ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدرضا 87
    عضو فعال
    • May 2012
    • 1522

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

فرهنگیان داره خفه میکنه خودشو یا خصوصی سازی؟

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

حقوقی سنگین فروشنده است آلارم اول صادر شد

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

داره میاد تو چشم بازار...............این ذوب عزیز
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

خطر به نظر رفع شده

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

" هر که او ارزان خَرَد ارزان دَهَد"

ذوب این چند وقت خیلی ارزان معامله می شد برا همین بازار قدرش را نمی دانست،

با افزایش قیمت روز به روز به محبوبیتش افزود میشه..
            آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2016/05/14, 09:35.
            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• خیرالله
              عضو عادی
              • May 2014
              • 114

صف ذوب آهن کار حقوقی است. کسانی که قبل از عید ذوب داشتند مزه ی سفته بازی را خوب درک میکنند. به نمودار دقت کنید:

نظر

• امیر حسین کمالی
                عضو عادی
                • Aug 2015
                • 66

سهامدار عمده ذوب آهن اصفهان به شایعه نهایی شدن افزایش سرمایه 380 درصدی این شرکت فرابورسی پاسخ داد. ?عبد الله شیر محمد پور مدیرعامل سرمایه گذاری صبا تامین به خبرنگار بورس 24 گفت:تیمی در ذوب آهن به صورت شبانه روزی موضوع افزایش سرمایه را پیگیری می کند و احتمال انجام افزایش سرمایه ذوب از 1درصد تا 622درصد و حتی بیشتر در هفته های پیش رو وجود دارد. این مقام مسئول در برابر این سوال که آیا شایعه حل مشکل زمین واگذار شده به مسکن مهر به ارزش 3600 میلیارد تومان درست است،گفت:برای این مهم پرونده حقوقی تشکیل شده و در مراجع قضایی در حال رسیدگی است و فعلا حکمی صادر نشده است.اما ما امیدواریم مشکل تمام معارضین زمین های ذوب آهن حل شود و شرکت بتواند از فرصت تجدید ارزیابی و معافیت مالیاتی آن استفاده کند. مدیرعامل صبا تامین تاکید کرد:افزایش سرمایه ذوب آهن قطعی است، ولی این که چه زمانی انجام شود مشخص نیست و این رخداد با اهمیت ذوب در گرو حل مشکلات عدیده ای است. مدیرعامل چه می گوید؟ احمد صادقی مدیر عامل ذوب آهن نیز در خصوص شایعه نهایی شدن افزایش سرمایه این شرکت به خبرنگار بورس 24 گفت:پروسه افزایش سرمایه این شرکت روال عادی خود را طی می کند و هر کدام از ما وظایفی داریم و در حال پیگیری هستیم. وی ادامه داد:ذوب آهن برنامه افزایش سرمایه خود را به طور جدی دنبال می کند ،سازمان حسابرسی هم کارهای خود را انجام می دهد و مجمع هم دستورات لازم را داده است.سازمان بورس نیز در زمان خودش اظهار نظر خواهد نمود.اما عده ای می خواهند از این فرصت استفاده کرده و جو ایجاد کنند. در کل تاکنون هیچ یک از ارکان اصلی افزایش سرمایه از جمله حسابرس،هیات مدیره و سازمان بورس در سال جاری در خصوص افزایش سرمایه شرکت و میزان آن نظر نهایی و خاصی را اعلام نکرده اند. بالاترین مقام اجرایی در ذوب آهن در برابر این سوال که در تلگرام شایعاتی از ارزش بیش از 6000 میلیارد تومانی زمین های ذوب شنیده می شود و این که احتمال دارد،افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی به بیش از 700 درصد هم برسد و شما چقدر این شایعات را تائید می کنید،پاسخ داد:احتمال این که افزایش سرمایه شرکت بیش از 600 درصد بشود،هم وجود دارد اما این ها همه یک احتمال است و نه واقعیت. وی درباره عددی که باید تا آخر اردیبهشت در صورت های مالی حسابرسی نشده 94 برای افزایش سرمایه ذوب در حساب ها افشا شود،گفت:طبق مقررات باید در این خصوص اطلاع رسانی کنیم،حال آن که فعلا به عدد نهایی و قطعی در این خصوص نرسیده ایم. به گفته وی، عده ای می خواهند از این فرصت استفاده کرده و جو ایجاد کنند. اما در کل تاکنون چیزی مصوب نشده است. صادقی گفت: مجمع به ما مهلت داده تا ظرف 6ماهه نخست سال تکلیف زمین های ذوب آهن روشن شود تا از این محل افزایش سرمایه انجام گردد. پس از آن کارشناسان حسابرسی پله پله این تجدید ارزیابی را بررسی خواهند نمود تا سپس به دست سازمان بورس برسانیم. مدیر عامل ذوب آهن تصریح کرد: میزان افزایش سرمایه در حدود 600درصد برنامه ریزی شده که البته باید دید چه میران سازمان حسابرسی با این موضوع منطقی برخورد می کند که ممکن است این عدد کمی بالاتر هم برود. گفتنی است،پیش از این حسابرس ذوب آهن برای قبول تجدید ارزیابی زمین های شرکت سه شرط برخورداری از سند،در اختیار بودن زمین ها و نداشتن معارض را عنوان کرده بود،حال آن که 25 هکتار زمین شرکت به ارزش 3600 میلیارد تومان در اختیار مسکن مهر قرار دارد و ذوب تا این لحظه 1500 میلیارد تومان زمین بدون معارض دارد.برخی اخبار در هفته گذشته از ارزش 6300 میلیار تومانی زمین های ذوب و احتمال انجام افزایش سرمایه ای بیش از 700 درصد سخن می گفتند

