ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صولت الدوله قشقایی
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 839

پاسخ : ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

درگیر با مقاومت 87 تومان

با حجم جابجا شده در این سه روز فشار فروش کاسته می شود

انتظار دارم از هفته آتی شاهد رشد خوبی باشیم

.................
    سهم در صورتی که از سقف قبلی (115) عبور کنه اهداف خیلی بالا داره. فعلن هدف 115 رو مدنظر قرار میدیم

نظر

• farin
      عضو عادی
      • Feb 2015
      • 82

در بازدید مدیر عامل بانک پاسارگاد از ذوب آهن اصفهان عنوان شد : آمادگی بانک پاسارگاد برای مشارکت وسیع در جهت توسعه ذوب آهن دکتر مجید قاسمی . مدیر عامل بانک پاسارگاد که طی 4 سال از سال 1376 تا 1380 به عنوان رئیس هیئت مدیره ذوب آهن با این شرکت همکاری و ارتباط داشته ضمن اشاره به مسئولیت های اجتماعی بانک پاسارگاد و اهداف بلند مدت این بانک در خصوص حمایت از تولید و اشتغال، آمادگی خود را برای همکاری بیشتر با این مجتمع بزرگ صنعتی و فراهم آوردن تسهیلات مورد نیاز آن اعلام نمود و از مسئولین ذوب آهن درخواست نمود که ضمن همکاری با تمام بانک ها و اعلام انتظارات خود با مقایسه عملکرد آنها بهترین بانک را برای ادامه همکاری خود بر گزینند . . ..مهندس صادقی مدیرعامل ذوب آهن در این دیدار اظهارداشت: در سال 95 به میزان 700 هزار تن صادرات داشته ایم و در سال 96 نیز برای صادرات یک میلیون تن از تولیدات خود برنامه ریزی کرده ایم . وی افزود : ، با انجام طرح های گوناگون مالی و اقتصادی در جهت کاهش هزینه های تمام شده تولید به نتایج مناسبی رسیدیم و در پایان سال 95 از زیان های عملیاتی دور شده ودر ادامه فعالیت ها در سال جاری از زیان کلی نیز خارج خواهیم شد . مهندس صادقی در ادامه به طرح های مختلف ذوب آهن در زمینه اصلاح ساختارهای اقتصادی و تولیدی شرکت از جمله فروش زمین های متعلق به ذوب آهن در منطقه لنجان و اصفهان ، طرح تزریق پودر زغال ، پروژه کاهش HMR و دیگر طرح ها اشاره نمود و چشم انداز روشن آنها را تشریح کرد . مهندس صادقی در پایان سخنان خود از همکاری بانک پاسارگاد با ذوب آهن قدردانی نمود و گفت : بانک پاسارگاد از بانک های بزرگ کشور می باشد که همکاری و تعاملش با این شرکت برای ما بسیار راه گشا است . در بسیاری از مواقع که در تنگنا قرار داشتیم این بانک به کمک ما آمده و شرایط مناسب امروز را در بسیاری از جهات مدیون دکتر قاسمی و بانک پاسارگاد هستیم.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        mey عزیز ، ممنون از تجربیات خوبی که داری ،،،

احتمالا حدود 77 تومان باز بشه با 2+ و 2-
        من و mey قیمت مناسب باز گشایی را حدود 77 تومان می دانستیم
        البته من چون بالاتر باز شد از 91 تا 86 تمامی سهام خود را فروختم.
        فکر کنم ذوب تا حدود 75 اصلاح کند. با کمی بالا تر یا پایین تر

در ذوب عکس شپلی اتفاق افتاد
        در شپلی پایین باز کردن حدود 45 و عده ای را پیاده کردن . البته بنده خیلی زیاد توصیه به خرید کردم و یک ماهه 80 درصد بالا آمد
        در ذوب بالا باز کردن و ما هم فروختیم ببینیم تا کجا اصلاح می کنه.
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/04/20, 11:47.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• امیر حسین کمالی
          عضو عادی
          • Aug 2015
          • 66

در شپلی پایین باز کردن حدود 45 و عده ای را پیاده کردن . البته بنده خیلی زیاد توصیه به خرید کردم و یک ماهه 80 درصد بالا آمد
          جالبه تحلیلت بر اساس خرید و فروشته چون ذوب فروختی باید بیاد پایین و چون شپلی خریدی باید بره بالا
          خیلی بعیده ذوب زیر 80 بیاد

