ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    ذوب در شرایط بازار منفی از محدوده 165 تا 200 رشد کرده .
    از نظر بنیادی همه میدونن که وضعیت شرکت خراب هست .
    فقط بحث افزایش سرمایه از تجدید دارایی هست که از 2 سال پیش قرار بوده بده و به تازگی مدیرعامل هم مجدد شایعات را تکذیب کرد
    سهم ارزنده هست و قیمت خوبی داره . ولی در شرایط فعلی بهتره کسانی که رو سودن بفروشن و سهام هایی که 30 تا 50 % ریختن بخرن
    نظر شخصی
    سلام،

کلی عرض می کنم و منظورم سهم خاصی نیست،

اینکه بگوئیم فلان سهم 20% رشد کرده بفروشیم و سهمی که 30% افت کرده بخریم یک اشتباه مبتدیانه است،

سهمی را بایستی خرید که روند صعودی دارد و از لحاظ تکنیکی و بنیاد جای برای رشد دارد،

بازار سال 91 و نیمه 92 را در نظر بگیرد، اگر تریدری با این تفکر که سهامی که رشد کرده اند (رشد در حد 20-30%) را بفروشم و سهام رشد نکرده را بخرم چقدر از صعود های خیره کننده جا می ماند (بازدهی های 400-500%). (از جمله خودم).

به قول یکی از کاربران بایستی سوار قطار در حال حرکت شد

صرفا نظر شخصی است، و نظر شما هم قابل احترام است.
    آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2015/06/10, 21:58.
    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• AVINAR
      عضو عادی
      • Nov 2014
      • 125

در این بازار مزخرف ، ذوب جزو اندک سهم هایی است که گارد صعودی بسیار زیبایی به خود گرفته و با توجه به افزایش سرمایه اعلام شده از سوی هیات مدیره در صورت های مالی این شرکت، قطعا این نماد روزهای طلایی در انتظارش می باشد.................معاملات روز چهارشنبه نشان دهنده این بود که این سهم تمایلی به اصلاح ندارد و پیش بینی می گردد در حمله مجدد به سمت 200 تومان با اقتدار از آن عبور کند................در این صورت روز شنبه آخرین فرصت خرید ذوب در این قیمت های رویایی خواهد بود...................

نظر

• mtabib
        عضو عادی
        • May 2013
        • 70

تحلیلها و برداشتهای اینجانب بدون اشتباه نیست

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

به نقل از همسایه...دیوار به دیوار..............
          درود بر دوستان

یه سری میگن هنوز هزینه استهلاک ثبت نکرده جوابش اینه که هنوز افزایش سرمایه نداده تا هزینه استهلاک ثبت کنه

یه سری هم میگن درصد ش معلوم نیست شاید کمتر باشه جوابش اینه که کمتر نمتونه بده چون طبق استاندارد حسابداری هر طبقه ی از دراییها که میخوان تجدید ارزیابی بدن شامل کل اون طبقه میشه مثلا الان ماشین الات تجدید کرده باید کل ش انجام بده
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• AVINAR
            عضو عادی
            • Nov 2014
            • 125

در اصل توسط AVINAR پست شده است View Post
            در این بازار مزخرف ، ذوب جزو اندک سهم هایی است که گارد صعودی بسیار زیبایی به خود گرفته و با توجه به افزایش سرمایه اعلام شده از سوی هیات مدیره در صورت های مالی این شرکت، قطعا این نماد روزهای طلایی در انتظارش می باشد.................معاملات روز چهارشنبه نشان دهنده این بود که این سهم تمایلی به اصلاح ندارد و پیش بینی می گردد در حمله مجدد به سمت 200 تومان با اقتدار از آن عبور کند................در این صورت روز شنبه آخرین فرصت خرید ذوب در این قیمت های رویایی خواهد بود...................
            ذوب به زودي با اين قيمت ها خداحافظي مي كند.....................

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

aaa
              شماره عضويت: 8001
              عضو شده در: دوشنبه، 10 آبان 1389-18:10
              ذوب اهن در صورت تثبیت بالای 205 تومان رشد خوبی خواهد داشت
              بنظرم که سهم زیاد نمیتونه زیر 200 دوام بیاره و بزودی یه رشد خوب رو شروع میکنه
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                aaa
                شماره عضويت: 8001
                عضو شده در: دوشنبه، 10 آبان 1389-18:10
                ذوب اهن در صورت تثبیت بالای 205 تومان رشد خوبی خواهد داشت
                بنظرم که سهم زیاد نمیتونه زیر 200 دوام بیاره و بزودی یه رشد خوب رو شروع میکنه

