ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    چندین روزه زیاد از این سهم در تالارها میگن
    شایعات بر روی این سهم زیاد شده
    این اتفاق یعنی ............
    کدوم شایعه....افزایش سرمایه اگه منظورته...که همه چیش تو کدال هست...غیر مجوزش.................
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرانی
      ستاره دار(1)
      • Jun 2011
      • 2579

نقل قول از کاوه در بورکس که تحلیل خوبی نوشتند:

در مورد ذوب آهن ، اصلاً بحث بنیادی و صورتهای مالی و تولید و فروش و طرح توسعه ای بگذاریم کنار...........

مساله ساده است.

در این مقطع زمانی فقط یک چیز مهم است، آنهم موضوع مهم بحث افزایش سرمایه 384 درصدی ذوب آهن از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

افزایش سرمایه ایی که در 3 قسمت گزارش شركت به صراحت اعلام شده و جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمیگذارد. علاوه بر گزارش های اخیر شركت ،در ترازنامه به 3018 ميليارد تومان مازاد تجديد ارزيابي دارایی ها ذكر شده است، یعنی ترازنامه شركت نیز افزایش سرمایه 384 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را تائید می نماید.

ضمناً در آخرین مصاحبه مدیرعامل و نیز مدیر امور سهام بیان شده که در مجمع امسال ، افزایش سرمایه انجام خواهد گرفت.

مجمع امسال حوالی 25 تیرماه برگزار میشود ، یعنی کمتر از 40 روز آینده شاهد افزایش سرمایه 384 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها خواهیم بود.

مستندات افزایش سرمایه ذوب آهن :

1- آخرین اصلاحیه صورتهای مالی 12 ماهه 93 ارسال شده در 16 خرداد که در ترازنامه مبلغ 3018 میلیارد تومان به عنوان تجدید ارزیابی دارایی ها آمده...

2- پیش بینی حسابرسی شده سود 94 که در 3 خرداد به کدال ارسال شده و در قسمت اهم برنامه ها و مفروضات آمده :

شركت در نظر دارد در سال 1394/12/29 به پیشنهاد هیئت مدیره از محل تجديد ارزيابي به مبلغ29915789(میلیون ریال) اقدام به افزایش سرمایه نماید
      ذوب سهامي ذوب آهن اصفهان اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1394/12/29 (حسابرسي شده)

3- مصاحبه سعد محمدی مدیرعامل ذوب آهن که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی را قطعی دانسته و زمان آنرا همزمان با مجمع سالانه تا پایان تیر ماه ذكر کرده:
      مدیرعامل شركت ذوب آهن اصفهان گفت: افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها قطعی بوده و بعد از طی مراحل قانونی و کسب مجوز سازمان بورس، در نظر است تا همزمان با برگزاری مجمع سالانه (حداكثر تا پایان تیرماه سال جاری) این افزایش سرمایه انجام شود.

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

امروزم 30 درصدولبهمنا رو دادم...جاش ذوب گرفتم..فنوالم بشه فروخت اونم ذوب میگیرم.....بازاری که 145 شپلی میفروخت...همون بازار بالا 180 از سر کوله هم بالا میرن برا خرید..............چون میگذرد غمی نیست..........
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

سلطان صاحب قران...ذوب بگیر............ضرر نداره..........

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

انقد دستوپا نزن ومردمو به دروغ متهم نکن بچه جون اینجا کودکستان نیست>>>>شماره تلفن امور سهام دوب اهن اصفهان هرکی شک داره که افزایش سرمایه به بورس ارسال شده یا نه میتونه تماس بگیره و خیالش اسوده باشه >>>>>>
            03137806719 یک هفته پیش ارسال شده.............به نقل از همسایه
            آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/06/15, 10:41.

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

​الان خودمم زنگ زدم گفت بیشتر از یه هفته هست فرستادیم سازمان....دوستانم تماس بگیرید.........با کلی فک زدن گفت همون 384 درصده...فرستادیم تامین سرمایه...اونا با سازمان در ارتباطن
              آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/06/15, 10:59.

