فردا صف خرید رو میزنن ........فک کنم.......
ذوب آهن اصفهان ( ذوب )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postذوب اهنیاش جا نمونن .............و البته رکب هم نخورن .......اینجا همه رکب زنن .........=)) عطا جان شما بودی جو منفی میدادی ....بزار بفروشم ....دارم برات .....:))
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postمن امروز دوباره خریدم منتظر 250 بودم دیدم از265 پایین نیامد قبلا موج شماری کرده بودم به 380 رسیده بودم
باز هم میگم قراره منطقی بریم جلو و برن جلو هر جا تحلیل عوض شد خروج .............فعلا سهم مشکلی نداره ......البته به من فرصت نوسان نداده هنوزالبته من حدود 240 خریدم ........ولی زوده برای فروش ...... .البته امروز و دیروز هم حدود 266 خریدم و میشد 276 فروخت ولی کم بود ...;) هدف کوتاه مدت بالای 300 تومنه ...///
نظر
-
نمیدونم در ذوب چه خبره که کارگزارم دو روزه میگه ذوب اضافه کن میانگین من 2557 ریال اگه امروز میخریدم میانگین میرفت بالا جاش چیزه دیگه خریدم ایشالله که هر دو رشد کننبس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
سلام
ذوب آهن برای اینکه بتواند در کوتاه مدت هدف 320 و بالاتر را ببیند ، باید فردا قیمت بسته را بالای 277 ببرد تا کاملا مقاومت شکسته شود . چون در صورت طولانی شدن عدم عبور از مقاومت ، رشد سهم را در کوتاه مدت دچار مشکل میکند .
نظر
-
حوصله درجا زدن همچی سهمی رو ندارم ......تاکید کنیم بر خبر زیر شاید فردا صف شد .........وشاید مثل شبندر گاز کش بره.......
نقل قول از دنیای بورس ....:
====================
اين سهم سال آينده حدود 160 الي 200 تومان سود دارد . قيمت سهم بايد 600 الي 700 تومان شود .
نکات مهم سهم راه اندازي واحد کک سازي و عدم خريد کک که باعث سرفه جويي 300 الي 400 ميلياردي مي شود
به بهره برداري رسيدن کوره دوم شرکت و عدم خريد شمش که باعث سرفه جويي 350 ميلياردي خواهد شد.
رشد 70 درصدي نرخ فروش محصولات و عدم رشد قيمت مواد اوليه با اين نسبت .
معامله بلوک شرکت.
شناور پايين سهم به طوري که کل شناور سهم 450 ميليون سهم است که در 6 روز گذشته 430 ميليون معامله کرده///
نظر
-
-
-
بارها گفته اند و گفته شده این سهم فقط 450 میلیون شناور داره ...که کم کم در حال جمع شدنه ............بعدها چنان صفی برای این سهم بزنن که ................;)///
نظر
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postمیثم جان برنامه تعدیل انگار واقعیت داره!:-?
تعدیل سهم قطعیه فقط ممکن است رشد اصلی این سهم بعد از گزارش 9 ماهه باشه همین و قطعا هم اینگونه خواهد بود به شرط ها و شروطه ها ........شروط رو هم قبلا گفتم .....دیگه تکرار نمیکنم .......///
نظر
-
نظر