوست گرامی
      پیک قیمتی سهم 290 تومن بوده که در فروردین ماه 90 بهش رسیده
      اگر افزایش سرمایه رو اعمال کنیم
      290 تبدیل میشه به 241 تومن
      با در نظر گرفتن فاکتور رشد 3 درصدی بالای سقف یا پایین کف قیمتی
      تثبیت سهم بالای 250 تومن یعنی ورود سهم به یک فاز جدید صعودی با هدف اولیه 300 تومن
      عملکرد شرکت در زمینه سودآوری و کاهش هزینه های مالی بسیار عالی بوده
      روند رو به رشد سودآوری برای سال آینده هم پیش بینی میشه
      در گزارش 12 ماهه انتظار سود 500 ریالی رو دارم
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

امروز موفق شد پیک قبلی خودش که محدوده 2400 تومان بود را بشکند . از لحاظ موج شماری سهم در موج 5 صعودی قرار دارد که با توجه به کوچک بودن موج 5 انتظار رشد زیادی نمی رود .

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          دوست گرامی
          پیک قیمتی سهم 290 تومن بوده که در فروردین ماه 90 بهش رسیده
          اگر افزایش سرمایه رو اعمال کنیم
          290 تبدیل میشه به 241 تومن
          با در نظر گرفتن فاکتور رشد 3 درصدی بالای سقف یا پایین کف قیمتی
          تثبیت سهم بالای 250 تومن یعنی ورود سهم به یک فاز جدید صعودی با هدف اولیه 300 تومن
          عملکرد شرکت در زمینه سودآوری و کاهش هزینه های مالی بسیار عالی بوده
          روند رو به رشد سودآوری برای سال آینده هم پیش بینی میشه
          در گزارش 12 ماهه انتظار سود 500 ریالی رو دارم
          سلام بهنام جان. به نظرم که داره همون گفته ی جنابعالی اتفاق می افته م سهم داره می ره بالای 250 تومن...
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
            سلام بهنام جان. به نظرم که داره همون گفته ی جنابعالی اتفاق می افته م سهم داره می ره بالای 250 تومن...
            درود بر شما
            باید عرض کنم که این سهم وضعیت بنیادیش واقعا عالیه
            سود 167 ریالی رو رسونده به 720 ریال ( البته افزایش سرمایه رو فاکتور بگیرید)
            ولی یه نکته ای اینجا هست
            پیک قبلی در فروردین ماه 90 با سود 167 ریالی سهم بود
            سال 89 هم 240 ریال سود ساخته بود
            همون 240 ریال رو هم بگیریم
            سود سه برابر شده
            ولی قیمت همونه که بود
            تازه شده حدود 250
            یعنی 300 قبل از افزایش سرمایه
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• sofia
              عضو عادی
              • May 2011
              • 170

دوستان شرکت هنوز مبلغ حق های فروخته شده را نمیده من به کجا میتونم اعتراض کنم ممنون می شم جواب بدهید

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط sofia پست شده است View Post
                دوستان شرکت هنوز مبلغ حق های فروخته شده را نمیده من به کجا میتونم اعتراض کنم ممنون می شم جواب بدهید
                دوست گرامی
                دوستان بنده بیش از یک ماهه که پولشون رو گرفتن
                این برای کمتر از 100000 حق تقدم بوده
                تازه یکی از دوستان که بیش از 100000 تا داشت زودتر از بقیه گرفت
                با این شماره (امور سهام شرکت) تماس بگیرید و شماره شبای یکی از حساباتون رو بهشون بگین تا پول رو واریز کنن

2172105-6 0861
                آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/02/05, 11:56.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

فاراک... هدف بریک اوت صعودی 276

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mkamyab
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 268

پیش بینی سال منتهی به 1392/12/29(حسابرسی نشده) 251 ریال

نظر

• arinoos
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 47

یه تحلیلگر تو سایت بورکس هست بنام اقای ... ایشون روز سهشنبه تخلیه کرد فاراک و و اونجا گفت بخاطر پیش بینی کمتر از 300خروج کردن ولی ... در جای دیگه میگن که به خاطر گردش اخر ماهشون تخلیه کردن فا اک و وتازه میگن این خبر زیاد موثق نیست و مخصوثا این تعدیلو منفی اعلام کردن بعدا مثبت میشه و... و خیلی تایید دارن که همچنان سهم رانگهداری کنیم و سهامداری کنیم و در منفی نفروشیم ...من با این حرف اخری موافقم که در منفی خارج نشیم ... ولی یه سووال برام مظرحه ایشون که تحلیگر خوبی هستن کاش کمی انصاف هم داشتن ووقتی خروج میکردن حقیقت رو میگفتن که به خاطر پیش بینی خارج شدن نه گردش حساب شاید ما هم اینقدر ضصرر نمیکردیم و همان موقع خارج میشدیم و ...نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم چون بازم تحلیل جدید ایشون و خوندم و بنطرم حرفاشون با عملشون متناقض میاد

