ذوب آهن اصفهان ( ذوب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimab
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 422

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...بنظر من كه قيمت ذوب حبابه و با توجه به قيمت ميلگرد 1600 توماني الان قيمت سهم حدودا بايد 220 باشه...با تشكر...:d;)
    :D

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

...بنظر من كه قيمت ذوب حبابه و با توجه به قيمت ميلگرد 1600 توماني الان قيمت سهم حدودا بايد 220 باشه...با تشكر...:d;)
      دوست عزیز : با قیمت 2 روزه میلگرد که نباید صورت مالی شرکتی را بررسی کنی !!!!!!!!!!!!!!!! اومدیم چندین روز اینده قیمت میلگرد شد مثلا 2000 تومان اون وقت به گفته شما شرکت باید برای تعدیل ببندد ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! با توجه به فرمایشات شما در سال - چندین بار نوسان قیمت داریم پس شرکت هم باید به ازای هر نوسان تعدیل خود را اعلام کند که این هم نشدنیست. پس باید صبر کرد . ضمنا فعلا روند سهم ذوب صعودی میباشد . =;;;);)

نظر

• شاهین محلوجی
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 2050

ذوب و گذر دوباره از 292 :x
        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

صف خرید از ذوب مشاهده شد. حدود 16 میل معامله شده و 1.5 میل هم صف خرید دارد. تا الانم 293.1 تومان میانیگن روزانه اش میباشد. ;;):):x

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

جلسه معارفه بلوک 17 درصدی ذوب آهن فردا برگزار میشود
            به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، در حالی مسئولان شرکت فرابورس 19 آذر را زمان عرضه بلوک 17 درصدی ذوب آهن تعیین کرده اند که مقرر شده قبل از این عرضه جلسه معارفهای برای بررسی آخرین وضعیت این شرکت مشمول اصل 44 برگزار شود.

این جلسه ساعت 14 سه شنبه جاری 7 آذر در سالن همایش های کارگزاری بانک ملی برگزار خواهد شد تا در مرحله بعد سازمان خصوصی سازی آماده فروش یک میلیارد و337 میلیون و 628 هزار و 952 سهم ذوب آهن شود.

قیمت پایه هر سهم این بلوک به قیمت تابلوی فرابورس بعلاوه 20 درصد به شرطی که از 340 تومان کمتر نباشد، تعیین شده که به صورت 30 درصد نقد و باقی اقساط 4 ساله عرضه خواهد شد.ارزش پایه این بلوک هم بیش از 454 میلیارد تومان و مبلغ سپرده هم بیش از 13.6 میلیارد تومان است.
            * :

نظر

• بورس
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 34

خدارو شکر این سهم هم صف شد و دل سهامداراش رو شاد کرد من این سهمو ندارم ولی از مثبت خوردنش لذت میبرم

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

در اصل توسط بورس پست شده است View Post
                خدارو شکر این سهم هم صف شد و دل سهامداراش رو شاد کرد من این سهمو ندارم ولی از مثبت خوردنش لذت میبرم
                فولاد مبارکه هم صف خرید شده است.

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

همانطور که گفتم ذوب تبدیل شده به نماد ملی پس نگران نباشید;)
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

...رب اشرح لي صدري ويسرلي امري....النكاح سنتي...
                    ....شاهين و شيماب و حميد بچه زرنگ عزيز دوستان من....
                    ....واما بعد....جناب شصت و پنج و دوصفر ...اولا من دوست عزيز نيستم دوست نازنين هستم....دوييما...(با تشديد ضمه بر روي ي)...بنده پست خودم رو به طعنه نسبت به سروران و دلبنداني كه با فروش سهم يدفه تحليلشون واژگون و دشمن سهم ميشوند نوشتم...كه با فروش نظرات و تحليلا چون هواي بهار تغيير ميكنه....ولي احساس ميكنم همچين بدت نمياد يه حالي از ما بگيري...ولي خطرناكه حسن...با توجه به سابقه بنده خطرناكه....نكن برادر من...
                    ...دوستان نميدونم چرا نسبت به پستاي بنده دچار سو تفاهم ميشوند و فحواي سخن رو نميگيرند....ما زمين خورده همتون هستيم...شاهين يه 1 تومن فردا صبح شبا كن...:d
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

...سلام مهدي ...تريبولوس دم دستت بود يه ندا به من بده....اون يكي بچه زرنگ چطوره....بزنم بتركونمتون...:d;)
                      ...ولي تا ذوب 312 رو نشكنه با قدرت نبايد وارد سهم شد...