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

mey عزیز ، ممنون از تجربیات خوبی که داری ،،،

احتمالا حدود 77 تومان باز بشه با 2+ و 2-
            در اصل توسط امیر حسین کمالی پست شده است View Post
            جالبه تحلیلت بر اساس خرید و فروشته چون ذوب فروختی باید بیاد پایین و چون شپلی خریدی باید بره بالا
            خیلی بعیده ذوب زیر 80 بیاد
            @};-@};-@};- و این را اضافه بفرمایید که وقتی ذوب داشتم گفتم مناسب است 77 باز شود و اینقدر صداقت دارم که خرید ها و فروش هایم را
            را با ذکر قیمت اعلام کنم
            جناب کمالی عزیز باور کنید ذوب نهنگ بازار است و هیچ فردی نمی تواند بر روندش تاثیر بگذارد
            آباد که جای خود دارد، این که تحلیل درست باشد یا غلط بحث دیگری است.
            درود
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

در مورد ذوب دو دیدگاه غالب هست فعلا !

دیدگاه اول مدعی است سهم بالا باز شده تحت تاثیر هیجانات فعلی بازار و انتخابات ! و در صورت فروکش کردن این هیجان ذوب میاد پایین !

این گروه به سهم ورود نکردن ! یا اگر داشتن فروختن !

برخی از این گروه حتی معتقدن بازار کمی شل بشه یا بره به فاز انتظار یا فروش ذوب زیر 70 هم میاد !

دیدگاه دوم مدعی است سهم اگرم بالا باز شده از زیان فاصله گرفته و در صورت بهبود عملکرد در سال 96 حتما جا برای افزایش بیشتر داره !

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

حدود 10 روز گذشت و قیمت سهم به حدود 78 تومان رسید
                نظر هیچ شخصی نمی تونه روند سهمی مثل ذوب را تغییر بده . !!!!

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

آباد خان به نظرت چند ماه دیگر بالا نمی رود؟ چه قیمتی را در نظر داری؟ زیر 100 تومان است اگر می دانی خوب میشود بگو تا بچسبیم به گاو شیرش را بنوشیم.
                  با تشکر
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                    آباد خان به نظرت چند ماه دیگر بالا نمی رود؟ چه قیمتی را در نظر داری؟ زیر 100 تومان است اگر می دانی خوب میشود بگو تا بچسبیم به گاو شیرش را بنوشیم.
                    با تشکر
                    امام قلی خان ، خان خانان :
                    ذوب اگر حقوقی دست از فروش بردارد همین فردا ظرف 10 روز تا 110 تومان راحت بالا می ره .
                    ما هم چون نمی دانستیم برنامه حقوقی چیه عطایش را به لقایش بخشدیم و در بازگشایی خارج شدیم
                    اما در حدود 80 تومان خریدار هم زیاد هست، و کم ریسک می باشد و با کمی صبر بدک نیست.
                    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/05/06, 23:53.

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

با توجه شرایط جدید و احتمال رشد گروه خودرو ،
                      و اینکه این سهم هنوز رشد واقعی خود را نداشته ،
                      احتمال معاملات مثبت از فردا و هفته آینده در ذوب هست.
                      امید است حقوقی ذوب هم کمی مدارا کند. و بیش از این سهم را در منگنه قرار ندهد.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

90 فروشنده ! 190 خریدار !

حجم معامله بیش از 5 میلیون سهم !

نظر

• Alain Delon
                          Banned
                          • Dec 2014
                          • 628

گروه اقتصادی / حوزه بازرگانی و صنعت

مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان با بیان اینکه این شرکت در مقایسه با ۲۰ سال پیش با وضعیت بدتری روبه‌رو است، گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد تولید این شرکت صادر می‌شود و از دی‌ماه گذشته نتوانسته‌ایم در بازار داخل فروش داشته باشیم.