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

جالبه صحبت از افزایش سرمایه بیشتر از 600درصدی هم کرده مدیر عامل.
                  .......................
                  قاعدتا بخاطر فروش بلوک مدیریتی به ژاپنیها باید این اتفاق بیفته تا تامین اجتماعی هم ضرر نکنه.
                  ......................
                  سرمایه فولاد 10برابر ذوب هست.

نظر

• pncc
                    عضو جدید
                    • Dec 2014
                    • 11

در اصل توسط pncc پست شده است View Post
                    ذوب تو این قیمت طلاست
                    همین
                    ذوب 250 تومنی چه زود فراموش شد

نظر

• خیرالله
                      عضو عادی
                      • May 2014
                      • 114

ذوب 290 را شکست مقاومت معتبر بعدی 320

من به حرکت ذوب خوشبین نیستم. بنظرم این افزایش سرمایه دوباره شانتاژ خبری است و نتیجه نمیدهد. این حجم پول که در صف خرید ذوب آهن رفته و حقوقی هم در صف چینی نقش اساسی دارد بیشتر به سفته بازی میماند تا آمادگی برای افزایش سرمایه.
                      این افزایش سرمایه انجام میشود اما نه به این زودی..............
                      ایران خودرو افزایش سرمایه اش منتفی شد صف خرید چیده اند!!!!!!!!!!
                      بورس ما همه چیزش روی هواست.
                      باز هم تاکید دارم فریب بازیگردان ها را نخورید.