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط arinoos پست شده است View Post
                        یه تحلیلگر تو سایت بورکس هست بنام اقای ... ایشون روز سهشنبه تخلیه کرد فاراک و و اونجا گفت بخاطر پیش بینی کمتر از 300خروج کردن ولی ... در جای دیگه میگن که به خاطر گردش اخر ماهشون تخلیه کردن فا اک و وتازه میگن این خبر زیاد موثق نیست و مخصوثا این تعدیلو منفی اعلام کردن بعدا مثبت میشه و... و خیلی تایید دارن که همچنان سهم رانگهداری کنیم و سهامداری کنیم و در منفی نفروشیم ...من با این حرف اخری موافقم که در منفی خارج نشیم ... ولی یه سووال برام مظرحه ایشون که تحلیگر خوبی هستن کاش کمی انصاف هم داشتن ووقتی خروج میکردن حقیقت رو میگفتن که به خاطر پیش بینی خارج شدن نه گردش حساب شاید ما هم اینقدر ضصرر نمیکردیم و همان موقع خارج میشدیم و ...نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم چون بازم تحلیل جدید ایشون و خوندم و بنطرم حرفاشون با عملشون متناقض میاد
                        با سلام و عرض ادب و احترام
                        بنده می دونستم که ایشون تا 270 رو تضمین کرده بودن...جناب خودشکوفایی هم به این موضوع اشاره داشتند...به همین دلیل هم در تاپیک اداف خروج رو به عهده ی خود دوستان گذاشتیم...به نظر من زمان ورود به یک سهم و خروج از اون خیلی مهمه...کاری به ایشون ندارم اما در بازار بورس، خودتون باید تحلیل کنید...بنیادی بررسی، تکنیکالی خرید و حد ضرر بگذارید...

نظر

• arinoos
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 47

درسته حق باشماست فقط خرده گرفتن مت ابن بود که کاش حقیقت و میگفتن فقط همین وگرنه من خودم به اشتباه خودم واقفم ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط arinoos پست شده است View Post
                            درسته حق باشماست فقط خرده گرفتن مت ابن بود که کاش حقیقت و میگفتن فقط همین وگرنه من خودم به اشتباه خودم واقفم ...
                            ...بازار داره در خصوص فاراک اشتباه می کنه و حقوقی فاراک هم همینطور بیکار نمی شینه که سهمش دچار افت بشه...باید منتظر واکنش بازار و حقوقی این سهم موند...

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

من هم با علم به مقاومت 270 فاراک ترجیح دادم باش بمونم.. هیجان زده نشید دوست عزیز... فاراک سقوطی که شما فکر می کنید نخواهد داشت... وقتی امروز حقوقی رو 265 کلی از سهام رو جمع کرد یه پیام به بازار می داد: این سهم حامی داره... قبلا هم روزانه و آهسته آهسته فاراک رو بالا آورده بود.. مطمئنم بالاتر از 300 هم خواهد برد...
                              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                              (نيچه)

نظر

• arinoos
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 47

استاد عزیز ... من امروز خواستم ردش کنم بره ...اما دوستم نزاشت گفت نمیخوام ضررکنم و... گروهیم معتقدن که تا212 افت میکنه شایدم پایین تر ...اون شبم کهنه سوار عزیز و کلی اذیت کردم شرمندشم ...فاذر امروز خیلی خوب عمل کرد صفش جمع د خود فاراک هم حقوقیش خرید کردن ازش ... ولیکن فاراک صف فروش ووسرخ بود همچنان ...چی بگم والا ...

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                                من هم با علم به مقاومت 270 فاراک ترجیح دادم باش بمونم.. هیجان زده نشید دوست عزیز... فاراک سقوطی که شما فکر می کنید نخواهد داشت... وقتی امروز حقوقی رو 265 کلی از سهام رو جمع کرد یه پیام به بازار می داد: این سهم حامی داره... قبلا هم روزانه و آهسته آهسته فاراک رو بالا آورده بود.. مطمئنم بالاتر از 300 هم خواهد برد...

نظر

در حال کار...
                                X