ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
    می عزیز بنده به شما اعتماد دارم ، ولی جون عزیزت شما به هر کسی اعتماد نکن ، تو تالار بورکس شایعه شده طرف با هشت تا آیدی دیگه دراه در مورد بنیادی سهم مینویسه ، اسم نمیبرم کیه چون با هوش و ذکاوتی که ازت سراغ دارم مطمئنم خودت تا الان شناختیش ، از من میشنوی سمت این اژدهای هشت سر نرو ، البته چون دوست داشتم گفتم و گرنه اصلا به من ربطی نداره ، موفق و سلامت باشی .
    دادا مخلصیم....والا من فقط به کدال اعتماد دارم...تمام داستانه ذوب هم تو کدال هست.....شماره امور سهام هم گذاشتم....میتونن بپرسن...................اونی که میگی ..........داره بر علیه سهم مینویسه...خودش تو شپلیه.................. تو شپلی تجدید خوبه تو ذوب ...بده.............تریسووو ...سرسپرده..نیک پندارو.پارس الکتریک.....چند تا دیگه.......همش ماله همین یارو باباست...............وقتی امال این بابا از سهمی خوب بگن یخورده باید محتا ط بود...........هر کی بدون تحقیق خرید کنه ضرر حقشه....منم طبق کدال...اطلاعات امور سهام ...خریدم به تحلیلم هم ایمان دارم................اگرم ضرر کردم...میرم دنبال اشتباه کارم...............
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Post
      با سلام و سپاس
      دوستان اگر فردا خرید کنیم شامل افزایش سرمایه میشه یا نه ؟ مجمع چه موقعی برگزار میشه ؟
      ممنون
      اره هر سهمی تا قبل از بسته شدن برای هر مجمعی...مصوبات اون مجمع بهش تعلق میگیره..........کدالو بخونید...امور سهام هم زنگ بزنید...بعد خرید کنید....به حرف منو امثال من توجه نکید...این ادمی زاد هر چی بگی ازش بر میاد
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• احسان147
        عضو فعال
        • Mar 2013
        • 937

الان زنگ زدم امور سهام ذوب
        افزایش سرمایه 380 درصدی رو تایید کرد و گفت فرستادیم سازمان

ضمنا روند سهم از فردا عوض میشه و میره در کانال صعودی

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post

نظر شخصی : فرصت فروش
          با احترام به نظر شما:

1- نمودارهای شما معمولا در تایم روزانه است که در بازار ما تایم های پایین اعتبار چندانی ندارند، حتی بنده واگرایی ها را در تایم هفتگی بررسی می کنم (نظر شخصی)

2- در نمودار شما حجم - نقدینگی جایگاهی ندارد. در شاخص RSI حجم تاثیری ندارد.

3- سرمایه فولاد هرمز الان نزدیک به دو برابر ذوب هست و در قیمت 150 شدیدا سهامدار عمده حمایت (فولاد) می کند. در صورتی که ذوب آهن 10 برابر فولاد هرمز دارایی و عظمت دارد. شما طوری از فرصت فروش و مراقب بودن ضحبت می کنید که انگار درمورد سهمی سوپر حبابی صحبت می کنید. ارزش بازار کنونی ذوب 1400 میلیارد هستش که این مقدار از ارزش ویلاهای تفریحی چادگان این شرکت هم کمتر است، چه رسد به ویلاهای انزلی و سایر دارایی های شرکت..

4 - ذوب آهن سهمی مانند تمحرکه، لپارس، ... نیست که یک نفر با ساختن 10 آیدی و جو دهی بخواهد بالا و پایینش کند.
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• قمار باز حرفه ای
            Banned
            • Oct 2014
            • 647

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
            شما طوری از فرصت فروش و مراقب بودن ضحبت می کنید که انگار درمورد سهمی سوپر حبابی صحبت می کنید.

ذوب آهن سهمی مانند تمحرکه، لپارس، ... نیست که یک نفر با ساختن 10 آیدی و جو دهی بخواهد بالا و پایینش کند.