نظر

• پوریای ولی
                        عضو عادی
                        • Jan 2016
                        • 48

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
                        صف ذوب آهن کار حقوقی است. کسانی که قبل از عید ذوب داشتند مزه ی سفته بازی را خوب درک میکنند. به نمودار دقت کنید:

دوست عزیز تو خودرو هم بهت گفتم بخر نخریدی العان هم بجای سم پاشی بخر ذوب میره بالا بهتره چنگال بالا را هم روی نمودار آپدیت شده بزاری این نمودار مال دیروز است!!!!!! امروز خط میانی چنگال را با قدرت رو به بالا شکست ذوب تا 370 مقاومت مهمی ندارد

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط پوریای ولی پست شده است View Post
                          دوست عزیز تو خودرو هم بهت گفتم بخر نخریدی العان هم بجای سم پاشی بخر ذوب میره بالا بهتره چنگال بالا را هم روی نمودار آپدیت شده بزاری این نمودار مال دیروز است!!!!!! امروز خط میانی چنگال را با قدرت رو به بالا شکست ذوب تا 370 مقاومت مهمی ندارد
                          پوریا جان....چنگال که سهله....خود ...:Dکفگیر..ملاغه...دیگ.:D.. هم نشون بعضی ها بدی.....طرف باز هم..دوست داره فاز منفی بده:^o...شکست 290 امروز یعنی شکست شاخ غول>:).....حالا ببین با کوچکترین منفی ذوب در اینده ایی . ...دور ...ببین چه جوری گفتم گفتم را می اندازن....:)]~X(
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14634

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
                            خیرالله
                            قافل بشی امروز
                            مجبور میشی تا 370 هر روز ته صف خرید بشینی
                            پس بیخودی لجبازی نکن
                            یا بخر امروز و یا کلا دیگه به سهم نگاه نکن چون وقتی ذوب بشه 350-400 اون وقت فقط اعصابت خورد میشه
                            این خیرالله درست بشو نیست
                            همیشه دوست داره وقتی سهمی 100%رشد کرد بیاد بخره
                            ذوب هم نمیخره وقتی ذوب 500 رو رد کرد تازه بفکر خرید میافته و انشالله در 600 تومان خرید میکنه بعدش سهم میشه 550 میاد به فحش دادن که من گفتم سهم خوب نیست و.....
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• خیرالله
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 114

ذهنیت اشتباهی دارید. من به هیچ وجه روی این قیمت ذوب آهن را پیشنهاد نمیکنم. 100 میلیون هم صف خرید داشته باشد اطمینان نباید کرد.
                              اتفاقا ذوب روی 300 و 320 مقاومت های مهمی داره کی میگه تا 370 مقاومت نداره؟
                              در ضمن کی گفته هرکس در مورد سهمی نظرش منفیه یا قبلا داشته فروخته یا از خرید جامونده؟ این طرز فکر اشتباهه.
                              یکی تو فکرش این چیزاس اما من دنبال این بچه بازی ها نیستم. این خرید اون نخرید فیض الله چقدر خرید نصرالله چرا نخرید خیرالله جامونده حجت الله کم خریده این حرفا مال بچه هاست.
                              آدما تا وقتی بچه هستن با اسباب بازی ها و بادبادکشون واسه هم کلاس میذارن بزرگ هم که میشن همون بچه ای هستن که قدش 2 متر شده ولی فکرش بچه ست. یکی پراید میخره یکی پژو میخره این برا اون کلاس میذاره اون با مایکروفرش کلاس میذاره اون یکی میگه پسر من مزدا 3 داره تو 206 داری پسر من زرنگ بوده بلد بوده گوش مردم رو ببره بیشتر از مملکتش کنده تو بی عرضه بودی نتونستی ماشین خارجی بخری .
                              از این مسخره بازی ها...........
                              کل عمرمون پای این قیاس های کودکانه طی میشه . طرف میبینی خونه خریده ماشین آخرین سیستم خریده اما فکرش هیچ رشدی نکرده سطح فکر پایین سطح فرهنگ پایین ادب و تربیت تعطیل طهارت و نماز تعطیل غیرت تعطیل.........خلاصه اینکه بجای اینکه حرف برا دیگران در بیارید یه کم فکر کنید ببینید کجای کارید. خدا کاری نداره تو از مال دنیا چی داری کف زمین میخابی یا روی پر قو. شب غذای ساده میخوری یا مرغ و کباب و غذای شاهانه.

