ذوب اماده یه یا علی . یک - دو - سه و...و....
ذوب آهن اصفهان ( ذوب )
Collapse
X
-
اخر ساعت صف خریده
بهترین حرکت رو برای امروز انجام دادالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
با رنج مثبتی که زده شد قیمت پایانی فردا به 280 رسید این مقاوتم رد کنه میریم برای 320...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
عرضه تا 83 هزار تن میلگرد و تیرآهن ذوب آهن اصفهان بورس کالا
شرکت ذوب آهن اصفهان امروز یکشنبه 11 هزار تن سبد میلگرد و تیرآهن تولیدی خود را در تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالا عرضه میکند که در صورت وجود تقاضا این میزان عرضه تا 72 هزار و 270 تن دیگر قابل افزایش است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این روز شرکت ملی مس 7 هزار و 372 تن انواع مس مفتول، مس کم عیار، مس کاتد، سولفور مولیبدن و کنسانتره فلزات گرانبهای تولیدی خود، شرکت دنیای مس 100 تن مس مفتول، شرکت نورد ایوان غرب یکهزار و 100 تن میلگرد20، a3-18 و شرکت ایرالکو 360 تن انواع شمش آلیاژ آلومینیوم را در این تالار عرضه می کند که در صورت وجود تقاضا عرضههای این محصولات تا 26 هزار و 750 تن دیگر نیز قابل افزایش است.
بر اساس این گزارش 18 هزار و 25 تن انواع فرآوردههای نفتی و پتروشیمی در تالار داخلی عرضه میشود.
علاوه برآن، یکهزار تن برنج وارداتی از کشور هندوستان و 100 تن کنجاله پنبه دانه گنبد کاووس در تالار محصولات کشاورزی بر روی تابلوی عرضه ها می رود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postهمیشه قیمت کم میشد دوباره بالا میامد صف خرید میشد امروز یک تلاش کرد تا 275 امد عرضه ها زیاد شد نتونست صفی تشکیل نشد قیمتم رفت زیر 270
خریدار هم بنیادی بلده هم تکنیکال هم نوسان گیری هم انواع و اقسام رکب زدن و بازی در اوردن ..........خیلی 7 خطن ...........:)) من بیشتر به خاطر بازی برد -بردش وارد شدم تا خود سهم و سود کردن خیلی وقته از این بازی ها نکردم ....:)) نوسان گیرا امروز مونده بودن بخرن ...بفروشن چی کار کن با سهم کاری میکنن که بفروشی ....
روی این سهم باید صبر کرد تا 300 رو بزنه .........صبر صبر صبر ......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/28, 13:42.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنه اینطور نیست ...خریدار قدرت داره ولی ...........اگه امروز صف میکرد کار خراب میشد من خودم فروشنده بودم در صف خرید ........چون راحت نوسان رو میداد بهم .........یعنی این فروشنده ها اگه بدونن میخوان با این سهم چی کار کنن عمرا زیر 300 نمیفروشن .......
خریدار هم بنیادی بلده هم تکنیکال هم نوسان گیری هم انواع و اقسام رکب زدن و بازی در اوردن ..........خیلی 7 خطن ...........:)) من بیشتر به خاطر بازی برد -بردش وارد شدم تا خود سهم و سود کردن خیلی وقته از این بازی ها نکردم ....:)) نوسان گیرا امروز مونده بودن بخرن ...بفروشن چی کار کن با سهم کاری میکنن که بفروشی ....
روی این سهم باید صبر کرد تا 300 رو بزنه .........صبر صبر صبر ......
آخرشم رکب خوردمو رو 263 50 درصد خالی کردمو رو 267 همون تعدادو دوباره خریدم
ولی اینکه تا 275 رفتو صف نشد خیلی برام جالب بود
نظر
نظر