زیاد جدی نگیرید از این نوع تحلیل ها زیاد دیدم !!!
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  زیاد جدی نگیرید از این نوع تحلیل ها زیاد دیدم !!!
                  داداش شما تو متنه بالا تحلیل میبنی.....صرفا یه اطلاع رسانی بود.....ذوب به خاطر تجدیدش میخرم...همون جور که تکمبا...فنوال خریدم.....بمونه اینجا یادگاری....ذوب....196..........23 خرداد 94.....................دور از جون جمع....تو فنوال وقتی ملت 760 70 میفروختن...گفتم...هر بلایی سرشون بیاد حقشونه.....تو ذوب هم همینه.....سهمو میاد 40 میفروشه....بعد ثبت بالا 80 میدوه دنبال سهم........امثال هر چی سود تپول کردم...خدا را شکر......از تجدید دارایی بود......................شپلی 150 مسخره میکردن....قرار بود بشه 100 الان 180...........کلا بازار عقلش کمه....چند روزه پیش میدیدن چه جوری حقیقی دونه درشت تو ولبهمن میخره...بازم میفروختن.....حالا فردا 8..9...درصد بالاتر از سر کوله هم بالا میرن.................این نیز بگذرد....................قربان عمو ایرج..........ارد گذاری های امروزم فکر کنم کاره همین دوستان بود..............

نظر

• سیدامیر
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1668

سلام.

این سهم میتونه سال 94 خودش رو به بتزار نشون بده ..

به نظرم باید تو سبد سهم حتما باشه ..

نظر

• میلاد20
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 63

با سلام
                      با اینکه حتی 1 برگ از سهم ذوب رو هم ندارم ولی هدف خوبی داره باشکست 200 که تارگت ندیم بهتره...
                      فعلا تو واچ قرار دادم...
                      البته دوستان خودشون بررسی کنند شاید من اشتباه میکنم@};-

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                        داداش شما تو متنه بالا تحلیل میبنی.....صرفا یه اطلاع رسانی بود.....ذوب به خاطر تجدیدش میخرم...همون جور که تکمبا...فنوال خریدم.....بمونه اینجا یادگاری....ذوب....196..........23 خرداد 94.....................دور از جون جمع....تو فنوال وقتی ملت 760 70 میفروختن...گفتم...هر بلایی سرشون بیاد حقشونه.....تو ذوب هم همینه.....سهمو میاد 40 میفروشه....بعد ثبت بالا 80 میدوه دنبال سهم........امثال هر چی سود تپول کردم...خدا را شکر......از تجدید دارایی بود......................شپلی 150 مسخره میکردن....قرار بود بشه 100 الان 180...........کلا بازار عقلش کمه....چند روزه پیش میدیدن چه جوری حقیقی دونه درشت تو ولبهمن میخره...بازم میفروختن.....حالا فردا 8..9...درصد بالاتر از سر کوله هم بالا میرن.................این نیز بگذرد....................قربان عمو ایرج..........ارد گذاری های امروزم فکر کنم کاره همین دوستان بود..............

همیشه تیر به هدف نمی خوره!!! نوشته های این آقا را هم در بورکس دنبال کنند دقیقا در این چند ماه که چه گفته و چه نتیجه داشته همیشه تیر به هدف نمی خوره با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                          همیشه تیر به هدف نمی خوره!!! نوشته های این آقا را هم در بورکس دنبال کنند دقیقا در این چند ماه که چه گفته و چه نتیجه داشته همیشه تیر به هدف نمی خوره با تشکر
                          اکبری جان کسی که بی تحلیل و از رو دسته اینو اون بخره حقشه ضرر.................ولی بازم نست ب ه خیلی ها ادم صادق تر...و...درست تریه............................این بنده خدا.. گروهش نزدیک 50 میل ذوب داشتن که بالا 400 خالی کردن...ولی تو اون زمان که داشتن خالی میکردن تبلیغ نکرد............یه بابایی بود.....تو یه سهمی از 340 شروع کرد خالی کردن تا 280.........هر روزم تبلیغ سهمو میکرد....الان شده 90..........در کل حرفت متینه.....

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط میلاد20 پست شده است View Post
                            با سلام
                            با اینکه حتی 1 برگ از سهم ذوب رو هم ندارم ولی هدف خوبی داره باشکست 200 که تارگت ندیم بهتره...
                            فعلا تو واچ قرار دادم...
                            البته دوستان خودشون بررسی کنند شاید من اشتباه میکنم@};-
                            قرار نیست بعد از عبور از 200 بره تا 300
                            هر 20 تومان میشه یک مقاومت ( اصول اولیه تکنیکالیست ها ) /:.rolleyessmileyani

نظر

• پرنسس
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 298

(@taher241) 16 دقیقه پیش
                              #ذوب شنیده ها از یک نماد فولادی،شنیده میشود سازمان با افزایش سرمایه دوب به میزان 384 %موافقت کرده و مسنتدات ان تا اوخر همین هفته بروی کدال قرار خواهد گرفت. خوش بین
                              به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

چندین روزه زیاد از این سهم در تالارها میگن
                                شایعات بر روی این سهم زیاد شده
                                این اتفاق یعنی ............

نظر

در حال کار...
                                X