خداوند در قرآن میفرماید :

« ان اکرمکم عندالله اتقاکم»
                              گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزکار ترین شماست.

پرهیز کار میدونید یعنی چی؟ یکم فکر کنید.............یعنی تهمت نزدن ، توهین نکردن ، مودب بودن ، فحاشی نکردن ، چشم و زبان و گوش را کنترل کردن.
                              اینا رو حتما نباید پای منبر بشنویم اینا قصه نیست. اینا حقیقت زندگیه.
                              یه خورده رعایت کنیم کسی دلخور نشه از دستمون. حق الناس به این راحتی قابل جبران نیست.
                              من معتقدم همه ی مخلوقات خدا آیت الله هستند. پس من هم آیت الله هستم.
                              آیت الله خیرالله

نظر

• امیر حسین کمالی
                                عضو عادی
                                • Aug 2015
                                • 66

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
                                ذهنیت اشتباهی دارید. من به هیچ وجه روی این قیمت ذوب آهن را پیشنهاد نمیکنم. 100 میلیون هم صف خرید داشته باشد اطمینان نباید کرد.
                                اتفاقا ذوب روی 300 و 320 مقاومت های مهمی داره کی میگه تا 370 مقاومت نداره؟
                                در ضمن کی گفته هرکس در مورد سهمی نظرش منفیه یا قبلا داشته فروخته یا از خرید جامونده؟ این طرز فکر اشتباهه.
                                یکی تو فکرش این چیزاس اما من دنبال این بچه بازی ها نیستم. این خرید اون نخرید فیض الله چقدر خرید نصرالله چرا نخرید خیرالله جامونده حجت الله کم خریده این حرفا مال بچه هاست.
                                آدما تا وقتی بچه هستن با اسباب بازی ها و بادبادکشون واسه هم کلاس میذارن بزرگ هم که میشن همون بچه ای هستن که قدش 2 متر شده ولی فکرش بچه ست. یکی پراید میخره یکی پژو میخره این برا اون کلاس میذاره اون با مایکروفرش کلاس میذاره اون یکی میگه پسر من مزدا 3 داره تو 206 داری پسر من زرنگ بوده بلد بوده گوش مردم رو ببره بیشتر از مملکتش کنده تو بی عرضه بودی نتونستی ماشین خارجی بخری .
                                از این مسخره بازی ها...........
                                کل عمرمون پای این قیاس های کودکانه طی میشه . طرف میبینی خونه خریده ماشین آخرین سیستم خریده اما فکرش هیچ رشدی نکرده سطح فکر پایین سطح فرهنگ پایین ادب و تربیت تعطیل طهارت و نماز تعطیل غیرت تعطیل.........خلاصه اینکه بجای اینکه حرف برا دیگران در بیارید یه کم فکر کنید ببینید کجای کارید. خدا کاری نداره تو از مال دنیا چی داری کف زمین میخابی یا روی پر قو. شب غذای ساده میخوری یا مرغ و کباب و غذای شاهانه.

خداوند در قرآن میفرماید :

« ان اکرمکم عندالله اتقاکم»
                                گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزکار ترین شماست.

پرهیز کار میدونید یعنی چی؟ یکم فکر کنید.............یعنی تهمت نزدن ، توهین نکردن ، مودب بودن ، فحاشی نکردن ، چشم و زبان و گوش را کنترل کردن.
                                اینا رو حتما نباید پای منبر بشنویم اینا قصه نیست. اینا حقیقت زندگیه.
                                یه خورده رعایت کنیم کسی دلخور نشه از دستمون. حق الناس به این راحتی قابل جبران نیست.
                                من معتقدم همه ی مخلوقات خدا آیت الله هستند. پس من هم آیت الله هستم.
                                آیت الله خیرالله

چون قافيه تنگ آيد شاعر به جفنگ آيد

نظر

در حال کار...
                                X