نظر

• ایرانی
                ستاره دار(1)
                • Jun 2011
                • 2579

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                ​الان خودمم زنگ زدم گفت بیشتر از یه هفته هست فرستادیم سازمان....دوستانم تماس بگیرید.........با کلی فک زدن گفت همون 384 درصده...فرستادیم تامین سرمایه...اونا با سازمان در ارتباطن
                سلام ، من هم تماس گرفتم

افزایش سرمایه ابتدا رفته تامین سرمایه و سپس سازمان بورس و کدال.............

قطعی در مجمع امسال انجام میشه

مرسی /:.grlim:./

نظر

• قمار باز حرفه ای
                  Banned
                  • Oct 2014
                  • 647

نظر شخصی : فرصت فروش

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

موج مثبت

عضو سايت
                    تاريخ عضويتFeb 2011
                    پست ها2,614
                    تشکر6,285
                    تشکرها: 7,728 بار در 2,077 پست
                    نوشته‌های وبلاگ5

من با سازمان هم تماس گرفتم شماره 63751 البته شاید دوستان نتونن پاسخ بگیرن و شایدم تونستن ولی بنده با یکی از کارشناسان صحبت کردم مدارک در دست بررسی هستش و گفتن که سعی میکنیم در اولین فرصت ممکن رو کدال درجش کنیم ودر مورد میزان افزایش هم گفتن فعلا تغییر با اهمیتی در مقدار ارزیابی مشاهده نشده است و انشالله از طریق کدال اطلاع رسانی میکنیم

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post

نظر شخصی : فرصت فروش
                      ​همه چیز تکنیکال نیست قربونت برم..............نمودارای شپلی رو تو 170 نگاه کن....قرار بود 150 بشه شد 208......فنوال قرار بود بشه دوباره 500 شد 2600.........و....پدری که تکنیکال صرف از ملت در اورد...هیچکی در نیاورده....تکمبا 192 فرصت فروش بود....بعد چی شد..........کسی سود میکنه که جامع نگاه کنه..............اگه به نظرت ذوب 39 تومانی فرصت فروشه که دیگه حرفی ندارم................
                      ما خواستار استعفای وزیر اقتصاد هستیم...........این کلامتو باید با طلا نوشت.....مردشور ریختشو ببیرن....مردک قالتاقه خالی بند..............شبیه کلاغ میمونه
                      آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/06/15, 11:43.

نظر

• قمار باز حرفه ای
                        Banned
                        • Oct 2014
                        • 647

​همه چیز تکنیکال نیست قربونت برم..............نمودارای شپلی رو تو 170 نگاه کن....قرار بود 150 بشه شد 208......فنوال قرار بود بشه دوباره 500 شد 2600.........و....پدری که تکنیکال صرف از ملت در اورد...هیچکی در نیاورده....تکمبا 192 فرصت فروش بود....بعد چی شد..........کسی سود میکنه که جامع نگاه کنه..............اگه به نظرت ذوب 39 تومانی فرصت فروشه که دیگه حرفی ندارم................
                        ما خواستار استعفای وزیر اقتصاد هستیم...........این کلامتو باید با طلا نوشت.....مردشور ریختشو ببیرن....مردک قالتاقه خالی بند..............شبیه کلاغ میمونه

سلام
                        تاریخ دقیق مجمع افزایش سرمایه مشخص شده ؟ به نظرت بعد افزایش سرمایه ذوب با چه قیمتی باز میشه ؟ با تشکر/:.grlim:./

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
                          سلام
                          تاریخ دقیق مجمع افزایش سرمایه مشخص شده ؟ به نظرت بعد افزایش سرمایه ذوب با چه قیمتی باز میشه ؟ با تشکر/:.grlim:./
                          داداش هر وقت مجوزش بیاد........احتمالا تا فبل مجمع عمومی...طبق حرفهای مدیر عامل..........اگه 380 موافقت کنه سازمان ...قیمت تئوریکش میشه 39 تومان که بعیده ذوب قیمتی زیر 70 ببینه///////////////یه مقدار رشدش قبله مجمع بقیشم بعده مجمع......................عقل به من میگه ذوب با این تفاسیر خریدنیه...............حالا بعد چه اتفاقی میوفته با خداست..................قربانت

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

نيك پندار نوشته است:
                            فولاد و سیمان اکیدا ممنوع ...