سلام میداس جون

قبل هر مطلبی باید بگم هر نموداری امکان فیل شدنش هست و نمودارهای بنده هم خارج از این موضوع نیستند و اما در ادامه :

متاسفانه با شما مخالفم چون من بیشترین نوسان و در تایم روزانه و پایین تر گرفتم و همونطور که خودتون هم شاهد بودید کسانی در 20 ماه اخیر نوسان گیری کردند خیلی موفق تر از کسانی بودند که همه حواسشون به تایم هفتگی و ماهانه بوده

و فقط سهامداری کردند .

صحبت از نقدینگی کردید اگه یادتون باشه بیشترین حجم 2 ماه پیش وارد وبصادر کردند ولی قیمتش از 106 تومان تا 79 تومان اصلاح کرد ، البته خود من هم گول همین حجم خوردم الان با وبصادر تو ضررم .

حتما ی سهم نباید حباب داشته باشه تا بخواد اصلاح قیمتی داشته باشه ، ذوب ی روزی تا قیمت 490 تومان رفت و تو همون قیمت ها هم خیلی ها از افزایش سرمایه صحبت میکردند ولی تا 143 تومان اصلاح کرد و دوباره تا 205 تومان اومد بالا ،

ضمنا من هیچ وقت از حباب صحبت نکردم .

خیلی سرتون درد نمیارم و در پایان کلامم اشاره کنم که تجربه تالارهای بورسی به من یاد داده که اگر اون آقا آیدی بازه ی وقتی سیگنال ورود ب ی سهمی داد ، به شخصه برای من حد اقل تو کوتاه مدت سیگنال خروج صادر شده .

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

بحث نوسان گیری جداست و مشخص است که در بازارهای ساید یا نزولی تنها از راه نوسان گیری می توان سود کرد.

در مورد ذوب هم مجمع عمومی شرکت تیرماه برگزار می شود، اجازه دهید تا آن موقع صبر کنیم و سپس قضاوت کنیم که آیا ذوب زیر 200 تومان در این بازار گزینه مناسبی برای خرید بوده است یا خیر؟
              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• ahmad m
                ستاره دار(2)
                • Aug 2012
                • 969

فعلا دو ماه حقوق بازنشسته هاش را نداده
                بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ایرانی
                  ستاره دار(1)
                  • Jun 2011
                  • 2577

این مطالب بالا که دوستان گفتند ، هیچ ارتباطی با اصل موضوع ندارد.

موضوع مهم و اصلی در مورد ذوب آهن ، افزایش سرمایه 384 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها است.

افزایش سرمایه 380 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را که هم مدیرعامل در مصاحبه با سایت رسمی سازمان بورس اعلام کردن و هم در گزارش و ترازنامه شرکت آمده ، را جدی بگیرید. ;)

الان ذوب با این قمیت فعلی که داره معامله میشه ؛ در واقع داره با قیمت 40 تومان بعد از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها معامله میشه :.thumbsupsmileyanim

رشد و صعود سهم و پر شدن گپ قیمتی و بازی بعد از آن...............

با این شرایط ویژه و خاص ، نه تحریم و مذاکرات و تمدید ، تهدیدش میکنه و نه سایر چیزها..........

این سهم راه خودش را با افزایش سرمایه 384 درصدی خواهد رفت

نظر

• ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2577

نقل قول از سایت بورکس :

نماد ذوب آهن بعد از اعلام تعدیل مثبت 150 درصدی پایان دوره بازگشایی شد و با توجه به شرایط این روزهای بازار سرمایه مورد توجه و استقبال بازار و سهامداران قرار گرفت.

البته این استقبال نه فقط بخاطر تعدیل مثبت سهم بود ، بلکه بخاطر موضوع مهمتر یعنی افزایش سرمایه 384 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها است.