نظر

• bourse4ever
                        عضو جدید
                        • Sep 2012
                        • 17

چطورررری دکتر؟؟
                        دلم برات تنگ شده خدایی

نظر

• shimab
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 422

...رب اشرح لي صدري ويسرلي امري....النكاح سنتي...
                          ....شاهين و شيماب و حميد بچه زرنگ عزيز دوستان من....
                          ....واما بعد....جناب شصت و پنج و دوصفر ...اولا من دوست عزيز نيستم دوست نازنين هستم....دوييما...(با تشديد ضمه بر روي ي)...بنده پست خودم رو به طعنه نسبت به سروران و دلبنداني كه با فروش سهم يدفه تحليلشون واژگون و دشمن سهم ميشوند نوشتم...كه با فروش نظرات و تحليلا چون هواي بهار تغيير ميكنه....ولي احساس ميكنم همچين بدت نمياد يه حالي از ما بگيري...ولي خطرناكه حسن...با توجه به سابقه بنده خطرناكه....نكن برادر من...
                          ...دوستان نميدونم چرا نسبت به پستاي بنده دچار سو تفاهم ميشوند و فحواي سخن رو نميگيرند....ما زمين خورده همتون هستيم...شاهين يه 1 تومن فردا صبح شبا كن...:d
                          دکتر جان قربونت من از همون اولش منظور شما را فهمیدم و کنایه ای که به دوست عزیزمان در سایت همسایه زدی ... قربونت انگار شما هم به نوشته های دوستان سوء تفاهم پیدا کردی ...:D
                          قربونت من در جواب نوشته هاتون فقط یک شکلک فرستادم :D و چیز دیگه ای ننوشتم و شکلک هم که نشان دهنده تایید نوشتهاتون بود ;;) فدات بشم :x

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط bourse4ever پست شده است View Post
                            چطورررری دکتر؟؟
                            دلم برات تنگ شده خدایی
                            ...به داش عليرضاي گل...چطوري اخوي....
                            ..پستاتو تعقيب ميكنم تو بوركس قسمت نشده بود ذوبو بالا 300 بفروشي:D;)مثل خودم گير كرده بودي فردا بفروش سخت بره بالا...
                            ....بجان عزيز تو واميران كه ميخوام رو زمين نباشيد اگه دورغ بگم باشگاه پا زدم يعني تا جهاز هاضمه ام اسپاسمه....:(:-s
                            ...كجا بوديم ...اهان...دلت تنگ شده...؟؟؟/:)...ميخوام نشه دل تنگيت به چه درد من ميخوره بگو منقول و غير منقول الان تو بساط چي داري...وامي پول مفتي از اينجور چيزا...
                            ...بابا ديوانه كردي مارو با اون همه عدد كه پشت هم رديف ميكني حقوقي نيم درصد جابجا شد حقيقي 3 درصد گرمشه ...وقت مردمو ميگيري...جيگرتو...:*:*
                            ....حالا كه تا اينجااومدي بچه ها در تاپيكو ببنديد خفتش كنيم يالا هر چي تو جيبته بريز رو ميز ببينم مرفه بي درد...
                            ...خيلي دوست دارم و توفيق ديدار باشه به امير سلام برسون بهش بگو ادم شو خودتم پسر خوب وصادق و با شرفي هستي يخورده وجدان نداري...:D;;);):*....بيا طرفاي ما...الكي ما طرفي نداريم...:D

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                              دکتر جان قربونت من از همون اولش منظور شما را فهمیدم و کنایه ای که به دوست عزیزمان در سایت همسایه زدی ... قربونت انگار شما هم به نوشته های دوستان سوء تفاهم پیدا کردی ...:D
                              قربونت من در جواب نوشته هاتون فقط یک شکلک فرستادم :D و چیز دیگه ای ننوشتم و شکلک هم که نشان دهنده تایید نوشتهاتون بود ;;) فدات بشم :x
                              ...
                              ..شيماب عزيز و نازنين همون دوست عزيز سايت همسايه رو امشب باهاش صحبت كردم گفتم ميخوام سنگين برم رو خارك گفت نه نخر بدرد تو نميخوره من بلند مدتي خريدم....
                              ...بعد گفتم منظورت چه فاصله زمانيه...گفت يه ماهه...:D...گفتم اها پس خيلي بلند مدته....
                              ...شيماب جان حميد رفيق منه از خيلي پيش بخود منم تا دلت بخواد ركب زده هربارم زنگ زدم كلي فحش كاري كرديم بعد اروم كنار هم نشستيم بهش عادت كردم يه مقدار مثل ژله ميمونه تو دست نمياد ولي پسر خوبيه باور كن از نزديك ببينيش عاشقش ميشي...:D;):x:->...كاش جاي شكلك كمي پول ميفرستادي كارتت مال چه بانكيه....

نظر

• علیرضاباقری
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 116

استاد مهربان کسی برایمان پیام خصوصی بفرستاد.لطفا شما بگوگدام سهم را بخریم برای دو روز راحت باشیم ونگاهش نکنیم

نظر

در حال کار...
                                X