۹۶/۰۳/۰۱ :: ۱۵:۲۹
                          مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان:

وضعیت ذوب‌آهن اصفهان از ۲۰ سال پیش هم بدتر است/ از دی ۹۵ در بازار داخل فروش نداشتیم

مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن اصفهان با بیان اینکه این شرکت در مقایسه با ۲۰ سال پیش با وضعیت بدتری روبه‌رو است، گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد تولید این شرکت صادر می‌شود و از دی‌ماه گذشته نتوانسته‌ایم در بازار داخل فروش داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، صادقی در چهاردهمین همایش علمی، مهندسی معدن در دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: شرکت ذوب‌ آهن اصفهان امروز در شرایط دشواری قرار گرفته و بدهی بسیار زیادی دارد، من به این شرکت برگشتم تا با کمک کارشناسان باتجربه، کارخانه را به روزرسانی کنیم.
                          وی ادامه داد: امروز ذوب‌ آهن در مقایسه با 20 سال پیش در یک نقطه متوقف شده و علاوه بر این، استهلاک تجهیزات نیز باعث شده وضعیت نامطلوب‌تری نسبت به 20 سال پیش داشته باشیم.
                          وی تصریح کرد: در دوره قبلی که مدیر عامل ذوب‌ آهن بودم، آقای هاشمی رفسنجانی یک بار که برای بازدید به ذوب‌ آهن آمده بود با دیدن کارگران کوره ذوب، بسیار ناراحت شد و اشک ریخت.
                          وی افزود: در آن زمان، آقای هاشمی به من گفتند که نمی‌شود ذوب‌ آهن را گازی کنید؟ من پاسخ دادم امکان این کار وجود دارد، ولی ممکن است 10 سال زمان نیاز باشد.
                          صادقی با بیان اینکه پس از این ماجرا، ایجاد واحد احیای مستقیم در شرکت ذوب‌ آهن در دستور کار قرار گرفت اما به نتیجه خوبی نرسید، افزود: پتانسیل زغال‌سنگ کشور برای تولید کمتر از 3 میلیون تن فولاد کفاف می‌دهد و در عین حال، امکان مکانیزه کردن معادن زغال‌سنگ وجود ندارد، زیرا عمر این معادن بالا است و فقط در طبس می‌توانیم به صورت مکانیزه کار کنیم.
                          وی ادامه داد: در گذشته سرمایه‌گذاری زیادی برای اجرای طرح توازن ذوب‌ آهن انجام شد، اما درنهایت این طرح به نتیجه نرسید، زیرا نمی‌توانست مواد اولیه خود را تأمین کند و علاوه بر این، طرح صبا نیز نهایی نشد.
                          مدیر عامل شرکت ذوب‌ آهن اصفهان در ادامه با تأکید بر لزوم برقراری ارتباط نزدیک بین صنعت و دانشگاه، گفت: در حال حاضر صنعت راه خود را می‌رود و دانشگاه هم کار خود را انجام می‌دهد و این دو از هم بیگانه هستند.
                          وی، دسترسی به تولید 56 میلیون تن فولاد را نیازمند حرکت علمی و تخصصی در بخش صنعت عنوان کرد و گفت: در حال حاضر تمام تولیدات ذوب‌ آهن صادر می‌شود، به طوری که در بندرعباس صف 6 کیلومتری برای صادرات محصولات ذوب‌ آهن ایجاد می‌شود که البته تا 12 کیلومتر نیز رسیده است.
                          وی تصریح کرد: از دی‌ماه سال گذشته نتوانستیم آهنی را در بازار داخلی عرضه کنیم و در حال حاضر همه محصولات ذوب‌ آهن صادر می‌شود که البته نرخ مناسبی نیز برای صادرات داریم.
                          انتهای پیام/

نظر

• پرنسس
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 298

به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• پرنسس
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 298

ذوب خبر دارم با دتوافق سازمان و تامین قراره تو همین رنج کنترول بشه البته پایینی بدشون نمیاد با شیب ملایم هدایت کنند, فعلا برنامه اینه تپکو رو بررسی کنید این سهم در استانه اتفاق بنیادین است امروز المانیها وارد ایران میشوند و چهارشنبه قرارداد همکاری و سرمایه گذاری 400 میلیون یورئ بین اطلس ایران واطلس المان که البته هر دو متعلق به المانیهاست امضا خواهد شد , برای اطمینان از صحت مگالب بنده به اخبار گذشته اینجانب مراجع فرمایید
                              به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• اروین
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 422

حقوقی در ذوب همچنان فروشنده !!!!

نظر

در حال کار...
                                X