مدیرعامل ذوب آهن با سایت رسمی سازمان بورس مصاحبه کرده و از قطعی بودن افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها تا پایان تیرماه امسال خبر داده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) :

افزایش سرمایه ذوب آهن از محل تجدید ارزیابی دارایی ها قطعی است

سعد محمدی، مدیرعامل شرکت ذوب آهن در پاسخ به این پرسش که با توجه به برنامه سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی، آیا افزایش سرمایه ایی هم مدنظر است یا خیر و زمان برگزاری مجمع سالانه چه وقت خواهد بود و درخواست انتقال ذوب آهن از فرابورس به بورس به کجا انجامیده؟ توضیح داد: افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها قطعی بوده و بعد از طی مراحل قانونی و کسب مجوز سازمان بورس، در نظر است تا همزمان با برگزاری مجمع سالانه (حداکثر تا پایان تیرماه سال جاری) این افزایش سرمایه انجام شود.

اما نکته مهمتر اینکه ، در گزارش و ترازنامه شرکت 3018 ميليارد تومان مازاد تجديد ارزيابي دارایی ها آمده است، یعنی ترازنامه شركت نیز افزایش سرمایه 384 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را تائید می نماید.

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2577

نقل قول از سایت بورکس :

دوستانی که در این بازار سود میکنند واقعاً از صمیم قلب برای آنها خوشحالم ، برای اشخاصی که این سهم دارند ، عرض کنم :

به نظرم ذوب آهن میتواند ناجی بورس شود و ضرر و زیان عده ای را جبران کند و سودی شیرین در این بازار کسب کنند.

این سهم باید تا قیمت بالای 450 تومان برود تا قیمت تئوریکش بعد از افزایش سرمایه با بازار بورس ما همگن شود ..

با قیمت امروزی که در حال معامله است ، قیمت سهم بعد از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ، حوالی 40 تومان خواهد بود

یعنی چیزی محال و غیر ممكن با توجه به پارامتر های بازار بورس ما

افزایش سرمایه 380 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ذوب آهن

تا یک ماه آینده (تیرماه ) همزمان با مجمع عادی ، افزایش سرمایه صورت خواهد گرفت.

همان افزایش سرمایه ای که بازار از مدتها پیش در انتظارش بود

در حال حاضر تنها سهمی که موضوع افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها آن قطعی شده ، ذوب آهن است.

رشد و صعود بسیار عالی تا زمان افزایش سرمایه و نیز بعد از بازگشایی خواهد داشت.

تجربه ثابت کرده که ذوب آهن رشد بسیار خوبی در پیش رو دارد به مانند فنوال و سایر شركتهایی که از محل تجدید ارزیابی دارایی ها افزایش سرمایه داشتند.

به نظرم اشخاصی که این سهم دارن ، سهامداری کنند و سهم نگه دارند.

ذوب آهن با توجه به افزایش سرمایه 380 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها محکوم به رشد و صعود است.

نظر

• yousef
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 808

[B][B]افزایش سرمایه 383 درصدی ذوب رو میشه قریب به یقین دونست چون از 4 کانال به طور رسمی تایید شده:

1-مصاحبه مدیرعامل ذوب در اواخر فروردین

2-اصلاحیه صورتهای مالی 12 ماهه 93

3-پیش بینی حسابرسی شده سود 94

4-امور سهام ذوب (که تعدادی از دوستان استعلام کرده اند)
                        --------------------------------------------------
                        بد نیست دوستان قبل از اومدن گزارش رسمی افزایش سرمایه روی کدال قسمتی از سبد رو به ذوب اختصاص بدن

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

رنج مثبت شروع شد..........

از خرید جا نمونید :.thumbsupsmileyanim

با این افزایش سرمایه شیرین 384 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ، ذوب آهن تحت هر شرایطی محکوم به صعود است

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

کل فروشنده ها نا +4.......... 1800............خوب سهمو چلوندن

نظر

• لولی بربط زن
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1862

ما که دیروز رنج 186 تا 188 خریدیم. خدا بخیر کنه. می مونیم تا افزایش سرمایه
                              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                                ما که دیروز رنج 186 تا 188 خریدیم. خدا بخیر کنه. می مونیم تا افزایش سرمایه
                                ای لولی جون داغ دلمو تازه کردی.....نه تونستم فنوال بفروشم...........یه مقدار ولبهمن فروختم کلا 70 تا دیروز اضافه کردم.......................

نظر

در حال کار...
                                X