جناب نیک پندار دوست عزیز ، حرف شما متین .

اما در مورد ذوب آهن در حال حاضر بحث بنیادی ، تولید و فروش ، صورتهای مالی مطرح نیست ، بلكه موضوع ساده و واضح است .

موضوع افزایش سرمایه 384 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

384 درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها که بازار از مدتها در انتظار آن بود.

همان شپلی که شما مدتی در آن شدید فعال هستید و طرفدارش بودید، به اعتقاد خودتان فقط برایتان افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها مهم است.

برای ذوب هم در حال حاضر همین.............

معمولاً بازار ما ثابت کرده که عاشق چنین افزایش سرمایه هایی است ، مثال در این مورد فراوان است : فنوال ، خكمک ، تكمبا ، خپارس ، آلومتک ، دانا ........که رشد قیمتی بالایی را بخاطر موضوع افزایش سرمایه ها سنگین از محل تجدید ارزیابی دارایی ها تجربه کردن. ( درسته که چنین افزایش سرمایه هایی ، به درد نخور ترین نوع افزایش سرمایه است ، اما همانطور که عرض شد چکار کنیم !!!!؟؟؟ که بازار و سهامداران ما دوستدار و عاشق چنین افزایش سرمایه هایی هستند )

این افزایش سرمایه ای که اصلا کاری به مذاكرات و توافق و تمدید و ركورد و سایر آیتم ها ندارد و رشد و صعود خودش را فارغ از جو بازار طی خواهد کرد.

الان در بازار چند سهم است که مثلا موضوع افزاش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها آن نقل محافل است : از جمله ذوب آهن ، بیمه دانا ، شپلی و ..........

اما تنها سهمی که در گزارش و صورتهای مالی و ترازنامه و نیز مصاحبه مدیرعامل شركت و مدیرامور سهام با سایت رسمی سازمان بورس به صراحت خبر از افزایش سرمایه داده شده و مبلغ و میزان مشخص شده ، ذوب آهن است.

در بقیه سهم ها فقط در حد شایعه است و در هیچ جای گزارش نیامده، اما در مورد ذوب آهن کاملا موثق در صورتهای های و ترازنامه قید شده است.

نكته مهمتر اینكه ، ذوب آهن در صورتهای مالی و گزارشات یک ریال زیان و زیان انباشته ندارد ، اما سایر سهم ها مملو و سرشار از بدهی و زیان انباشته هستند.

نظر

• sanaz200
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 296

با سلام و سپاس
                              دوستان اگر فردا خرید کنیم شامل افزایش سرمایه میشه یا نه ؟ مجمع چه موقعی برگزار میشه ؟
                              ممنون
                              [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• قمار باز حرفه ای
                                Banned
                                • Oct 2014
                                • 647

داداش هر وقت مجوزش بیاد........احتمالا تا فبل مجمع عمومی...طبق حرفهای مدیر عامل..........اگه 380 موافقت کنه سازمان ...قیمت تئوریکش میشه 39 تومان که بعیده ذوب قیمتی زیر 70 ببینه///////////////یه مقدار رشدش قبله مجمع بقیشم بعده مجمع......................عقل به من میگه ذوب با این تفاسیر خریدنیه...............حالا بعد چه اتفاقی میوفته با خداست..................قربانت

می عزیز بنده به شما اعتماد دارم ، ولی جون عزیزت شما به هر کسی اعتماد نکن ، تو تالار بورکس شایعه شده طرف با هشت تا آیدی دیگه دراه در مورد بنیادی سهم مینویسه ، اسم نمیبرم کیه چون با هوش و ذکاوتی که ازت سراغ دارم مطمئنم خودت تا الان شناختیش ، از من میشنوی سمت این اژدهای هشت سر نرو ، البته چون دوست داشتم گفتم و گرنه اصلا به من ربطی نداره ، موفق و سلامت باشی .

نظر

در حال کار...
                                X